-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μωρε δεν ειναι τοσο απιθανο σεναριο η τουμπα..με ενα πεζοδρομιο τουμπαρεις πιστεψε με
δυσκολο μεν, αλλα οχι απιθανο
Ακριβώς.
Και γνωστό έχω που τούμπαρέ ακουμπώντας στο πεζοδρόμιο με μηδαμινή ταχύτητα (κάτι παρόμοιο ήταν πανεύκολο να συμβεί στο κόλιν 2 ), και συγγενικό πρόσωπο που ανατρίχιασε βλέποντας μιάτα να προσπαθεί να αποφύγει μ@λ@κ@ που βγήκε κάθετα στην πορεία του, να ανεβαίνει στο πρανές λοξά και να τουμπάρει. Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε
Ένας από τους βασικούς λόγους που δεν πάω τα κάμπριο. Δεν λέω τα πράγματα έχουν βελτιώθεί σήμερα...
http://www.youtube.com/watch?v=K6h7wqLq ... L&index=27
από τότε...
αλλά και πάλι όλα τουμπάρουν με τις σωστέ συνθήκες...
Μπόνους γκίφτ δύο αγωνιστικά μιάτα που τουμπάρουν...
http://www.youtube.com/watch?v=Y7RF2wzhBic
Youtube Videoκαι ένας μουρλός που έβαλε φόρεστερ σε πίστα!!!
Αλλά ποτέ μην υποτιμάτε τα burger αυτά είναι η πηγή του κακού!!!!
-
Εκτός από το ψυχολογικο θέμα, δεν νομίζω ότι θα σωθείς, άμα σου συνθλίψει το κεφάλι ο ουρανός από το αυτοκίνητο και όχι η ασφαλτρος. Αφσαλρτος. Αφσαλτος. Του χαντάκι...
-
Τα αγωνιστικά (μιας και αναφέρθηκαν) έχουν κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μην πάρεις MX-5. Έχει γεμίσει ο τόπος και έχουν χάλια σασί, ποιότητα κλπ (τα διάβασα πριν λίγο σε άλλο θέμα....)
Χαλια δεν εχουν απλα ειναι κατωτερο απο αμεσου κεντρομηχανου ανταγωνιστη του! Και οταν ειχες και τα δυο για μια 5ετια συνολικα μπορεις να καταλαβεις τις διαφορες! Μην παραφραζεις λοιπον πραγματα που δεν ειπωθηκαν
Είχες NC για 5 χρόνια;;
NB με μπλοκε για 1 χρονο
Ρε Βαγγελάκη, είχες ΝΑ για λίγους (5 αν δεν κάνω λάθος) μήνες, ένα παρτάλι από τα πρώτα (1991-2, θύμισέ μου) με δισκάτο μπλοκέ που δεν είχε ανοιχθεί ποτέ και δεν έπιανε καθόλου, με μοτέρ που έβγαζε δεν έβγαζε πια 100 άλογα με τόσο πεσμένο μοτέρ... και το συγκρίνεις συνέχεια με το MR2 σου που είναι 140 ίππους και μοντέλο 2000-2001 (πάλι θα χρειαστεί να μου το θυμίσεις...). Δεν έχεις βαρεθεί να αλωνίζεις όλα τα φόρουμ της επικράτειας και να διατυμπανίζεις το πόσο ανώτερο είναι το MR2; Δεν έχω δει κανένα άλλον κάτοχο MR2 (κι είναι μπόλικοι αυτοί που μπαίνουν και στο TrackMiata γιατί γουστάρουν την πίστα) να λυσσάει σε τέτοιο βαθμό.
Προσπαθείς να τεκμηριώσεις την άποψή σου λέγοντας ότι είχες ΝΒ με μπλοκέ (ενώ δεν είχες), λέγοντας ότι έχεις τρελαθεί στα trackdays (πώς γίνεται να μην σε πετυχαίνουμε ποτέ τότε ή να μη γράφεις τίποτα στα ανάλογα θέματα). Νισάφι πια. Δεν μπορείς να παραπληροφορείς με τόσο μένος. Έχουμε φάει ΚΒ και ΚΒ στα φόρουμ για να αναλύσουμε τα υπέρ και τα κατά δύο καταπληκτικών ιαπωνικών μοντέλων, τα οποία χαίρουν άκρατου σεβασμού από τους κατόχους αμφότερων των μοντέλων, εκτός από εσένα.
Έλα να οδηγήσεις το 18άρι μου Μκ2.5 του 2002 για να δεις πώς είναι ένα αντίστοιχης χρονολογίας Miata, όχι ένα από τα χειρότερα δείγματα που είχες αγοράσει και το οποίο σύντομα θα κλείσει τα 20 του χρόνια. Θα πάει και φαντάρος όπου να ναι... -
Ελίζ...(μπόνους η προστασία στην πιθανή τούμπα)!!!
-
renault megane cc
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
renault megane ccλοιπόν αν θες χώρους και ιστορίες χτυπάς ένα Megane cc από τα λίγα αυτοκίνητα που έχουν 480 λίτρα αποσκευών, πας τη βόλτα σου άνετα, τσαγιάζεις ιταλικά και ιαπωνικα μίζερα αυτοκίνητα, 2 θέσεις πίσω άνετες και από εμφάνιση μια πανέμορφη γκόμενα γενικώς.Oσονούπω αναμένεται και νέο μοντέλο.
Αν θες παιχνίδι παίρνεις ένα Miata παρότι υπάρχουν άτομα που το έχουν ξεφτιλίσει και πρέπει η Mazda να τους κάνει μήνυση που το αγόρασαν, πίσω κινησούλα,καλύτερα soft top να έχει και τους αεροδυναμικούς θορύβους να γουστάρεις μόνο που να ξέρεις ότι από κάποια χιλιόμετρα και μετά θέλει και αυτό μια φριτέζα λάδι.Ζήλεψε φαίνεται το RX-8 ή ακόμα χειρότερα την άλλη μιζέρια το Audi S3 με τα 5000 facelift που το αγοράζουν 35αρηδες γραβατάκηδες που το παιζουν πωλητές χωρίς σάλιο στην τσέπη ή κωλόχοντροι γιοι βιομηχάνων που κάνουν μαγκιές στις ευθείες
Μακριά από το Eos μεγάλη απάτη.
-
Ακούς χοντρέ γραβατάκια Κιούση??
-
ναι ρε φιλε ευτυχως που υπαρχει ο into-megane
να σε ρωτησω into-megane , οπως ερχεσαι θα μου φερεις λιγο λαδι γιατι εχω να βαλω απο το καλοκαιρι και το μοτερ μου μαλλον εχει κολλησει και δε το χω καταλαβει
εχω να το παιξω μαγκας και στην ευθεια
και ενα βιντεακι αφιερωμενο
Youtube Video -
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
renault megane cc
λοιπόν αν θες χώρους και ιστορίες χτυπάς ένα Megane cc από τα λίγα αυτοκίνητα που έχουν 480 λίτρα αποσκευών, πας τη βόλτα σου άνετα, τσαγιάζεις ιταλικά και ιαπωνικα μίζερα αυτοκίνητα, 2 θέσεις πίσω άνετες και από εμφάνιση μια πανέμορφη γκόμενα γενικώς.Oσονούπω αναμένεται και νέο μοντέλο.
Αν θες παιχνίδι παίρνεις ένα Miata παρότι υπάρχουν άτομα που το έχουν ξεφτιλίσει και πρέπει η Mazda να τους κάνει μήνυση που το αγόρασαν, πίσω κινησούλα,καλύτερα soft top να έχει και τους αεροδυναμικούς θορύβους να γουστάρεις μόνο που να ξέρεις ότι από κάποια χιλιόμετρα και μετά θέλει και αυτό μια φριτέζα λάδι.Ζήλεψε φαίνεται το RX-8 ή ακόμα χειρότερα την άλλη μιζέρια το Audi S3 με τα 5000 facelift που το αγοράζουν 35αρηδες γραβατάκηδες που το παιζουν πωλητές χωρίς σάλιο στην τσέπη ή κωλόχοντροι γιοι βιομηχάνων που κάνουν μαγκιές στις ευθείες
Επικές στιγμές!!!!
-
:hahaiv:ναι ρε φιλε ευτυχως που υπαρχει ο into-megane
να σε ρωτησω into-megane , οπως ερχεσαι θα μου φερεις λιγο λαδι γιατι εχω να βαλω απο το καλοκαιρι και το μοτερ μου μαλλον εχει κολλησει και δε το χω καταλαβει
εχω να το παιξω μαγκας και στην ευθεια
και ενα βιντεακι αφιερωμενο
Youtube VideoΆντε βρε άσχετε!! Δεν έχεις ιδέα από αυτοκίνητα!!
-
εχω ομως κι εγω ρενω εκει επρεπε να αλλαξουμε λαδια οταν μπηκαν στο νερο της μηχανης
-
:sorry:εχω ομως κι εγω ρενω εκει επρεπε να αλλαξουμε λαδια οταν μπηκαν στο νερο της μηχανης
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MEGANE CC!!! Πως το λένε???
-
σωστα αμα δεν ειμαι 1600 κιλα δεν παταει το ιδιο καλα το αυτοκινητο ωστε να στριψει οπως πρεπει και να ριξω στις Μ3
-
-
Τι κανετε ρε καμμενοι 5 η ωρα το πρωι???
-
Εδω μια φωτογραφια του κιουση με σομον γραβατα
-
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
renault megane cc
λοιπόν αν θες χώρους και ιστορίες χτυπάς ένα Megane cc από τα λίγα αυτοκίνητα που έχουν 480 λίτρα αποσκευών, πας τη βόλτα σου άνετα, τσαγιάζεις ιταλικά και ιαπωνικα μίζερα αυτοκίνητα, 2 θέσεις πίσω άνετες και από εμφάνιση μια πανέμορφη γκόμενα γενικώς.Oσονούπω αναμένεται και νέο μοντέλο.
-
Να παρω roadster?