-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...μπορω και Σαββατο, και Κυριακη.
Διαλεξτε μερα, ωρα και μερος να βρεθουμε, (ακους Καβουρα? )Ας πάρει κάποιος άλλος την ευθύνη του 'αποφασίζω και διατάζω', γιατί μας βλέπω όλους να μην έχουμε πρόβλημα και στο τέλος να μένουμε σπίτια μας.
...εγω την πηρα την προπροηγουμενη φορα...
Παρολα αυτα, προτεινω για αλλαγη, μια Παρνηθα, Κυριακη πρωι, απλα
δεν ξερω την διαδρομη καθολου, ωστε να προτεινω σημειο συναντησης. -
Παιδιά κανονίστε όπως θέλετε...γιατί πρέπει το μεσημέρι να πάω καρτόδρομο να ανοίξω το κλουβί να μπει το νέο τέρας μέσα
Κρίμα που δε θα σας δω πάλι
-
κυριακη μεσημερι με βλεπω, κι οχι πολυ μακρια αφου θα πρεπει να επιστρεψω να τελειωσω την μετακομιση...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παιδιά κανονίστε όπως θέλετε...γιατί πρέπει το μεσημέρι να πάω καρτόδρομο να ανοίξω το κλουβί να μπει το νέο τέρας μέσαΚρίμα που δε θα σας δω πάλι
Ενταξει μας το ειπες οτι πηρες καινουργιο καρτ ρε φιλε, μην μας το παιζεις οτι λυπασαι κιολας, εδω και
ΤΡΙΑ συνεχομενα ΣΚ δεν εχεις εμφανιστει , μεχρι και με την γυναικα σου μιλησαμε στην Παλαια αγορα, και εσυ ελειπες... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Παιδιά κανονίστε όπως θέλετε...γιατί πρέπει το μεσημέρι να πάω καρτόδρομο να ανοίξω το κλουβί να μπει το νέο τέρας μέσα
Κρίμα που δε θα σας δω πάλι
Ενταξει μας το ειπες οτι πηρες καινουργιο καρτ ρε φιλε, μην μας το παιζεις οτι λυπασαι κιολας, εδω και
ΤΡΙΑ συνεχομενα ΣΚ δεν εχεις εμφανιστει , μεχρι και με την γυναικα σου μιλησαμε στην Παλαια αγορα, και εσυ ελειπες...Είχε F1
Σας είπα να έρθετε μετά σπίτι...αλλά ήταν αργά, φεύγατε
Ελάτε μετά τις βολτούλες σας στη Πεντέλη, καρτόδρομο να κάνετε και αγώνα με νοικιάρικα όλα σας.
Ψήνεστε? Θα σας κανονίσω τα παιδιά να σας δώσουν τα καλά
Εγώ μέχρι τις 17:00 τη Κυριακή θα είμαι στη πίστα.
-
http://el.wikipedia.org/wiki/Π�% ... E%B8%CE%B1
Για αύριο Σάββατο η δική μου πρόταση είναι μια βόλτα στην Πάρνηθα, μέχρι το Mont Parnes.
Είναι όμορφη διαδρομή αλλά ο δρόμος δεν σηκώνει νταιλίκια, είναι στενός και δύσκολος αλλά παρότι ξέρω πως είμαστε ώριμα παιδιά εγώ οφείλω να το τονίσω.
Για φαγητό υπάρχουν επιλογές είτε στους πρόποδες είτε στο Κατσιμίδι αλλά αυτό δεν είναι θέμα το βρίσκουμε.
Ακολουθεί καφές, παγωτό, βάφλα, μπακλαβάς ή ότι άλλο τρώτε , είτε στον σταθμό του Αγίου Στεφάνου είτε στο Vertigo αν θέλετε είτε ακόμα και στο Κεφαλάρι όπως την προηγούμενη φορά, ενώ αύριο υπάρχει και το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού.....
Ώρα συνάντησης: νομίζω ότι κατά τις 12.00-13.00 είναι καλά να μαζευτούμε.Εγώ και ο Γρηγόρης είμαστε μέσα, περιμένουμε και τους υπολοίπους....
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ελάτε μετά τις βολτούλες σας στη Πεντέλη, καρτόδρομο να κάνετε και αγώνα με νοικιάρικα όλα σας.
Εγώ μέχρι τις 17:00 τη Κυριακή θα είμαι στη πίστα.Θεωρώ την πρόταση αυτή, το να γίνει μίνι αγώνας με καρτ πολύ καλή. Με ή χωρίς αυτοκινητοβόλτα πριν. Φυσικά φαΐ, γλυκό κλπ μπορεί πάλι να παίξει... μετά το κάρτ όμως, όχι πριν.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ μέχρι τις 17:00 τη Κυριακή θα είμαι στη πίστα.Θεωρώ την πρόταση αυτή, το να γίνει μίνι αγώνας με καρτ πολύ καλή. Με ή χωρίς αυτοκινητοβόλτα πριν. Φυσικά φαΐ, γλυκό κλπ μπορεί πάλι να παίξει... μετά το κάρτ όμως, όχι πριν.
Συμφωνώ.
Θα πέσει πολύ γέλιο!
Θα το κανονίσουμε καμιά φορά?
-
Μια αναμνηστικη φωτο (απο κινητο με 2mp καμερα) λιγο πιο κατω απο το Mont Parnes, στην Παρνηθα.
Καταπληκτικη θεα, ακομα και με την ομιχλη/συνννεφια σε καποια σημεια, η διαδρομη ηταν , με τον
GB καναμε ενα ωραιο 'παιχνιδι' αδρεναλινης, ειδικα στην καταβαση, ο Vellerefontis, λογω οριακης φθορας στα τακακια
του, στην επιστροφη 'παρακολουθουσε' κυριως, αλλα με ανεση απο κοντα.
Καποια στιγμη αφου κατεβηκαμε, σταματησαμε για να κανονισουμε τα περι φαγητου, και εκει βεβαιως
εδειξα στα παιδια, ποσο μπορει να σηκωθει ο πισω τροχος του vectra...
Ενα μεγαλο ευχαριστω, στον κυριο με ενα Lada Niva, για το σχοινι που μας δανεισε, και στα παιδια που με την βοηθεια
ενος Suzuki Jimny, επανεφεραν το αυτοκινητο σε σωστη σταση, και φυσικα στιυς δυο φιλους μου, που ευαισθητοποιηθηκαν αμεσα για την επιλυση του ζητηματος. -
4 φωτογραφίες από εμένα, του ποδαριού από κινητό δυστυχώς αλλά αυτό που βλέπετε είναι πολύ λίγο ώστε να αποτυπώσει την πραγματικότητα σήμερα στην Πάρνηθα. Ο καιρός στο Mont Parnes ήταν αλλιώτικος και σε τίποτα δεν θύμιζε την ζέστη του κέντρου της Αθήνας.....
Το βουνό είχε κράτημα, δεν είχε κίνηση, είχε σύννεφα και ομίχλη. Το τοπίο ήταν μαγευτικό. Τι να πει κανείς για αυτή την διαδρομή? Για αυτή τη φύση της Πάρνηθας που ακόμα και στα σημεία που έβλεπες τα αποτελέσματα της θλιβερής φωτιάς, σου προκαλούσε δέος....Ευχαριστηθήκαμε οδήγηση, εντάξει τώρα ότι και να πω θα είναι λίγο....Μαγεία απλά....
Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, ας μιλήσουν και οι Γρηγόρης και Κωνσταντίνος, εγώ ταξιδεύω ακόμα στο βουνό και οι εικόνες δεν σβήνουν ακόμα από το μυαλό.....Αυτά -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
4 φωτογραφίες από εμένα, του ποδαριού από κινητό δυστυχώς αλλά αυτό που βλέπετε είναι πολύ λίγο ώστε να αποτυπώσει την πραγματικότητα σήμερα στην Πάρνηθα. Ο καιρός στο Mont Parnes ήταν αλλιώτικος και σε τίποτα δεν θύμιζε την ζέστη του κέντρου της Αθήνας.....
Το βουνό είχε κράτημα, δεν είχε κίνηση, είχε σύννεφα και ομίχλη. Το τοπίο ήταν μαγευτικό. Τι να πει κανείς για αυτή την διαδρομή? Για αυτή τη φύση της Πάρνηθας που ακόμα και στα σημεία που έβλεπες τα αποτελέσματα της θλιβερής φωτιάς, σου προκαλούσε δέος....Ευχαριστηθήκαμε οδήγηση, εντάξει τώρα ότι και να πω θα είναι λίγο....Μαγεία απλά....
Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, ας μιλήσουν και οι Γρηγόρης και Κωνσταντίνος, εγώ ταξιδεύω ακόμα στο βουνό και οι εικόνες δεν σβήνουν ακόμα από το μυαλό.....ΑυτάΤέλεια περάσατε!
Γιάννη σόρυ που στο έκλεισα όταν με πήρες.
Όταν με πήρες έτρεχα να προλάβω να ετοιμαστώ να μπω μη χάσω τη σειρά μου γιατί είχα πολλά προβλήματα σήμερα τα οποία δεν έχουν λυθεί κατά 100%.
Δες εδώ: viewtopic.php?p=2053189#p2053189
Τελικά έφυγα από τη πίστα στις 18:00...τελευταίος...όλοι οι άλλοι είχαν φύγει καμιά ώρα πριν.
Αύριο...ξαναπάω.
Στις 9:30 χτυπάω κάρτα
-
-
(btw η αεροτομή δεν είναι σταθερή στο RS;)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
:eat:(btw η αεροτομή δεν είναι σταθερή στο RS;)
Αφου δεν σου απαντησαν ακομα ας το κανω εγω...
Βγαινει και με σταθερη αλλα και με αυτην της φωτογραφιας... Και νομιζω αυτη της φωτο ειναι με εξτρα χρεωση απο την σταθερη...
-
Γρηγόρη καλό αλλά θα μου τσαλακώνει το γιακά...
Μαύρος σίφουνας
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Γρηγόρη καλό αλλά θα μου τσαλακώνει το γιακά...Μαύρος σίφουνας
Θα κανεις ντυσιμο κονιορδε?
-
Η καταπληκτικη γνωριμη διαδρομη, απο την αλλοτε αναβαση της Παρνηθας, ζωντανεψε
την προηγουμενη μολις εβδομαδα, στα πλαισια του Ιστορικου Φθινοπωρινου Ραλλυ Ελπα,
με Ιστορικά αυτοκίνητα χρονολογίας από το 1920 μέχρι και το 1980.http://www.mybike.gr/topic/38030-α ... %B1%CF%82/
Τα αποτελεσματα του αγωνα εδω:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=19040
To ρεκορ της αναβασης -δυστυχως- κραταει ο Wolfgang Von Trips απο
το 1958 με Porsche RS 1500 και χρονο 6:30.9.
Πρωτος Ελληνας την ιδια χρονια (αν δεν ειναι λαθος οι πηγες αναζητησης μου)
ο Τζωννης Πεσματζογλου με χρονο 6:38... -
Γρηγόρη είδα τα αποτελέσματα του αγώνα.
Τα πάνε καλά οι Alfa Romeo στην ΠάρνηθαΘα χαρώ να την επαναλάβουμε σύντομα
Αυτή η διαδρομή με κάνει και ταξιδεύω, κάθε της μέτρο μυρίζει παρελθόν, κάτι σου λέει ότι εκεί έχουν κάνει τα περάσματα τους τα θρυλικά αυτοκίνητα και οι οδηγοί μιας άλλης εποχήςΣκέφτομαι μάλιστα να επιχειρήσουμε να βγούμε προς τα Δερβενοχώρια μέσω της Πάρνηθας και όχι μέσω Ασπροπύργου, είναι κάτι που δεν το έχω κάνει ακόμα.
-
Το δοκιμαζουμε την επομενη φορα...
Ιδου το Video που σας ελεγα, αυτο που εστειλα σε π.μ στον vell,
με τρια ωραια διλημματα.http://www.youtube.com/watch?v=A_c_gaH3 ... C&index=55
μερος 1οhttp://www.youtube.com/watch?v=Svmuf3IQ ... C&index=56
μερος 2ο...οπως ημασταν οι τρεις μας το Σαββατο στο Mont Parnes, ενα πραγμα...
Βλεπωντας τετοια Video, καποιες φορες σκεφτομαι ποσο διαφορετικη θα ηταν η ζωη, για ολους εμας
που εχουμε την συγκεκριμενη 'αρρωστια', αν ειχαμε γεννηθει και ζουσαμε στην Γερμανια... -
Απίθανη διαδρομή
(αν θυμάμαι καλά είχα περάσει το 2007... από εκεί είναι η δεύτερη φωτογραφία που έχω στην αγγελία)
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!