-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
...
ΥΓ: Κατεβασα και τους χαρτες για Σερρες/ΜεγαραΧάρτες για ποιο πρόγραμμα/συσκευή ?
-
race chrono http://www.racechrono.com/
Symbian S60
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
race chrono http://www.racechrono.com/Symbian S60
Κι εγω το εστειλα με πμ μη θεωρηθει διαφημιση
Ο εξωτερικος δεκτης δουλευει και εχει τρομερη διαφορα στην ισχυ του σηματος...πιστευω και στην ακριβεια των μετρησεων -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
race chrono http://www.racechrono.com/
Symbian S60
Κι εγω το εστειλα με πμ μη θεωρηθει διαφημιση
Ο εξωτερικος δεκτης δουλευει και εχει τρομερη διαφορα στην ισχυ του σηματος...πιστευω και στην ακριβεια των μετρησεωνσιγά...υπάρχει ως free λογισμικό στο ovi store στη nokia.Τι διαφήμιση να κάνεις?
ΥΓ:αν δεν έχει καλά χαρτογραφημένη την πίστα, μπορείς να κάνεις 1-2 γύρους χαλαρά και να χαρτογραφήσεις την πίστα εκ νέου. Ωραία 'παπαρίτσα' πάντως...
-
μην ξεχνάτε, Σαββατοκύριακο έχουμε dum!
ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να συνεννοηθούμε!
-
Αυτό το ΣΚ?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μην ξεχνάτε, Σαββατοκύριακο έχουμε dum!ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να συνεννοηθούμε!
Σάββατο ή Κύριακο; Για Σάββατο είχαμε πει, κάνω λάθος;
Παίζει να έχω και τα καινούρια αμορτισέρ, ό,τι πρέπει η βόλτα για στρώσιμο λέμε! -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Παίζει να έχω και τα καινούρια αμορτισέρ, ό,τι πρέπει η βόλτα για στρώσιμο λέμε!Ας πούμε για κύριακο-απόγευμα μπας κι έρθω κι εγώ...
Αλλιώς...same other time.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Παίζει να έχω και τα καινούρια αμορτισέρ, ό,τι πρέπει η βόλτα για στρώσιμο λέμε!Ας πούμε για κύριακο-απόγευμα μπας κι έρθω κι εγώ...
Αλλιώς...same other time.
φίλε, είπαμε για Σάββατο πρωί... αφότου είπες ότι κάτι δουλειές είχες το μεταθέσαμε με δική σου πρόταση Σάββατο απόγευμα, τώρα λες Κυριακή απόγευμα... ούτε καν πρωί... ο dum θα τρελαθεί...
τέλος πάντων... δεν πειράζει. Μέχρι τότε βλέπουμε... πάντως εγώ Κυριακή απόγευμα ανεβαίνω αν έρθεις παρέα αλλά να έχεις υπόψη σου ότι στην επιστροφή θα βρούμε τρελή κίνηση... ιδιαίτερα αν έχει καλό καιρό. Μιλάμε... Καλημέρα!
-
φίλε, είπαμε για Σάββατο πρωί... αφότου είπες ότι κάτι δουλειές είχες το μεταθέσαμε με δική σου πρόταση Σάββατο απόγευμα, τώρα λες Κυριακή απόγευμα... ούτε καν πρωί... ο dum θα τρελαθεί...
τέλος πάντων... δεν πειράζει. Μέχρι τότε βλέπουμε... πάντως εγώ Κυριακή απόγευμα ανεβαίνω αν έρθεις παρέα αλλά να έχεις υπόψη σου ότι στην επιστροφή θα βρούμε τρελή κίνηση... ιδιαίτερα αν έχει καλό καιρό. Μιλάμε... Καλημέρα!
καταλαβαίνω vell και σας έχω κάνει το πρόγραμμα κι εσάς λίγο...κ@λος.
Το πρόβλημα είναι ότι το πρόγραμμά μου κάποιες φορές είναι αρκετά ρευστό.Όπως είπα και στον Σταύρο την Παρασκευή, έχω υποσχεθεί να βοηθήσω σε μια μετακόμιση.Όσο κι αν θέλω να έρθω, δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι και οι άλλοι υπολογίζουν σε μένα για να βγάλουμε τα πράγματα από το φορτηγό και να τα τακτοποιήσουμε και δυστυχώς το πρόγραμμά μου 'ακολουθεί' κάπως το πρόγραμμα των άλλων.Τελευταία στιγμή μπορεί να μου πουν ότι Σάββατο δεν θα με χρειαστούν και τελικά να μπορώ Σάββατο.δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...
Συγνώμη...δεν γίνεται επίτηδες.
Κι εμένα μου αρέσει ο προγραμματισμός και με ενοχλεί αυτή η 'χύμα' κατάσταση αλλά **πραγματικά **δεν είναι στο χέρι μου 100%.Δεν χρειάζεται να αλλάξετε το πρόγραμμά σας για μένα.
Μετά που θα ανοίξει και ο καιρός θα έχουμε περισσότερες 'δικαιολογίες' να (ξανα)πάμε προς Χαλκίδα που είναι και παραλιακό μέρος και 'τραβάει' τον καφέ του...
Κανονίστε για Σάββατο πρωί που βολεύει καλύτερα και από θέμα κίνησης και από θέμα καιρού και διάθεσης και αν μπορέσω να έρθω, θα ενημερώσω ως την Πέμπτη που θα ξέρω (μάλλον) το τελικό πρόγραμμα... -
δεν χρειάζεται βρε να γράφεις όλα αυτά... δεν ήθελα να σου την πω, απλά σου εφιστώ την προσοχή στο γεγονός ότι την Κυριακή θα βρούμε κίνηση..
κι όμως, ούτε εγώ μπορώ μάλλον το Σάββατο αφού θα θέλω να πιάσω τον Μάη... Τα έχουμε κάνει θάλασσα όλοι μου φαίνεται...
-
δεν χρειάζεται βρε να γράφεις όλα αυτά... δεν ήθελα να σου την πω, απλά σου εφιστώ την προσοχή στο γεγονός ότι την Κυριακή θα βρούμε κίνηση..κι όμως, ούτε εγώ μπορώ μάλλον το Σάββατο αφού θα θέλω να πιάσω τον Μάη... Τα έχουμε κάνει θάλασσα όλοι μου φαίνεται...
Eτσι το λεμε τωρα...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eτσι το λεμε τωρα...
Άστον...μην τον πειράζεις τώρα που είναι και...λαβωμένος.
-
Eτσι το λεμε τωρα...
Άστον...μην τον πειράζεις τώρα που είναι και...λαβωμένος.
ψσστ! γιααα ήρεμα! με έχετε βρει μικρό και με πειράζετε εδώ μέσα!
όχι μόνο πληγωμένος, αλλά ολότελα ξεχασμένος... δεν πειράζει, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές όμως...
-
όχι μόνο πληγωμένος, αλλά ολότελα ξεχασμένος... δεν πειράζει, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές όμως...
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...
-
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...
σου έχω βρει πελάτες για την επόμενη συνάντηση, δυο S3 και ένα Golf... το ένα εκ των δύο είναι όλα τα λεφτά!
τελικά τίποτα για αυτό το Σουκού έ?
-
σου έχω βρει πελάτες για την επόμενη συνάντηση, δυο S3 και ένα Golf... το ένα εκ των δύο είναι όλα τα λεφτά!
λες να τους πάρουμε λεφτά?
Σου δίνω το 30% σαν προμήθεια.τελικά τίποτα για αυτό το Σουκού έ?
Κυριακή απόγευμα μπορώ κατά 95%. (κρατάω ένα 5% σε περίπτωση που μαλακιστεί ο μεταφορέας και αργήσει πολύ να έρθει )
-
Μονο παιδια να το κανονισουμε μεχρι τις 16 Ιουνιου γιατι μετα το πολυ πολυ να μου φερνετε τσιγαρα στην
ψειρου μιας και σημερα μου ηρθε η κλιση για δικαστηριο απο περυσι που με ειχαν πιασει να κυκλοφορω
χωρις πινακιδες. -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Μονο παιδια να το κανονισουμε μεχρι τις 16 Ιουνιου γιατι μετα το πολυ πολυ να μου φερνετε τσιγαρα στην ψειρου μιας και σημερα μου ηρθε η κλιση για δικαστηριο απο περυσι που με ειχαν πιασει να κυκλοφορω χωρις πινακιδες.θα ήθελα λεπτομέρειες γι'αυτό όταν βρεθούμε από κοντά. (τόσο πολύ δεν κρατιόσουν και το πήρες για μικρή βόλτα χωρίς πινακίδες? )
Εσύ μπορείς κυριακή απόγευμα* ή κανονίζουμε (κυριολεκτικά) χωρίς τον οικοδεσπότη?
*κυριακή απόγευμα = 17:00 ραντεβού στα δίοδια και...χαλκίδα στις 17:30-18:00. δε νομίζω να κάνουμε παραπάνω.Εν ανάγκη , αν μας καθυστερήσει ο**vell **(είναι και αργός ) και θα μας βρει μετά.
-
Μονο παιδια να το κανονισουμε μεχρι τις 16 Ιουνιου γιατι μετα το πολυ πολυ να μου φερνετε τσιγαρα στην ψειρου μιας και σημερα μου ηρθε η κλιση για δικαστηριο απο περυσι που με ειχαν πιασει να κυκλοφορω χωρις πινακιδες.
θα ήθελα λεπτομέρειες γι'αυτό όταν βρεθούμε από κοντά. (τόσο πολύ δεν κρατιόσουν και το πήρες για μικρή βόλτα χωρίς πινακίδες? )
Εσύ μπορείς κυριακή απόγευμα* ή κανονίζουμε (κυριολεκτικά) χωρίς τον οικοδεσπότη?
*κυριακή απόγευμα = 17:00 ραντεβού στα δίοδια και...χαλκίδα στις 17:30-18:00. δε νομίζω να κάνουμε παραπάνω.Εν ανάγκη , αν μας καθυστερήσει ο**vell **(είναι και αργός ) και θα μας βρει μετά.
Πραγματικα δεν κρατιομουνα που και χωρις ροδες παλι θα το επαιρνα το αμαξι γιατι εκεινο το διαστημσ ειχα
την μητερα μου στο νοσοκομειο και επρεπε να παω οπωσδηποτε.Μια χαρα ειναι το απογευμα της Κυριακης.Το μονο κακο ειναι που θα χασουμε την καλη διαδρομη προς
Ρωσσο.
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!