-
Εμένα γιατί μου θυμίζει έντονα XJ μέσα και έξω;
Μήπως βασίζεται σε γατούλα; -
Οτι ηταν η Maserati Biturbo για την Ε30 ηταν η Deauville για την XJ. Μια πιο exclusive παραλλαγη. Copycat (κυριολεκτικα στη συγκεκριμενη περιπτωση.) Βασιζοταν στην quattroporte της εποχης, με μηχανη-σασμαν Ford και parts απο πολλα αυτοκινητα. Αν θυμαμαι καλα τα πισω φαναρια ειναι αλφα μπερλινα. Ωραιο αυτοκινητο παντως! Οι φωτο ειναι τραβηγμενες στη μαρινα Βουλιαγμενης.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
για κύκλωμα του καλοριφέρ μου πάει.Αυτό σκέφτηκα και εγώ!!!
Ο σωλήνας του Petzetakis πάντως, είναι για τις αναθυμιάσεις... -
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
Οτι ηταν η Maserati Biturbo για την Ε30 ηταν η Deauville για την XJ. Μια πιο exclusive παραλλαγη. Copycat (κυριολεκτικα στη συγκεκριμενη περιπτωση.) Βασιζοταν στην quattroporte της εποχης, με μηχανη-σασμαν Ford και parts απο πολλα αυτοκινητα. Αν θυμαμαι καλα τα πισω φαναρια ειναι αλφα μπερλινα. Ωραιο αυτοκινητο παντως! Οι φωτο ειναι τραβηγμενες στη μαρινα Βουλιαγμενης.Δεν θα μπορουσες να το εκφρασεις καλυτερα , απιστευτης αισθητικης αυτοκινητο δεν πιστευα οτι μπορει να υπαρχει τετοιο στην Ελλαδα .
-
Καλησπέρα σας,
εδώ και καιρό έχω σταμπάρει ένα αυτοκίνητο (και τι αυτοκίνητο...) στο car.gr.
έπειτα από επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του κατάλαβα ότι η τιμή δεν πέφτει παρακάτω.τα ενδεχόμενα πλέον είναι δύο: ή παίρνω αυτό και όπως ισχυρίζεται γνωστός που το εξέτασε, δίνω άλλα 8-10k και το βγάζω στον δρόμο, ή παίρνω ένα 'έτοιμο' (αν και χάνεις την ευχαρίστηση του restoration) με το ίδιο κόστος.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν αν βρίσκετε λογική την τιμή των 5k για ένα αυτοκίνητο το οποίο κυκλοφορεί μεν, αλλά δεν έχει αλλαχτεί τίποτε από την 1η μέρα κυκλοφορίας του...
ιδού και το link: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1445411/
Σας ευχαριστώ
-
Φιλε μου, εβαλες ειτε λαθος λινκ ειτε λαθος τιμη
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Φιλε μου, εβαλες ειτε λαθος λινκ ειτε λαθος τιμηΕυχαριστώ, διορθώθηκε πάραυτα
-
ααααα ειναι κ ωραιο αυτοκινητο εμπεριστατωμενα θα σου απαντησουν οι 'ειδικοι' του φορουμ εγω ειμαι ασχετος!
-
Ο χρήστης alexisp έγραψε:
Καλησπέρα σας,εδώ και καιρό έχω σταμπάρει ένα αυτοκίνητο (και τι αυτοκίνητο...) στο car.gr.
έπειτα από επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του κατάλαβα ότι η τιμή δεν πέφτει παρακάτω.τα ενδεχόμενα πλέον είναι δύο: ή παίρνω αυτό και όπως ισχυρίζεται γνωστός που το εξέτασε, δίνω άλλα 8-10k και το βγάζω στον δρόμο, ή παίρνω ένα 'έτοιμο' (αν και χάνεις την ευχαρίστηση του restoration) με το ίδιο κόστος.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν αν βρίσκετε λογική την τιμή των 5k για ένα αυτοκίνητο το οποίο κυκλοφορεί μεν, αλλά δεν έχει αλλαχτεί τίποτε από την 1η μέρα κυκλοφορίας του...
ιδού και το link: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1445411/
Σας ευχαριστώ
Ευχαριστηση στο restoration μην νομιζεις οτι θα εχεις και πολυ μαλλον για αγχος σε βλεπω τουλαχιστον στην αρχη.
Το οτι δεν εχει αλλαχτει τιποτα προσωπικα το βλεπω στα υπερ .Η καρτα που εχει το αυτοκινητο τι ειναι Α1???
Αν ειναι να το παρεις ετσι οπως ειναι και να το κρατησεις χωρις να το ανακατασκευασεις και απλα το συμαζεψεις (αν συμαζευετε)τοτε ναι αξιζει ,και αξιζει πιο πολλα απο ενα ανακατασκευασμενο που ας φαινεται γυαλιστερο με ολα του τα πραγματα καινουργια -
Aν η καροτσα του μη φτιαγμενου δεν εχει αμαρτιες (τρυπια πατωματα κτλπ), τα νουμερα ταιριαζουν και ειναι οντως τοσο αυθεντικο, το θεωρο μονοδρομο. Αξιζει να συντηρηθει και οχι να ανακατασκευαστει.
Συμφωνω με τον Στελιο (Ριτμο130) για την 'χαρα' της ανακατασκευης, ειδικα στην χωρα μας.
Αμα σου αρεσουν οι ασπρες τριχες και τα αδεια πορτοφολια, περι ορεξεως....
Εκτος αν πιανουν τα χερια σου και τα κανεις ολα μονος σου, τοτε ναι! -
Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας!
Τα χρήματα δεν μου περισσεύουν (σε ποιον περισσεύουν άλλωστε...), αλλά μιας και μεγάλωσα σε οικογένεια που πάντοτε έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα, πήρα κι εγώ αυτό τον 'στραβό' δρόμο . Το restoration μου βγάζει κάτι σε 'Ανάσταση' ενός κουβά και μετατροπή του και πάλι σε αυτοκίνητο, εξ'ού και η 'χαρά'. Δυστυχώς σαπίλες έχει και αρκετές μάλιστα. Να συντηρηθεί και να κυκλοφορεί θα ήταν κάτι το ιδανικό από οικονομοτεχνικής άποψης, αλλά δυστυχώς δεν είναι κάτι που με ικανοποιεί σαν ιδέα. Θα το ήθελα να είναι τέλειο (άρα θέλει πολύ δουλειά και χρήμα). Έχω βρει αντίστοιχα Ponton με 1500-2000€, άρτια, αλλά σε αρκετά χειρότερη κατάσταση. Θα άξιζε μιας και το αυτοκίνητο θα γίνει βίδες να πάρω ένα άλλο;
Το συγκεκριμένο το έχει φέρει από Γερμανία ο ιδιοκτήτης και δεν έχει πινακίδες Υπουργείου, μόνο ΕΛΠΑ. Μου είπε επίσης ο άνθρωπος ότι κυκλοφορεί κανονικά, αλλά σε περίπτωση που το πάρω και δεδομένου ότι έχω 400km ταξίδι μέχρι να το φέρω στο νέο του σπίτι, δεν θα ήταν καλύτερα να το πάω φορτωμένο; (δεν μπορώ να εμπιστευτώ λάστιχα και φρένα).
Τέλος, υπάρχει κάποιος με εμπειρία από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;
Σας ευχαριστώ! -
Ο χρήστης alexisp έγραψε:
Το συγκεκριμένο το έχει φέρει από Γερμανία ο ιδιοκτήτης και δεν έχει πινακίδες Υπουργείου, μόνο ΕΛΠΑ. Μου είπε επίσης ο άνθρωπος ότι κυκλοφορεί κανονικά...Οι πινακιδες της αγγελιας δεν ειναι Ελπα αλλα Φιλπα. Και δεν κυκλοφορει κανονονικα παρα μονο για εργασιες συντηρησης και εκδηλωσεις λεσχων. Αλλα για αυτα τα θεματα το καταλληλο τοπικ ειναι εδω viewtopic.php?f=16&t=27588&start=2520
Ναι, μπορει να μεταβιβασθει με πινακιδες Φιλπα αλλα εφοσον ο ιδιος σου δηλωνει οτι ηρθε απο Γερμανια, καλο θα ηταν για δικη σου εξασφαλιση να ζητησεις ενα χαρτι εκτελωνισμου.
Για το θεμα της τιμης... δεν ειμαι ειδικος, αλλα αν το αμαξι δεν θελει ανακατασκευη τοτε τα 5000 ακουγονται λογικα.@Ritmo: Στελλιο, μαλλον θα εχει καρτα A2, δηλ. αυθεντικη κατασταση μη ανακατασκευασμενο. Α1 δεν εχω δει ποτε στην 'καριερα' μου... Αυτο με ενα τηλεφωνο στον αγοραστη μπορει να το μαθει ο ενδιαφερομενος.
-
Συμφωνω 100% με το Στελιο. To restoration ειναι πιο περιπλοκο απ οσο εχεις στο μυαλο σου.
Το θετικο ειναι οτι η Μερσεντες φροντιζει τα παλια μοντελα της και υπαρχουν τα παντα σε ανταλλακτικα. Απο την αλλη μερια για ενα απλο ανταλλακτικο που σκεφτεσαι '20 ευρω σε παλιατζη' μπορει να μην καταφερεις να το βρεις και να χρειαστει να πληρωσεις στη Μερσεντες ΠΟΛΥ περισσοτερα.
Για μενα ενα γυαλισμα στο κομμενο χρωμα, φρεσκα αναλωσιμα, πληρης μηχανικος ελεγχος και ετοιμο. Απο την αλλη μερια, τα πολλα σαπια δε φαινονται στις φωτο. Αν το δει καποιος εμπειρος θα μπορεσει να διαχωρισει την επιφανειακη σκουρια που...τρωγεται, απο το σαπιο μεταλλο που θελει...αλλα κολπα...η τιμη ειναι καλη αλλα η εκταση της σαπιλας ειναι η απαντηση αν ειναι καλη αγορα η οχι.
Ο ιδιοκτητης πρεπει να ειναι υπευθυνο ατομο για να σου πει - σωστα - να το φορτωσεις, καλο σημαδι αυτο.
Α, το πιο σημαντικο. Αν θες αμαξι να ναι 'στην πενα' και δεν εχεις γκαραζ, διαθεση, εργαλεια, χρηματα και υπομονετικη γυναικα (ολα μαζι), μην προχωρησεις. Αν βασιστεις σε φιλους-κουμπαρους-ξαδερφια ισως μπλεξεις ασχημα πληρωσεις πολλα και δεν τελειωσει ποτε...παρε αλλο ετοιμο.
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Το συγκεκριμένο το έχει φέρει από Γερμανία ο ιδιοκτήτης και δεν έχει πινακίδες Υπουργείου, μόνο ΕΛΠΑ. Μου είπε επίσης ο άνθρωπος ότι κυκλοφορεί κανονικά...
Οι πινακιδες της αγγελιας δεν ειναι Ελπα αλλα Φιλπα. Και δεν κυκλοφορει κανονονικα παρα μονο για εργασιες συντηρησης και εκδηλωσεις λεσχων. Αλλα για αυτα τα θεματα το καταλληλο τοπικ ειναι εδω viewtopic.php?f=16&t=27588&start=2520
Ναι, μπορει να μεταβιβασθει με πινακιδες Φιλπα αλλα εφοσον ο ιδιος σου δηλωνει οτι ηρθε απο Γερμανια, καλο θα ηταν για δικη σου εξασφαλιση να ζητησεις ενα χαρτι εκτελωνισμου.
Για το θεμα της τιμης... δεν ειμαι ειδικος, αλλα αν το αμαξι δεν θελει ανακατασκευη τοτε τα 5000 ακουγονται λογικα.@Ritmo: Στελλιο, μαλλον θα εχει καρτα A2, δηλ. αυθεντικη κατασταση μη ανακατασκευασμενο. Α1 δεν εχω δει ποτε στην 'καριερα' μου... Αυτο με ενα τηλεφωνο στον αγοραστη μπορει να το μαθει ο ενδιαφερομενος.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τηλεφωνικός μου είπε ΕΛΠΑ ενώ όντως στις φωτογραφίες δείχνει ΦΙΛΠΑ.
Επίσης άνθρωπος που είδε μου είπε ότι θέλει άμεσα ταπετσέρη και φανοποιό, συνεπώς δεν είναι άμεσα 'κυκλοφορήσιμο'.Να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια
-
περιεργη αγγελια:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1559862/απο την περιγραφη φαινεται οτι ο ανθρωπος ξερει τι πουλαει, υστερα ακολουθει η μαγικη φραση 'μονο για συλλεκτες' και περιμενεις να δεις 30 χιλιαρικα τιμη, κ ομως την εχει τιμολογησει σωστα!
Λετε να αρχισαμε να βαζουμε μυαλο?
-
Εξαιρετική κατασταση ή ειναι ιδεα μου???
-
Αν το αμαξι ειναι τοσο καλο οσο φαινεται και θελει μονο ενα βαψιμο (οπως λεει η αγγελια) τοτε ειναι καλη περιπτωση και τα λεφτα πολυ λογικα.
-
Νομιζω οτι ο λεβιες κατω ειναι ενα φαουλ (συνηθισμενη μετατροπη λογω της περιπλοκοτητας του μοχλικου στην κολωνα του τιμονιου) και οι ζαντες καπως παραταιρες αλλα φαινεται πραγματι ενδιαφερον για την τιμη.
-
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανείς.
Όπως δεν ξέρω αν είναι τι αυτοκίνητο που νομίζω, δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου. Πάντως
Ενα ίδιο χρώμα, αυτόματο, 1ο χέρι, με ταχύτητες στο τιμόνι είχε ένας γνωστός μου και του έβγαλε μία σοβαρή ζημιά ο κινητήρας και αφού έψαξε για αρκετούς μήνες μάταια για κινητήρα πήρε μία c200 σε ευκαιρία. Δεν έμαθα ποτέ τι το έκανε το παλιό...
Απλά, αν ενδιαφέρεται κανείς, ας κάνει τον κόπο να ψάξει πως βγήκε απο το εργοστάσιο και μακάρι να κάνω λάθος... -
Aγγελια με βιντεο μαλιστα..Δειχνει ενδιαφερον,αν και μαλλον υπερβολικα ακριβο.Και φαινεται εντος ελλαδος.
Youtube Video
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών