-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
...Noμιζω πλεον οτι ακομα και απο τα 16 ειμαστε οκ...
Και τι θα κάνεις μωρέ με το 16χρονο, facebook photo tagging ή shopping στη «Ρεζέρβα»;
...καλα, καλα, δεν εχεις γνωρισει 'πικαντικο' 16χρονο, να 'τριβει το πιπερι' , για αυτο τα λες αυτα...
Βεβαια ενταξει, για εμενα πλεον, το 16αρι ειναι μικρο, αλλα απο 19-24, ειναι λουκουμι η φαση. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...Noμιζω πλεον οτι ακομα και απο τα 16 ειμαστε οκ...
Και τι θα κάνεις μωρέ με το 16χρονο, facebook photo tagging ή shopping στη «Ρεζέρβα»;
...καλα, καλα, δεν εχεις γνωρισει 'πικαντικο' 16χρονο, να 'τριβει το πιπερι' , για αυτο τα λες αυτα...
Βεβαια ενταξει, για εμενα πλεον, το 16αρι ειναι μικρο, αλλα απο 19-24, ειναι λουκουμι η φαση.ρε...θα σας πάρω με τις πέτρες!
Άκου 16χρονα!!(αυτά είναι για μένα. )
-
Ανοικτή πρόσκληση σε συμφορουμίτες που απέχουν από τα Τρίκαλα κάτω από 150 χιλιόμετρα (δηλαδή μια ωρα και κάτι σε φυσιολογικούς ρυθμούς) ,για την Κυριακή 09/01/2011.
Μονοήμερη εξόρμηση.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει , ενδιαφέρουσες ορεινές διαδρομές , καφέ και καλό φαγητό.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το ανακοινώσει εδώ ή ας μου στείλει πμ για περισσότερες πληροφορίες. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ανοικτή πρόσκληση σε συμφορουμίτες που απέχουν από τα Τρίκαλα κάτω από 150 χιλιόμετρα (δηλαδή μια ωρα και κάτι σε φυσιολογικούς ρυθμούς) ,για την Κυριακή 09/01/2011.
Μονοήμερη εξόρμηση.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει , ενδιαφέρουσες ορεινές διαδρομές , καφέ και καλό φαγητό.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το ανακοινώσει εδώ ή ας μου στείλει πμ για περισσότερες πληροφορίες...................
Oύτε ένας
Κρίμα... -
Αυτο πρεπει να γινει συντονισμενα , θα ηταν μια ωραια εκδρομη πιστευω
-
Οντως! κι εγω την ειδα την προσκληση, αλλα μετρησα τα χιλιομετρα και βγηκαν ~350, δηλαδη καμια 800αρια συνολικα
Οποτε, μεσα σε 3 μερες λιγο δυσκολο να οργανωθουμε... Την επομενη φορα 'σφυριξτε' λιγο νωριτερα, κι επειδη τα Τρικαλα ειναι σε πολυ κεντρικο σημειο μπορουν να κατεβουν και φιλοι απο Θεσσαλονικη
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Οντως! κι εγω την ειδα την προσκληση, αλλα μετρησα τα χιλιομετρα και βγηκαν ~350, δηλαδη καμια 800αρια συνολικαΟποτε, μεσα σε 3 μερες λιγο δυσκολο να οργανωθουμε... Την επομενη φορα 'σφυριξτε' λιγο νωριτερα, κι επειδη τα Τρικαλα ειναι σε πολυ κεντρικο σημειο μπορουν να κατεβουν και φιλοι απο Θεσσαλονικη
ναι να ανοιχθει κανα θεματακι σπεσιαλ να ανεβουμε κανα Σαββατο. Μια πανελλαδικη συναντηση θα ηταν ωραια και οσοι δεν μπορουν να ερθουν με τα αμαξια τους μοιραζονται, ετσι θα ερθει και ποιο οικονομικα το ολο προτζεκτ .Ωραιος δρομος πρεπει να ειναι (δεν εχω ανεβει προς τα πανω ποτε )οποτε κομπλε.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οντως! κι εγω την ειδα την προσκληση, αλλα μετρησα τα χιλιομετρα και βγηκαν ~350, δηλαδη καμια 800αρια συνολικα
Οποτε, μεσα σε 3 μερες λιγο δυσκολο να οργανωθουμε... Την επομενη φορα 'σφυριξτε' λιγο νωριτερα, κι επειδη τα Τρικαλα ειναι σε πολυ κεντρικο σημειο μπορουν να κατεβουν και φιλοι απο Θεσσαλονικη
ναι να ανοιχθει κανα θεματακι σπεσιαλ να ανεβουμε κανα Σαββατο. Μια πανελλαδικη συναντηση θα ηταν ωραια και οσοι δεν μπορουν να ερθουν με τα αμαξια τους μοιραζονται, ετσι θα ερθει και ποιο οικονομικα το ολο προτζεκτ .Ωραιος δρομος πρεπει να ειναι (δεν εχω ανεβει προς τα πανω ποτε )οποτε κομπλε.
Ντάνα θε πηγαίνουμε λέμε
150-160 σ' όλο το δρόμο
Κωνσταντίνε συγνώμη αλλά δεν προλαβαίναμε ούτε να συνενοηθούμε
Την επόμενη όμως μπορούμε να το κανονίσουμε από νωρίς -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ντάνα θε πηγαίνουμε λέμε
150-160 σ' όλο το δρόμολες ομως στην επισροφη που θα ειμαστε φαγωμενοι να πεσουν οι ταχυτητες??
-
Ντάνα θε πηγαίνουμε λέμε
150-160 σ' όλο το δρόμολες ομως στην επισροφη που θα ειμαστε φαγωμενοι να πεσουν οι ταχυτητες??
Μπα φοβάμαι μην ανέβει λίγο η βενζίνη ακόμα και πηγαίνουμε με Cruise control με 100-110 σ' όλο το δρόμο πήγαινε-έλα για οικονομία
-
Τοτε θα παμε με το δικο μου και σαν ευχαριστω για την ανετη και γρηγορη μετακινηση θα δωσει ο καθενας απο 50€
-
Τοτε θα παμε με το δικο μου και σαν ευχαριστω για την ανετη και γρηγορη μετακινηση θα δωσει ο καθενας απο 50€Ναι
Δεν φτάνουν για καύσιμα διόδια αυτά -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τοτε θα παμε με το δικο μου και σαν ευχαριστω για την ανετη και γρηγορη μετακινηση θα δωσει ο καθενας απο 50€
Ναι
Δεν φτάνουν για καύσιμα διόδια αυτάΠολυ απλο δεν θα πληρωσουμε διοδια να πως μειωνεται το κοστος ταξιδιου
-
Θα ήταν καλό αν μπορούσε να γίνει και προσπάθεια οικονομικής οδήγησης στη διαδρομή. Σε συνδυασμό με συγκεκριμένη λογική ελάχιστη μωτ φυσικά. Θα γινόταν καλός χαβαλές (ειδικά με ενδοεπικοινωνία με PMR και συνεχείς συγκρίσεις) και οι ταχύτητες θα ήταν πιο νόμιμες.
Ακόμα καλύτερα να γίνει και με χάντικαπ ώστε να γίνει και υγιής και τίμια κόντρα αλλά αυτό θέλει προετοιμασία, χρόνο και χρήμα γιατί θα πρέπει να καθοριστεί από πριν και βέβαια όλα τα αυτοκίνητα διαθέσιμα στο ίδιο μέρος.
(το χάντικαπ μπορεί να καθοριστεί με σχετικά ακριβή μέτρηση σε επαρκούς διάρκειας και ποικιλίας διαδρομή με ίδια γεμίσματα στην ίδια αντλία για όλους ταυτόχρονα ώστε όποιος καίει παραπάνω να του χαρίζεται ανάλογη ποσότητα καυσίμου. Προϋποθέτει σχετική τιμιότητα δηλαδή όχι ιδιαίτερα ενεργοβόρο τρόπο οδήγησης αλλά κανονική. Αν δηλαδή ο Α στη διαδρομή αυτή κάψει 10λτ και ο Β 11 και ο Γ 12 τότε ο Β έχει 10% χάρισμα στα λίτρα, ο Γ 20% κοκ ποσοστά ως προς τον πιο οικονομικό. Έτσι αν στο τέλος της διαδρομής πχ 343,43χλμ ο Α γεμίσει με 30λτ ο Β με 33 και ο Γ με 35 νικητής είναι ο Γ γιατί τα 35 είναι λιγότερο από το +20% του Α (μόνο 5 αντί για 6λτ που είναι το +20%). Ο Α και ο Β ισοβαθμούν αφού ο Β είναι ακριβώς στο +10% που είναι το χάντικάπ του ως προς τον Α.) -
Μου θυμιζει τους κανονες του ιστορικου ρεγκιουλαριτυ οπου με μωτ τα 50χλμ πρεπει να καλυφθει μια αποσταση σε καθορισμενο χρονικο διαστημα. Αν φτασεις νωριτερα η αργοτερα σημαινει πως δεν ειχες τη σωστη μωτ, οποτε πεφτει ποινη.
Αλλα σε τετοιες διαδρομες θεωρω πως ειναι σπαταλη χρονου, το θεμα ειναι να απολαυσεις τη στροφοδιαδρομη (και το φαγητο μετα ) με την παρεα, τα 170χλμ που εγραψαν τα παιδια απο πανω ειναι ευσεβεις ποθοι( ) για ταχυτητα ταξιδιου στον αυτοινητοδρομο
-
Καλα τι να την κανεις την στροφοδιαδρομη με τοσα χιλιομετρα ταξιδι??? Κιαλλη βενζινη???
Ξεκαρφωτο στο Leroy Merlin Που πηγα μια βολτα χθες πουλαγε walkie-talkie 39€ σκεφτηκα να αγορασω για παν ενδεχομενο . Τελικα ομως δεν αγορασα γιατι ειχα και αλλα εξοδα -
Αλλα σε τετοιες διαδρομες θεωρω πως ειναι σπαταλη χρονου, το θεμα ειναι να απολαυσεις τη στροφοδιαδρομη (και το φαγητο μετα ) με την παρεα, τα 170χλμ που εγραψαν τα παιδια απο πανω ειναι ευσεβεις ποθοι( ) για ταχυτητα ταξιδιου στον αυτοινητοδρομοΔεν είναι και μπορώ αν θες να στο επικυρώσω και με συμβολαιογραφική πράξη
Πόσο δύσκολο είναι για ένα 1600 να κινείτε συνεχώς με 150-160 χιλιόμετρα.
Αν δεν είναι λοιπόν για το 1600αρι σκέψου για ένα δίλιτρο Kompresorατο -
καταρχας
ευσεβεις ποθοι ( )για να μιλησω σοβαρα κι εγω, το σχολιο δεν ηταν για τους κινητηρες κ τα αυτοκινητα σας αλλα για τις συνθηκες που επικρατουν στους δρομους μας. Προφανως και μπορεις να πας με οσα σου επιτρεπει το αυτοκινητο αλλα οχι συνεχως
σορρυ για το οτ.
-
Sorry αν κατάλαβες ότι θύχτηκα .Δεν έγινε τέτοιο πράγμα αλλά νομίζω πως αν εξαιρέσουμε το κομμάτι του πετάλου του Μαλιακού που δεν είναι έτοιμο ο δρόμος για Τρίκαλα είναι καλός άρα μπορείς να ταξιδεύεις αρκετά γρήγορα.
Μ' αυτό το σκεπτικό έγραψα το παραπάνω -
Ειδες, εσυ το βλεπεις μισογεματο, εγω μισοαδειο!
ντοντ γουορυ
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!