-
ασε ζω ενα δραμα και εγω
-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
θα παραθεσω την απαντηση ενος συμφορουμιτη σε παρομοια παλαιοτερη αναρτηση..
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=35734#p1496727συμφωνώ...
εάν δεν υπάρχει χρήμα μπόλικο και σχετικά πρόσφατο μοντέλο της Porsche, τότε τρέχα να πάρεις ένα ολοκαίνουργιο Mazda MX-5 που θα το καταευχαριστηθείς και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τα λεφτά στην τσέπη ανά πάσα στιγμή αφού πωλείται εύκολα...
ειδάλλως μια Boxster μετά το '4... η ΜΒ δεν στέκεται σε νεανικά χέρια ούτε σε χέρια που θέλουν να νιώσουν το κάτι παραπάνω... άσε που είναι αργό, πολύ αργό... στην πράξη μιλάμε όχι στα χαρτιά, το Porsche αντιθέτως, ακόμη και το πιο αργό της είναι πολύ καλό στον δρόμο αφού μπορεί και βάζει όλη την δύναμη κάτω και στις στροφές ξεβρακώνεις κόσμο και κοσμάκι...
-
Πολλα λεφτα για γκομεναυτοκινητο
-
H δικη μου απαντηση ειναι να περιμενεις. Οι εξελιξεις με τεκμηρια, τελη κλπ, τρεχουν και θελει σκεψη πριν καθε αποφαση. Παντως , αν δεν εχεις σιγουρο εισοδημα 30.000 ευρω και ανω (χωρις χρεη και οικογενειακα βαρη), παρε SLK που αντεχεται σε χρηση-συντηρηση, αλλιως οτι σου αρεσει φτηνοτερο. Oχι ομως Porsche, που σε νορμαλ χρηση και χωρις απροοπτα , εχει ετησιο κοστος συντηρησης-λειτουργιας 5.000 ευρω (και ισως μεγαλυτερο αν ειναι 10ετιας), εναντι 2.500 max της SLK (3-4 ετων).
YΓ: Ταλανιζομουνα με την ιδια σκεψη εδω και 6-7 μηνες, μεταξυ των ιδιων ακριβως τυπων οχηματων , οχι για γκομενοδουλειες αλλα για προσωπικη ευχαριστηση και (γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε? ), μουρη. Ομως οι εξελιξεις τρεχουν, οποτε, 'better to be prudent' ... -
Ας κάνει κάποιος edit τον τίτλο του τόπικ γιατί θα μας βγει το μάτι Πρώτα μαθαίνουμε να γράφουμε σωστά το όνομα ενός αυτοκινήτου και μετά σκεφτόμαστε να το αγοράσουμε.
-
-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
θα παραθεσω την απαντηση ενος συμφορουμιτη σε παρομοια παλαιοτερη αναρτηση..
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=35734#p1496727η λογικη του παραλογου...
Ας κάνει κάποιος edit τον τίτλο του τόπικ γιατί θα μας βγει το μάτι Πρώτα μαθαίνουμε να γράφουμε σωστά το όνομα ενός αυτοκινήτου και μετά σκεφτόμαστε να το αγοράσουμε.
ευτυχως που το ειπες εσυ...
ασε ζω ενα δραμα και εγω
πλακωσανε οι μαγκες...
-
Κράτα το 206cc. Ή πάρε ένα μουράτο megane cc
-
Νομίζω ότι πρέπει πλέον να έχει γίνει αντιληπτό γιατί με τα ίδια λεφτά παίρνεις SLK 5 ετών και Boxster 10 ετών και πάει λέγοντας. Επειδή είναι άλλης κατηγορίας αυτοκίνητα. Και τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους! Το θέμα συντήρησης (και ασφάλισης κλπ) θα πρέπει να σε απασχολήσει. Γιατί τα 24000 είναι λεφτά μεν για 206CC αλλά να λέμε την αλήθεια δεν είναι λεφτά για Boxster... Και γιατί όχι Ζ4 θα έλεγα εγώ.... δεν έχει αστέρι, δεν έχει σκληρή οροφή... αλλά εκτός από τιμόνι, συμπεριφορά, κινητήρες έχει και πιο μακριά μούρη και έτσι δεν θα σκαλώσεις σε εξέχοντα αστεράκια!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To μεταχειρισμένο θέλει πάντα προσοχή και γνώση. Τόσο παληά Πόρσε δεν διατίθεται με καθεστώς Porsche Approved (με επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης). Και τα σέρβις της είναι σίγουρα ακριβότερα απ' της Μερκ.Αν ο άνθρωπος ήθελε πρωτίστως οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο σε κάμπριο, θα έπαιρνε καινούργιο Μιάτα με μπλοκέ (λίγο πιο ακριβό), ή τέλος πάντων δεν θα συνέκρινε μήλα με πορτοκάλια (Μερκες με Πόρσε).
Επειδή λοιπόν η key word για το φίλο μας είναι το 'μπάνικο', και δη ως προς το ανόητο φύλο, τότε αβλεπί Μερκ, να ξεσκισθεί και στην πουτσ@. Το αστέρι είναι ο απόλυτος αιδοιομαγνήτης (μιλάμε για ελεεινές, βέβαια, ούτως ή άλλως). Το Πόρσε βρωμάει λίγο petrolheadίλα και βάζει σε αρνητικές σκέψεις το κάθε κουτοπόνηρο πορνίδιο.
Ηλικιωμένο γνωστό μου, τον παρακαλούσε πιτσιρίκα να την πάρει πάνω στο καπώ της Μερκ, με θέα το αστέριΑυτό είναι ένα από τα καλύτερα, από όλες τις πλευρές, πόστ που έχω διαβάσει ποτέ σε αυτό το φόρουμ.
-
με προλαβαν... κρατα το 206cc θα λεγα και γω, δεν ειναι τωρα εποχες για porsche και mercedes...
24 χιλιαρικα στο δρομο για μεταχειρισμενο? -
SLK 200 Που εχει λογικα κοστη συντηρησης, ασφαλισης και καυσιμων! Η Πορσε απλα θελει χρημα για τη συνηρηση και τα συναφη! Ασε που τα γκομενακια βλεπουν το αστερι που ανεφεραν οι παραπανω συνφορουμιτες
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To μεταχειρισμένο θέλει πάντα προσοχή και γνώση. Τόσο παληά Πόρσε δεν διατίθεται με καθεστώς Porsche Approved (με επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης). Και τα σέρβις της είναι σίγουρα ακριβότερα απ' της Μερκ.Αν ο άνθρωπος ήθελε πρωτίστως οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο σε κάμπριο, θα έπαιρνε καινούργιο Μιάτα με μπλοκέ (λίγο πιο ακριβό), ή τέλος πάντων δεν θα συνέκρινε μήλα με πορτοκάλια (Μερκες με Πόρσε).
Επειδή λοιπόν η key word για το φίλο μας είναι το 'μπάνικο', και δη ως προς το ανόητο φύλο, τότε αβλεπί Μερκ, να ξεσκισθεί και στην πουτσ@. Το αστέρι είναι ο απόλυτος αιδοιομαγνήτης (μιλάμε για ελεεινές, βέβαια, ούτως ή άλλως). Το Πόρσε βρωμάει λίγο petrolheadίλα και βάζει σε αρνητικές σκέψεις το κάθε κουτοπόνηρο πορνίδιο.
Ηλικιωμένο γνωστό μου, τον παρακαλούσε πιτσιρίκα να την πάρει πάνω στο καπώ της Μερκ, με θέα το αστέριθεος
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Επειδή λοιπόν η key word για το φίλο μας είναι το 'μπάνικο', και δη ως προς το ανόητο φύλο, τότε αβλεπί Μερκ, να ξεσκισθεί και στην πουτσ@. Το αστέρι είναι ο απόλυτος αιδοιομαγνήτης (μιλάμε για ελεεινές, βέβαια, ούτως ή άλλως). Το Πόρσε βρωμάει λίγο petrolheadίλα και βάζει σε αρνητικές σκέψεις το κάθε κουτοπόνηρο πορνίδιο. -
Εγω το Πορσικο το θεωρω πιο γκομενικο.Ασε που αυτες δε ξερουν να ξεχωριζουν τα Μποξτερ απο τα καλα κομματια
-
Πως να το κανουμε ρε παιδια το Porsche ειναι Porsche Κακα τα ψεμματα οχι οτι η slk ειναι ασχημα αλλα.....
porsche αλλη κατηγορια από μονη της. -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Πως να το κανουμε ρε παιδια το Porsche ειναι Porsche Κακα τα ψεμματα οχι οτι η slk ειναι ασχημα αλλα.....
porsche αλλη κατηγορια από μονη της.Η Porsche Μια χαρα ειναι σαν αμαξι! Αλλα τα κοστη τα υπολογιζει κανεις? Και γω αγοραζω μια αλλα αν ειναι να την κλειδωσω στο γκαραζ και να μην εχω να πληρωνω για τη συντηρηση τζαμπα μαγκας! Γιαυτο να παρει το παλικαρι την SLK για να μην τρελενεται
-
Porsche θα έλεγα αν είσαι απόλυτα σίγουρος πως μπορείς να την συντηρήσεις.
τώρα αν πάς σε σλκ200 τότε κοίτα και την ζ4. Προσωπικά την θεωρώ καλύτερη επιλογή... -
24.000 για μεταχείρο ρε φίλε?Πάρα πολλά...Αν την είχες ήδη την Πόρσε, πόσα τέλη θα πλήρωνες?Για τί το δίλιτρο του 2001 της οικογένειας πλήρωσε κοντά 700!Για ασφάλειες και ανταλλακτικά σέρβις,ξέφυγες...
Πάντως,γουστάρω τέτοια θέματα!Να ξεφεύγουμε λίγο από την οικονομοπολιτική καταπιεστική επικαιρότητα...Ειδικά άμα ξεκινούσε κανένα παλαβό θέμα τύπου: Bentley Continental GT vs Ferrari 612 και εμείς να αντιπροτείνουμε τα άσχετα,θα μας ανέβαζε πολύ τη διάθεση...
Φίλε μου,ακόμα και η ΣΛΚ θέλει λεφτά για συντήρηση (εφόσον σε ενδιαφέρει να κάνεις πραγματική και εγγυημένη συντήρηση)!Σε αυτά τα αυτοκίνητα το κόστος δεν είναι στην κτήση αλλά στη χρήση...Οπότε πριν προχωρήσεις (αν και είναι μακριά ακόμα) να είσαι σίγουρος ότι τα έχεις υπολογίσει όλα!
-
Αμα δεν εχεις παιδια ενοικια και δανεια και εχεις και τρελλα μια χαρα ειναι το Πορσικο απο θεμα συντηρησης.
Porsche Boxster ή Mercedes SLK200;