-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Εμείς δεν νιώθουμε ότι με φίλους θα 'χάσουμε' την ημέρα μας!(αν και δεν γνωριζω κανεναν, παρα μονο μεσα απο το πληκτρολογιο)
Είπα κι εγώ να κάνω μια μεγάλης διάρκειας και συμμετοχής συνάντηση με αμφίβολα αποτελέσματα... μάλλον είμαι πολυ νέος εδώ μέσα!
αυτά με λίγη δόση χιούμορ!
Kαι που να επιμενατε να γινει 'μακρυνη' η βολτα ή με διανυκτερευση...
Θα μαζευοσασταν 3 και ο http://www.petcity.gr/images/cuckoo.jpg
Γεγονος ειναι οτι προς το παρον δεν υπηρξε μεγαλο ενδιαφερον. Aς ελπισουμε οτι μεχρι την τελευταια στιγμη θα εχουμε και νεες συμμετοχες.
Up! -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
πρώτον δεν θα ήσουν ανάπηρος ως συνοδηγός... Υπάρχουν συνοδηγοί πολύ καταξιωμένοι!
δεύτερον θα μπορούσες να οδηγήσεις κιόλας αν ήθελες, προφανώς δεν το θες...Ευχαριστώ και για την αρχικη προσφορά να με πάρεις μαζί σου και για την καινούργια για οδήγηση του αυτοκινήτου σου
τρίτον μας τη λες κοινώς αφού 'δεν μπορείς να χάσεις όλη την ημέρα' Εμείς δεν νιώθουμε ότι με φίλους θα 'χάσουμε' την ημέρα μας!
Κωνσταντίνε ειδικά εσύ που ξέρεις το πρόγραμμά μου δε θα έπρεπε να το πάρεις στραβά.
Πραγματικά έχω δουλειά και το πολύ που μπορώ να χάσω ειναι κανένα 4ωρο σύνολο.Είπα κι εγώ να κάνω μια μεγάλης διάρκειας και συμμετοχής συνάντηση με αμφίβολα αποτελέσματα... μάλλον είμαι πολυ νέος εδώ μέσα!
Ρε συ μην το πάιρνεις προσωπικά. Υπάρχουν πολλοί που ουτε θα έπαιρναν την πρωτοβουλία να κάνουν μια τέτοια συνάντηση.
Εγώ χαίρομαι που υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με τα κοινά και προσπαθούν...
Αυτό σε τιμά...δε σε εκθέτει.Έπρεπε ρε μπαγάσα να σε πάρω τηλέφωνο να στο πώ, αλλα τι να κάνω που ημουν σε συνάντηση και δε μπορούσα εκείνη την ώρα.
αυτά με λίγη δόση χιούμορ!
τα παραπάνω τα λέω σοβαρα και χωρίς καμια δόση χιούμορ...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Κωνσταντίνε ειδικά εσύ που ξέρεις το πρόγραμμά μου δε θα έπρεπε να το πάρεις στραβά.
Πραγματικά έχω δουλειά και το πολύ που μπορώ να χάσω ειναι κανένα 4ωρο σύνολο.έλα τότε στην αρχή αφού τα αυτοκίνητα θα είναι όλα εκεί και θα κάνουμε μια βολτούλα πριν καλοκαθίσουμε...
Έπρεπε ρε μπαγάσα να σε πάρω τηλέφωνο να στο πώ, αλλα τι να κάνω που ημουν σε συνάντηση και δε μπορούσα εκείνη την ώρα.
δεν χρειαζόταν τηλέφωνο αλλά η φράση 'θα χάσω την ημέρα μου' δεν ταιριάζει φίλε
τα παραπάνω τα λέω σοβαρα και χωρίς καμια δόση χιούμορ...
κι εγώ! σε περιμένουμε προυνό προυνό λοιπόν!
-
Επειδή πουλήθηκε το Panda ήδη, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχω πάρει την 156 μέχρι την Παρασκευή...οπότε κατα μεγάλο ποσοστό θα έρθω την Κυριακή...
Για σίγουρα θα σας απαντήσω μεθαύριο... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Επειδή πουλήθηκε το Panda ήδη, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχω πάρει την 156 μέχρι την Παρασκευή...οπότε κατα μεγάλο ποσοστό θα έρθω την Κυριακή...
Για σίγουρα θα σας απαντήσω μεθαύριο...Άντε με το καλό!
-
παιδια τι ωρα εχουμε πει?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παιδια τι ωρα εχουμε πει?Στις 10 λεει ο τιτλος
-
Παιδια τελικα δε θα μπορεσω να ανεβω... Πρωτων δεν αφηνει ο πατερας και δευτερον ειχε παει πριν απο λιγο καιρο αυτος ταξιδι και δε λεει να παρω αλλα λεφτα να παω...
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Παιδια τελικα δε θα μπορεσω να ανεβω... Πρωτων δεν αφηνει ο πατερας και δευτερον ειχε παει πριν απο λιγο καιρο αυτος ταξιδι και δε λεει να παρω αλλα λεφτα να παω...Οχι ρε'συ!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παιδια τελικα δε θα μπορεσω να ανεβω... Πρωτων δεν αφηνει ο πατερας και δευτερον ειχε παει πριν απο λιγο καιρο αυτος ταξιδι και δε λεει να παρω αλλα λεφτα να παω...
Οχι ρε'συ!
Αστα να πανε....Τεσπα καμια αλλη φορα θα δουμε!Προς το καλοκαιρι να κανονισουμε!!!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Οχι ρε'συ!
Αστα να πανε....Τεσπα καμια αλλη φορα θα δουμε!Προς το καλοκαιρι να κανονισουμε!!!
κρίμα...
-
Μια συνοψη του καταλογου? Ποσοι θα ειμαστε?
-
παιδια τι ωρα εχουμε πει?
Στις 10 λεει ο τιτλος
-
Μια συνοψη του καταλογου? Ποσοι θα ειμαστε?-1
-
Εγώ παίζει να μην τα καταφέρω (συνδυασμός κρυώματος και αλλεργίας που δε λέει να με αφήσει εδώ και μια εβδομάδα). Ένας πάνω-ένας κάτω βέβαια δεν παίζει ρόλο απλά το αναφέρω.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εγώ παίζει να μην τα καταφέρω (συνδυασμός κρυώματος και αλλεργίας που δε λέει να με αφήσει εδώ και μια εβδομάδα). Ένας πάνω-ένας κάτω βέβαια δεν παίζει ρόλο απλά το αναφέρω.κι εγώ έτσι είμαι! δικαιολογίες! έλα!
-
Θα έχει σούπερ καιρό!
-
Τελικές συμμετοχές για αύριο!
1/ vellerefontis
2/ onyx (μειώνονται διαρκώς οι πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις)
3/ Nikos120i
4/ Professeur
5/ dbekos
6/ bill33 (50%-50%)
7/ kotetsi
8/ xenos
9/ citrovag
10/ coupeas
11/ VolvoZeus
12/ Kικιζας Γρηγόρης
13/ Kαβουρας (50%-50%)
14/ jntaras