-
6.3 ηθελα να πω, τοσο το μετρησαν οι 4Τ
κι εγω πονταρω στο ξερο 6
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
6.3 ηθελα να πω, τοσο το μετρησαν οι 4Τκι εγω πονταρω στο ξερο 6
Με τετοιες θερμοκρασιες που εχουμε τωρα, στο κανω και εγω σε 5,8sec με εσενα διπλα. Piece of cake...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
6.3 ηθελα να πω, τοσο το μετρησαν οι 4Τ
κι εγω πονταρω στο ξερο 6
Με τετοιες θερμοκρασιες που εχουμε τωρα, στο κανω και εγω σε 5,8sec με εσενα διπλα. Piece of cake...
μα αυτή είναι η μ@λ@κί@...στο εργοστάσιο μετράνε με ιδανικές (για το αμάξι) συνθήκες, κάτι που σημαίνει ότι στο δρόμο ΠΟΤΕ δε θα δεις το 0-100km/h, 0-200km/h που υπόσχεται κάποια εταιρία.
ΥΓ:κρίμα που δεν τα κατάφερα το Σάββατο.
ΥΓ2: Μιλάμε έπεσα για ύπνο στις 4-5 (μίλησα με vell? ) και ξύπνησα με ξυπνητήρι στις 21:00 που είχα ένα τραπέζι....στο εργοστασιο...Το 6,3sec ειναι απο 4τροχους, σε συνθηκες που απλα αντιστοιχουν στην ημερα που ειχαν διαθεσιμο προς μετρηση, το αυτοκινητο, με οδηγο-συνοδηγο, 1/2 ή 3/4 ρεζερβουαρ, και οργανα μετρησης επιδοσεων.
Αρα ποιο ειναι το πιο ρεαλιστικο? Το 5,8sec του εργοστασιου -συνηθως ΜΟΝΟ με οδηγο γινονται οι μετρησεις αυτων-
ή μια μετρηση ενος αξιοπιστου (συγκριτικα, στην χωρα μας) περιοδικου? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...στο εργοστασιο...Το 6,3sec ειναι απο 4τροχους, σε συνθηκες που απλα αντιστοιχουν στην ημερα που ειχαν διαθεσιμο προς μετρηση, το αυτοκινητο, με οδηγο-συνοδηγο, 1/2 ή 3/4 ρεζερβουαρ, και οργανα μετρησης επιδοσεων.
Αρα ποιο ειναι το πιο ρεαλιστικο? Το 5,8sec του εργοστασιου -συνηθως ΜΟΝΟ με οδηγο γινονται οι μετρησεις αυτων-
ή μια μετρηση ενος αξιοπιστου (συγκριτικα, στην χωρα μας) περιοδικου?Πιο αξιόπιστο για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου?
Τέλοσπάντων...ανοίγεις μεγάλη κουβέντα και θα σου απαντήσω κάπως πιο 'ξενέρωτα'.
Για μένα το 0-100 έχει απειροελάχιστη σημασία μιας και ελάχιστοι είναι αυτοί που το χρησιμοποιούν τακτικά.Αντίθετα μετρήσεις χωρίς αλλαγή από 60-100km/h ή 80-120km/h κοκ μου φαίνονται ΠΟΛΥ πιο πρακτικές.Επιπλέον ΔΕΝ εξαρτάται από το πόσο καλή αλλαγή θα κάνει ο οδηγός για να δεις πώς πάει το αμάξι.Τέλος...η αυτοκινητοβιομηχανία σου δίνει το καλύτερο δυνατό νούμερο που μπορεί να πετύχει το χ-ψ αμάξι που αγοράζεις.Αν βάλεις 2ο άτομο, κακή άσφαλτο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, τότε τι στο καλό μετράς?
Και για να σε προλάβω, αν το S3 από 5,8 κάνει πχ 6,8sec 0-100, αυτό σημαίνει ότι και ένα αντίστοιχο αμάξι αντίστοιχων επιδόσεων (ή και χειρότερων) με τις συγκεκριμένες συνθήκες έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ +1sec από τους τυπικούς χρόνους που ανακοινώνει η εταιρία του.
Ελπίζω να σε κάλυψα (αν και ξεφεύγουμε. ) -
Πιο αξιόπιστο για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου?
Τέλοσπάντων...ανοίγεις μεγάλη κουβέντα και θα σου απαντήσω κάπως πιο 'ξενέρωτα'.
Για μένα το 0-100 έχει απειροελάχιστη σημασία μιας και ελάχιστοι είναι αυτοί που το χρησιμοποιούν τακτικά.Αντίθετα μετρήσεις χωρίς αλλαγή από 60-100km/h ή 80-120km/h κοκ μου φαίνονται ΠΟΛΥ πιο πρακτικές.Επιπλέον ΔΕΝ εξαρτάται από το πόσο καλή αλλαγή θα κάνει ο οδηγός για να δεις πώς πάει το αμάξι.Για εσενα μπορει να μην εχει καμμια σημασια, ειναι ομως μια τυπικη, ενδεικτικη, και αρκετα κατατοπιστικη μετρηση, για
τις δυνατοτητες ενος αυτοκινητου.
Ειναι η κλασσικη εκκινηση απο φαναρι σε φαναρι.
Αν νομιζεις οτι 'ελαχιστοι ειναι αυτοι που το χρησιμοποιουν τακτικα', μαλλον κινεισαι σε λαθος ωρες-περιοχες...Τέλος...η αυτοκινητοβιομηχανία σου δίνει το καλύτερο δυνατό νούμερο που μπορεί να πετύχει το χ-ψ αμάξι που αγοράζεις.Αν βάλεις 2ο άτομο, κακή άσφαλτο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, τότε τι στο καλό μετράς?
Και για να σε προλάβω, αν το S3 από 5,8 κάνει πχ 6,8sec 0-100, αυτό σημαίνει ότι και ένα αντίστοιχο αμάξι αντίστοιχων επιδόσεων (ή και χειρότερων) με τις συγκεκριμένες συνθήκες έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ +1sec από τους τυπικούς χρόνους που ανακοινώνει η εταιρία του.
Ελπίζω να σε κάλυψα (αν και ξεφεύγουμε. )Σχεδον ολα τα περιοδικα πραγματοποιουν μετρησεις με δυο ατομα συνολικα συν οργανα μετρησης και μισο ρεζερβουαρ.
Δεν μιλησα ουτε για κακη ασφαλτο, ουτε για αντιξοες καιρικες συνθηκες.
Ειναι πιο κοντα στις ρεαλιστικες δυνατοτητες ενος αυτοκινητου οι επιδοσεις που πραγματοποιουνται με αυτο τον τροπο.
Αντιθετως, οι εργοστασιακοι χρονοι πραγματοποιουνται συνηθως σε ιδανικες συνθηκες, ειτε ειναι καιρικες, ειτε ειναι ποιοτητα βενζινης, αρτια στρωμενο αυτοκινητο, κ.ο.κ.
Τι ειναι πιο ρεαλιστικο, η επιδοση του εργοστασιου (που θα κανει οτι μπορει για να διαφημισει την χαμηλοτερη δυνατη επιδοση), ή , οι επιδοσεις που πραγματοποιει ενα αξιοπιστο περιοδικο? -
@Γρηγόρη
ας κάνουμε καλύτερα αυτή τη συζήτηση από κοντά.Ok, αν ερθεις...
-
Σάββατο θα κάνουμε τίποτα?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σάββατο θα κάνουμε τίποτα?Kοιτα ποιος μιλαει...
Ναι ρε συ μαλλον θα κανουμε, θα μας κανεις την τιμη?
Αν δεν εχει ομιχλη και δεν ειναι βρεγμενα, μια Παρνηθα την βλεπω θετικα, αν ερθει
και o GB για να την ανεβο-κατεβουμε στους δικους μας ρυθμους...
Αλλιως μπορουμε να παμε μια κλασσικη Παλαια Πεντελη, για βολτα, φαγητο καφε κτλ.
Αν υπαρχει καποια αλλη ενναλακτικη προταση, ευχαριστως να την δουμε.P.S ...και κατι αλλο. Ψηνεστε μηπως να παμε την Παρασκευη το βραδυ στην (μετρια απ' οτι λενε) εκθεση,
η παρεα του forum, να κριτικαρουμε την ποιοτητα υλικων στα εκθεσιακα μοντελα? -
Παιδιά εγώ αυτό το ΠΣΚ είμαι λίγο στριμωγμένος. Όμως κανονίστε εσείς και θα δω τι μπορώ να κάνω.
Γρηγόρη η Πάρνηθα με τέτοιο καιρό είναι λίγο δύσκολο. Έχει αγριέψει ο χειμώνας, αλλά και εγώ πεθύμησα λίγο ανέβα-κατέβα ρε φίλε...Άσε και με τσιτώνεις και εσύ και θέλω να πετάξω πάλι λεφτά σε καμιά αναρτησούλα... -
Σάββατο θα κάνουμε τίποτα?
Kοιτα ποιος μιλαει...
Ναι ρε συ μαλλον θα κανουμε, θα μας κανεις την τιμη?
Αν δεν εχει ομιχλη και δεν ειναι βρεγμενα, μια Παρνηθα την βλεπω θετικα, αν ερθει
και o GB για να την ανεβο-κατεβουμε στους δικους μας ρυθμους...
Αλλιως μπορουμε να παμε μια κλασσικη Παλαια Πεντελη, για βολτα, φαγητο καφε κτλ.
Αν υπαρχει καποια αλλη ενναλακτικη προταση, ευχαριστως να την δουμε.P.S ...και κατι αλλο. Ψηνεστε μηπως να παμε την Παρασκευη το βραδυ στην (μετρια απ' οτι λενε) εκθεση,
η παρεα του forum, να κριτικαρουμε την ποιοτητα υλικων στα εκθεσιακα μοντελα?Άντε πάμε.
Και πάμε και Σάββατο βολτούλα. *
Αλλά θα'ρθείτε πίστα τη Κυριακή, θα έχει σούπερ καιρό και θα πάω για προπόνηση!
Ψηθείτε να κάνετε κοντρίτσες με τα νοικιάρικα.
υ.γ. η γυναίκα μου θα λείπει και γυρίζει Σάββατο απόγευμα
- υπάρχει μια περίπτωση να πάω και Σάββατο που θα είναι η ομάδα πάνω. Δε το ξέρω, δεν είναι σίγουρο. Θέλω να δω κάτι στο μοτέρ και γρανάζι. Θα 'ανέβω' λίγο στο γρανάζι να γίνει πιο μακρύ.
-
@Γρηγόρη
ας κάνουμε καλύτερα αυτή τη συζήτηση από κοντά.Ok, αν ερθεις...
1ον οι τέσσερις ρόδες ΔΕΝ είναι αξιόπιστες στις μετρήσεις τους εδώ και χρόνια
2ον περιοδικό από περιοδικό διαφέρει στον τρόπο που κάνει μετρήσεις και συγκεκριμένα αυτό εδώ δεν ακολουθεί τους διεθνείς κανονισμούς μέτρησης αλλά εισάγει μια, κατά την γνώμη του, πιο υπαρκτή μέτρηση. Δεκτό. Αν με δυο οδηγούς, μισή ρεζέρβα και άσχετο δρόμο + θερμοκρασία το S3 κάνει 6,3, τότε είναι πολύ μα πολύ γρήγορο φίλε!
3ον τι στο καλό το ξανασυζητάμε αυτό αφού το έχουμε υπερ-αναλύσει στο παρελθόν και συμφωνήσαμε μάλιστα...μιλάμε από κοντά όταν και άμα βρεθούμε φίλε...
-
P.S ...και κατι αλλο. Ψηνεστε μηπως να παμε την Παρασκευη το βραδυ στην (μετρια απ' οτι λενε) εκθεση,
η παρεα του forum, να κριτικαρουμε την ποιοτητα υλικων στα εκθεσιακα μοντελα?αυτό που λέγαμε ε? να είμαστε μια παρέα γκρινιάριδων στριμωγμένοι μέσα στο αυτοκίνητο ή και γύρω από αυτό και με ανοιχτά παράθυρα να λέμε: μα τι σοι πλαστικό είναι αυτό!? α πα πα! α πα ρα δε κτο!
μέσα, άνετα... αλλά γιατί Παρασκευή?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Παιδιά εγώ αυτό το ΠΣΚ είμαι λίγο στριμωγμένος. Όμως κανονίστε εσείς και θα δω τι μπορώ να κάνω.
Γρηγόρη η Πάρνηθα με τέτοιο καιρό είναι λίγο δύσκολο. Έχει αγριέψει ο χειμώνας, αλλά και εγώ πεθύμησα λίγο ανέβα-κατέβα ρε φίλε...Άσε και με τσιτώνεις και εσύ και θέλω να πετάξω πάλι λεφτά σε καμιά αναρτησούλα...εγώ για Χριστουγεννιάτικο δώρο θέλω μια μικρή κούτα από γλυφιτζούρια σε ροζ χρώμα για να κερνάω γλυκές υπάρξεις στον δρόμο!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
P.S ...και κατι αλλο. Ψηνεστε μηπως να παμε την Παρασκευη το βραδυ στην (μετρια απ' οτι λενε) εκθεση,
η παρεα του forum, να κριτικαρουμε την ποιοτητα υλικων στα εκθεσιακα μοντελα?αυτό που λέγαμε ε? να είμαστε μια παρέα γκρινιάριδων στριμωγμένοι μέσα στο αυτοκίνητο ή και γύρω από αυτό και με ανοιχτά παράθυρα να λέμε: μα τι σοι πλαστικό είναι αυτό!? α πα πα! α πα ρα δε κτο!
μέσα, άνετα... αλλά γιατί Παρασκευή?
Μπορω και σημερα, μετα τις 7 αν ψηνεται κανεις...
-
Γρηγόρη η Πάρνηθα με τέτοιο καιρό είναι λίγο δύσκολο. Έχει αγριέψει ο χειμώνας, αλλά και εγώ πεθύμησα λίγο ανέβα-κατέβα ρε φίλε...Άσε και με τσιτώνεις και εσύ και θέλω να πετάξω πάλι λεφτά σε καμιά αναρτησούλα...εγώ για Χριστουγεννιάτικο δώρο θέλω μια μικρή κούτα από γλυφιτζούρια σε ροζ χρώμα για να κερνάω γλυκές υπάρξεις στον δρόμο!
Αααααα, θελω και εγω, ζηλεψα! Αλλα, πολυχρωμα, με διαφορετικες γευσεις και πονηρα σχηματα, για τα κοριτσακια...
-
εγώ για Χριστουγεννιάτικο δώρο θέλω μια μικρή κούτα από γλυφιτζούρια σε ροζ χρώμα για να κερνάω γλυκές υπάρξεις στον δρόμο!Αααααα, θελω και εγω, ζηλεψα! Αλλα, πολυχρωμα, με διαφορετικες γευσεις και πονηρα σχηματα, για τα κοριτσακια...
Paedophile alert....*
[Ενημέρωση: η βελτιωμένη έκδοση mod στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς του φόρουμ διαθέτει και αναβαθμισμένη ευαισθησία σε τέτοια θέματα!] -
Μπαχαχα onyx, με πέθανες πρωί- πρωί..
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
εγώ για Χριστουγεννιάτικο δώρο θέλω μια μικρή κούτα από γλυφιτζούρια σε ροζ χρώμα για να κερνάω γλυκές υπάρξεις στον δρόμο!
Αααααα, θελω και εγω, ζηλεψα! Αλλα, πολυχρωμα, με διαφορετικες γευσεις και πονηρα σχηματα, για τα κοριτσακια...
Paedophile alert....*
[Ενημέρωση: η βελτιωμένη έκδοση mod στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς του φόρουμ διαθέτει και αναβαθμισμένη ευαισθησία σε τέτοια θέματα!]επειδή κάποιοι από εμάς έχουν περάσει τα 35, όλες οι κάτω των 25 μας φαίνονται κοριτσάκια... απο ότι γνωρίζω όμως δεν έχει αλλάξει πρόσφατα η νόμιμη ηλικία από τα 18???
-
...Noμιζω πλεον οτι ακομα και απο τα 16 ειμαστε οκ...
-
...Noμιζω πλεον οτι ακομα και απο τα 16 ειμαστε οκ...Και τι θα κάνεις μωρέ με το 16χρονο, facebook photo tagging ή shopping στη «Ρεζέρβα»;
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!