-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η χειρότερη μειονότητα είναι αυτή των Ανθελλήνων. Δοσίλογους και προδότες τους έλεγαν παλιά, σήμερα έχουν επινοηθεί πιο ελκυστικές ονομασίες.μολις υπονοηθηκε οτι η πλειονοτητα ειναι φιλελληνες
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η χειρότερη μειονότητα είναι αυτή των Ανθελλήνων. Δοσίλογους και προδότες τους έλεγαν παλιά, σήμερα έχουν επινοηθεί πιο ελκυστικές ονομασίες.H ελλάδα πάντοτε κινδύνευε από ελληνάρες θα έλεγα εγώ
-
Η πλειοψηφία τηρεί στάση ουδετερότητας.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Η χειρότερη μειονότητα είναι αυτή των Ανθελλήνων. Δοσίλογους και προδότες τους έλεγαν παλιά, σήμερα έχουν επινοηθεί πιο ελκυστικές ονομασίες.
Οπως ,για λεγε εχω ενα κακο προαισθημα οτι θα συμφωνησω μαζι σου.
Είχα σημειώσει μερικούς στην ηλεκτρονική μου ατζέντα, αλλά συνωστίστηκα στο λιμάνι και την έχασα.
Φώναξα 'Βρήκε κανείς Χριστιανός μια ατζέντααα;', αλλά δεν πήρα απάντηση γιατί θα θίγονταν οι άθρησκοι/μωαμεθανοί/βουδιστές/εβραίοι...
Έμαθα μετά ότι η ατζέντα μου μετακόμισε στην Ιταλία στις αποσκευές Έλληνα πολίτη που πέρναγε transit και επί τη ευκαιρία απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια αφού συμπλήρωσε σε σχετικό έντυπο ότι ζούσε στην Ελλάδα 94 χρόνια. -
Πολυ αδυνατος ο ισχυρισμος σου κ μαλιστα για καποιον που εχει αναλωσει πολυ χρονο κατακεραυνωνοντας ολους αυτους που βλαπτουν το εθνος με πραξεις η παραλειψεις .Κανε μια προσπαθεια να θυμηθεις τα συγχονα ονοματα των δοσιλογων-ανθελληνων,που σιγουρα ανηκουν στην μειοψηφια .
Δεν πειραζει αν για μια φορα σπασεις την ουδετεροτητα της πλειοψηφιας -
Επειδή κάποιοι δεν προστάτευσαν αυτή τη χώρα ως όφειλαν, θα πρέπει λοιπόν να δείχνουμε 'κατανόηση' σε όσους υποστηρίζουν ότι η χώρα και ο λαός της πρέπει να διαλυθεί/πουληθεί/εκμαυλιστεί/ομογενοποιηθεί, είτε γιατί πρέπει να ανήκουμε στη δύση, είτε στην ανατολή, είτε στο ΔΝΤ, είτε στον σοσιαλισμό;
Επειδή υπάρχουν πατριδοκάπηλοι, πρέπει να μην ενοχλούμαστε από τους -ομολογημένους- εχθρούς αυτού που ονομάζεται 'ελληνική δημοκρατία', οι οποίοι πάντως φροντίζουν να εκμεταλλεύονται αυτό που βρίζουν στο έπακρο;ΥΓ άσχετο: άντε μωρή μΠΑΟΚΑΡΑ!
EDIT: Πολύ βαρύ το θέμα και δεν πολυγουστάρω. Εντάξει, είπε καθένας το μακρύ του.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η χειρότερη μειονότητα είναι αυτή των Ανθελλήνων. Δοσίλογους και προδότες τους έλεγαν παλιά, σήμερα έχουν επινοηθεί πιο ελκυστικές ονομασίες.
H ελλάδα πάντοτε κινδύνευε από ελληνάρες θα έλεγα εγώ
+1
-
η ελλαδα παντοτε κινδυνευε απο τα ηφαιστεια. και τους σεισμους λιγο (ε δρ διρτουλιε;)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εντάξει, εγώ είμαι γνωστή αδερφή (τι διάβολο, Lancia Y οδηγώ... ). Απλώς από εσένα περίμενα περισσότερα, εδώ διατέλεσες περήφανος κάτοχος ανδροπρεπέστατης (τσέχας) Skoda Octavia
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η χειρότερη μειονότητα είναι αυτή των Ανθελλήνων. Δοσίλογους και προδότες τους έλεγαν παλιά, σήμερα έχουν επινοηθεί πιο ελκυστικές ονομασίες.- ά-πειρον...
-
Συνήθως οι κυβερνώντες, ξεπουλώντες και κατατρώγοντες με χρυσά κουταλια τον κρατικό/εθνικό πλούτο ήταν Έλληνες με υπεράνω αμφισβήτησης πατριωτικά αισθήματα.
-
Μιλάς γι' αυτούς που λέμε ότι πρέπει να κρεμαστούν στο Σύνταγμα ή να εκτελεστούν στο Γουδή;
Μα τι παραπάνω έκαναν άραγε από το να βλάψουν τη χώρα;
Όταν όμως 'εμείς' κάνουμε τα ίδια (σε μικρότερη κλίμακα λόγω δυνατοτήτων, όχι προθέσεων), πάντα έχουμε μια καλή κουβέντα για τους εαυτούς μας. -
on topic δεν εχω καταλαβει που ειναι το κακο με την ελληνοποιηση των μεταναστων, οταν μιλαμε για μια χωρα που ολοι ειμαστε ελληνοποιημενοι μιας και στην πραγματικοτητα ειμαστε τουρκοσποροι/σλαβοι/αρβανιτες (=αλβανοι)/ βλαχοι (=ρουμανοι) κλπ
οπως εμεις πηραμε τη νεοελληνικη παιδεια, ετσι θα την παρουν κι αυτοι κ θα γινουν ελληνες. big deal -
Εμείς θεωρούσαμε ότι ήμασταν απόγονοι του Ευριπίδη, του Αριστοτέλη και του Σωκράτη.
Do the math.Disclaimer: ειπώθηκε επανειλημμένα ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο να γίνουν κάποιοι άνθρωποι 'Έλληνες', αλλά το να γίνει αυτό χύμα, χωρίς οργάνωση και μελέτη και χωρίς εξασφάλιση ότι δεν θα γίνουμε χώρα transit για εκατομμύρια άτομα από την Ασία και την Αφρική.
-
Καμιά σουηδέζα θέλω να ελληνοποιήσω
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμείς θεωρούσαμε ότι ήμασταν απόγονοι του Ευριπίδη, του Αριστοτέλη και του Σωκράτη.
Do the math.Cannot compute
το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο να γίνουν κάποιοι άνθρωποι 'Έλληνες', αλλά το να γίνει αυτό χύμα, χωρίς οργάνωση και μελέτη και χωρίς εξασφάλιση ότι δεν θα γίνουμε χώρα transit για εκατομμύρια άτομα από την Ασία και την Αφρική.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μιλάς γι' αυτούς που λέμε ότι πρέπει να κρεμαστούν στο Σύνταγμα ή να εκτελεστούν στο Γουδή;
Μα τι παραπάνω έκαναν άραγε από το να βλάψουν τη χώρα;
Όταν όμως 'εμείς' κάνουμε τα ίδια (σε μικρότερη κλίμακα λόγω δυνατοτήτων, όχι προθέσεων), πάντα έχουμε μια καλή κουβέντα για τους εαυτούς μας.ναι, αυτούς
Όπως διαπιστώνεις και μόνος σου, η δήθεν ελληνικότητα ή ανθελληνικότητα δεν έχει και καμιά διαφορά στην πράξη όταν αφορά την μάσα.
Ίσα - ίσα που πολλοί 'ανθέλληνες' υπήρξαν πολύ περισσότερο τίμιοι και αξιοπρεπείς στη ζωή τους από διάφορους 'πατριώτες'
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Do the math.Cannot compute
ο μεγαλέξανδρος δεν έφτασε μέχρι τις ινδίες (και μέχρι να φτάσει εκεί δεν νομίζω να την εβγαλέ χειροκίνητα)
γιατί λοιπόν όλοι οι άπλυτοι ασιάτες να μην θεωρούν οτι είναι απόγονοί του
edit:
μαλλον λάθος το σκεπτικό γιατι ο μεγας τη γυάλιζε τη σάρισα
-
- 10.000 στρατηγοι κλπ κλπ που, γυριζοντας, ... ζευγαρωσαν με θηλυκα απο μεση ανατολη κλπ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Do the math.Disclaimer: ειπώθηκε επανειλημμένα ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο να γίνουν κάποιοι άνθρωποι 'Έλληνες', αλλά το να γίνει αυτό χύμα, χωρίς οργάνωση και μελέτη και χωρίς εξασφάλιση ότι δεν θα γίνουμε χώρα transit για εκατομμύρια άτομα από την Ασία και την Αφρική.
και επίσης επανειλημμένα σας ρωτάμε από που προέκυψε αυτό το χύμα, αφού καλά καλά δεν ξέρετε τί λεει το νομοσχέδιο
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;