-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Χρυσές δουλειές θα κάνουν σήμερα τα πλυντήρια αυτοκινήτων και τα βενζινάδικαΕγω παντως το επλυνα την Πεμπτη....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Χρυσές δουλειές θα κάνουν σήμερα τα πλυντήρια αυτοκινήτων και τα βενζινάδικα
Εγω παντως το επλυνα την Πεμπτη....
εγω επλυνα τη προηγουμενη βδομαδα
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καθαρός είσαι ακόμα...εγώ μόλις τώρα...το γέμισα κιόλας...αλλά τελικά το μετάνιωσα γιατί θα έχω επιπλέον βάρος
@Qsi...εντάξει...καλύτερο θα είναι από τη προηγούμενη φορά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω επλυνα τη προηγουμενη βδομαδα
Τσιπη....θες και S3.....
Νικο δεν το χρησιμοποιω μες τη βδομαδα ιδιαιτερα πλεον..Αν δεν ειχα παει ΣΚ καρπενησι για σκι θα ηταν πεντακαθαρο εχοντας το πλυνει πριν 1 μηνα σχεδον αφου οποτε το εβγαζα ειχε καλο καιρο..ελειπα κιολας..
-
ετσι ειναι φιλε τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους
πλεον με 5000 χλμ το χρονο που θα του κανω η κουκουλα θα αποκτησει αλλο νοημαπαντως πολυ βαρβαρο το πρωινο ξυπνημα.. ξυπνησα μεν 7 τη παρασκευη, αλλα σημερα σηκωθηκα παλι μεσημερι
αντε να δουμε ποσους καφεδες θα θελω αυριο να ερθω στα ισα μου..
-
Προσοχή, προσοχή!
Όσοι βόρειοι επιθυμούν να πάμε ντάνα-κομβόι στο Γιαμπανάκι παρακαλείται όπως συγκεντρωθούν στις 09:20 στο παρακάτω σημείο:
Στην αρχή της Λαυρίου, δηλαδή μετά τον Σταυρό δεξιά (πάνω από τη γέφυρα μόνο πας προς τα εκεί) και πριν στρίψεις για τη διασταύρωση προς Περιφερειακής Υμηττού.
Ώρα συγκέντρωσης 09:20 και αναχώρηση 09:30 ΑΚΡΙΒΩΣ!
Η διαδρομή είναι από Λαυρίου, προς Μαρκόπουλο (διχάλα αριστερά δηλαδή) και στη διασταύρωση του αεροδρομίου, δεξιά προς Βάρης-Κορωπίου. Αριστερά μετά προς Βάρη και μετά όταν φτάσουμε Βάρη, αριστερά προς τη θάλασσα για το Γιαμπανάκι (αλλά όχι ΓΙΑ μπανάκι...χα-χα-χα, γελάσαμε ).
Αυτά
-
Εγώ λέω να πάω από την κλασσική μου «γύρω γύρω όλοι» διαδρομή Μαρούσι - Λυκόβρυση - Κηφισσός - Παραλιακή. Άχτι έχω να την τύχω μια φορά χωρίς κίνηση.
-
Όντως Κηφισός παραλιακή είναι διαδρομή που χαίρεσαι να την κάνεις τέτοιες ώρες! ...ξεχνάς να αλλάξεις ταχύτητα!
Οι υποψίες μου επαληθεύτηκαν και δεν θα μπορέσω.... είμαι ακόμα 800χλμ μακριά!
Καλά να περάσετε! -
Θα ειμαι Αγρινιο δυστιχως φιλε Βελερεφοντι!
Εκτος απο στρατιωτικος εχω και προστατευομενη επιχείρηση .
Θα γνωριστούμε άλλη φορα.Πολλες συμμετοχες βλέπω.
Καλη αρχή! -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...Ώρα συγκέντρωσης 09:20 και αναχώρηση 09:30 ΑΚΡΙΒΩΣ!
..:
Λογικά θα προλάβω και εγώ το ραντεβού αυτό. Η έκφραση 'ντάνα κομβόι' θα είναι λίγη μπροστά μας (λέμε τώρα) !
-
Απο τη φωτο, εκτιμω οτι η συναντηση θα εχει τη μορφη 'Επιστρατευσης' !!!
-
Δυστυχώς, ούτε και εγώ θα έρθω...ήταν το πιο άχρηστο timing που μου έχει τύχει. Το panda πουλήθηκε την Παρασκευή, και το κράτησα σ/κ (οπότε δεν το ρισκάρω για διαδρομές, αρκεί που πήγα σπίτι μου)...Το alfa romeo αρχίζει να μοιάζει στην διαφήμιση: 'το χάσαμε το κορμί πατριώτη' ...Το marbella θα είναι ασφαλισμένο από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και περασμένο ΚΤΕΟ την Δευτέρα το απόγευμα...Όσο για το Transalp...Θα ασφαλιστεί τον Απρίλιο, ώστε να είναι ασφαλισμένο όλους τους μήνες που το χρησιμοποιώ (είμαι καλοκαιρινός τύπος με τις μηχανές)....
Στην επόμενη όμως...το υπόσχομαι, δεδομένου ότι θα έχω όλα τα οχήματα ετοιμοπόλεμα. -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Δυστυχώς, ούτε και εγώ θα έρθω...ήταν το πιο άχρηστο timing που μου έχει τύχει. Το panda πουλήθηκε την Παρασκευή, και το κράτησα σ/κ (οπότε δεν το ρισκάρω για διαδρομές, αρκεί που πήγα σπίτι μου)...Το alfa romeo αρχίζει να μοιάζει στην διαφήμιση: 'το χάσαμε το κορμί πατριώτη' ...Το marbella θα είναι ασφαλισμένο από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και περασμένο ΚΤΕΟ την Δευτέρα το απόγευμα...Όσο για το Transalp...Θα ασφαλιστεί τον Απρίλιο, ώστε να είναι ασφαλισμένο όλους τους μήνες που το χρησιμοποιώ (είμαι καλοκαιρινός τύπος με τις μηχανές)....
Στην επόμενη όμως...το υπόσχομαι, δεδομένου ότι θα έχω όλα τα οχήματα ετοιμοπόλεμα.Κρίμα. Και ήθελα να γνωριστούμε. Η παραπάνω κατάσταση μπορεί να περιγραφτεί καλύτερα με την εξής έννοια που λένε οι Αμερικάνοι: cluster fuck
-
Το ραντεβού των 9:30 δεν το προλαβαίνω με τπτ. Στη Βάρκιζα πόση ώρα θα μείνουμε (minimum);
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το ραντεβού των 9:30 δεν το προλαβαίνω με τπτ. Στη Βάρκιζα πόση ώρα θα μείνουμε (minimum);Ε κάνα μισάωρο
-
Σορρυ παιδια το απροσμενο ξενυχτι με εκαψε Περιμενω Φωτο...
-
Υπηρξε ενα προβλημα τς τελευταιες δυο μερες και δεν μπορεσα να παω στη συναντηση
-
Λοιπόν, τι έγινε, πόσοι μαζευτήκατε και πώς περάσατε;;
-
Επεράσαμε όμορφα και σε αυτή τη συνάντηση!
Ο καφές έλαβε χώρα στην καφετέρια του Σουνίου. Δυστυχώς δεν έβγαλα πολλές φωτό και απλά παραθέτω μια μικρή γεύση. Αν ο Νίκος ή κάποιος άλλος έβγαλε πιο πολλές θα τις παραθέσει αργότερα φαντάζομαι.
Προετοιμασία για τη συνάντηση (είχα να πλύνω κανα δυο εξάμηνα ) :
(Την παραθέτω απλά γιατί μου 'κάθησαν' καλά οι σταγόνες.)Του Νικου:
Παράταξη άνευ συννενόησης :
Δεν τράβηξα άλλες καλές δυστυχώς.
Να είμαστε καλά να ξαναβρεθούμε. Και εις άλλα με υγεία !
-
Tελικα παραβρεθηκαν:
1/ vellerefontis
2/ vartan
3/ Nikos120i
4/ Professeur
5/ dbekos
6/ dimgster
7/ kotetsi
8/ Billopoulos
9/ QsisVTS
10/ nass
11/ VolvoZeus
12/ Kικιζας Γρηγόρης
13/ nidosan
14/ Scotch
15/ Εξω-forum-ίτης φίλος με Golf GTi 350άρι DSG
Ελπιζω να μη ξεχασα κανεναν, αν τυχον,
Αξιζε το χρονο που 'θυσιασε' ο καθενας.
Και για τους πιο νεους στο forum (εγω) , οχι ηλικιακα (παλι εγω ο μεγαλυτερος), ηταν καλη ευκαιρια για γνωριμια, αφου καποιοι παλιοτεροι ειναι ηδη γνωστοι μεταξυ τους.
Μετα χαρας να τα ξαναπουμε!
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!