-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Όποιος και να είναι, έχει πολύ χρόνο για χάσιμο...
είπε ο επιχειρηματίας που έχει φτασει τα 2938032 ποστ.
Μιλας και εσυ που εχεις επαγγελμα 'voltarismenos me cabrio'
memberlist.php?mode=viewprofile&u=35310
το επάγγελμα μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος μικρούλη ούτε τα inside joke δεν μπορείς να πιάσεις ανεπίπεδε μεταλλά.
-
γιατι το δικο σου μηχανικα μερη ρενω δεν εχει??
και για το δικο σου σου ειπα τι ξερω , στο ξαναλεω
προβλημα στο αυτοματο κιβωτιο, η οροφη δεν εφαρμοζει καλα οταν κλεινει και τα τζαμια επεσαν γιατι χρησιμοποιουν πλαστικα γραναζια της πλακας τα οποια εσπασαν
απο αυτα που ξερω εγω λοιπον σε cc γνωστου μου πώς θα σου φαινοταν να λεω οτι το αυτοκινητο αυτο ειναι γτπ?
αμα δε ξερεις τι κανουν ολα τα αυτοκινητα δε μπορεις να βγαλεις συμπερασματα απο κατι που διαβασες στο ιντερνετ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το ξερω , αλλα απανταω σοβαρα
αν και εδω το υφος ειναι πιο σοβαρο απο βακαλαουΤα εξώδικα λείπουν!
Σταματα εσυ ρε χοντρε!
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
σταμάτα να νομίζεις ότι είμαι fake account.υπάρχουν Mod να στο επιβεβαιώσουν.
με ενα ξεκλειδωτο router γειτονα κανεις θαυματα
-
το επάγγελμα μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος μικρούλη ούτε τα inside joke δεν μπορείς να πιάσεις ανεπίπεδε μεταλλά.
Ναι καλα.
Στου 'Ξαπλωπουλου' δουλευεις ή βοηθος συνταξιουχου? -
γιατι το δικο σου μηχανικα μερη ρενω δεν εχει??και για το δικο σου σου ειπα τι ξερω , στο ξαναλεω
προβλημα στο αυτοματο κιβωτιο, η οροφη δεν εφαρμοζει καλα οταν κλεινει και τα τζαμια επεσαν γιατι χρησιμοποιουν πλαστικα γραναζια της πλακας τα οποια εσπασαν
απο αυτα που ξερω εγω λοιπον σε cc γνωστου μου πώς θα σου φαινοταν να λεω οτι το αυτοκινητο αυτο ειναι γτπ?
αμα δε ξερεις τι κανουν ολα τα αυτοκινητα δε μπορεις να βγαλεις συμπερασματα απο κατι που διαβασες στο ιντερνετ
εφόσον λες ότι ξέρεις καλά τα Renault αυτά συνέβαιναν στο Phase 1 όπως και ανάκληση λόγω τσιμούχας.To phase 2 πάει μια χαρά ως τώρα.Δεν έχω αυτόματο κιβώτιο αλλά για πες μου στο αυτόματο κιβώτιο της Μerc η της Audi δεν βγάζει προβλήματα?
-
Όποιος και να είναι, έχει πολύ χρόνο για χάσιμο...
είπε ο επιχειρηματίας που έχει φτασει τα 2938032 ποστ.
Μιλας και εσυ που εχεις επαγγελμα 'voltarismenos me cabrio'
memberlist.php?mode=viewprofile&u=35310
Έχω 1.3 μ.ο. ποστ την ημέρα, και έχεις 3.5 ποστ μ.ο.
voltarismene... ή μήπως saltarismeneΠοιός είναι ρε γμτ;;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ναι καλα.
Στου 'Ξαπλωπουλου' δουλευεις ή βοηθος συνταξιουχου?όχι ως στέλεχος εταιρείας.εσύ στα 29 σου τι κάνεις?χαμαλίκα με κάνα 600αρι ευρώ να δεις καμια συναυλία στο Block33 ή τρως από τα έτοιμα?
-
όχι ως στέλεχος εταιρείας.εσύ στα 29 σου τι κάνεις?χαμαλίκα με κάνα 600αρι ευρώ να δεις καμια συναυλία στο Block33 ή τρως από τα έτοιμα?
Σε ποια εταιρια δουλευεις ως μισθωτος σκλαβος?
Στη Renault? -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
τελείωσαν τα μπλόκα και είπες να περάσεις καμιά βόλτα?δεν έχει μπουζούκια σήμερα με τα λοιπά φασιστοειδή που κλείνουν τους δρόμους?
-
Ναι καλα.
Στου 'Ξαπλωπουλου' δουλευεις ή βοηθος συνταξιουχου?όχι ως στέλεχος εταιρείας.εσύ στα 29 σου τι κάνεις?χαμαλίκα με κάνα 600αρι ευρώ να δεις καμια συναυλία στο Block33 ή τρως από τα έτοιμα?
με τι ασχολείσαι ρε επιχειρηματία?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
πάντα μιλάω σοβαρά.σοβαρός άνθρωπος είμαι δεν είμαι 22 ετών να μου έχουνε παρει οι γονείς μου Punto και να νομίζω οτι τα ξερω όλα.
pasxos. Στάνταρ πράγματα...
σταμάτα να νομίζεις ότι είμαι fake account.υπάρχουν Mod να στο επιβεβαιώσουν.
Ρε τον άτιμο, πάλι πανικό σκορπάει. Πάντως χαλάλι του! Ρε qsi, τόσο διάλογο με γνωστούς αγνώστους?
Το μόνο που φαντάζομαι κάποιος του το είπε είναι αυτό:
...άντε έτσι αβρόχοις...
Ο πάσχος δεν λέει τέτοια προστυχόλογα...
-
τελείωσαν τα μπλόκα και είπες να περάσεις καμιά βόλτα?δεν έχει μπουζούκια σήμερα με τα λοιπά φασιστοειδή που κλείνουν τους δρόμους?
Όχι ρε συ, σήμερα θα τη βγάλουμε μόνο με τσίπουρα. Και με φωτογραφίες του Βασιλέως... βεβαίως βεβαίως
-
γιατι το δικο σου μηχανικα μερη ρενω δεν εχει??
και για το δικο σου σου ειπα τι ξερω , στο ξαναλεω
εφόσον λες ότι ξέρεις καλά τα Renault αυτά συνέβαιναν στο Phase 1 όπως και ανάκληση λόγω τσιμούχας.To phase 2 πάει μια χαρά ως τώρα.Δεν έχω αυτόματο κιβώτιο αλλά για πες μου στο αυτόματο κιβώτιο της Μerc η της Audi δεν βγάζει προβλήματα?
και βεβαια βγαζουν
ομως παραδεχεσαι κι εσυ ο ιδιος εστω και εμμεσα οτι υπηρχαν προβληματα στα προηγουμενα μοντελα
ολες οι εταιρειες καποια στιγμη διορθωνουν τα προβληματα τους, ομως μη μου λες οτι τα ρενω ειναι αλεξισφαιρα γιατι το clio που εχουμε εμεις αν και ειναι το τελευταιο απο τα ΙΙ , δε μας απογοητευσε
και πολλαπλασιαστες εκαψε και θεμα με τη κρεμαγιερα ειχε και τα λαδια της μηχανης ανακατευτηκαν με το νερο του ψυγειουαρα παιρνεις οτι γουσταρεις η αξιοπιστια ειναι μια χαμενη πλεον εννοια
-
και βεβαια βγαζουν
ομως παραδεχεσαι κι εσυ ο ιδιος εστω και εμμεσα οτι υπηρχαν προβληματα στα προηγουμενα μοντελα
ολες οι εταιρειες καποια στιγμη διορθωνουν τα προβληματα τους, ομως μη μου λες οτι τα ρενω ειναι αλεξισφαιρα γιατι το clio που εχουμε εμεις αν και ειναι το τελευταιο απο τα ΙΙ , δε μας απογοητευσε
και πολλαπλασιαστες εκαψε και θεμα με τη κρεμαγιερα ειχε και τα λαδια της μηχανης ανακατευτηκαν με το νερο του ψυγειουαρα παιρνεις οτι γουσταρεις η αξιοπιστια ειναι μια χαμενη πλεον εννοια
έτσι καταλαβες εσύ.όπως έχω ξαναπεί υπάρχουν και πολλά Ρενό που τα θεωρώ αδιάφορα.Αλλά σου είπα μη μου μιλάς για τα άλλα μίλα για το δικό μου αν έχεις κάτι να πεις.Το θεωρώ το πιο όμορφο Ρενο και για αυτό το αγόρασα.
έκαψε πολλαπλασιαστές το τελευταίο?τι φορούσε?περίεργο μου ακούγεται πολλαπλασιαστές έκαιγε το Ι που φορούσε τους Beru...
-
δε ξερω τι φορουσε και δε με νοιαζει , αυτο ειναι προβλημα των 1400αριων της ρενω ετσι κι αλλιως, το εχει βγαλει σε πολλους
γιατι να μιλησουμε για το δικο σου ρενω, εσυ τσουβαλιαζεις ολα τα αυτοκινητα ολων των αλλω εταιρειων αρα γενικολογω κι εγω
οσο για το αν ειναι ωραιο, ειναι απλα η πιο ομορφη εκδοχη του megane
κατα τα αλλα δεν εχει κατι το τρομερο, το εχουμε πειουτε γκαζια εχει , ουτε κρατηματα, ουτε καλο πλαισιο
και μη μου πεις οτι αυτα αλλαξαν στο facelift και ο φιλος μου που το εχει το γουσταρει, αλλα οδηγικα ξερναει μαζι του και το πηρε μονο και μονο γιατι το βρηκε σε τρομερα καλη τιμη ως μεταχειρισμενο με λιγα χλμ (γιατι κραταει και αξια το ατιμο ), αλλιως τοσα λεφτα για καινουριο δεν θα τα δινε με καμια κυβερνηση
-
δε ξερω τι φορουσε και δε με νοιαζει , αυτο ειναι προβλημα των 1400αριων της ρενω ετσι κι αλλιως, το εχει βγαλει σε πολλουςγιατι να μιλησουμε για το δικο σου ρενω, εσυ τσουβαλιαζεις ολα τα αυτοκινητα ολων των αλλω εταιρειων
οσο για το αν ειναι ωραιο, ειναι απλα η πιο ομορφη εκδοχη του megane
κατα τα αλλα δεν εχει κατι το τρομερο, το εχουμε πειουτε γκαζια εχει , ουτε κρατηματα, ουτε καλο πλαισιο
και μη μου πεις οτι αυτα αλλαξαν στο facelift και ο φιλος μου που το εχει το γουσταρει, αλλα οδηγικα ξερναει μαζι του και το πηρε μονο και μονο γιατι το βρηκε σε τρομερα καλη τιμη ως μεταχειρισμενο με λιγα χλμ (γιατι κραταει και αξια το ατιμο ), αλλιως τοσα λεφτα για καινουριο δεν θα τα δινε με καμια κυβερνηση
παλι ειρωνεία...
δεν τσουβαλιάζω τα αυτοκίνητα όλων των άλλων εταιρειων.Τσουβαλιάζω αυτούς που προωθούνε ορισμένα από αυτά τα κάρα για αυτοκίνητα και τη νοοτροπία τους.
-
δηλαδη το ΕΟS δεν ειναι περισσοτερο αυτοκινητο απο το megane?
και πιο καλο σασι εχει και πιο ακριβη αναρτηση και πιο καλο εσωτερικο και στο κατω κατω της γραφης πιο πολλα γκαζια εχει το 1.4 τσι απο το 1600αρι σου.. πραγματικα ειναι πολυ πιο δυνατο μοτερ
αρα δε βρισκω προς τι ολη αυτη η εμπαθεια
-
Εχει μια φιλη ενα EOS Tsi 122...Οταν λοιπον το πολυ πιο ποιοτικο και γρηγορο Eos τριζει ετσι η οροφη του και απο γκαζι ειναι απλα επαρκες, τι να περιμενεις απο το Megane...?
-
Ρε φίλε, δεν έχεις ποστάρει ούτε μια φώτο ή κάτι σχετικό με το αμάξι σου και από τη στιγμή που μπήκες άρχισες να πλακώνεσαι με όποιον διαφωνούσε με την άποψη σου επι παντός επιστητού. Όλοι έχουμε πάρει μπρίκια κι εσύ το κόσμημα της αυτοκίνησης του 21ου αιώνα.
Και απορείς με την ειρωνία;
Να παρω roadster?