-
ναι περιμενε εσυ κεντρο..
οι αλλοι ψοφανε να ξεδιπλωσουν το οδηγικο τους ταλεντο -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εθεάθη πριν από λίγο στην Πεντέλη convoy αυτοκινήτων αποτελούμενο από bmw 3, opel vectra, audi s3, alfa 147 και Fiat Tempra Δεν πιστεύω να ήταν κανένας γνωστός...Μπα...τυχαίο...δεν ήμασταν εμείς
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι αλλοι ψοφανε να ξεδιπλωσουν το οδηγικο τους ταλεντοΣτο Gran Turismo εννοείς Γιωργάκη εεε, στο Gran Turismo
-
Την επόμενη φορά θα λιώσουμε περισσότερο
-
Νικο καλη η νεα Μ3 σου δεν λεω, αλλα νομιζω με το GT-R εχουμε μεγαλυτερες πιθανοτητες για νικες...
Αμα αλλαξεις εργαλειο, παρε την 430, η 599 θα ειναι βαρια για τα γουστα σου... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Νικο καλη η νεα Μ3 σου δεν λεω, αλλα νομιζω με το GT-R εχουμε μεγαλυτερες πιθανοτητες για νικες...
Αμα αλλαξεις εργαλειο, παρε την 430, η 599 θα ειναι βαρια για τα γουστα σου...Θα βάλω παραγγελία τη 430.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αμα αλλαξεις εργαλειο, παρε την 430, η 599 θα ειναι βαρια για τα γουστα σου...Θα βάλω παραγγελία τη 430.
Tι χρωμα θα την παρεις?
-
Tι χρωμα θα την παρεις?
Θα το σκεφτώ.
-
Μην τρολάρετε. Βάλτε φωτό από τις Ουκρανές
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μην τρολάρετε. Βάλτε φωτό από τις ΟυκρανέςΠοιες Ουκρανες? Μολδαβες και Τσεχες ειχαμε...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Την επόμενη φορά θα λιώσουμε περισσότερογυρίσατε σπίτι στις 22:00++?
ΥΓ:Ζήλεψα.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Ζήλεψα.Γιώργο έχασες
-
Την επόμενη φορά θα λιώσουμε περισσότερο
γυρίσατε σπίτι στις 22:00++?
ΥΓ:Ζήλεψα.
Τα παιδιά ήρθαν σπίτι μου μετά και τα είπαμε εδώ.
Μια ο καιρός, μια η οικονομική κρίση...μας έκλεισε σπίτι μου
-
Ποιες Ουκρανες? Μολδαβες και Τσεχες ειχαμε...
το είχε η μέρα φαίνεται... ακριβώς την ίδια ώρα γνώριζα μια Μολδαβέζα κι εγώ στο καράβι...
20άρχονο κανονικό πιπίνι...
ανταλλάξαμε facebook και τα λοιπά...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Ποιες Ουκρανες? Μολδαβες και Τσεχες ειχαμε...
το είχε η μέρα φαίνεται... ακριβώς την ίδια ώρα γνώριζα μια Μολδαβέζα κι εγώ στο καράβι...
20άρχονο κανονικό πιπίνι...
ανταλλάξαμε facebook και τα λοιπά...
μας το λες για να ζηλέψουμε ή για να σε δικαιολογήσουμε που δεν πήγες?
ΥΓ:βλέπω πως έχει πολύ πέραση τη συγκεκριμένη 'φυλή'.Μήπως να τη δοκιμάσει και ο γράφων?
-
ΥΓ:βλέπω πως έχει πολύ πέραση τη συγκεκριμένη 'φυλή'.Μήπως να τη δοκιμάσει και ο γράφων?
Bλεπω να 'φευγει' τρελη παντοφλα μετα...
-
ρε...έχω σκίσει τη γάτα...
-
ρε...έχω σκίσει τη γάτα...
...του γείτονα όμως πιθανότατα... όχι την δική σου!
-
Aφήστε το τρολάρισμα και κανονίστε το επόμενο φαγοπότι
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Aφήστε το τρολάρισμα και κανονίστε το επόμενο φαγοπότιΜάλιστα Κύριε! ή όπως λένε οι φίλοι μου οι Αγγλοι Yes Sir! Right away!
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!