-
Ο χρήστης xrepolatris έγραψε:
http://www.car.gr/2434513 datsun 2000 του 68 ακριβο
Ρε παιδια, πανω που μου περισσεψαν 35 χιλιαρικακια και εψαχνα για κλασσικο ...μεγαλο διλλημα, κοιταγαμε καμμια Espada, ειχαμε βρει και μια Flaminia Coupe, σκεφτομουν καμμια παγοδα επισης ...αλλα να, ΙΔΟΥ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ---διλλημα no more!!!!
Ρε παιδια, αυτο πλησιαζει τα ορια του θρασους! Το αυτοκινητο βεβαια, το βρισκω αρκετα ομορφο, κι απο κατασταση, ενταξει, φαινεται 'χαρτι'....
Αλλα σ αυτη την χωρα, ολοι το 'κοροιδο' ψαχνουν?
Ας παιξουν κανα τζοκερ αμα ειναι ετσι, δεν καταλαβαινω....Όταν είδα χθες την αγγελία απο εδώ μέσα, είπα να τον παρω τηλέφωνο για να το δω απο περιέργεια. Τελικά δεν μπορεσα να τον πάρω χθές και σήμερα με βρήκε εκείνος μόνος του! Πέρασε και απο το γραφείο μου με το αυτοκίνητο και το είδα απο κοντά. Είναι πολύ καλό με μόνη εξαίρεση το χρώμα του το οποίο δυστυχώς είναι περλα! Κατα τα άλλα είναι άψογο και ο ιδιοκτήτης είναι συμπαθέστατος και ασχολείται αρκετά μόνος του. Του διευκρίνησα οτι τα χρηματα που ζητάει είναι εντελώς παράλογα, μαλον το γνωρίζει.... Μου είπε οτι ψάχνει να βρεί mercedes 170 του 1950... αν ξέρετε κατι.
-
Πάντως με 30 χιλιάρικα έρχεται από την ιαπωνία μέχρι το σπίτι σου Skyline GT-X του 71-72 σε εκπληκτική κατάσταση.
-
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2446043/γ@μω την κριση μου.
Γινεται 190 χωρις Αγγελιδη?? -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
γ@μω την κριση μου.
Γινεται 190 χωρις Αγγελιδη??Όντως είναι του Αγγελίδη αυτή; Μετά από αυτόν τον τύπο κανονικά η ΕΘΕΑ πρέπει να απαγορεύσει σε άλλον να οδηγά αυτο το αμάξι...
-
Σκαραβαίος, νομίζω καλή περίπτωση.
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Σκαραβαίος, νομίζω καλή περίπτωση. -
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Βεβαια δεν ειναι του 1964 αλλα ενα μοντελο απο 1963 και πισω με καποια στοιχεια απο το μοντελο του 1964 και φλασακια απο το μοντελο του 1967
-
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
Βεβαια δεν ειναι του 1964 αλλα ενα μοντελο απο 1963 και πισω με καποια στοιχεια απο το μοντελο του 1964 και φλασακια απο το μοντελο του 1967
είναι όντως πιο παλιό, πιθανώς '63, αλλά το καταλαβαίνεις μόνο από το παρμπρίζ μπρος πίσω και το πλαίσιο των θυρών που είναι πιο φαρδύ.
Τα φλασάκια, όπως και το πίσω καπώ είναι κανονικά '64 (η χρονιά που έγιναν φαρδύτερα).
Αν θες να το πάμε σε λεπτομέρειες, βλέπω διάφορες άλλες ανακριβειούλες αλλά το θέμα είναι ότι με λιγο παζάρι παίρνεις ωραιότατο σκαθάρι σε σωστή τιμή... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
είναι όντως πιο παλιό, πιθανώς '63, αλλά το καταλαβαίνεις μόνο από το παρμπρίζ μπρος πίσω και το πλαίσιο των θυρών που είναι πιο φαρδύ.
Τα φλασάκια, όπως και το πίσω καπώ είναι κανονικά '64 (η χρονιά που έγιναν φαρδύτερα).
Αν θες να το πάμε σε λεπτομέρειες, βλέπω διάφορες άλλες ανακριβειούλες αλλά το θέμα είναι ότι με λιγο παζάρι παίρνεις ωραιότατο σκαθάρι σε σωστή τιμή...το μοντελο του '63 εκτος απο αυτα που ειπες ειχε και φαρδυτερα φινιστρινια στην μπροστινη πορτα σε σχεση με το μεταγενεστερο,κατι που υπαρχει και στο αμαξι της αγγελιας.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2447752/
Oh, my!Ναι! Αλλά ΑΝ μέγκα-μερκ ..τότε 300 6.3 λέω εγώ.. αφού αργά ή γρήγορα θα ξηλωθείς έτσι κι αλλιώς
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Ναι! Αλλά ΑΝ μέγκα-μερκ ..τότε 300 6.3 λέω εγώ.. αφού αργά ή γρήγορα θα ξηλωθείς έτσι κι αλλιώς
H 116 είναι πολύ πιο τραμπουκαλήδικη από όλα τα Μ100...
-
OK εγώ άσχετος είμαι και κρίνω εξ (ασφαλούς!) αποστάσεως απλά αν έπρεπε να έχω κάτι τέτοιο θα ήθελα την 6.3
(όχι όμως και την 600αρα την είδα από κοντά και μου φάνηκε σαν κινούμενη σάλα με τα τεράστια κάθετα τζάμια ) -
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
OK εγώ άσχετος είμαι και κρίνω εξ (ασφαλούς!) αποστάσεως απλά αν έπρεπε να έχω κάτι τέτοιο θα ήθελα την 6.3
(όχι όμως και την 600αρα την είδα από κοντά και μου φάνηκε σαν κινούμενη σάλα με τα τεράστια κάθετα τζάμια )Θέμα γούστου είναι... για εμένα τόσο η W100 όσο και η 109 6.3 είναι λιμουζίνες με τα ξύλα και τα βελούδα τους (γρήγορες αλλά λιμουζίνες).
Το 116 όντας σαφέστατα λιγότερο εντυπωσιακό από τα παλιότερα, είναι περισσοτερο ενδεδειγμένο για τεντιμποϊσμούς και τραμπουκισμούς παντός είδους (παντιλίκια, burn out, 400ρια κλπ κλπ, η πεμπτουσία της αυτοκίνησης με άλλα λόγια ). -
Όποτε βλέπω W116 και W126, ειδικά μαύρη, δεν γίνεται να μην μου έρθουν στο μυαλό οι μαφιόζοι και οι έμποροι ναρκωτικών στις Αμερικάνικες ταινίες!
-
Η αλήθεια είναι ότι βγάζει μια καφρίλα πολυτελείας
http://www.youtube.com/watch?v=S4ZxN8MX ... re=related
off-topic off!
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Όποτε βλέπω W116 και W126, ειδικά μαύρη, δεν γίνεται να μην μου έρθουν στο μυαλό οι μαφιόζοι και οι έμποροι ναρκωτικών στις Αμερικάνικες ταινίες!Μήπως γιατί έβλεπες πολλές αμερικάνικες ταινίες;
Εμένα πάντως μου φέρνουν στο μυαλό Προεδρία της Δημοκρατίας (μέρες που είναι...)
Το 116 όντας σαφέστατα λιγότερο εντυπωσιακό από τα παλιότερα, είναι περισσοτερο ενδεδειγμένο για τεντιμποϊσμούς και τραμπουκισμούς παντός είδους (παντιλίκια, burn out, 400ρια κλπ κλπ, η πεμπτουσία της αυτοκίνησης με άλλα λόγια ).
Κάτι τέτοιο ε;
-
-
Κάτι τέτοιο ε;
Μμμμ, εξυπνάδες...η 450 μπροστα στην 6.9 είναι προσκοπάκι...
Δεν ξέρετε τίποτα από χαβαλέ, κύριοι...
http://www.youtube.com/watch?v=S35a8TcScRg
(Ούτε από καλή μουσική)
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών