-
http://carscoop.blogspot.com/2010/02/2010-toyota-rav-4-facelift-first.html
Κάτι καινούριο σε μηχανικό σύνολο ίσως κάτω απο 2000 κυβικά θα είχε παραπάνω ενδιαφέρον απο τις αισθητικές αλλαγές!
... Και πέρσι ... προφυλακτήρα άλλαξαν! -
Κάτι καινούριο σε μηχανικό σύνολο ίσως κάτω απο 2000 κυβικά θα είχε παραπάνω ενδιαφέρον απο τις αισθητικές αλλαγές!
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Και πέρσι ... προφυλακτήρα άλλαξαν!Αυτό να το ανακαλέσουν γιατί είναι επικίνδυνα άσχημο!
-
Ποτε ερχεται στην Ελλαδα???
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Και πέρσι ... προφυλακτήρα άλλαξαν!Φέτος άλλαξαν και φώτα
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ποτε ερχεται στην Ελλαδα???Λογικά μέσα στο 2010. Τον Μάρτιο να το παρουσιάσουν στην Γενευη, ... 'να ελεγξουν και το γκάζι του' ... και θα έρθει!
Αυτό να το ανακαλέσουν γιατί είναι επικίνδυνα άσχημο!
Δεν κουράστηκαν οι σχεδιαστες του να το φτιάξουν ... στο φετινο TOYOTA VANGUARD (στην ιαπωνική επιμηκυμένη βερσιον του Rav4) βασιζεται!
-
Ο φιλος μου θα βαλει τα κλαματα που πηγαν και πηραν το καινουγργιο πριν απο ακριβως ενα χρονο
-
Οχι και τοσο πετυχημενο facelift..
-
Μπροστα μοιαζει με Q7 ή μου φαινεται???
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ο φιλος μου θα βαλει τα κλαματα που πηγαν και πηραν το καινουγργιο πριν απο ακριβως ενα χρονοΥπάρχουν και χειρότερα ... παραλαβή μέσα Ιανουαρίου φέτος (από συγγενικό μου άτομο) αλλά με πολύ καλή τιμολόγηση και καλές προσφορές!
Προσωπικά το RAV4 είναι απο τα αυτοκίνητα που λίγο με ενοχλούν οι αλλαγες όταν ακόμα και τη προηγούμενη γενιά τη βρίσκω ακόμα και τωρα πανέμορφη και σύγχρονη.Στα φώτα και στην έμπνευση της 'μουσούδας' μπροστά (στη κλήση του καπό με την μάσκα) ... το λες ίσως ότι μοιάζει κάπως με Q7! Αλλά όχι στο σημείο αντιγραφής!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προσωπικά το RAV4 είναι απο τα αυτοκίνητα που λίγο με ενοχλούν οι αλλαγες όταν ακόμα και τη προηγούμενη γενιά τη βρίσκω ακόμα και τωρα πανέμορφη και σύγχρονη.
Και είχε και καλύτερη τετρακίνηση.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Προσωπικά το RAV4 είναι απο τα αυτοκίνητα που λίγο με ενοχλούν οι αλλαγες όταν ακόμα και τη προηγούμενη γενιά τη βρίσκω ακόμα και τωρα πανέμορφη και σύγχρονη.
Και είχε και καλύτερη τετρακίνηση.
Οδηγώ πολύ συχνά ένα RAV4 προηγούμενης γενιάς (και μάλιστα πετρέλαιο). Κατά την προσωπική μου άποψη είναι η καλύτερη έκφραση του οχήματος ελεύθερου χρόνου, πάντα για κάποιον που γουστάρει τα ΣΚ να το λασπώνει μέχρι τους καθρέπτες... Αξιόλογη τετρακίνηση, μπλοκέ εμπρός πίσω για πραγματικό (κι όχι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο) κράτημα και λογικές διαστάσεις. Μια χαρά αυτόκίνητο που χαίρεσαι να έχεις!
Το νέο ΡΑΒ είναι πολύ πιο αστικό και αυτό φαίνεται ΚΑΙ στις σχεδιαστικές επιλογές του. Η νέα μούρη είναι εντελώς...'πολιτισμένη' ας πούμε! Δυστυχώς σιγά σιγά θα απομακρύνονται όλοι ο κατασκευαστές από τις τζιποειδείς επιρροές...
-
Και άλλο f/l; Πρόσφατα ήρθε f/l πάλι με κυριότερη αλλαγή τον κινητήρα με το valvelift.
Μάλλον πως είναι σε πανικό εξαιτίας tiguan και yeti ενώ και το CRV είναι αντικειμενικά καλύτερο αυτοκίνητο. -
Στο Motorauthority γραφει πως η Ευρωπαική παρουσίαση του θα γίνει στις 4 Μαρτίου!
Προς το παρόν μόνο αυτη τη φωτογραφία έδωσε η Toyota χωρίς επιπλέον πληροφορίες.Ο χρήστης meco έγραψε:
Μάλλον πως είναι σε πανικό εξαιτίας tiguan και yeti ...Στην Ευρώπη του Diesel? Αρχίζω να πιστευω πως μόνο ΕΓΩ θέλω μεγάλο 4κίνητο βενζίνης με μέχρι 1,8 κινητήρα και τιμή αρκετά κάτω των 30.000€ με φουλ εξοπλισμό!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν κουράστηκαν οι σχεδιαστες του να το φτιάξουν ... στο φετινο TOYOTA VANGUARD (στην ιαπωνική επιμηκυμένη βερσιον του Rav4) βασιζεται!
Ή εμένα με γελάνε τα μάτια μου ή αυτό που πόσταρες είναι απλά η ιαπωνική έκδοση του facelift. Δε μου φαίνεται 'βασισμένο' σε αυτό, το ίδιο αυτοκίνητο ακριβώς μου φαίνεται.
-
Έχει κάποιες μικροδιαφορές στο τελείωμα των θόλων και στο κάτω μέρος της μάσκας (προβολάκια κτλ)
-
[/quote]
Αυτο που βλεπω στην φωτο δεν με χαλαει και δεν μπορω να το πω ασχημο, το προτιμαω ετσι παρα να βαζανε την μουρη του ασχημου Land cruiser
-
Είναι δυστυχώς αρκετά πιο άσχημο από το περσινό. Καθαρή βλακεία τα συνεχόμενα facelift (3 εχουν γίνει νομίζω στην υπάρχουσά γενειά). Κρίμα που το χάλασαν αντί να το φτιάξουν. Οι φίλοι σας που πήραν το προηγούμενο καθώς και ο θείος μου πρέπει να είναι χαρούμενοι που δεν περίμεναν! Ελπίζω το εντελώς νέο μοντέλο να είναι όμορφο και να μην δεχθεί 25 facelift
-
Οσο ωραιο και το f/l του Auris.
Να πα' να αλλαξει κανα Prius.
Toyota Rav4 f/l 2010