-
Ψηθείτε για group buy Megane CC να γίνουμε όλοι κιμπάριδες μπάνικοι.
-
+oo
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Νομίζω ότι ένα τέτοιο τόπικ χρειάζεται που κ που για να μας αλλάζει τη διάθεση. Είχαμε βαλτώσει... -
Into Megane Για σενα την εβαλα την Χρυσπα αλλα και για το renault!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νομίζω ότι ένα τέτοιο τόπικ χρειάζεται που κ που για να μας αλλάζει τη διάθεση. Είχαμε βαλτώσει...
ναι αλλα χτυπαει και φευγει, δε μπορεις να κανεις ολοκληρωμενη συζητηση μαζι του
λοιπον into ψησου να λιωσεις στο φορουμ , χρειαζομαστε μερικες χιλιαδες ποστ σου
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
Μακάρι και οι ΄αλλες εταιρείες να μπορούσαν να βγάλουν αυτοκίνητα που να τα συνδυάζουν όλα..που μου πάνε να μου πουλήσουν με τα revival Scirocca
Mα αυτο ειναι το θεμα. Δε γινεται να τα συνδιασουν ολα.
Αποδειξη: Τα περισσοτερα SUV, CC κτλ
Χωνεψε το. Το αμαξι σου δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα μεσαιο, 1600αρι αυτοκινητο της Renault, που με λιγα € παραπανω , ανοιγει η μεταλλικη οροφη του.
Μιζερια δηλαδη.μπα τα Φίατ ούτε στην απόσυρση δεν τα δέχοντε.με την πρώτη βροχούλα δεξιά μη μπει νερό στα μη μου άπτου κυκλώματά του
Προφανως δεν ειχες Φιατ. Ας διαβασουμε ομως την αποψη ενος κατοχου CC:
Renault Megane CC 1.6 2004:Καμμένοι πολλαπλασιαστές (με την σειρά και οι 4!!!), σπάσιμο 2 φορές σε βάσεις του κινητήρα (διαφορετική βάση κάθε φορά), κλείδωμα του τιμωνιού εν κινήση,πρόβλημα στο σύστημα VVTi (πεταλούδα που ανοίγει από 8 σε 16 βαλβίδες), εισαγωγή νερού στην καμπίνα μετά από βροχή ή πλύσιμο σε πλυντήριο,Ξεφλούδισμα διακοσμητικών 'φιλέτων' στα χερούλια της πόρτας,ποτέ δεν βρέθηκε γιατί άναβε το λαμπάκι της μηχανής (τελικά έσβησε μόνο του, ή κάηκε ),και όλο και κάτι άλλο θα ξεχνάω! (σε 4 χρόνια χρήσης)
Φουλ αξιοπιστια βλεπω
Δε πας να λαδωσεις την οροφη που τριζει λεω εγω...Καλα και το Opel Manta εχει fan club τι σημαινει αυτο???
ότι ήταν αμαξάρα.και να μετρας τα λόγια σου για αυτό το κορυφαίο αυτοκίνητο.
http://www.puntoclub.gr
Αμαξαρα το Puntoευτυχώς που βγήκε το νέο Scirocco να μας διδάξει την οδήγηση μέσω βλαχοκαγκουριάς.
α ναι βγαίνει και με 160 άλογα...μια προσφορά στα συνεργεία που δεν πάνε καλά τώρα μόνο από την VW...Το μονο που ξερεις απο το Scirocco, ειναι το ποσο ομορφα πισω φωτα εχει...
Υ.Γ
Ελα τωρα, κοψε την πλακα. Ποιος εισαι?
Pasxo... Για να μη γραψεις εσυ στο συγκεκριμενο τοπικ εισαι υποπτος.
Και ο stanfromgreece επισης. (ειχε και Renault) -
O pasxos εχει κολλημα με τα ιταλικα νομιζω,αλλαξοπιστησε και μας το φερνει πλαγιως???
-
ο πασχος παραδοξως λειπει απο ολα τα αντιστοιχα σκηνικα
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Pasxo... Για να μη γραψεις εσυ στο συγκεκριμενο τοπικ εισαι υποπτος.
Και ο stanfromgreece επισης. (ειχε και Renault)ο πασχος παραδοξως λειπει απο ολα τα αντιστοιχα σκηνικα
Τον άτιμο γύρω γύρω το πάει. Από γυναίκα κ κόρη πλουσίου σε γαλλικό...
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Into Megane Για σενα την εβαλα την Χρυσπα αλλα και για το renault!ναι σαι καλά...
εμεις να δεις!!!!
δεν υπάρχεις ούτως ή άλλως για μένα
Mα αυτο ειναι το θεμα. Δε γινεται να τα συνδιασουν ολα.
Αποδειξη: Τα περισσοτερα SUV, CC κτλ
Χωνεψε το. Το αμαξι σου δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα μεσαιο, 1600αρι αυτοκινητο της Renault, που με λιγα € παραπανω , ανοιγει η μεταλλικη οροφη του.
Μιζερια δηλαδη.χοχοχο πες το πολλές φορές μπορεί να το πιστεψεις...τράβα μπροστά στον καθρέφτη...θα μου πεις τι οδηγείς βλαχο-κάγκουρα ή θα το βρω μόνος?κάνα Scirocco και εσύ? α όχι το βρήκα...Punto
Προφανως δεν ειχες Φιατ. Ας διαβασουμε ομως την αποψη ενος κατοχου CC:
Renault Megane CC 1.6 2004:Καμμένοι πολλαπλασιαστές (με την σειρά και οι 4!!!), σπάσιμο 2 φορές σε βάσεις του κινητήρα (διαφορετική βάση κάθε φορά), κλείδωμα του τιμωνιού εν κινήση,πρόβλημα στο σύστημα VVTi (πεταλούδα που ανοίγει από 8 σε 16 βαλβίδες), εισαγωγή νερού στην καμπίνα μετά από βροχή ή πλύσιμο σε πλυντήριο,Ξεφλούδισμα διακοσμητικών 'φιλέτων' στα χερούλια της πόρτας,ποτέ δεν βρέθηκε γιατί άναβε το λαμπάκι της μηχανής (τελικά έσβησε μόνο του, ή κάηκε ),και όλο και κάτι άλλο θα ξεχνάω! (σε 4 χρόνια χρήσης)
Φουλ αξιοπιστια βλεπω
Δε πας να λαδωσεις την οροφη που τριζει λεω εγω...2004 δηλαδή pro-facelift.....για το 2006 έχεις να πεις τίποτα...άσε τι ποστάρουν οι άλλοι...δικιά σου γνώμη κρίση άποψη έχεις?μήπως είσαι fake account του italakias να μου ποστάρεις τις βλάβες του auto triti?
http://www.puntoclub.gr
Αμαξαρα το Puntoμικρέ χαζούλη το Manta δεν το θεωρώ αμαξάρα επειδή έχει fan club αλλά επειδή είναι αμαξαρα σε μια εποχή που η Fiat μου πήγαινε με το 127 :ysterica
ευτυχως δεν είχα ποτέ Fiat με την πρώτη βροχή αραλίκι δεξιά και ταξί για να πάνε κάπου όσα συγγενικά μου πρόσωπο είχαν... δε πας να δεις τι γίνεται και με το δικό σου...βλέπω βροχή να έρχεται
Το μονο που ξερεις απο το Scirocco, ειναι το ποσο ομορφα πισω φωτα εχει...
[/quote]
Το μόνο που ξέρω για το Scirocco είναι σίγουρα ότι είναι βλαχο-καγκουριά ένα αποτυχημενο revival και ότι το παλιό Scirocco μαμούσε και έδερνε.Αυτό πολύ καλό για 25ρηδες στην Εκάλη με τα λεφτα του μπαμπα.
-
Χέστηκε ο 25άρης της Εκάλης για το Scirocco ρε φίλε
Γενικώς πάντως οι χαρακτηρισμοί σου στα αυτοκίνητα είναι τελείως άκυροι και δεν βασίζονται πουθενά παρά στο προσωπικό σου γούστο.
Και κατηγορείς τα 1400άρια και τα 1200άρια τη στιγμή που το δικό σου λόγω βάρους είναι στα ίδια και χειρότερα επίπεδα επιδόσεων απ αυτά. Τι έγινε που έχεις 1600άρι και μας το τσαμπουνάς, με το βάρος σου κινείσαι σαν 1400 και αν.
Πφφφφ -
Ρε (παραλίγο)συνονόματε χαλάρωσε λίγο.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Χέστηκε ο 25άρης της Εκάλης για το Scirocco ρε φίλε
Γενικώς πάντως οι χαρακτηρισμοί σου στα αυτοκίνητα είναι τελείως άκυροι και δεν βασίζονται πουθενά παρά στο προσωπικό σου γούστο.
Και κατηγορείς τα 1400άρια και τα 1200άρια τη στιγμή που το δικό σου λόγω βάρους είναι στα ίδια και χειρότερα επίπεδα επιδόσεων απ αυτά. Τι έγινε που έχεις 1600άρι και μας το τσαμπουνάς, με το βάρος σου κινείσαι σαν 1400 και αν.
Πφφφφδε με νοια΄ζει τόσο η ταχύτητα αλλά σε εμφάνιση το δικό μου απέχει παρασάγγας από τα Punto Μίζερε νεο-Ελληνα.παρε το και εσύ άμα μπορείς.με δικά σου λεφτά ε....
-
ποσο χρονων εισαι ρε into megane?
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
τράβα μπροστά στον καθρέφτη...θα μου πεις τι οδηγείς βλαχο-κάγκουρα ή θα το βρω μόνος?κάνα Scirocco και εσύ? α όχι το βρήκα...Punto- Golf GT
To Punto το εχω για να 'παταω' τα CC...
δε πας να δεις τι γίνεται και με το δικό σου...βλέπω βροχή να έρχεται
Εγω δεν εχω τετοια προβληματα.
Εσυ εισαι σιγουρος πως η οροφη σου δεν μπαζει?Το μόνο που ξέρω για το Scirocco είναι σίγουρα ότι είναι βλαχο-καγκουριά ένα αποτυχημενο revival και ότι το παλιό Scirocco μαμούσε και έδερνε.Αυτό πολύ καλό για 25ρηδες στην Εκάλη με τα λεφτα του μπαμπα.
Τοτε γιατι δεν πηρες Scirocco?
Εντωμεταξυ, στο κολπο πρεπει να ειναι και οι μοντς. Δεν εξηγειται αλλιως...
- Golf GT
-
Εντωμεταξυ, στο κολπο πρεπει να ειναι και οι μοντς. Δεν εξηγειται αλλιως...Bill..... για πε....
-
Εντωμεταξυ, στο κολπο πρεπει να ειναι και οι μοντς. Δεν εξηγειται αλλιως...Συσκεψη κάνουν!
-
Το θέμα έχει ξεφύγει εντελός. Δεν έχει νόημα να παραμένει ενεργό.
-
Ωραιο θεμα...
Megane CC 1.6 θα το περνατε;