-
http://www.youtube.com/watch?v=aUeinwOI ... re=related
Τι μλκία κομμάτι είναι αυτό; Αυτή που είχε παίξει στην Ελλάδα με μουσική από Nicola Conte τα έσπαγε...
-
και εγω δεν θα το αγοραζα.....πολυ γυναικειο ρε γαμωτο μου ενω το astra twintop δεν ειναι ετσι, οπως και το εος, αλλα απο εκει και περα το γαλλικο με χαλαει και εμενα λιγο. Απο εκει και περα οτι αρεσει στον καθενα......
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
2ον δεν μ αρέσουν τα cabrio που βασίζονται σε κλειστά.
+1
-
Γαμώ τα αμαξάκια είναι για την κατηγορία του. Ειδικά τώρα που θα έχει και τουρμπάτο μοτέρ.
2ον δεν μ αρέσουν τα cabrio που βασίζονται σε κλειστά
Δλδ δεν σου αρέσουν Gallardo Spyder, 430 Spider, 911 cabrio κλπ;
-
-
Μούτρααααααααααααααααααα
-
στο τελος στην φουρκετα παραλιγο να κανει μετωπικη
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
1.6 180 ps έλεγα για το Astra.Το 2.0 εβγαινε με 170 ps.
αν μιλάμε για το cc το 1.6lt με τα 110κάτι άλογα, νομίζω ότι θα σέρνεται πραγματικά στο δρόμο και μπορεί να παίρνεις αέρα με το κάμπριο κτλ-κτλ αλλά πραγματικά θα σέρνεται στο δρόμο.
(το οποίο δεν είναι κακό αν δε σε ενδιαφέρει το γκάζι )τελική καταλόγου 195....μια χαρα νομίζω για 110 άλογα...
βάζω 4 άτομα μέσα άνετα,χωράει 480 λίτρα αποσκευών,το ανοίγω και κάνω την κάβλα μου, στο ταξίδι άνετο,από ζημιές μέχρι τωρα τίποτα το λαδάκι του μόνο, ένα αμάξι που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άνετα και στην καθημερινότητα σου ως πρώτο αυτοκίνητο και για την κάβλα σου.Τι άλλο να θέλει κάποιος δηλαδή?
Καλο το ΜX-5 αλλά άμα πας να βάλεις βαλίτσα μέσα ούτε σκελέα δεν χωράει όχι βαλίτσα...μπορείς να το έχεις πρώτο αυτοκίνητο τόσο άνετα?μόνο για παιχνίδι.
-
αληθεια στο φαναρι ποσο θα σου ριχνω
-
Πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ+00
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
στο τελος στην φουρκετα παραλιγο να κανει μετωπικηTo δικό σου το ιταλικό θα το ψαχνανε στο star wars στο τριτο υπερδιαστημα.Και αν διαβασεις τι λέει δίπλα στο βίντεο το λέει καθαρά ότι το αμάξι με τα μαλακά springs δεν κάνει για αυτή τη δουλεια και ότι το βίντεο το έβαλε για αυτό ακριβώς το λόγο.Παρόλα αυτά στις προηγούμενες φουρκέτες μια χαρά το πήγε.
αληθεια στο φαναρι ποσο θα σου ριχνω
με 190 τελική που βγάζει ο κουβάς σου πίσω μου θα είσαι.
-
198 βγαζει
ακομα και σε τελικη σε εχω ρε καυμενε και ειναι και μοντελο 92.
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
τελική καταλόγου 195....μια χαρα νομίζω για 110 άλογα...
βάζω 4 άτομα μέσα άνετα,χωράει 480 λίτρα αποσκευών,το ανοίγω και κάνω την κάβλα μου, στο ταξίδι άνετο,από ζημιές μέχρι τωρα τίποτα το λαδάκι του μόνο, ένα αμάξι που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άνετα και στην καθημερινότητα σου ως πρώτο αυτοκίνητο και για την κάβλα σου.Τι άλλο να θέλει κάποιος δηλαδή?
Καλο το ΜX-5 αλλά άμα πας να βάλεις βαλίτσα μέσα ούτε σκελέα δεν χωράει όχι βαλίτσα...μπορείς να το έχεις πρώτο αυτοκίνητο τόσο άνετα?μόνο για παιχνίδι.
η τελική προσωπικά δε μου λέει τίποτα.
και το προηγούμενο αμάξι μου έπιανε 200km/h (1.4lt πειραγμένο).
και το τωρινό πιάνει 200.Πώς τα πιάνει το παλιό και πώς τα πιάνει το καινούριο.
Ας πιάνει και 300km/h.Αν θέλει όμως 30km για να τα πιάσει, καληνύχτα.Δεν έχω άποψη από το συγκεκριμένο μοτέρ αλλά κρίνοντας από το αντίστοιχο megane 1.6 (όχι CC) μπορώ να πω ότι με το επιπλέον βάρος του CC θα παραγίνει...'χώμα'.
ξαναλέω βέβαια.Αυτό δεν είναι κακό για κάποιος που δεν αποζητά το γκάζι.
Για μένα είναι αρνητικό γιατί θέλω αρκετά καλή ενεργητική ασφάλεια ώστε όταν προσπερνάω να είμαι όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα δίπλα σε αυτόν που προσπερνώ.
Και καλώς ή κακώς όταν μιλάμε για κλειστή εθνική οδό, δεν υπάρχει πρόβλημα.όταν μιλάμε για εθνικές όπως κορίνθου-Πατρών ( ), ή Αντιρίου-Ιωαννίνων ( ) κτλ-κτλ...νομίζω ότι έπιασες το νόημα. -
Ισως να το αγοραζα για 2ο για τις χαλαρες βολτες αλλα μονο μεταχειρισμενο σε τιμη ξεφτιλα...Μ'αρεσει περισσοτερο απο Astra και Focus cabrio αλλα οχι οτι κοβω και φλεβα. Εχω μια θετικη προκαταληψη στην Renault βεβαια αλλα γενικα το συγκεκριμενο μοντελο σαν φιλοσοφια με αφηνει σχετικα αδιαφορο...Παντως η Laguna του πατερα μου στα ιδια κιλα περιπου και με το ιδιο μοτερ 1600 ειναι , αν το θεσουμε κομψα, απλα ΑΡΓΗ αλλα τουλαχιστον ειναι αξιοπιστη...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
198 βγαζειακομα και σε τελικη σε εχω ρε καυμενε και ειναι και μοντελο 92.
κοντά στα 210 πάει κοντέρ οπότε μη χαίρεσαι και πολύ...και μάλλον εσύ εννοείς κοντερ με 198...
Δεν έχω άποψη από το συγκεκριμένο μοτέρ αλλά κρίνοντας από το αντίστοιχο megane 1.6 (όχι CC) μπορώ να πω ότι με το επιπλέον βάρος του CC θα παραγίνει...'χώμα'.
ξαναλέω βέβαια.Αυτό δεν είναι κακό για κάποιος που δεν αποζητά το γκάζι.
Για μένα είναι αρνητικό γιατί θέλω αρκετά καλή ενεργητική ασφάλεια ώστε όταν προσπερνάω να είμαι όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα δίπλα σε αυτόν που προσπερνώ.
Και καλώς ή κακώς όταν μιλάμε για κλειστή εθνική οδό, δεν υπάρχει πρόβλημα.όταν μιλάμε για εθνικές όπως κορίνθου-Πατρών ( ), ή Αντιρίου-Ιωαννίνων ( ) κτλ-κτλ...νομίζω ότι έπιασες το νόημα.συμφωνώ αλλά το προσπερασμα δεν είναι μόνο θέμα αμαξιού αλλά και οδηγού.Στο ταξίδι πάντως είναι από τα πιο άνετα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει.
-
πολλοί θα το ήθελαν λίγοι μπορούν να το αποκτήσουν.
[...]Είχα ανοίξει ταυτόχρονα καρτέλες του Ferrari Forum και του Porsche Forum. Διαβάζοντας το παραπάνω μπερδεύτηκα προς στιγμήν και νόμιζα ότι διάβαζα ένα από τα προαναφερθέντα θέματα. Τελικά με μια ματιά στον τίτλο επανήλθα στην πραγματικότητα.
-
198 βγαζει
ακομα και σε τελικη σε εχω ρε καυμενε και ειναι και μοντελο 92.
κοντά στα 210 πάει κοντέρ οπότε μη χαίρεσαι και πολύ...και μάλλον εσύ εννοείς κοντερ με 198...
198 απο τον κατασκευαστη στο κοντερ 215.
φαντασου με αεροδυναμικη τουβλου και σε περναω σε τελικη.συνεχισε ετσι,καλα τα πας
-
Με τίποτα!
Δε μου αρέσουν τα cabrio
-
Ηθελα να ξερα για ποιο λογο ακριβως ανοιχτηκε αυτο το θεμα και τι ειδους συζητηση ειναι αυτη ?
-
EOS FTW Αν και τα σιχαινομαι ολα τα cc
Kαι στα δυο παντως που εχω μπει τριζουν του κερατα και μην μιλησω για γκαζια...
Megane CC 1.6 θα το περνατε;