-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Οποιος θελει και μπορει, θα βρεθουμε με volvozeus στην μεγαλη πλατεια της Παλαιας Πεντελης στις 19:30, για να κανουμε μια συντομη διαδρομη 'τυπου' ring λιγο πιο κατω, και
να ασχοληθουμε με καποια gadgetakia που θα εχουμε μαζι μας...μήπως αν έρθω θα μπορείτε να με μετρήσετε???
Ελα εσυ και θα προσπαθησουμε....εχουμε και μετρο
Σοβαρα τωρα κανονισε...διπλα σου ειναι!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ε τοτε δεν σου λεμε κι εμεις
ΥΓ: Θα σου αρεσουν
θα μου αρέσουν τόσο που θα αξίζει να ακυρώσω τον καφέ για να έρθω?
ΥΓ:καλό το ψάρεμα, αλλά δε βλέπω...ψάρια.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
θα μου αρέσουν τόσο που θα αξίζει να ακυρώσω τον καφέ για να έρθω?ΥΓ:καλό το ψάρεμα, αλλά δε βλέπω...ψάρια.
Καλυτερα απο φωτακια, παραθυρακια, καθρεπτες κτλ...οχι τιποτα αλλο παρασυρεις και τον Vell
-
Καλυτερα απο φωτακια, παραθυρακια, καθρεπτες κτλ...οχι τιποτα αλλο παρασυρεις και τον Vell
εγώ φταίω που του 'έδειξα' πώς να βάλει θερμαινόμενους καθρέφτες με σχεδόν 0 κόστος και που του 'δείχνω' πώς να βάλει το κερασάκι σε μία υπέροχη τούρτα...Κρεμάστε με.
YΓ:Καλά όλα τα ηλεκτρονικά παιχνιδάκια αλλά μου έλειψαν κάτι 'ανοιγματάκια' με Golf V GT-GTi.
-
Vell πραγματικα θα γουσταρα μια διαδρομη προς Ρωσσο αλλα δυστυχως θα λειπω απο Παρασκευη λογω
πολλων Γιωργηδων προς χαιρετισμο οποτε το αφηνουμε για την 1η κανονικα οπως ειχαμε πει?Και σενα Γιωργο σε περιμενω οπωσδηποτε το αλλο Σαββατο με το βαγκ-κομ παραμασχαλα
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Και σενα Γιωργο σε περιμενω οπωσδηποτε το αλλο Σαββατο με το βαγκ-κομ παραμασχαλα
θα προσπαθήσω να το παλέψω.πραγματικά.Θα με βόλευε να βρισκόμασταν απόγευμα κατά τις 6 ας πούμε.Ειλικρινά δεν μπορώ να λείψω από το πρωί.Έχω υποσχεθεί να βοηθήσω σε μετακόμιση.
-
Ε τοτε δεν σου λεμε κι εμεις
ΥΓ: Θα σου αρεσουν
θα μου αρέσουν τόσο που θα αξίζει να ακυρώσω τον καφέ για να έρθω?
ΥΓ:καλό το ψάρεμα, αλλά δε βλέπω...ψάρια.
έχασες! που δεν ήρθες!
δε δούλεψε!
πήγαμε μια χαλαρή βολτούλα τη διαδρομή dRafiring... καλή! δεν μπορώ να πω... κι αρκετά κατηφορική και μετά ξαποστάσαμε σε ένα σουβλατζίδικο...
οι μετρήσεις δεν έλαβαν χώρα δυστυχώς... και το S3 αφέθηκε μόνο του να ξεκουραστεί από την κίνηση της Πεντέλης
-
Και σενα Γιωργο σε περιμενω οπωσδηποτε το αλλο Σαββατο με το βαγκ-κομ παραμασχαλα
θα προσπαθήσω να το παλέψω.πραγματικά.Θα με βόλευε να βρισκόμασταν απόγευμα κατά τις 6 ας πούμε.Ειλικρινά δεν μπορώ να λείψω από το πρωί.Έχω υποσχεθεί να βοηθήσω σε μετακόμιση.
ωραία... όπως είπαμε τότε... κι ας πάμε απόγεμα αν δεν μπορέσεις πρωί... Μην ξεχνάς ότι θα πάμε με το δικό μου οπότε συναντιόμαστε κάπου βόρεια και ξεκινάμε μαζί... Έκλεισε?
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Vell πραγματικα θα γουσταρα μια διαδρομη προς Ρωσσο αλλα δυστυχως θα λειπω απο Παρασκευη λογω
πολλων Γιωργηδων προς χαιρετισμο οποτε το αφηνουμε για την 1η κανονικα οπως ειχαμε πει?Και σενα Γιωργο σε περιμενω οπωσδηποτε το αλλο Σαββατο με το βαγκ-κομ παραμασχαλα
\κοίτα πάνου/
-
Θα σε παροτρυνω να προσπαθησεις για πρωινο εστω και αν βρεθουμε την Κυριακη αντι για Σαββατο γιατι
πραγματικα αξιζει ο κοπος να κανουμε την διαδρομη+αγιασμο και καφεδακι και να εχουμε και λιγο χρονο
για τις μοντιφες στα τουτου μας. -
δε δούλεψε!
πήγαμε μια χαλαρή βολτούλα τη διαδρομή dRafiring... καλή! δεν μπορώ να πω... κι αρκετά κατηφορική και μετά ξαποστάσαμε σε ένα σουβλατζίδικο...
οι μετρήσεις δεν έλαβαν χώρα δυστυχώς...και το S3 αφέθηκε μόνο του να ξεκουραστεί από την κίνηση της Πεντέλης
Τελικα ηταν 4 μηδενικα ...οτι μπορεις να φανταστεις δοκιμασα χθες αλλα
Σημερα δουλευει κανονικα....απο βδομαδα κανονιζουμε κυριοι -
...
Σημερα δουλευει κανονικα....απο βδομαδα κανονιζουμε κυριοικλασικό! άκου μηδέν μηδέν μηδέν μηδέν...
-
...
Σημερα δουλευει κανονικα....απο βδομαδα κανονιζουμε κυριοικλασικό! άκου μηδέν μηδέν μηδέν μηδέν...
5 παντως δοκιμασα....
-
Ειπα να σηκωσω το βιντεακι....αλλα ετσι οπως πηγαιναμε..
-
Ειπα να σηκωσω το βιντεακι....αλλα ετσι οπως πηγαιναμε..δέχομαι και emails
ΥΓ:ή μήπως να το κάνουμε dvd Ala tzoulia?
-
Ειπα να σηκωσω το βιντεακι....αλλα ετσι οπως πηγαιναμε..
δέχομαι και emails
ΥΓ:ή μήπως να το κάνουμε dvd Ala tzoulia?
Ειναι 760ΜΒ
07:05 αργα και σταθερα....μονο για το ΔΝΤ δεν μιλησαμε@Γρηγορη
Η ολη διαδρομη ειναι, βαση του βιντεο 6:30....Ποσο περιπου την κανεις εσυ? Για να εκτιμησουμε το μεγεθος του αργα.. -
Aναλογως...Αν ειμαι μονος μου και δεν πετυχω καθολου κινηση, 6λεπτα και 5-15sec ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΛΩΡΙΔΑ, , σταματωντας ομως εντελως στο STOP που βρισκουμε την ευθεια μπροστα μας και στριβουμε αριστερα, ανεξαρτητως αυτοκινητου να περναει ή οχι.
Αρα θεωρω οτι εσεις οι 'γληγοροι' πρεπει λογικα αν την κανετε 3-4φορες να πεφτετε
στο 5λεπτο και κατι ψιλα...
Βtw η μ@λ@κισμενη ψηφιακη μου, ειδα πριν λιγω οτι σταματαει ΠΑΝΤΑ την ληψη ακριβως στο 1λεπτο...
Ψαχνω στις ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω κατι σχετικο για την λειτουργια video.
Εχω βαλει μια sd της Kingston, λες αυτο να δημιουργει κανενα θεμα?
Αμα βρεις καμμια extra ρυθμιση, ή κατι τελσοπαντων let me know... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aναλογως...Αν ειμαι μονος μου και δεν πετυχω καθολου κινηση, 6λεπτα και 5-15sec ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΛΩΡΙΔΑ, , σταματωντας ομως εντελως στο STOP που βρισκουμε την ευθεια μπροστα μας και στριβουμε αριστερα, ανεξαρτητως αυτοκινητου να περναει ή οχι.
Αρα θεωρω οτι εσεις οι 'γληγοροι' πρεπει λογικα αν την κανετε 3-4φορες να πεφτετε
στο 5λεπτο και κατι ψιλα...
Βtw η μ@λ@κισμενη ψηφιακη μου, ειδα πριν λιγω οτι σταματαει ΠΑΝΤΑ την ληψη ακριβως στο 1λεπτο...
Ψαχνω στις ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω κατι σχετικο για την λειτουργια video.
Εχω βαλει μια sd της Kingston, λες αυτο να δημιουργει κανενα θεμα?
Αμα βρεις καμμια extra ρυθμιση, ή κατι τελσοπαντων let me know...ειδες που το υποψιαστηκα ότι απλά σταματάει από μόνη της... παράξενο όμως ε?
-
ειδες που το υποψιαστηκα ότι απλά σταματάει από μόνη της... παράξενο όμως ε?
Ναι, σωστα το ειχες πει...Τελικα ηταν επειδη το ειχα βαλει στην ρυθμιση για 'γρηγορη κινηση' . Ετσι, ενω απο 30fps 640χ480 που ειναι η κανονικη ληψη, προσαρμοζεται στα 60fps αλλα με αναλυση χαμηλοτερη 320χ480...Στην επιλογη 'γρηγορη κινηση' η ληψη σταματαει αυτοματα στο 1 λεπτο, ενω μου βγαζει μεγιστη δυνατη διαρκεια 8λεπτα...
Στην κανονικη ληψη που το επανεφερα 'γραφει' κανονικα για οσο διαθεσιμο χωρο εχει, πχ
15λεπτα με την καρτα μνημης που εχω βαλει. -
Κυριοι...βρειτε ενα ησυχο και σχετικα flat μεγαλο κοματι δρομου να παμε αυριο ή μεθαυριο βραδακι για μετρησεις...
ΥΓ: Κατεβασα και τους χαρτες για Σερρες/Μεγαρα
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!