-
exw katalixei se aytokinito alla oxi se kuvika..poio protinete???
-
-
-
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρκτήρες.
Αν έχεις τα χρήματα, το 1600αρι είναι πολύ ωραίο αμαξάκι με αρκούντως καλό κινητήρα. Για τι χρήση το θέλεις όμως;
-
Η απάντηση προφανής. 1.6 .
-
οκ συγνωμη για τα γραμματα!δεν ειναι αρκετοι τα 96 αλογα για ενα μικρο αμαξι?
ειμαι πολυ μπερδεμενη δεν μπορω να καταληξω σε κυβικα και χρωμα ετσι οπωσ το παω θα βγει το νεο φιεστα κια δεν θα εχω αποφασισει -
οκ συγνωμη για τα γραμματα!δεν ειναι αρκετοι τα 96 αλογα για ενα μικρο αμαξι?
ειμαι πολυ μπερδεμενη δεν μπορω να καταληξω σε κυβικα και χρωμα ετσι οπωσ το παω θα βγει το νεο φιεστα κια δεν θα εχω αποφασισει -
Εξαρτάται την χρήση που θέλεις να κάνεις και αν έχεις οδηγικές ανησυχίες.
-
1.6 sport.Θα εισαι πολυ μπανικη!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εξαρτάται την χρήση που θέλεις να κάνεις και αν έχεις οδηγικές ανησυχίες.μ αρεσει η ταχυτητητα αλλα στην χειροτερη να πιασω το 130!αλλα θελω να βγαινω ''δυνατη΄΄ στην εθνικη ειναι αρκετα τα 96?
-
ναι ειναι
μην το παρακανουμε
-
Ο χρήστης efterpi έγραψε:
μ αρεσει η ταχυτητητα αλλα στην χειροτερη να πιασω το 130!αλλα θελω να βγαινω ''δυνατη΄΄ στην εθνικη ειναι αρκετα τα 96?
Τα λεφτα τα εχεις για το 1.6?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
μ αρεσει η ταχυτητητα αλλα στην χειροτερη να πιασω το 130!αλλα θελω να βγαινω ''δυνατη΄΄ στην εθνικη ειναι αρκετα τα 96?
Τα λεφτα τα εχεις για το 1.6?
μην το παρακανουμεεεε
-
Ο χρήστης efterpi έγραψε:
Test drive.
-
τα λεφτα τα εχω αλλα μη το παρω κ μοθ βγει πολυ γρηγορο...το σπορ δεν μ αρεσει θελω πενταπορτο.αυτο τον καιρο οδηγω φοκουσ 1600 115 αλογα αλλα ειναι μεγαλο δεν υπαρχει συγκριση
-
Μια χαρά είναι το 1.4, αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις (από τα γραφόμενά σου, αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχεις). Το Fiesta 120 απευθύνεται σε λίιιιιιγο πιο ειδικό κοινό, που ενδεχομένως θα ψαχτεί λίγο περισσότερο με το αυτοκίνητο.
-
Άν δεν σου αρέσει το sport fiesta και δεν πας και πάνω από 130, εγώ δεν βλέπω τον λόγο να πας σε 1600άρι.
-
Αν κρίνω από την ταχύτητα που αναφέρεις ο 1.4 νομίζω επαρκεί για την οδήγηση που κάνεις και με το παραπάνω. Αλλά αν κάνεις προσπεράσεις (είναι μερικοί που μπορεί να περιμένουν πίσω από ενα φορτηγό--αλλοί όχι) να πας στον 1.6. Όπως και επίσης αν σου αρέσουν οι στροφές...
Πάντως ο 1.6 θα πηγαίνει πιο άνετα στην εθνική και πιθανώς (χωρις να είμαι σίγουρος) να καίει και λιγότερο εκτός πόλης. Αν όμως κινείς το αυτοκίνητο κυρίως μέσα στην πόλη και κανένα σαββατοκύριακο καμία εκδρομή δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το 1.6
Πάντως γενικά ένα πιο δυνατό αυτοκίνητο είναι πιο ασφαλές από ένα πιο αδύναμο αφού μπορείς να φεύγεις απο μια δύσκολη θέση πιο γρήγορα, έχει καλύτερα φρένα, κτλ...
Η δύναμη συνηθίζεται... μετά απο λίγο καιρό το 120 θα σου φαίνεται αδύναμο...
-
Όλα σχετικά είναι βέβαια. Όταν στην εθνική Κορίνθου Πατρών ήθελα να προσπεράσω νταλίκα με διπλή καρότσα στα 90km/h και ήμουν φορτωμένος με 3 ακόμα άτομα και αποσκευές, τα 140 άλογα μου φάνηκαν ειλικρινά λίγα. Αναγκάστηκα να κατεβάσω σε 3η και να την ξεζουμίσω μέχρι τον κόφτη για να προλάβω πριν φτάσουμε σε τυφλή στροφή.
-
Αν μπορείς να κάνεις test drive και τα δύο (που ΄δεν νομίζω να τα έχουν διαθέσιμα και τα δύο) θα είναι το καλύτερο για να επιλέξεις.
Φυσικά το 1,6 είναι καλύτερο απο το 1,4 και αν υπήρχε 1,8 θα ήταν καλύτερο του 1,6 κοκ. Τα παραπάνω κυβικά και άλογα δεν σημαίνουν μόνο τελικές και 0-100 αλλά και άλλα καθημερινά όπως μια προσπέραση. Δεν ξέρω βέβαια αν το 1,6 έχει και πιο σπορτιβ συμπεριφορά ή είναι πιο σκληρό, εγώ πάντως που έχω οδηγήσει το 1,4 μου φάνηκε ικανοποιητικό. Στήσιμο και συμπεριφορά στο δρόμο 'οικογενειακού' (σχετικά μαλακό) και ο κινητήρας δείχνει δυνατός.
Εμφανησιακά δεν μου αρέσει (ούτε έξω, ούτε μέσα) αλλά γενικά σε ποιοτητα, χωρους αλλά και επιδόσεις το 1,4 το θεωρώ από τις καλές προτάσεις. (Κάτι που δεν θα έλεγα πχ για το αντίστοιχο Ibiza που μόνο μέσα έξω μ' αρέσει αλλά κατα τ' αλλα το θεωρώ κατώτερο).
fiesta 1400 vs fiesta 1600???