-
...ως μέλος αυτής της μικρής κοινότητας που κοντεύει να κλείσει ένα ακόμη έτος(8/7/2008), έχω την επιθυμία να οργανώσω μια συνάντηση μεγάλου μεγέθους.
παρότι έχω στο μυαλό μου κάτι πολύ συγκεκριμένο, το οποίο και θα μοιραστώ μαζί σας εν ευθέτω χρόνο, θα ήθελα αρχικά να ακούσω τις απόψεις όλων αυτών που επιθυμούν αυτή την συνάντηση, ώστε να μην αποκλείσω κάποια πιο ωραία ιδέα από την δική μου...
εάν είναι δυνατό, θα προτιμούσα να περιοριστούμε εντός Αττικής, ώστε να βρεθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι και να υπάρχει ο συνδυασμός μιας απολαυστικής διαδρομής και ενός ξεκούραστου προορισμού όπου θα μπορούμε να πιούμε ή και να φάμε κάτι τις.
καλεσμένοι να συμμετάσχουν είστε όλοι, moderator ή μη, κλασικοί ή μοντέρνοι, πειραγμένοι ή μη, νοικοκυρεμένοι ή μη, γυναίκες ή άντρες και με την μοναδική προυπόθεση την αστείρευτη αγάπη σας προς το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
αρχικά ας ακολουθήσει ένας μικρός διάλογος για το που και το πότε (εγώ το τοποθετώ τον επόμενο μήνα, Μάρτιο) και αφότου αυτό δέσει θα παρέμβω ώστε να αρχίσουν να καταγράφονται οι συμμετέχοντες με μια απλή απάντηση στο θέμα. Εάν κάποιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μασκέ μπορούν να στείλουν ένα π.μ. σε εμένα ή να έρθουν κατευθείαν στην εκκίνηση της συνάντησης, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.
ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και εύχομαι να περάσουμε καλά όσο θα στήνουμε τα παρασκήνια αλλά και πάνω στην σκηνή, στην ίδια την συνάντηση δηλαδή!
-
...ως μέλος αυτής της μικρής κοινότητας που κοντεύει να κλείσει ένα ακόμη έτος(8/7/2008), έχω την επιθυμία να οργανώσω μια συνάντηση μεγάλου μεγέθους.
παρότι έχω στο μυαλό μου κάτι πολύ συγκεκριμένο, το οποίο και θα μοιραστώ μαζί σας εν ευθέτω χρόνο, θα ήθελα αρχικά να ακούσω τις απόψεις όλων αυτών που επιθυμούν αυτή την συνάντηση, ώστε να μην αποκλείσω κάποια πιο ωραία ιδέα από την δική μου...
εάν είναι δυνατό, θα προτιμούσα να περιοριστούμε εντός Αττικής, ώστε να βρεθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι και να υπάρχει ο συνδυασμός μιας απολαυστικής διαδρομής και ενός ξεκούραστου προορισμού όπου θα μπορούμε να πιούμε ή και να φάμε κάτι τις.
καλεσμένοι να συμμετάσχουν είστε όλοι, moderator ή μη, κλασικοί ή μοντέρνοι, πειραγμένοι ή μη, νοικοκυρεμένοι ή μη, γυναίκες ή άντρες και με την μοναδική προυπόθεση την αστείρευτη αγάπη σας προς το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
αρχικά ας ακολουθήσει ένας μικρός διάλογος για το που και το πότε (εγώ το τοποθετώ τον επόμενο μήνα, Μάρτιο) και αφότου αυτό δέσει θα παρέμβω ώστε να αρχίσουν να καταγράφονται οι συμμετέχοντες με μια απλή απάντηση στο θέμα. Εάν κάποιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μασκέ μπορούν να στείλουν ένα π.μ. σε εμένα ή να έρθουν κατευθείαν στην εκκίνηση της συνάντησης, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.
ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και εύχομαι να περάσουμε καλά όσο θα στήνουμε τα παρασκήνια αλλά και πάνω στην σκηνή, στην ίδια την συνάντηση δηλαδή!
-
-
ΠΟΛΥ ενδιαφέρον!
Με πρόλαβες στο τσακ γιατί θα άνοιγα ένα παρόμοιο τόπικ για μια παν-φορουμική συνάντηση που έχει ΠΟΛΥ καιρό να γίνει.
Προτείνω σίγουρα ένα βάθος χρόνου τουλάχιστον ενός μήνα ώστε να αποφασίσουμε το που αλλά και το πότε.
Μια ωραία Κυριακή για παράδειγμα νομίζω θα ήταν μια πολύ καλή μέρα για όλους από πλευράς βόλτας και μειωμένων υποχρεώσεων.
Σχετικά με τον προορισμό...υπάρχουν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου. Από την εύκολη λύση της Αθήνας (στα Καλύβια πχ) μέχρι την ενδιαφέρουσα πρόταση για Χαλκίδα ή ακόμα και Ναύπλιο!
Τι λέτε?
-
Καλή ιδέα, πολύ καλή, προσωπικά με ενδιαφέρει....αλλά... έχει και κάμποσα αλλά!
Έχει μεγάλη διαφορά αν θα μαζευτούν 20 ή 120 άτομα, αν θα είναι οικογενειακά με γυναίκες παιδιά ή όχι και άλλα πολλά.
Μπορεί απλά να είναι μια διαδρομή και μια κατάληξη με καφέ και τσίμπημα ή κάτι πιο εκτεταμένο τόσο σε χώρο (μεγαλύτερη διαδρομή) όσο και σε χρόνο (με διανυκτέρευση).
Μπορεί όμως να είναι πιο διαφορετικό:
Θα μπορούσε να γίνει πικνικ σε ωραίο μέρος με παρακολούθηση κάποιου μηχανοκίνητου γεγονότος (ή άλλου θεάματος). Θα μπορούσε να περιλαμβάνει και κάποιου είδους παιχνίδι πχ paintball ή κάτι. 'Η θα μου άρεσε πολύ κάτι λιγάκι χαβαλέ/ανταγωνιστικό σε στυλ κυνήγι θησαυρού (με αυτοκίνητα) ή κάτι τέτοιο. Με χρόνους (τύπου regularite και όχι κόντρες) και ποινές και δώρα... Ή όλα τα παραπάνω...!Κάθε συνδυασμός πραγμάτων μπορεί να θέλει διαφορετικό κόπο, χρόνο και έξοδα. Οι αόριστες συζητήσεις δεν πρέπει να τραβήξουν πολύ, πρέπει γρήγορα το πράμα να γίνει συγκεκριμένο. Οπότε θα θεωρούσα βασικό το να πούμε σχετικά γρήγορα για τί πράμα μιλάμε (μία μόνο πρόταση χωρίς εναλλακτικές, ναι ή όχι) ώστε να δούμε πόσοι ενδιαφέρονται και μετά προχωράμε. Αν δεν επαρκούν τα ναι τότε να τεθεί άλλη πρόταση πάλι μόνη της μέχρι να βρεθεί κάτι που να συγκεντρώσει αρκετές προτιμήσεις και ενδιαφέρον που να μπορεί να προχωρήσει.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...ωραία, συμφωνώ, αλλά να μην αφήσω λίγο το θέμα ανοιχτό, να ακούσουμε και καμία ιδέα παραπάνω...
για να απαντήσω σε κάποια από τα ερωτηματικά σου:
όχι με παιδιά, χωρίς οικογένεια οι συμμετοχές παρακαλώ,
δεν μπορούμε να συναντηθούμε όλοι οι συμφορουμίτες, μιλάμε για γήπεδο... άρα όσοι πιστοί προσέλθετε αλλά κάποια στιγμή θα πατήσουμε φρένο!βέβαια, εδώ που τα λέμε, δεν έδειξαν και πολλοί ενδιαφέρον μέχρι τώρα...
παρότι βλέπω αρκετούς να έχουν διαβάσει, δεν γράφουν συμμετοχή...
περιμένουμε και βλέπουμε.
-
Ωραια! Και εγω που νομιζα οτι μονο αυτοι ειναι οργανωμενοι: viewtopic.php?f=11&t=27041
Στο προκειμενο. Αποψη μου ειναι οτι οσο μεγαλωνει το μεγεθος τις εκδηλωσης, θα περιοριστει η συμμετοχη λογω υποχρεωσεων, κοστους κλπ. Προτεινω αποστασεις 20-30 χλμ απο Αθηνα και αρχη με καφε, προκειμενου να συμμετεχουν και αυτοι που για καποιο λογο δεν δυνανται για 'περαιτερω' και να συνεχιστει με τσιμπουσι, για τους πιο φανατικους της συναντησης. Σαν προτεινομενο χρονοδιαγραμμα: Η τελικη αποφαση για το περιεχομενο της εκδηλωσης πρεπει να εχει ληφθει μεχρι Πεμπτη 25 Φεβ, ωστε να 'αναρτηθει' το τελικο περιεχομενο της προσκλησης-συναντησης την Παρασκευη το πρωι και μεχρι το βραδυ της Δευτερας 1 Μαρτιου να εχουν δηλωθει και οι συμμετοχες, εφοσον η δραστηριοτητα θα πραγματοποιηθει πχ 14 Μαρτιου (τελευταια η 21 Μαρτιου, επεται Πασχα). Αλλωστε οσο αυξανεται το βαθος χρονου μεταξυ δηλωσης-υλοποιησης, τοσο οι συμμετοχες θα ειναι τελικα αμφιβολες λογω εκτακτου κωλυμματος. Ετσι θα δοθει και ο απαραιτητος χρονος στον 'διοργανωτη' να ασχοληθει με την εκδηλωση. Οσο για συμμετοχες με παιδια, τι να πω, ειναι προβλημα απο οποια μερια και να το δεις, αλλα μαλλον χωρις. Αυτα απο μενα.
ΥΓ: Υποψη οτι η Mονικα και καποιοι αλλοι μπορει να νηστευουν! -
Εχμμμ... δεν κατάλαβα το αρχικό ποστ αλλά αφού το σκηνικό προϋποθέτει γεμάτο ρεζερβουάρ και περιλαμβάνει φαγητό είμαι μέσα!
-
Μεσα και γώ!
-
Και εγώ ψήνομαι εφόσον είναι μη εργάσιμη και σχετικά κοντινή.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εχμμμ... δεν κατάλαβα το αρχικό ποστ αλλά αφού το σκηνικό προϋποθέτει γεμάτο ρεζερβουάρ και περιλαμβάνει φαγητό είμαι μέσα!εχχμμμ... ελληνικά πάντως το έγραψα, ειλικρινά!
λοιπόν, επειδή βλέπω στασιμότητα προτείνω:
συνάντηση Βάρκιζα, πρωί
γρήγορη βόλτα μέχρι το Σούνιο,
κάθισμα σε ότι συμφωνήσουμε, όπου θα έχει και φαγητό και χώρο για 20-30 αυτοκίνητα... Το Σαββατοκύριακο πριν αυτό της αρχής της μεγάλης βδομάδας λέωοι διαδρομές προς την Θάλασσα είναι ωραίες τον χειμώνα, ιδιαίτερα επειδή δεν θα έχει κίνηση... πριν το Πάσχα δε, θα έχει πέσει περονόσπορος με τα οικονομικά μέτρα αφού θα μαζεύουν χρήματα όλοι για τις εορτές...
για να βλέπω σιγά σιγά περισσότερες συμμετοχές!
-
I am in.
Η προταση για Σουνιο ειναι μαλλον κοντινη αλλα κλασσικη ταυτοχρονα. Προσωπικα προτεινω μια Χαλκιδα μεσω Ριτσωνας που ειναι μια διαδρομη και με εθνικη και με στροφιλικι παλαι ποτε ραλισιο !
Δεν επιμενω φυσικα αν δεν υπαρχει ενδιαφερον για κατι τοσο μακρινο. οτι πειτε! Βελ, αν μπορεις δε φτιαχνεις ενα δημοψηφισμα διαρκειας πχ 5 ημερων με Σουνιο/Χαλκιδα/κατι αλλο και βλεπουμε?
-
I'm in για οπουδήποτε καταλήξουμε.
-
Αν ειναι Κυριακη και κοντα στην Αθηνα ή κατω απο το αυλακι (Ναυπλιο,Λουτρακι πχ) θα προσπαθησω να ερθω και εγω.
-
Mεσα κι εγω
-
Μεσα και εγω εκτος και αν τυχει τιποτα! Γιατι μετα αρχιζουν οι νηστειες
-
Αν ειμαι εδω, θα ερθω σιγουρα
-
Θα το προσπαθήσω κι εγώ
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αν ειμαι εδω, θα ερθω σιγουραΤο ίδιο κι εγώ, αν είμαι εκεί θα έρθω!
-
Προφανως δεν ειχα σκοπο μονο να σχολιασω: posting.php?mode=reply&f=11&t=42110#pr1784853
Παρων και εγω.
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!