-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Θα ερθεις σημερα τελικα?
τι στο καλό???Παίζει κάτι σήμερα? Έχω χάσει κάτι?
ή είναι 'εσωτερική συνάντηση' ?Μια σελιδα πισω Καβουρας
...αντε ψησου κι εσυ.Ψήθηκα.
Δεν ξέρω όμως που είναι το olympus plaza κοντά στο Eλ. Βενιζέλος.
Μήπως έχουμε καμιά διεύθυνση να το βάλω στο μηχάνημα για χαζούς (=GPS) ή πώς θα πάω εκεί?ΣΤο site λέει ότι είναι μέσα στο Ελ.Βενιζέλος...Δεν το έχω δει ρε γ@μώτο.
Οι φωτο πάντως δείχνουν ότι είναι ωραίος ο χώρος.Το κλασσικό σημείο συνάντησης είναι αυτό:
http://maps.google.com/maps?q=37.925636,23.932761&num=1&t=h&sll=37.0625,-95.677068&sspn=23.875,57.630033&ie=UTF8&ll=37.925615,23.93289&spn=0.005281,0.011362&z=17&iwloc=near
Μην σε πάρω στο λαιμό μου, 99,9%Είναι στο πάρκο αεροδρομίου.... όχι μέσα στο αεροδρόμιο. πολύ εύκολο να το βρείς είναι πάνω στον δρόμο αριστερά.
-
Για να το βρεις πιο σίγουρα σου λέω τον πιο σίγουρο και απλό τρόπο. Μπορείς να πας από το ΙΚΕΑ (το λέω θεωρώντας ότι ξέρεις να πας εκεί) το περνάς χωρίς να μπεις για να παρκάρεις και συνεχίζεις. Ο δρόμος περνάει από το Leroy Merlin και μετά ξαναγυρίζει πίσω στον παράδρομο του κεντρικού. Εκεί δεξιά είναι το σχετικό βενζινάδικο και μαγαζί. Ολίγον ξεπεσμένο αλλά χαριτωμένο.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Μιλησα και με Νικο....Εγω θα παω πιο νωρις μεχρι Σουνιο να δω τι ΔΕΝ κανει το S80 και να ερθω διαβασμενος
Παντως απορω πως το καταφεραν...Vell θυμασαι τι χρονολογιας ηταν το 2.5Τ που ειχες οδηγησει εσυ?θα΄μεκι εγώ νότια από νωρίς...
-
Κατά τις 9 θα είναι ο Κίκιζας σπίτι μου και φεύγουμε για αεροδρόμιο.
Θα ερθεις σημερα τελικα?
τι στο καλό???Παίζει κάτι σήμερα? Έχω χάσει κάτι?
ή είναι 'εσωτερική συνάντηση' ?Μια σελιδα πισω Καβουρας
...αντε ψησου κι εσυ.Ψήθηκα.
Δεν ξέρω όμως που είναι το olympus plaza κοντά στο Eλ. Βενιζέλος.
Μήπως έχουμε καμιά διεύθυνση να το βάλω στο μηχάνημα για χαζούς (=GPS) ή πώς θα πάω εκεί?ΣΤο site λέει ότι είναι μέσα στο Ελ.Βενιζέλος...Δεν το έχω δει ρε γ@μώτο.
Οι φωτο πάντως δείχνουν ότι είναι ωραίος ο χώρος.ΙΚΕΑ έχεις πάει? Είναι ακριβώς δίπλα!
Όπως λέει ο ΟΝΥΧ. Δηλαδή βγαίνεις από ΑΟ στην έξοδο του ΙΚΕΑ, πας τέρμα, κάνεις την αναστροφή στο τελευταίο δακτυλίδι και μετά από το Leroy μπαίνεις δεξιά.
-
Sorry παιδιά.Μένω νότια προάστια και προς το αεροδρόμιο πάνω μόνο για να πάω διακοπές ή να παραλάβω κάποιον.
Με άλλα λόγια δεν έχω πάει αλλά το βρήκα στο GPS και όντως εκεί που μου δείχνει ότι είναι, συμπίπτουν με τα λεγόμενά σας.Επίσης θα έρθω μαζί με το vell, οπότε του γκέι ( ) ρε γ@μώτο...Σας ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες και δη για την προθυμία.
Onyx, εσύ θα είσαι εκεί? Θα έχω την τύχη να σε γνωρίσω από κοντά? -
Onyx, εσύ θα είσαι εκεί? Θα έχω την τύχη να σε γνωρίσω από κοντά?Δυστυχώς όχι, είμαι Αλεξανδρούπολη τώρα. Για αυτό είχα από την αρχή εκφράσει την λύπη μου για το μεσοβδόμαδα.
Να με γνωρίσεις από κοντά....;;; Τυχαία, δεν νομίζω! Αν και μου έχει συμβεί, τυχαία να συναντήσω κάποιον που ήξερα από κάποιο φόρουμ σε φιλικό σπίτι! Ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Πάντως κι εγώ θέλω να σε γνωρίσω! Που θα πάει κάπου θα συναντηθούμε. -
nikos120si: παιδιάαα, αυτός θέλει να κάνει κόντρα το Volvo...
volvozeus: ποιός?
nikos120si: αυτός με την 118i !
vel: ρεεε, πάμε για μια κόντρα μαζί του με πέντε άτομα στο Volvo???ο nikos120si αποσύρεται διπλοματικά και πηγαίνει να το προτείνει στον νεαρό με την μπέμπα...
vel: βάζουμε ένα στοιχηματάκι... πες 50 ο καθένας κι αν κερδίσουμε ζητάμε 10φορές το ποσό?
grig kik: ναι! ναι ρε! μέσα!ακούγονται γέλια αλλά καταλήγουν οι 'ώριμοι' της παρέας στο να μην...
επιστρέφει περιχαρής ο nikos120si: Συμφώνησε! πάμε??? για μια κόντρα?
Μένουμε άναυδοι στην αρχή, που τόλμησε και πρότεινε την 'χαζή' ιδέα μου... αλλά μετά σκάνε κάτι γελάκια μεταξύ μας!
Μπαίνουμε όλοι στο αυτοκίνητο το οποίο είδη ζυγίζει καμιά τρακοσαριά παραπάνω από την μπέμπα χωρίς εμάς... ο καθένας μας γύρω στα 80κιλά... τρεεεεεέλα!( 5χ80=400 δηλαδή το δικό μας ζύγιζε πάνω από ΔΥΟ τόνους! )
το υπόλοιπο της ιστορίας είναι γνωστό σε όλους...
με ή χωρίς air conditioning και ESP/ASR ήμασταν μπροστά....
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
:ysterical:nikos120si: παιδιάαα, αυτός θέλει να κάνει κόντρα το Volvo...
volvozeus: ποιός?
nikos120si: αυτός με την 118i !
vel: ρεεε, πάμε για μια κόντρα μαζί του με πέντε άτομα στο Volvo???ο nikos120si αποσύρεται διπλοματικά και πηγαίνει να το προτείνει στον νεαρό με την μπέμπα...
vel: βάζουμε ένα στοιχηματάκι... πες 50 ο καθένας κι αν κερδίσουμε ζητάμε 10φορές το ποσό?
grig kik: ναι! ναι ρε! μέσα!ακούγονται γέλια αλλά καταλήγουν οι 'ώριμοι' της παρέας στο να μην...
επιστρέφει περιχαρής ο nikos120si: Συμφώνησε! πάμε??? για μια κόντρα?
Μένουμε άναυδοι στην αρχή, που τόλμησε και πρότεινε την 'χαζή' ιδέα μου... αλλά μετά σκάνε κάτι γελάκια μεταξύ μας!
Μπαίνουμε όλοι στο αυτοκίνητο το οποίο είδη ζυγίζει καμιά τρακοσαριά παραπάνω από την μπέμπα χωρίς εμάς... ο καθένας μας γύρω στα 80κιλά... τρεεεεεέλα!( 5χ80=400 δηλαδή το δικό μας ζύγιζε πάνω από ΔΥΟ τόνους! )
το υπόλοιπο της ιστορίας είναι γνωστό σε όλους...
με ή χωρίς air conditioning και ESP/ASR ήμασταν μπροστά....
...ζήσαμε επικές στιγμές! ...μιλάμε για ΠΟΛΥ γέλιο!
-
Ο τυπάς με την 118i είναι στο τσακ να ξεπεράσει τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το θάρρος από τη βλακεία να θέλεις να κάνεις κόντρα με ένα πιο δυνατό αυτοκίνητο...
-
Πφφφ, τεντυμπόυδες, κοντράκηδες....
-
Οι επόμενες κόντρες με κοτσαδόρο και τρέιλερ με βάρκα! -
Το αστειο Κυριακο ηταν το 'μενταλιτε'....
-
Το αστειο Κυριακο ηταν το 'μενταλιτε'.... -
Το αστειο Κυριακο ηταν το 'μενταλιτε'.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οι επόμενες κόντρες με κοτσαδόρο και τρέιλερ με βάρκα!σκέφτηκα μια καλύτερη ιδέα!
να του βάλω κόντρα με το δικό μου και....
με ένα σαν το δικό του από πίσω μου κοτσαρισμένο να το τραβάω (+1τόνο δηλαδή)
τι λέτε? υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσω?
42κιλά ροπή και 2,5 τόνοι και 19κιλά ροπής και 1,2 τόνοι?
-
Τράβηξα τη 2η φορά...θα το ανεβάσω αργότερα
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
όλοι μαζί.... 'ππαάααατα, πάτα, πάτα το!' (το γκάζι)αρχίζει να ανοίγει πορεία ο μη πω πως λέγεται... κι ο οδηγός, λογικά, διορθώνει, και μετά επεμβαίνει και το ESP !
ο φίλτατος: 'μη πατάς φρένο ρε μλκ!'
γέλιο όλοι μαζί....
Εσυ φταις που εχεις φλωρεψει Αφου ειχε λαστιχα respect το οχημα!!
Κι ο αλλος ο καμμενος....ειχε στοπ λεμε
Να δω τι θα λεγαμε σε κανενα διερχομενο που θα εβλεπε 4.82m πραμα να του ερχεται με τις πορτες
-
Εσυ φταις που εχεις φλωρεψει Αφου ειχε λαστιχα respect το οχημα!!
Μας έσωσε η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου και τα slick λάστιχα.
Κι ο αλλος ο καμμενος....ειχε στοπ λεμε
Να δω τι θα λεγαμε σε κανενα διερχομενο που θα εβλεπε 4.82m πραμα να του ερχεται με τις πορτες
Τέτοιο γέλιο πάντως γενικά είχα καιρό να ρίξω...Σε καλό να μας βγει.
Vell, τελικά 35 λεπτά έκανα ως το σπίτι.περίπου 5 λεπτά διαφορά από το να πήγαινα από παραλία.στο όριο να πεις ότι άξιζε που πήγαμε από πάνω.Πάντως πήγαινα χαλαρά.Ίσως αν το κυνήγαγα λίγο να έριχνα το χρόνο κι άλλο αφού ο δρόμος ήταν ψιλο-άδειος.
Άσχετο-σχετικό: σου έχει καεί και το ένα (το αριστερό συγκεκριμένα) φωτάκι στην πινακίδα.
-
Νίκο, αναμένουμε το πολυπόθητο video...
-
Νίκο, αναμένουμε το πολυπόθητο video...Έτοιμο: http://www.youtube.com/watch?v=gsSI808aYg8
Πάρτε μια γεύση
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!