-
Άρχισαν τα όργανα....Να έχει σχέση με το θέμα που συζητούσαμε περί άρνησης για τα HANS και άλλα τέτοια γραφικά;...Ποιός ξέρει;;;...Το γεγονός είναι ένα....Άσχημα μπήκε το 2010 (η δεκαετία, Λώρη ) για το σπορ στη χώρα μας.....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ONTΩΣ,Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΕΜΕΙΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 6) ΘΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Kε el-em, αν κατάλαβα καλά, εννοείτε ότι υπήρχαν μόνο 7 συμμετοχές;;!!
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
ΕΜΕΙΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 6) ΘΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Kε el-em, αν κατάλαβα καλά, εννοείτε ότι υπήρχαν μόνο 7 συμμετοχές;;!!
....ΑΚΡΙΒΩΣ!
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΓΑΝ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 7 !!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΓΑΝ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 7 !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
7 συμμετοχές σε πάμφθηνο αγώνα 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας;;;;!!!!
Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει αντίστοιχη εικόνα στον Μπράλο και στα πρώτα ράλλυ της χρονιάς, γιατί αλλιώς φοβάμαι ότι θα χρειαστεί άμεση εφαρμογή 'plan B' για τη διάσωση κάποιων θεσμών. -
Μηπως τελικα οι αντιδρασεις για την υποχρεωτικη εγραφη στον ΣΟΑΑ απο τους αγωνιζομενους ειναι πιο σοβαρες τελικα??
-
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
....ΑΚΡΙΒΩΣ!
Κριμα και παλι κριμα ...
-
Kαι μεις περιμενουμε..και στο ταχυτητας κοσμο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΖΑΧ!!!!!!!!!!!!!!
-
Δεν ειναι μονο το χαρατσι....
Εμενα πχ πεφτει μεσα στην εξεταστικη μου.....
Επισης το οτι επιλεχθει η Μανδρα (για οποιους λογους και αν εγινε) εμενα δεν με επεισε...
Παρολο που ο κυριος Πλατης ειπε οτι δεν ειναι τοσο σπαστηρι, το γεγονος οτι σε ακροπολις την εχω δει και μου μαυρισε η καρδια με απετρεψε απο το να παω να σπασω το αμαξι μου που απο το υστερημα μου πληρωνω...
Υπαρχου τοσες ειδικες (οχι και αμετρητες βεβαια) μεσα στην Αττικη για να επιλεξουν....
Αυτη βρεθηκε? -
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Δεν ειναι μονο το χαρατσι....
Εμενα πχ πεφτει μεσα στην εξεταστικη μου.....
Επισης το οτι επιλεχθει η Μανδρα (για οποιους λογους και αν εγινε) εμενα δεν με επεισε...
Παρολο που ο κυριος Πλατης ειπε οτι δεν ειναι τοσο σπαστηρι, το γεγονος οτι σε ακροπολις την εχω δει και μου μαυρισε η καρδια με απετρεψε απο το να παω να σπασω το αμαξι μου που απο το υστερημα μου πληρωνω...
Υπαρχου τοσες ειδικες (οχι και αμετρητες βεβαια) μεσα στην Αττικη για να επιλεξουν....
Αυτη βρεθηκε?ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣ Ε.Δ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ,ΠOY NA EINAI 10-12 ΧΛΜ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΣΠΩΝΟΥΝ,ΝΑ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΛΠ) ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κριτικη δεν κανω απο τον καναπε μου και επισης δεν σας ειρωνευτηκα....
Δεν ειπα οτι ειναι τοσες πολλες, απλα οτι υπαρχουν..
Και επισης περσυ ειδαμε και ειδικες κατω απο 10 χλμ....Σκουρτα μοσχοποδι στεφανη πυλη
η ακροπολικη Αυλωνας? (εστω οχι ολη αλλα κομματι αυτης?) Η οποια μπορει να γινει και με τις 2 'φορες' ειτε απο σκουρτα προς κατω η αναποδα
Η παλια ειδικη του μορνου?(ομολογω οτι δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι πλεον, απλα την θυμαμαι μικρος σαν θεατης σε καποιο μαυρο ροδο....)
Από οτι θυμαμαι κυκλωνει πολυ ευκολα...Επισης Ασωπια εχει πολυ καλο χωμα (αν και δεν ειναι αττικη, αλλα παρ'ολα αυτα πολυ κοντα...)
Οι ειδικες του Παλλαδιου-Ποσειδων? Και κυκλωνουν και δεν λασπωνουν...
Δεν εχουν ολες το καλυτερο χωμα, αλλα Αγ. κωνσταντινος και Λαυριο ειναι ιδανικες...Οι αγ. θεοδωροι? Κινετα? και αυτα αττικη δεν ανηκουν?
Και τελος μια ερωτηση: Το σχηματαρι που εχει τοσο καλο χωμα κα κυκλωνει τοσο ευκολα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει λογω των πυρκαγιων πριν μερικα χρονια? Κριμα να χαθει αυτη η ειδικη.. Πολυ τεχνικη με ωραιο χωμα..
Σας ξαναλεω οτι δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκονται αυτες οι ειδικες (αλλωστε δεν ειναι και η δουλεια μου) Αλλα σιγουρα καποιες απο αυτες, ισως και αλλες που δεν γνωρίζω καθως η εμπειρια μου στον χωρο δεν ειναι ουτε το 1/10 της δικια σας, πιστευω οτι θα μπορουσαν να φιλοξενησουν 1 σπριντ...
-
http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic.php?p=29402#29402
Σωστος ο xwmatinos -
με ολους τους προναφερθεντες λογους για τη μη διεξαγωγη του αγωνα φυσικα και ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.αλλα ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΗΜΑ,ΤΟ ΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ
ΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
-
Ας ανοιξει τα ματια της λοιπον η ΠΑΛΜΑ και να καταλαβει οτι ακομα και μεσα στο κεντρο της Αθηνας να τον εκανε τον αγωνα χωρις η λεσχη να ειναι ξυπνια και χωρις να χουν γινει οι καταληλες κινησεις η αποτυχια ηταν σιγουρη.
Σιγουρα οι δικαιολογιες θα ειναι πολλες!!
Αν εκανε σωστα την δουλεια της θαχε μασει 30 πληρωματα να κανει τον αγωνα της.
Αλλα μαλλον καλυτερα γιατι δεν το αξιζε!Παρακαλω τους ανθρωπους του rally.gr να διαβασουν την τριτη παραγραφο απο το κειμενο του χωματινου και ελπιζω να καταλαβουν κατι,γιατι μπορει να λεγεται ραλυ τζι αρ αλλα τα σπριντ και γενικα τους αγωνες τους εχουν χεσμενους!
-
Πεστα ρε Ποσειδων...μονο στο ΣΑΛΛΟΥΝ με τους καγκουρες θα κανει κανα θεμα!...
-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Κριτικη δεν κανω απο τον καναπε μου και επισης δεν σας ειρωνευτηκα....
Δεν ειπα οτι ειναι τοσες πολλες, απλα οτι υπαρχουν..
Και επισης περσυ ειδαμε και ειδικες κατω απο 10 χλμ....Σκουρτα μοσχοποδι στεφανη πυλη
η ακροπολικη Αυλωνας? (εστω οχι ολη αλλα κομματι αυτης?) Η οποια μπορει να γινει και με τις 2 'φορες' ειτε απο σκουρτα προς κατω η αναποδα
Η παλια ειδικη του μορνου?(ομολογω οτι δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι πλεον, απλα την θυμαμαι μικρος σαν θεατης σε καποιο μαυρο ροδο....)
Από οτι θυμαμαι κυκλωνει πολυ ευκολα...Επισης Ασωπια εχει πολυ καλο χωμα (αν και δεν ειναι αττικη, αλλα παρ'ολα αυτα πολυ κοντα...)
Οι ειδικες του Παλλαδιου-Ποσειδων? Και κυκλωνουν και δεν λασπωνουν...
Δεν εχουν ολες το καλυτερο χωμα, αλλα Αγ. κωνσταντινος και Λαυριο ειναι ιδανικες...Οι αγ. θεοδωροι? Κινετα? και αυτα αττικη δεν ανηκουν?
Και τελος μια ερωτηση: Το σχηματαρι που εχει τοσο καλο χωμα κα κυκλωνει τοσο ευκολα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει λογω των πυρκαγιων πριν μερικα χρονια? Κριμα να χαθει αυτη η ειδικη.. Πολυ τεχνικη με ωραιο χωμα..
Σας ξαναλεω οτι δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκονται αυτες οι ειδικες (αλλωστε δεν ειναι και η δουλεια μου) Αλλα σιγουρα καποιες απο αυτες, ισως και αλλες που δεν γνωρίζω καθως η εμπειρια μου στον χωρο δεν ειναι ουτε το 1/10 της δικια σας, πιστευω οτι θα μπορουσαν να φιλοξενησουν 1 σπριντ...
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Κ@@@ΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΙ.
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Ε.Δ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SPRINT.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΣΚΟΥΡΤΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ (Η ΘΗΒΑ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΡΕΞΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΤΕΦΑΝΗ. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ Ε.Δ. ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΤΟΥ 2005,ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΑΥΛΩΝΑΣ . ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΗΜΟΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 2008.
ΜΟΡΝΟΣ. ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ.
ΑΣΩΠΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ,ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2008 ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ.
ΟΙ Ε.Δ. ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ (ΛΑΥΡΙΟ) ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΗΓΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ 'ΤΣΕΚΑΡΩ' ΓΙΑ ΤΟ SPRINT.
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΚΙΝΕΤΤΑ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ. ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 2008,ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ .......
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ Ε.Δ. ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
χοντρά-χοντρά έχουμε...
1000 ε κράνος χάνς
200 ε σοαα-λισάνς
300 ε τέλη αγωνιστικού
για το πλήρωμα είναι σύνολο περίπου 3000 ευρώ...(πρίν μπείς στο αμάξι)
δεν συζητάμε για το ενδεχόμενο να έχουν λήξει καθίσματα ζώνες ούτε να μην έχουμε καμιά τετράδα μτχ χωμάτινα από πέρσι ούτε να θέλει το αμάξι κανα ημιαξόνιο...κανα ψαλίδι... καμιά ζάντα...κανα αμορτισέρ...αλλά και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί και τις μόνο 7 συμμέτοχες!τρομακτικό νούμερο...σίγουρα παίζει και μεγάλο ρόλο οτι είναι αρχή της χρονιάς και πάρα πολλοί δεν θα είναι έτοιμοι να τρέξουν...ίσως να αναβληθεί για λίγο αργότερα ο αγώνας.και μαζέψει 20-30 αυτοκίνητα...κρίμα...δύσκολη χρονιά το 2010.
-
Κυριε Λωρη σιγουρα δεν ειπα οτι μονο η επιλογη της ειδικης ηταν ανασταλτικος παραγοντας...
ΠΟλλα διαφορετικα ισχυουν για τον καθενα. Εμενα προσωπικα οπως ειπα ειναι μεσα στην εξεταστικη μου, και με προβληματισε λιγακι και η ειδικη...Και σιγουρα δεν γνωριζω ολα οσα ειπατε, αφου δεν εχω μπορεσει να ασχοληθω μεχρι τωρα με κατι τετοιο...
Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες!
Ελπιζω να γινει ο αγωνας τελικα καποια στιγμη μεσα στην χρονια, μηπως μπορεσω και τρεξω!! -
Το λαθος ειναι καθαρα τισ οργανωσης για δυο λογους.
- ενημερωση για τον αγωνα καμια (απαραδεκτων)
- κλεισιμο σημετοχων την παρασκευη,που το εχουν δει παλι αυτο εγω ξερω 2με3 αγωνιζωμενους που θα δηλωναν δευτερα γιατι ετσι γινετε εδω και μερικα χρονια που ασχολουμε με οργανωση rally sprint.
Αγωνας στη Μανδρα