-
Ενα ακομα Ολυμπιακο Ραλλυ περασε στην ιστορια με τη γνωστη συνταγη επιτυχιας της ΑΟΛΑΠ.Το θεμα μας ειναι λοιπον οι αρχοντοχωριατες,παρακολουθωντας τον αγωνα χθες ε.δ. Λαλας 1, ελαβε χωρα το εξης περιστατικο στο εβδομο χλμ και στη θεση 10 παρακολουθουσε τον αγωνα μεταξυ αλλων θεατων, ομαδα του Δ.Σ. του Α.Ο.Π. που παρα την προσπαθεια του κριτη να τους τοποθετησει σε σωστη θεση τα εν λογω ΖΩΑ γιατι περι ζωων μιλαμε διποδων!!! δεν εδειξαν την παραμικρη διαθεση συνεργασιας προκαλωντας αντιθετα σε μεγιστο βαθμο! στο σημειο αυτο ειχε εξοδο το Νο 26 που απο καθαρη τυχη δε τους εκτελεσε, το περιστατικο εγινε παρουσια και αλλου πληρωματος το οποιο ειχε εγκαταλειψη.ΤΟΝΙΖΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ !!! ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ.
-
Και μια και μιλαμε για αρχοντοχωριατες, ας μιλησουμε και για ΓΥΦΤΟΥΣ.
Εκανε το καμαρι μου ο συναδελφος δοκιμη και μετα εφυγε παρατωντας το βαρελι της πανακριβης βενζινης του στο παρθενο δασος της Φολοης, να το μαζεψουν οι υποτακτικοι του. Και μαλιστα τους ειχε αφησει κι ενα λιτρακι, οχι μονο να ρυπαινει, αλλά και να βοηθησει στο καψιμο.
Εκανε ο αλλος δοκιμες κι ειχε γεμισει το δρομο Amita Motion.
Επινε ο τριτος το φραπε του και πεταγε ποτηρι και καλαμακι, να τα βρει κανενας φτωχος να τραβηξει την υστατη τζουριτσα.
Γυφτοι... -
Τα παραπανω σχολια αληθευουν και οχι μονο!!!Ειμουν ο ενδιαμεσος 10 και τα πραγματα εγιναν ετσι ακριβως!!! ρωτησα απο που ειναι τα εν λογο ατομα και η απαντηση που πηρα ηταν οτι προερχονται απο τον Α Ο Π.(φορουσαν κ μπλουζακι με το σχετικο λογοτυπο) προσπαθησα να τους πεισω οτι εκει κανω δουλεια μα δε το σεβαστηκαν ποτε,ακομα και μετα τη στιγμη της εξοδου του αυτ/του δεν αλαξαν συμπεριφορα.Ο συνοδηγος του αυτ/του Νο20 Φ.ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ μου εβαλε τις φωνες γιατι τους αφησα να κατσουν εκει,του εξηγησα με τη σειρα μου οτι απλα δε περνουν απο κουβεντα μια και με περιφρονουσαν συστηματικα,πουλωντας ειρωνεια και τα γνωστα Ελληνικα σχολια.Εαν λοιπον ηταν ανθρωποι απο τη λεσχη αυτη σιγουρα η συμπεριφορα τους δεν ηταν η καλυτερη.
-
Τα παραπανω σχολια αληθευουν και οχι μονο!!!Ειμουν ο ενδιαμεσος 10 και τα πραγματα εγιναν ετσι ακριβως!!! ρωτησα απο που ειναι τα εν λογο ατομα και η απαντηση που πηρα ηταν οτι προερχονται απο τον Α Ο Π.(φορουσαν κ μπλουζακι με το σχετικο λογοτυπο) προσπαθησα να τους πεισω οτι εκει κανω δουλεια μα δε το σεβαστηκαν ποτε,ακομα και μετα τη στιγμη της εξοδου του αυτ/του δεν αλαξαν συμπεριφορα.Ο συνοδηγος του αυτ/του Νο20 Φ.ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ μου εβαλε τις φωνες γιατι τους αφησα να κατσουν εκει,του εξηγησα με τη σειρα μου οτι απλα δε περνουν απο κουβεντα μια και με περιφρονουσαν συστηματικα,πουλωντας ειρωνεια και τα γνωστα Ελληνικα σχολια.Εαν λοιπον ηταν ανθρωποι απο τη λεσχη αυτη σιγουρα η συμπεριφορα τους δεν ηταν η καλυτερη.
-
Εχουμε βιντεο απο τον αγωνα ???
-
Ο χρήστης chr1rally έγραψε:
Ενα ακομα Ολυμπιακο Ραλλυ περασε στην ιστορια με τη γνωστη συνταγη επιτυχιας της ΑΟΛΑΠ.Το θεμα μας ειναι λοιπον οι αρχοντοχωριατες,παρακολουθωντας τον αγωνα χθες ε.δ. Λαλας 1, ελαβε χωρα το εξης περιστατικο στο εβδομο χλμ και στη θεση 10 παρακολουθουσε τον αγωνα μεταξυ αλλων θεατων, ομαδα του Δ.Σ. του Α.Ο.Π. που παρα την προσπαθεια του κριτη να τους τοποθετησει σε σωστη θεση τα εν λογω ΖΩΑ γιατι περι ζωων μιλαμε διποδων!!! δεν εδειξαν την παραμικρη διαθεση συνεργασιας προκαλωντας αντιθετα σε μεγιστο βαθμο! στο σημειο αυτο ειχε εξοδο το Νο 26 που απο καθαρη τυχη δε τους εκτελεσε, το περιστατικο εγινε παρουσια και αλλου πληρωματος το οποιο ειχε εγκαταλειψη.ΤΟΝΙΖΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ !!! ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ.Καλημέρα είμαι ένας από τους παραλίγο μακαρίτες,αλλά να πω εδώ ότι και τα άλλα άτομα που σώθηκαν από του χάρου τα δόντια καμία σχέση δεν έχουν με το δ.ς του α.ο.π.
Τώρα η θέση μας στο συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής ήταν πίσω από κίτρινη όχι κόκκινη αλλά κίτρινη κορδέλα που είχε τοποθετήσει η λέσχη και καλά έκανε ,όχι σε έξοδο στροφής , κατά συνέπια είχαμε μια σχετικά ασφαλή θέση και λέω σχετικά γιατί η πορεία ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου μερικές φορές είναι ανεξέλεγκτη.
Αυτός που κινδύνεψε περισσότερο στο σημείο αυτό ήταν ο κριτής ο οποίος και φοβήθηκε από το συμβάν τόσο πολύ που τα έχασε και φώναζε δεξιά και αριστερά για να φύγουν όλα τα ζώα από εκεί, μέσα σε αυτά τα ζώα ήμασταν και εμείς που φυσικά και υπακούσαμε στις εντολές του.
Θεωρήσαμε ότι η συμπεριφορά του ήταν τυχαία αλλά όταν ένα δεύτερο αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενη βατουκλιά με αποτέλεσμα να κλίσει λίγο το δρόμο τότε ήρθε η συντέλεια του κόσμου.
Αν αυτά είναι μέρος της γνωστής συνταγής για επιτυχία με αυτούς τους κριτές, συγγνώμη αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα που οι λέσχες θα πρέπει να το προσέξουν γιατί οικονομία με τα θέματα ασφαλείας δεν παίζουν.
Βέβαια έγινε και μια κουβέντα για κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρω κατά πόσο σε πείραξε και εκφράστηκες για εμάς με αυτά τα λόγια αλλά η Πάτρα έχει γυρίσει σελίδα πλέων και δεν σου κρατάμε κακια,τωρα αν πάλι δεν είσαι είσαι, δεν μας λες το όνομα σου για να ξέρουμε σε ποιον προσβάλαμε την αισθητική του και μας στόλισε με αυτά τα κατά τα άλλα όμορφα σχόλια, που ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το πλούσιο θέαμα που απλόχερα μας προσέφεραν οι συμμετέχοντες όχι όλοι αλλά η πλειοψηφία?
Αυτά ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ. -
Ο χρήστης AND.TZORTZ έγραψε:
Ενα ακομα Ολυμπιακο Ραλλυ περασε στην ιστορια με τη γνωστη συνταγη επιτυχιας της ΑΟΛΑΠ.Το θεμα μας ειναι λοιπον οι αρχοντοχωριατες,παρακολουθωντας τον αγωνα χθες ε.δ. Λαλας 1, ελαβε χωρα το εξης περιστατικο στο εβδομο χλμ και στη θεση 10 παρακολουθουσε τον αγωνα μεταξυ αλλων θεατων, ομαδα του Δ.Σ. του Α.Ο.Π. που παρα την προσπαθεια του κριτη να τους τοποθετησει σε σωστη θεση τα εν λογω ΖΩΑ γιατι περι ζωων μιλαμε διποδων!!! δεν εδειξαν την παραμικρη διαθεση συνεργασιας προκαλωντας αντιθετα σε μεγιστο βαθμο! στο σημειο αυτο ειχε εξοδο το Νο 26 που απο καθαρη τυχη δε τους εκτελεσε, το περιστατικο εγινε παρουσια και αλλου πληρωματος το οποιο ειχε εγκαταλειψη.ΤΟΝΙΖΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ !!! ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ.
Καλημέρα είμαι ένας από τους παραλίγο μακαρίτες,αλλά να πω εδώ ότι και τα άλλα άτομα που σώθηκαν από του χάρου τα δόντια καμία σχέση δεν έχουν με το δ.ς του α.ο.π.
Τώρα η θέση μας στο συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής ήταν πίσω από κίτρινη όχι κόκκινη αλλά κίτρινη κορδέλα που είχε τοποθετήσει η λέσχη και καλά έκανε ,όχι σε έξοδο στροφής , κατά συνέπια είχαμε μια σχετικά ασφαλή θέση και λέω σχετικά γιατί η πορεία ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου μερικές φορές είναι ανεξέλεγκτη.
Αυτός που κινδύνεψε περισσότερο στο σημείο αυτό ήταν ο κριτής ο οποίος και φοβήθηκε από το συμβάν τόσο πολύ που τα έχασε και φώναζε δεξιά και αριστερά για να φύγουν όλα τα ζώα από εκεί, μέσα σε αυτά τα ζώα ήμασταν και εμείς που φυσικά και υπακούσαμε στις εντολές του.
Θεωρήσαμε ότι η συμπεριφορά του ήταν τυχαία αλλά όταν ένα δεύτερο αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενη βατουκλιά με αποτέλεσμα να κλίσει λίγο το δρόμο τότε ήρθε η συντέλεια του κόσμου.
Αν αυτά είναι μέρος της γνωστής συνταγής για επιτυχία με αυτούς τους κριτές, συγγνώμη αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα που οι λέσχες θα πρέπει να το προσέξουν γιατί οικονομία με τα θέματα ασφαλείας δεν παίζουν.
Βέβαια έγινε και μια κουβέντα για κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρω κατά πόσο σε πείραξε και εκφράστηκες για εμάς με αυτά τα λόγια αλλά η Πάτρα έχει γυρίσει σελίδα πλέων και δεν σου κρατάμε κακια,τωρα αν πάλι δεν είσαι είσαι, δεν μας λες το όνομα σου για να ξέρουμε σε ποιον προσβάλαμε την αισθητική του και μας στόλισε με αυτά τα κατά τα άλλα όμορφα σχόλια, που ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το πλούσιο θέαμα που απλόχερα μας προσέφεραν οι συμμετέχοντες όχι όλοι αλλά η πλειοψηφία?
Αυτά ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ.Με ιδιαιτερη χαρα διαβαζω την αποδοχη του τιτλου σου,εσεις βουλιαξατε το ΑΧΑΙΟΣ και μιλατε χα! χα!
-
Ο χρήστης AND.TZORTZ έγραψε:
Καλημέρα είμαι ένας από τους παραλίγο μακαρίτες,αλλά να πω εδώ ότι και τα άλλα άτομα που σώθηκαν από του χάρου τα δόντια καμία σχέση δεν έχουν με το δ.ς του α.ο.π.
Αυτά ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ.Και για συνεχεια μιλας για οικονομια,πριν 2 χρονια κανατε τους κριτες να τρεχουν στα ΑΤΜ να βγαλουν χρηματα να πληρωσουν ξενοδοχεια γιατι τους ειχατε απληρωτους μεχρι και μετα το τελος του αγωνα!Εσεις απο που κατεβαζετε κριτες(?) ξερεις??? ξερεις βεβαια και πολυ καλα!!!Εσυ εισουν που γελουσες και μονο εγκεφαλικο δεν ειπες οτι ειχε παθει ο Κωνσταντακατος γιατι δε σου αρεσε το περασμα του? η μολις ειδες τους Κυπριους εβγαλες ολο σου το κομπλεξ για να δειξεις μαγκας στη Κυπρια???οι ΑΜΣΤΕΛ μαλλον σε πειραξαν στην καροτσα του αγροτικου εισουν η κατω για να δω αν σε πειραζει και το υψος.Οσο για τη συντελεια του κοσμου που εγινε με το AUDI θα πρεπει να μαθεις οτι κιτρινη σημαια βγαζει ο κριτης με εντολη αλυταρχη και οχι δικη σου! ουτε ο δρομος εκλεισε οπως λες. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΕΚΟΨΕ ΛΙΓΟ για να περασει χωρις αλλο προβλημα.ΜΗΠΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ VHF ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ??? Αυτος το μονο λαθος που εκανε ηταν οτι σας αφησε και ανεβηκατε και στη καροτσα του αγροτικου για να λετε τις μαλακιες σας απο μπαλκονι.Τον εισαι εσυ και η παρεα σου μελη δ.σ. μπραβο σας.ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ.
ΓΙΑ ΣΟΥΓια χαλαρώστε παρακαλώ... [Mod]
-
Ολες οι ειδικες το Σαββατο το απογευμα ειχαν σκουπιδια..κοινως δεν ηταν απο θεατες αλλα απο εμας τους αγωνιζομενους...Οσο αφορα το βαρελι, τι να πει κανεις!!
-
Αγαπητέ Κύριε
Δε γνωρίζω τ’ όνομά σας, τη θέση σας ή το πόστο σας στο χώρο των Ελληνικών Αγώνων. Πόσο μάλλον τη καταγωγή σας για να μπορέσω να καταλάβω το χαρακτηρισμό σας στους ανθρώπους που εσείς αποκαλείται Δ.Σ. του ΑΟΠ.
Το Δ.Σ. του ΑΟΠ Κύριε αποτελείτε από πρόσωπα που έχουν και όνομα και επώνυμο, θα με βοηθούσε να μου λέγατε αν γνωρίζεται αυτά τα πρόσωπα ανάμεσα στα οποία είμαι και εγώ και σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχουμε καμία συμμετοχή στο επεισόδιο που περιγράφεται.
Τα ειρωνικά σας σχόλια για το Ραλλυ Αχαιός καθώς και τη φερεγγυότητα της οικονομικής διαχείρισης του ΑΟΠ καλό θα ήταν να τα ανακαλέσετε γιατί θα αναζητήσουμε και εμείς τρόπους ώστε να διασφαλίσουμε το όνομα και την ηθική υπόσταση του ΑΟΠ.Ο Πρόεδρος του ΑΟΠ
Αποστόλης Θέος. -
Συγνώμη, αλλά θα περίμενα από τον πρώτο πρωταθληματικό αγώνα της χρονιάς να σχολιάσετε κάτι περισσότερο ουσιώδες από αυτό το περιστατικό, το οποίο μπορεί να είναι έτσι..., ή κάπως έτσι..., ή καθόλου έτσι...
Δηλαδή θα ήθελα να γνωστοποιήσετε κάποιες λεπτομέρειες που καθιστούν αυτόν τον αγώνα ως από τους καλύτερα διοργανωμένους στην χώρα μας, ή διαφορές από πέρσι, ή αν είχε πολύ κόσμο, κλπ.
Ένα θέμα πχ. που πραγματικά θέλω να μάθω εάν 'περπάτησε' (και το οποίο πέρασε απαρατήρητο από όλους εδώ μέσα) είναι το εξής:
Από την Οργάνωση ορίσθηκε (με την επικύρωση της ΕΘΕΑ) ως Υπεύθυνος σχέσεων με τους Αγωνιζόμενους ο Γιώργος Κοσμόπουλος, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του ΣΟΑΑ...
Καθήκοντα του Υπεύθυνου σχέσεων είναι να στέκεται στο πλευρό της οργάνωσης και να δίνει πληροφορίες, να αποφεύγει να μεταφέρει στους αγωνοδίκες ερωτήματα που μπορούν να επιλυθούν ικανοποιητικά στο πλαίσιο συγκεκριμένων επεξηγήσεων εφόσον δεν αφορούν ενστάσεις (π.χ. να δίνει επεξηγήσεις για αμφισβητούμενους χρόνους με τη συνδρομή των χρονομέτρων), να απέχει από κάθε λόγο ή πράξη που μπορούν να προκαλέσουν ενστάσεις..., κλπ
Καθήκοντα του προέδρου του ΣΟΑΑ είναι να ελέγχει, να διαπιστώνει, να προτείνει, να μεταφέρει το σφυγμό των αγωνιζομένων προς την οργάνωση και όχι της οργάνωσης προς τους αγωνιζόμενους…
Μήπως λόγω των χαλεπών καιρών δεν υπάρχουν οι πολυτέλειες για κατακερματισμό δυνάμεων και ενέργειας... και θα εφαρμοσθεί το 'η ισχύς εν τη ενώσει' ; θα δείξει και μακάρι να είναι για το καλό όλων ...
-
[quote='Jmalous']Αγαπητέ Κύριε
Δε γνωρίζω τ’ όνομά σας, τη θέση σας ή το πόστο σας στο χώρο των Ελληνικών Αγώνων. Πόσο μάλλον τη καταγωγή σας για να μπορέσω να καταλάβω το χαρακτηρισμό σας στους ανθρώπους που εσείς αποκαλείται Δ.Σ. του ΑΟΠ.
Το Δ.Σ. του ΑΟΠ Κύριε αποτελείτε από πρόσωπα που έχουν και όνομα και επώνυμο, θα με βοηθούσε να μου λέγατε αν γνωρίζεται αυτά τα πρόσωπα ανάμεσα στα οποία είμαι και εγώ και σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχουμε καμία συμμετοχή στο επεισόδιο που περιγράφεται.
Τα ειρωνικά σας σχόλια για το Ραλλυ Αχαιός καθώς και τη φερεγγυότητα της οικονομικής διαχείρισης του ΑΟΠ καλό θα ήταν να τα ανακαλέσετε γιατί θα αναζητήσουμε και εμείς τρόπους ώστε να διασφαλίσουμε το όνομα και την ηθική υπόσταση του ΑΟΠ.Ο Πρόεδρος του ΑΟΠ
Αποστόλης Θέος.[/quote
Πρωτα απ ολα δεν αμφισβητω ουτε την φερεγγυοτητα της λεσχης ουτε των ανθρωπων της!!!
Τα εν λογω ατομα ουτε τα γνωριζω ουτε ξερω απο που προερχονται.Σε ερωτηση μου σε παρεβρισκομενους μου ειπαν οτι προερχονται απο την λεσχη σας,σημειωτεον φορουσαν μπλε μπλουζακι με το λογοτυπο της λεσχης σας. Θελω να σας τονισω οτι ειναι κατι, το οποιο δε θα ηθελα να πιστεψω οτι τα εν λογο ατομα προερχονται απο την λεσχη σας.
Η παραπανω αναφορα μου εγινε με βαση αυτα που λεχθηκαν στον χωρο εκει.
Αποδεχομαι λοιπον την αποψη σας οτι τα ατομα αυτα δεν εχουν σχεση με τον ΑΟΠ γιατι θα ηταν πραγματικα δυσφημιση για τον χωρο,σε σχεση με χαρακτηρισμους απλα θα σας πω οτι οι ανθρωποι αυτοι δε πρεπει να εχουν θεση στο χωρο των αγωνων.Οφειλω ν ανακαλεσω την εμπλοκη του ονοματος της λεσχης εχοντας πιθανον λανθασμενη πληροφορια.
Η λεσχη σας ερχεται απο βαθος χρονου στο χωρο εχοντας δειγματα γραφης κατα το παρελθον,καλη συνεχεια στη προσπαθεια σας. -
Ο χρήστης Jmalous έγραψε:
Αγαπητέ Κύριε
Αποστόλης Θέος.Καλημέρα ήμουν ο ενδιάμεσος 10 στο σημείο που προέκυψε το θέμα,ήταν μια δύσκολη στιγμή,πραγματικά υπήρχε μια ομάδα θεατών τουλάχιστον προκλητική, με μπλουζάκι πόλο που έφερε το λογότυπο σας,ίσως κ τυχαία, αλλά ήταν αλλού τα ατόμα,πραγματικά.
Χ.ΚΟΥΤΡΑΣ -
Οσο αφορα το κ.κοσμοπουλου, ηταν αυτος που μεσολαβησε για να καθαριστει ο χωρος του σερβις απο τις προκες και ο μοναδικος που βρηκα εγω να ενημερωσω για την εγκαταλειψη μου μετα την πανηγυρικη εκκινηση! Δεν λεω οτι δεν εκαναν καλα την δουλεια τους απο τη λεσχη αλλα σαν αγωνιζομενος σε οποια στιγμη τον χρειαστικα κατα την διαρκεια του αγωνα τον βρηκα. Ειχε μοιραστει αλλωστε το κινητο του σε ολους τους αγωνιζομενους!
-
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
Οσο αφορα το κ.κοσμοπουλου, ηταν αυτος που μεσολαβησε για να καθαριστει ο χωρος του σερβις απο τις προκες και ο μοναδικος που βρηκα εγω να ενημερωσω για την εξκαταλειψη μου μετα την πανιγυρικη εκκινηση! Δεν λεω οτι δεν εκαναν καλα την δουλεια τους απο τη λεσχη αλλα σαν αγωνιζομενος σε οποια στιγμη τον χρειαστικα κατα την διαρκεια του αγωνα των βρηκα. Ειχε μοιραστει αλλωστε το κινητο του σε ολους τους αγωνιζομενους!Χαλεποι καιροι.......
-
Τελικά ρε παιδιά στον αγώνα τι έγινε?στο αγωνιστικό κομμάτι?
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
Τελικά ρε παιδιά στον αγώνα τι έγινε?στο αγωνιστικό κομμάτι?Bρε Ματαντορακο ρωτας κατι πραγματα ωρες ωρες ..........λες και εισαι νεος .
Αγορι μου η καλυτερη περιγραφη των αγωνων στο Ελλαντα τα τελευταια χρονια γινεται μεσα απο τα αλμπουμ του φιλου μας του HUNTER .....που αρχιζει απ'τον τεχνικο ελεγχο με οτι μπορει εκει να μοστραριστει απο τους αισιοδοξους ακομα αγωνιζομενους , μεχρι και τους υπομονετικους θεατες .........
Με λιγη τυχη εχεις βρει τους χρονους των ειδικων (οχι ολων ,παντα κατι θα λειπει , για να μην κακομαθαινουμε ) και μετα περιμενεις εδω μεσα στα φορα , να δεις κανενα βιντεακι να επισφραγησεις τις αποψεις σου , οτι δεν αλλαξε τιποτα , η ΝΑ .. ενας καινουργιος που ταραξε τα νερα ....της κλασης η της γενικης οπως εγινε τωρα με το παιδι απ'την Κυπρο .........Εδω μεσα συνηθως η για τον κολλητο μας θα γραψουμε που ειναι θεος , αλλα η καταραμενη ατυχια για αλλη μια φορα δεν τον αφησε να ........... η για τον αντιπαλο του δικου μας , που αν δεν ηταν μαιμουδιαρης θα τον ειχε ........ ο δικος μας .
Ακολουθησε την παραπανω οδο , και θα παρεις σχεδον πληρη εικονα ..........υ.γ. αν ημουν
-
Θενκ'ς πάρα πολύ!!!!
Δωστε μας κουραγιο να συνεχισουμε!!! -
-
κανενα βιντεο??
32o OΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ