-
Ο χρήστης epekeina έγραψε:
Mετά από πολλές παλινωδίες μάλλον καταλήγω στο mazda 2.Eίναι το πιο ολοκληρωμένο νομίζω.Το Polo έχει καλύτερη ποιότητα ΑΛΛΑ είναι μόνο με 2 χρόνια εγγύηση,βγάζει περισσότερες ζημιές και έχει μεγαλύτερη κατανάλωση.Πιο οικονομικό.καλύτερες επιδόσεις,πιο νεανικό.Περιμένω τις αντιρρήσεις σας...καντου επεκταση εγγυησης στα 4 χρονια, δεν ειναι τοσο μεγαλο το κοστος
το Mazda 2 ειναι ωραιο αμαξακι, αλλα πολυ τσιμπημενο για αυτο που ειναι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καντου επεκταση εγγυησης στα 4 χρονια, δεν ειναι τοσο μεγαλο το κοστος
το Mazda 2 ειναι ωραιο αμαξακι, αλλα πολυ τσιμπημενο για αυτο που ειναι
+1000 (Την επέκταση στην κάνουν και δώρο μερικές αντιπροσωπείες)
Ανάμεσα σε αυτά τα δύο προτιμώ το polo..
Aλλιώς yaris (και παντα με esp εννοειται) -
Thanks...το polo ομολογουμένως έχει άλλη ποιότητα αλλά δύο αρνητικά κατανάλωση και εγγύηση.
Υπάρχουν κάτοχοι Polo???To mazda από την άλλη δεν έχει ESP.Είναι τόσο σημαντικό το ESP? -
To mazda από την άλλη δεν έχει ESP.Είναι τόσο σημαντικό το ESP?Αν και έχω την εντύπωση ότι το βάζουν πλέον σαν εξτρα.
Η μη ύπαρξη του το 2008 ήταν ο βασικότερος λόγος που δεν το πήρα! Και δεν το μετάνιωσα διότι μ' αυτό που πήρα και έχει ... χρειάστηκε 1 φορά και ευχομαι να μην υπάρξει άλλη!Κάποτε να μάθουμε 'εκπτώσεις' στην ασφάλεια έστω και για την ... 'καμία' φορά να μην κάνουμε!
-
Mazda 2 πηγαινε μια βολτα απο καμια αντιπροσωπια να δεις, να συγκρινεις απο ολα τα αμαξια που εχουν πει τη γνωμη τους οι συνφορουμιτες και οποιο σου κανει κλικ, σε εξοπλισμο και τιμη το παιρνεις. Ζητα και κανα test drive για να ολοκληρωθει η εικονα του τι θελεις. Οποτε και θα σου λυθουν τυχον αποριες.
-
Σκέψου την κατανάλωση καυσίμου.
Θα κάνεις τους βενζινάδες πλούσιους.
Από επιλογή σε επιλογή μπορεί να έχεις διαφορά στην τσέπη σου 50-100€ το μήνα ανάλογα με το πόσο κινείσαι (και το πως οδηγείς).
Η απόλαυση που παίρνεις από ένα αυτοκίνητο έχει να κάνει και με το πόσο σου στοιχίζει. -
Ο χρήστης piggy έγραψε:
Από επιλογή σε επιλογή μπορεί να έχεις διαφορά στην τσέπη σου 50-100€ το μήνα ανάλογα με το πόσο κινείσαι (και το πως οδηγείς).
Η απόλαυση που παίρνεις από ένα αυτοκίνητο έχει να κάνει και με το πόσο σου στοιχίζει.Ποσο να καψει ενα 1.0-1,4? Σιγα τις τρελες καταναλωσεις.
-
To mazda 2 είναι οικονομικό και σίγουρα σε σχέση με το polo...αλλά δε ξερω αν έχει esp
-
Πηγαινε δες τα απο κοντα,οδηγησε τα αυτα που θες και μετα ελα να το ξανασυζητησουμε για να εχεις και εσυ μια πιο σαφη εικονα και να μην λεμε λογια του αερα..Γιατι απο το pixo πηγες στο polo..Οποτε αν θες κοιτα ολες τις εναλλακτικες που υπαρχουν (πχ fiesta,207,ibiza,yaris,punto,i20 κ.α.) και μετα ξανασυζηταμε
-
Ο χρήστης piggy έγραψε:
Η απόλαυση που παίρνεις από ένα αυτοκίνητο έχει να κάνει και με το πόσο σου στοιχίζει.σιγα μην εχει και χιλιαρικο για να δεις διαφορα του 100αρικου θα πρεπει να κανεις απειρα χλμ
-
Τελικά έκλεισε...polo 1,4 lt.Προτίμησα να μην πάρω tsi για διάφορους λόγους.Συμφωνείτε???Για μένα ζητούμενο δεν είναι οι αποδόσεις σε αυτή τη φάση και νομίζω είναι υπεραρκετά τα χαρακτηριστικά του 1,4 lt.Eκτός αυτού υπάρχουν διαφορές φήμες για τους tsi κινητήρες.Υπάρχει κάποιος γνώστης να μου εξηγήσει?Δεν είναι λογικό να καταπονείται περισσότερο ο κινητήρας σε σχέση με ένα ατμοσφαιρικό και ειδικά για χρήση μέσα στην πόλη?Κάτοχοι του Polo θέλω ν ακούσω τις εντυπώσεις σας...
-
Τελικά έκλεισε...polo 1,4 lt.Προτίμησα να μην πάρω tsi για διάφορους λόγους.Συμφωνείτε???Για μένα ζητούμενο δεν είναι οι αποδόσεις σε αυτή τη φάση και νομίζω είναι υπεραρκετά τα χαρακτηριστικά του 1,4 lt.Eκτός αυτού υπάρχουν διαφορές φήμες για τους tsi κινητήρες.Υπάρχει κάποιος γνώστης να μου εξηγήσει?Δεν είναι λογικό να καταπονείται περισσότερο ο κινητήρας σε σχέση με ένα ατμοσφαιρικό και ειδικά για χρήση μέσα στην πόλη?Κάτοχοι του Polo θέλω ν ακούσω τις εντυπώσεις σας...Πιο πολύ λίγο παραφουσκωμένο είναι το όλο πράγμα απο τον ανταγωνισμό, παρά αναξιοπιστία των tsi πιστεύω προσωπικά. Δεν είμαι κάτοχος tsi οπότε θα σε πληροφορήσει άλλος καλύτερα, αλλά αν αλλάζεις τα λαδάκια του, δεν το γκαζώνεις μόνιμα και είσαι προσεκτικός τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, δεν βλέπω γιατί να έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Με το polaκι τραβιόταν η ξαδέρφη μου, αλλά προηγούμενο μοντέλο (1400cc - 75 άλογα), λαμπάκια ιστορίες μέχρι που άλλαξε όλο το μοτέρ τελικά. Λογικά το τελευταίο μοντέλο θα είναι πιο τακτοποιημένο.
-
Τελικά έκλεισε...polo 1,4 lt.Προτίμησα να μην πάρω tsi για διάφορους λόγους.Συμφωνείτε???Για μένα ζητούμενο δεν είναι οι αποδόσεις σε αυτή τη φάση και νομίζω είναι υπεραρκετά τα χαρακτηριστικά του 1,4 lt.Eκτός αυτού υπάρχουν διαφορές φήμες για τους tsi κινητήρες.Υπάρχει κάποιος γνώστης να μου εξηγήσει?Δεν είναι λογικό να καταπονείται περισσότερο ο κινητήρας σε σχέση με ένα ατμοσφαιρικό και ειδικά για χρήση μέσα στην πόλη?Κάτοχοι του Polo θέλω ν ακούσω τις εντυπώσεις σας...το αν ειναι tsi ή οχι δεν εχει σχεση
ξερω tsi που δεν εχουν καταλαβει χριστο και 1.4 ατμοσφαιρα (παλι σε vag) που εσκασε γιατι πηγαινε συνεχεια τελικες
το θεμα ειναι ποσο αξιοπιστη ειναι μια εταιρεια
η vw γενικα ειναι αξιοπιστη, αλλα δε μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δε θα σου τυχει εσενα η λαλακιακακως παντως που δεν πηρες tsi, θα ειχες καλυτερο τραβηγμα, καλυτερη καταναλωση
οσο για μεσα στη πολη και γενικως στη χαλαρη οδηγηση πιστευω οτι καταπονειται λιγοτερο , αφου πρακτικα θα στροφαρεις λιγοτερο
στις ζεστες δεν παθαινει τιποτα
-
περίεργη αγορά ΙΜΗΟ
χαμηλότερα τέλη το 1,2, χαμηλότερη κατανάλωση αν δεν το πιέζεις και μάθεις να το δουλεύεις, εγω προσωπικα θα ελεγα πως θα εχει και καλυτερη μεταπωληση.
Απο την αλλη, το 1,2Τ ειναι καινούριο σχετικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ναι η αληθεια ειναι οτι θα εισαι beta tester
καθολου περιεργη επιλογη, ονομαζεται τουρμπο-φοβια
-
Το ότι θα είσαι, θα είσαι.
-
me ton atmosfairiko perissotero me xalaei i katanalwsi para oi epidoseis se sxesi me to tsi...
Tα greeklish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
-
me ton atmosfairiko perissotero me xalaei i katanalwsi para oi epidoseis se sxesi me to tsi...Tα greeklish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
τι σε φτιάχνει??
ο τουρμπάτος , καίει λιγότερο , αποδίδει περισσότερο και έχει χαμηλότερα τέλη...σε 3 χρόνια θα έχεις βγάλει την διαφορά στην τιμή και θα είσαι στα +... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι η αληθεια ειναι οτι θα εισαι beta tester
lol:
φίλος έχει το golf v gt από τα πρώτα που κυκλόφορήσαν (το βιάζει καθημερινά) και δουλεύει απροβλημάτιστα...
άλλος έχει τον απλό 122αρι σε α3 και του έχει βγει η παναγία( βασικά 2 έχουν τον 122αρι σε α3 και στους 2 βγήκε)ότι σου κάτσει στα ευρωπαικα...
-
ypenthymizw oti einai prwto mu amaxi,kai nomizw oti tha epivarynetai o kinitiras se xamiles strofes.einai kati kainourio kai kaneis de xerei pws tha leitourgisei kai ti kosti syntirisis exei.oso pio megalos einai o kinitiras ''anapneei'' to amaxi perissotero.apopsi mu...isws lathos
Aγορά πρώτου αυτοκινήτου