-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πήγα πάντως πριν λίγο μια γρήγορη βόλτα στο Ντράφι για 2 γύρους. Γλύστρα παντού το οποίο είναι καλό ( ) και κακό σε όσους δε ξέρουν να αντιδράσουν. Γενικώς είναι πολύ fun αλλά κουράζει το αυτοκίνητο στο συνεχής φρενάρισμα σε κάποια σημεία. Ωραία ήταν@ΓΚ δε σε πήρα τηλ γιατί ήταν πολύ γρήγορη βόλτα...ήμουν κοντά και πέρασα
Σιγα βρε το πολυ φρεναρισμα που χρειαζεται...Εκτος αν πας συνεχεια ταπα και το κοβεις αποτομα. Αλλα και παλι εμενα τα φρενα δεν ζοριζονταν σχεδον καθολου. Ηρθες 'ζεστος' μηπως απο το Τhruxston, και συνηθισες στην αισθηση των κεραμικων της scuderia και της φορμουλας ?
Aκομα παντως και για αυτους που δεν ξερουν να αντιδρουν σε γλυστριματα, αν δεν πανε στην αρχη γρηγορα υπαρχει πολυς χωρος για λαθη...
Αν θες απο εβδομαδα κανονιζουμε οι δυο μας, -και αν θελει κανενας αλλος απο εδω-,
για κανενα-δυο περασματα. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πήγα πάντως πριν λίγο μια γρήγορη βόλτα στο Ντράφι για 2 γύρους. Γλύστρα παντού το οποίο είναι καλό ( ) και κακό σε όσους δε ξέρουν να αντιδράσουν. Γενικώς είναι πολύ fun αλλά κουράζει το αυτοκίνητο στο συνεχής φρενάρισμα σε κάποια σημεία. Ωραία ήταν
@ΓΚ δε σε πήρα τηλ γιατί ήταν πολύ γρήγορη βόλτα...ήμουν κοντά και πέρασα
Σιγα βρε το πολυ φρεναρισμα που χρειαζεται...Εκτος αν πας συνεχεια ταπα και το κοβεις αποτομα. Αλλα και παλι εμενα τα φρενα δεν ζοριζονταν σχεδον καθολου. Ηρθες 'ζεστος' μηπως απο το Τhruxston, και συνηθισες στην αισθηση των κεραμικων της scuderia και της φορμουλας ?
Aκομα παντως και για αυτους που δεν ξερουν να αντιδρουν σε γλυστριματα, αν δεν πανε στην αρχη γρηγορα υπαρχει πολυς χωρος για λαθη...
Αν θες απο εβδομαδα κανονιζουμε οι δυο μας, -και αν θελει κανενας αλλος απο εδω-,
για κανενα-δυο περασματα.λες?
Γενικώς το στυλ οδήγησής μου εμπεριέχει πολύ φρένο γιατί 'φοβάμαι' κάπως τον δρόμο εκεί. Γυαλίζει και γλιστράει κάπως. Πάντως κουράστηκαν τα φρένα Greg...στο τέλος σφύριζαν ...αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά τους δύο γύρους ζεστάθηκαν τα πάντα. Ίσως να έφταιγαν και τα λάστιχα που αργούν να ζεσταθούν.
Πάντως ναι...είναι φαρδιά 'πίστα' και συγχωρεί λογικά λάθη.
-
Nικο, μηπως εχεις πολυ ευαισθητα φρενα? Ή 'ανεβαινεις' στο φρενο ανα πασα στιγμη?
Μου κανει εντυπωση ετσι οπως το περιγραφεις, δηλαδη αν κανεις
μια ωραια διαδρομη κατηφορικη, πχ αυτη που εκανες με professeur
τοτε που συναντηθηκαμε Διονυσο αλλα με την αναποδη φορα, απο Πανοραμα μεχρι Νεα Μακρη, θα αναψουν τα φρενα σου?
Βεβαια εγω κανω παντα κατεβασματα μαζι με το φρεναρισμα, κατι που 'ξεκουραζει'
σε ενα βαθμο τα φρενα...
Anyway, ψηνεσαι να παμε απο εβδομαδα κανενα απογευμα πριν νυχτωσει, ή μηπως
η Bmw δεν 'αντεχει' στο Ν(τραφι) -ring ? -
:hmmm:
Nικο, μηπως εχεις πολυ ευαισθητα φρενα? Ή 'ανεβαινεις' στο φρενο ανα πασα στιγμη?
Μου κανει εντυπωση ετσι οπως το περιγραφεις, δηλαδη αν κανεις
μια ωραια διαδρομη κατηφορικη, πχ αυτη που εκανες με professeur
τοτε που συναντηθηκαμε Διονυσο αλλα με την αναποδη φορα, απο Πανοραμα μεχρι Νεα Μακρη, θα αναψουν τα φρενα σου?
Βεβαια εγω κανω παντα κατεβασματα μαζι με το φρεναρισμα, κατι που 'ξεκουραζει'
σε ενα βαθμο τα φρενα...
Anyway, ψηνεσαι να παμε απο εβδομαδα κανενα απογευμα πριν νυχτωσει, ή μηπως
η Bmw δεν 'αντεχει' στο Ν(τραφι) -ring ?Όσες φορές έχω πάει από Ν.Μάκρη->Διόνυσο και πίσω έχουν ανάψει τα φρένα.
Τώρα δεν άναψαν τόσο...δεν σαπούνιασε το πεντάλ, ίσα-ίσα ζεστάθηκαν και έγιναν πιο άμεσα...απλά έτριζαν λίγο. Δε ξέρω γιατί.
Αλλά ναι...είμαι λίγο 'φρενάκιας' είναι η αλήθεια γιατί δε ξέρω καλά τις στροφές αλλά επίσης φταίει το γεγονός ότι τη πρώτη βόλτα την έκανα με το DTC το οποίο έμπαινε συχνά.
Δύσκολο την άλλη εβδομάδα γιατί από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή θα είμαι Ρόδο για δουλειά
-
Δευτερα-Τριτη, αν εισαι Αθηνα και δεν εχεις υποχρεωσεις?
-
Δευτερα-Τριτη, αν εισαι Αθηνα και δεν εχεις υποχρεωσεις?Θα μιλήσουμε
-
Δευτερα-Τριτη, αν εισαι Αθηνα και δεν εχεις υποχρεωσεις?
Θα μιλήσουμε
Οκ Νικο, μιλαμε.
Αν ενδιαφερεται και κανενας απο την προηγουμενη συναντηση που ειχαμε ή και οποιος αλλος χρηστης το διαβαζει, για την εβδομαδα που ερχεται καποιο απογευμα πριν την δυση του ηλιου, ας στειλει πμ. -
Αν ενδιαφερεται και κανενας απο την προηγουμενη συναντηση που ειχαμε ή και οποιος αλλος χρηστης το διαβαζει, για την εβδομαδα που ερχεται καποιο απογευμα πριν την δυση του ηλιου, ας στειλει πμ.
μιλάμε για τη βδομάδα του Πάσχα ή για τη βδομάδα μετά την Κυριακή του Θωμά???
-
Τι λετε για Τριτη απογευμα (μετα τις 6)? Εχω νεο γκατζετακι και λεω να το δοκιμασω
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Τι λετε για Τριτη απογευμα (μετα τις 6)? Εχω νεο γκατζετακι και λεω να το δοκιμασωΔεν βλεπω ιδιαιτερο ενδιαφερον, αλλα καλυτερα, λιγοι και καλοι...
Περιμενω και εγω 'κατι' που θα εχει ενδιαφερον πανω στο αυτοκινητο, αλλα δεν ξερω αν θα το εχω μεχρι τοτε.
Στειλε μου π.μ οποτε θες να κανονισουμε... -
Γρηγόρη δε μιλήσαμε γιατί είμαι Ρόδο για δουλειά.
Τι κανονίζετε?
-
Ελα και θα δεις
-
Ελα και θα δειςΜάλλον θα ειμαι Σάμο αυτή τη φορά για δουλειά.
-
Ελα και θα δειςτελικά συναντηθήκατε??? η σήμερα ήταν???
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Ελα και θα δεις
τελικά συναντηθήκατε??? η σήμερα ήταν???
Οχι...
Αλλα τουλαχιστον δεν εχει ερθει και 'κατι' που περιμενω και εγω να μπει στο αυτοκινητο,
περα απο το gadgetaki που εχει ο Volvozeus.
Ειδικα σε εκεινη την διαδρομη, θα εχει μεγαλο ενδιαφερον...
Ξεκουρασου οσο μπορεις, μηπως και κανονισουμε καμμια καθημερινη τωρα κοντα,
κανενα απογευμα. -
Ελα και θα δεις
Οχι...
Αλλα τουλαχιστον δεν εχει ερθει και 'κατι' που περιμενω και εγω να μπει στο αυτοκινητο,
κανενα απογευμα.διαφορικό μου μυρίζει...
εγώ είμαι ακόμη κομμάτια... δυστυχώς. Κακώς ήρθα γραφείο. Πρέπει να ξεκουραστώ πολύ περισσότερο... μιλάμε το σουκου~
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Ελα και θα δεις
Οχι...
κανενα απογευμα.**διαφορικό μου μυρίζει... **:shifty:
εγώ είμαι ακόμη κομμάτια... δυστυχώς. Κακώς ήρθα γραφείο. Πρέπει να ξεκουραστώ πολύ περισσότερο... μιλάμε το σουκου~
Εμενα μου μυριζει ανεβασμενη πιεση...
Εκτος αν εχει παρει κανενα driftbox/vbox και ψηνεται για μετρησεις...
Εχει βγει παντως ενα ωραιο προγραμματακι (dynolicious) για οσους εχουν ipod/itouch...
Νιιιιιικοοο, ακους? -
Ακούω...ακούω ...θα το κατεβάσω!
Ασχολούμαι με άλλα πράγματα τώρα ...θα μάθετε σύντομα
-
Ακούω...ακούω ...θα το κατεβάσω!Ασχολούμαι με άλλα πράγματα τώρα ...θα μάθετε σύντομα
Βρε μπαγασα, απο το αεροπλανο 'στελνεις' ?
-
Ακούω...ακούω ...θα το κατεβάσω!
Ασχολούμαι με άλλα πράγματα τώρα ...θα μάθετε σύντομα
Βρε μπαγασα, απο το αεροπλανο 'στελνεις' ?
Όχι...από το netbook...
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!