-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αλήθεια, scotch, εσένα να σε υπολογίζουμε?Πολύ θα το ήθελα αγαπητέ κάβουρα (και έχω και pmr ρε γμτα )
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αλήθεια, scotch, εσένα να σε υπολογίζουμε?
Πολύ θα το ήθελα αγαπητέ κάβουρα (και έχω και pmr ρε γμτα )
Aν το πρόβλημά σου είναι το μεταφορικό μέσο, βάζω εγώ αμάξι.
ΥΓ:αν και υποψιάζομαι ότι απλώς είσαι πολύ μακρυά.
-
ΥΓ:αν και υποψιάζομαι ότι απλώς είσαι πολύ μακρυά.Ούτε το αμάξι είναι, ούτε μακρυά είμαι
Το 'πρόβλημά' μου κλαίει πολύ και θα σας ζαλίσει τα αυτιά . Μιας και είμαι κοντά όμως θα το έχω στο νου μου μήπως καταφέρω να πεταχτώ καμιά βόλτα να σας δω και μετά να συνεχίσει ο καθένας το πρόγραμμά του.Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για την πρόταση
-
@Καβουρας
Η διαδρομη στριβοντας για το βουνο (απο την πλατεια Π. Πεντελης) μεχρι την Μαραθωνος στην Νεα Μακρη ειναι max ενα 20λεπτο με σχετικα σβελτο ρυθμο (οχι πολυ γρηγορα, και με νορμαλ κινηση).
Μεχρι το σημειο που ειχαμε παει για καφε, σε 7-8λεπτα το πολυ εχουμε φτασει.
Συν 5λεπτα να σταματησουμε για ενα γρηγορο Feedback συν 13λεπτα περιπου το υπολοιπο, συνολο 25λεπτα, βαρια μιση ωρα.
Αλλο τοσο να την ανεβουμε.
Eφοσον θα εχουμε μαζευτει απο τις 14:00, (ξεκινοντας 15λεπτα μετα) στις 15:00-15:15 δεν ειναι καλα, που θα εχουμε επιστρεψει, να μαζευτουμε να τσιμπησουμε κατι?
Θα εχουν φυγει και οι πρωτοι 'πρωινοι' απο τις ταβερνες, θα εχει και λιγοτερη κινηση στο δρομο (τουλαχιστον ετσι μου εχει συμβει και αλλες φορες τετοια ωρα/μερα..). -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
ΥΓ:αν και υποψιάζομαι ότι απλώς είσαι πολύ μακρυά.Ούτε το αμάξι είναι, ούτε μακρυά είμαι
Το 'πρόβλημά' μου κλαίει πολύ και θα σας ζαλίσει τα αυτιά . Μιας και είμαι κοντά όμως θα το έχω στο νου μου μήπως καταφέρω να πεταχτώ καμιά βόλτα να σας δω και μετά να συνεχίσει ο καθένας το πρόγραμμά του.Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για την πρόταση
Ο.κ., δεκτόν (αν και προσωπικά δε με πειράζει.Εσένα θα πρήζει βασικά.
(να σου ζήσει by-the-way )@Κίκιζα
είναι μία άποψη κι αυτό, αν και προσωπικά θα ήθελα να έχω 'τη μέρα μπροστά μου', πηγαίνοντας νωρίτερα και προλαβαίνοντας τους 'πρώτους'. -
(να σου ζήσει by-the-way )(Σ' ευχαριστώ )
-
@Κίκιζα
είναι μία άποψη κι αυτό, αν και προσωπικά θα ήθελα να έχω 'τη μέρα μπροστά μου', πηγαίνοντας νωρίτερα και προλαβαίνοντας τους 'πρώτους'.Για να προλαβουμε τους πρωτους, θα πρεπει να συναντηθουμε 8:00 το πρωι. Μετα τις 8:30-9:00 θα γινεται
το γνωστο πανηγυρι του Σαββατου, ολοι θα ειναι εξω...
Ενα ΣΚ εχουμε, να μην κοιμηθουμε λιγο παραπανω το πρωι ...? -
Εγκαινιάζω το νέο μου νικ...γράφοντας εδώ!
Αύριο τι κάνουμε τελικά?
2 ισχύει?
-
Δεν υπαρχει γενικα μεγαλη συμμετοχη, + κι εγω τελικα δεν ειμαι σιγουρος...
Θα φανει αυριο βασικα... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγκαινιάζω το νέο μου νικ...γράφοντας εδώ!Αύριο τι κάνουμε τελικά?
2 ισχύει?
Νίκο και Γρηγόρη, επειδή βλέπω μικρή 'προθυμία', μήπως να το κάνουμε το επόμενο για να έχουμε και το χρόνο να το οργανώσουμε καλύτερα? (πρόταση-σκέψη είναι έτσι? )
-
Αύριο τι κάνουμε τελικά?
2 ισχύει?
Νίκο και Γρηγόρη, επειδή βλέπω μικρή 'προθυμία', μήπως να το κάνουμε το επόμενο για να έχουμε και το χρόνο να το οργανώσουμε καλύτερα? (πρόταση-σκέψη είναι έτσι? )
Επόμενο έχει F1...παρα-επόμενο καλύτερα να έχει και καλό καιρό, να μαζευτούμε και κόσμος ίσως περισσότερος.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αύριο τι κάνουμε τελικά?
2 ισχύει?
Επόμενο έχει F1...παρα-επόμενο καλύτερα να έχει και καλό καιρό, να μαζευτούμε και κόσμος ίσως περισσότερος.
είχα ξεχάσει ότι το επόμενο έχει F1.
Ε...ας πούμε για το Σ/Κ των 30-31/10. -
Μέσα και τότε!
-
Αύριο τι κάνουμε τελικά?
2 ισχύει?
είχα ξεχάσει ότι το επόμενο έχει F1.
Ε...ας πούμε για το Σ/Κ των 30-31/10.30-31/10 εχει Μαραθωνιο , ο οποιος γιορταζει και τα 2500χρονια.
Στην παραπανω διαδρομη ειναι αδυνατον να παμε.
Εγω και με ενα-δυο ατομα πηγαινω παντως.
Καβουρα εσυ δεν ειπες οτι μπορεις?
Απο την αλλη, να μαζευτουμε και 10 ατομα το βλεπω απιθανο γενικως.
Θα μιλησω με Vell και Νικο τηλεφωνικως και αναλογως θα γραψω, για το τι θα κανουμε, αργοτερα
το βραδυ.
Ειμαστε λιγο, 'το ενα μου μυριζει, το αλλο μου βρωμαει'? ή μου φαινεται? -
Και το ΣΚ του μαραθωνιου θα πηζω σε δουλεια εγω...
-
Ο Νικος μπορει, Καβουρα εσυ ειπες οτι μπορεις, (αλλα μας τα 'γυριζεις' τωρα, και πολλες φορες στο παρελθον δεν 'μπορουσες'... Παλι 'παντοφλα' εφαγες? ), ο Vell μπορει -μιλησα πριν λιγο μαζι του-, στον volvozeus
εστειλα μηνυμα (δεν εχω νεα του...).
Ειμαστε τεσσερα ατομα που μπορουμε. Καβουρα , αν κανεις παλι 'νερα' και δεν ερθεις, θα το παρω προσωπικα.
Αυριο 14:00 στην παλαια πλατεια της Πεντελης. Οσοι αλλοι 'πιστοι' προσελθετε. -
Μπορει να περασω να σας δω, δεν ξερω αν θα ακολουθησω!
-
Είμαι μέσα!
Να φέρω το καρτ?
-
Να περάσετε καλά παίδες! Την επόμενη φορά να κανονίσετε Κυριακή.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ειμαστε τεσσερα ατομα που μπορουμε. Καβουρα, αν κανεις παλι 'νερα' και δεν ερθεις, θα το παρω προσωπικα.
Αυριο 14:00 στην παλαια πλατεια της Πεντελης. Οσοι αλλοι 'πιστοι' προσελθετε.η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο το ένα μου μυρίζει και το άλλο μου ξυνίζει.
αλήθεια, πότε έκανα ξανά νερά ρε Γρηγόρη?σχεδόν όποτε έχετε βρεθεί είμαι 'μέσα'/παρόν. (μόνο μία φορά στο Σούνιο δεν είχα έρθει γιατί ήμουν Πάτρα )
Όλα καλά όλα ανθηρά πάντως. Θα είμαι εκεί στις 14:00 (αρκεί να το βρω ).
ΥΓ:προσπαθώ να πάρω τον Vell εδώ και αρκετό καιρό και μου βγάζει όλο ένα άκυρο μήνυμα ('ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει τη φραγή εισερχομένων κλήσεων' ).Άλλαξε νούμερο?
ΥΓ2:μου φαίνεται πως έπρεπε τελικά να συμβουλευτώ κάποιον 'γνώστη' για να μεταφέρω τα τηλέφωνά μου από το Ν97 στο iphone
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!