-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Storm τα λογια εχουν φαει τους πολιτικους και υπνωτιζουν τους πολιτες. Θα ηθελα να ηξερα οσοι ειναι στην αντιπολιτευση τι θα εκαναν; Οτι και ο Συριζα. Οτι θα τους ελεγαν τα αφεντικα τους απο εξω. Δεν το εκαναν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ; Τωρα τι να μας πουνε; Ο λαος πρεπει να παρει την τυχη στα χερια του.
Η αρχή της καταστροφής της χώρας ήταν, είναι και θα συνεχίζει να είναι ο εμφύλιος.
Και μέχρι και σήμερα ο εμφύλιος, περνά από γενιά σε γενιά και το 'φιτίλι' σιγοκαίει.Μπορεί σήμερα να μην έχουμε εμπόλεμη κατάσταση με πυρά, αλλά σχεδόν όλες οι πολιτικές δυνάμεις καθώς και κάποια συγκεκριμένη μερίδα του λαού κινείται με σημαία την ιδεολογία και πετάει στα σκουπίδια την διάσωση της χώρας και κατ' επέκταση των πολιτών της.
Οι πολίτες δεν είναι υπνωτισμένοι. Μια χαρά είναι.
Απλά γαλουχήθηκαν, διαπαιδαγωγήθηκαν και κληρονόμησαν συμπεριφορές των γονιών τους, των παππούδων τους και των περιβαλλόντων στα οποία μεγάλωσαν, εκπαιδεύτηκαν, φοίτησαν.Σε ένα 'άρρωστο περιβάλλον' μόνο 'άρρωστοι άνθρωποι' θα αναπτυχθούν. Απλή λογική.
Λαός για μένα δεν υπάρχει. Συγκεκριμένες ομάδες πολιτών υπάρχουν με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στοιχεία. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποιον ηγέτη; Τον παπαμασόνο λες; Ας ήταν μπροστά ο Μακαριστός Χριστόδουλος και θα σου λεγα εγω τώρα που θα πήγαινε ο ισλαμολάγνος αλεξης και η εφιαλτική κομπανία του.
Να μου έλεγες σε forum αυτοκινήτων θα διάβαζα σχόλια υπέρ του Χριστοδούλου δεν θα το πίστευα. Καλά σοβαρά τώρα ήσουν φαν του? Συμφωνούσες με τον λόγο του και την όλη του παρουσία?
Το ξέρεις φαντάζομαι οτι τον έφαγαν έτσι; Το ξέρεις οτι ήταν το μεγαλύτερο τους εμπόδιο πριν την ολική καταστροφή με τον εθνοκτόνο τζέφρυ; Αν δεν τα ξέρεις στα επιβεβαιώνω. Μεγάλος θρησκευτικός ηγέτης του τόπου και δυστυχώς τον καθάρισαν οι εβραιομασόνοι με συνοπτικές διαδικασίες.
Ναι ο Χριστόδουλος. Αυτός που διάβαζε κατά την Δικτατορία και δεν είχε ακούσει κάτι για βασανισμούς και διώξεις. Ο ήρωας των αδυνάτων που φορούσε χρυσά άμφια και έλεγε ανέκδοτα. Μόνο οι αεροψεκασμοί έμειναν και ολοκληρώθηκε η νουβέλα!
Δυστυχώς το επιχείρημα σου δεν έχει βάση. Πραγματικά καλύτερα να μη το έγραφες. Τίποτα απ οσα ανέφερες δεν αναιρεί την ηγετική του προσωπικότητα. Αν θές δες στο youtube απόσπασμα απο τις αμέτρητες ώρες που περίμενε κόσμος μικροί και μεγάλοι να προσκυνήσουν τη σωρό του, κάποιοι απο αυτούς ίσως και λόγο των ανέκδοτων που έλεγε ένοιωθαν θλίψη που δεν θα τα ξανα άκουγαν και περίμεναν 5 ώρες στην ουρά για το τελευταίο αντίο. Αυτό με τα χρυσα άμφια αποτελεί την πιο φτηνή κομουνιστική αθεική επίθεση κατα της εκκλησίας ever.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Storm τα λογια εχουν φαει τους πολιτικους και υπνωτιζουν τους πολιτες. Θα ηθελα να ηξερα οσοι ειναι στην αντιπολιτευση τι θα εκαναν; Οτι και ο Συριζα. Οτι θα τους ελεγαν τα αφεντικα τους απο εξω. Δεν το εκαναν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ; Τωρα τι να μας πουνε; Ο λαος πρεπει να παρει την τυχη στα χερια του.
Η αρχή της καταστροφής της χώρας ήταν, είναι και θα συνεχίζει να είναι ο εμφύλιος.
Και μέχρι και σήμερα ο εμφύλιος, περνά από γενιά σε γενιά και το 'φιτίλι' σιγοκαίει.Μπορεί σήμερα να μην έχουμε εμπόλεμη κατάσταση με πυρά, αλλά σχεδόν όλες οι πολιτικές δυνάμεις καθώς και κάποια συγκεκριμένη μερίδα του λαού κινείται με σημαία την ιδεολογία και πετάει στα σκουπίδια την διάσωση της χώρας και κατ' επέκταση των πολιτών της.
Οι πολίτες δεν είναι υπνωτισμένοι. Μια χαρά είναι.
Απλά γαλουχήθηκαν, διαπαιδαγωγήθηκαν και κληρονόμησαν συμπεριφορές των γονιών τους, των παππούδων τους και των περιβαλλόντων στα οποία μεγάλωσαν, εκπαιδεύτηκαν, φοίτησαν.Σε ένα 'άρρωστο περιβάλλον' μόνο 'άρρωστοι άνθρωποι' θα αναπτυχθούν. Απλή λογική.
Λαός για μένα δεν υπάρχει. Συγκεκριμένες ομάδες πολιτών υπάρχουν με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στοιχεία.Εχουμε εμφυλια κατασταση Storm. Καθε Σαββατοκυριακο μεχρι και θυματα εχουμε στο ποδοσφαιρο. Ρε συ Storm τα μπερδευεις. Ιδεολογια δεν εχουν και αυτοι που πανε να σωσουν την χωρα; Νεοφιλελευθερα μετρα φτωχοποιησης του λαου παιρνουν. Δεν θες του λαου; Ok. Της μικρης και μεσαιας ταξης. 40% δεν πηγαν να ψηφισουν. Οχι ψηφισαν 67%. Και οσο περναει ο καιρος, θα αυξανονται αυτοι που δεν θα θελουν την μνημονιακη πολιτικη. Αν τωρα στην πλειψηφια του κοσμου (αφου δεν σου αρεσει η λεξη 'λαος') παει κοντρα η μνημονιακη μειοψηφια ενταξει θα υπαρξει θεμα. Δεν υπαρχουν μονον οσοι εκπαιδευτηκαν και φοιτησαν. Υπαρχουν και τα παιδια της αγροτιας, της εργατιας και τεχνιτες. Στο πηγαδι κατουρησαν αυτοι; Δεν ειναι υπνωτισμενοι οι πολιτες; Πλυση εγκεφαλου τους κανουν καθε μερα. Τους λεει κανεις την αληθεια; Μεσα στο ψεμα τους εχουν βουτηγμενους. Αλλα ψηφιζουν και αλλα βγαινουν μετα τις εκλογες. Χειραγωγουν τον κοσμο με ψεματα και με φοβερες. Ενταξει δεν ειναι υπνωτισμενος ο κοσμος, ειναι χειραγωγημενος.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Ποιον ηγέτη; Τον παπαμασόνο λες; Ας ήταν μπροστά ο Μακαριστός Χριστόδουλος και θα σου λεγα εγω τώρα που θα πήγαινε ο ισλαμολάγνος αλεξης και η εφιαλτική κομπανία του.
Να μου έλεγες σε forum αυτοκινήτων θα διάβαζα σχόλια υπέρ του Χριστοδούλου δεν θα το πίστευα. Καλά σοβαρά τώρα ήσουν φαν του? Συμφωνούσες με τον λόγο του και την όλη του παρουσία?
Το ξέρεις φαντάζομαι οτι τον έφαγαν έτσι; Το ξέρεις οτι ήταν το μεγαλύτερο τους εμπόδιο πριν την ολική καταστροφή με τον εθνοκτόνο τζέφρυ; Αν δεν τα ξέρεις στα επιβεβαιώνω. Μεγάλος θρησκευτικός ηγέτης του τόπου και δυστυχώς τον καθάρισαν οι εβραιομασόνοι με συνοπτικές διαδικασίες.
Ναι ο Χριστόδουλος. Αυτός που διάβαζε κατά την Δικτατορία και δεν είχε ακούσει κάτι για βασανισμούς και διώξεις. Ο ήρωας των αδυνάτων που φορούσε χρυσά άμφια και έλεγε ανέκδοτα. Μόνο οι αεροψεκασμοί έμειναν και ολοκληρώθηκε η νουβέλα!
Δυστυχώς το επιχείρημα σου δεν έχει βάση. Πραγματικά καλύτερα να μη το έγραφες. Τίποτα απ οσα ανέφερες δεν αναιρεί την ηγετική του προσωπικότητα. Αν θές δες στο youtube απόσπασμα απο τις αμέτρητες ώρες που περίμενε κόσμος μικροί και μεγάλοι να προσκυνήσουν τη σωρό του, κάποιοι απο αυτούς ίσως και λόγο των ανέκδοτων που έλεγε ένοιωθαν θλίψη που δεν θα τα ξανα άκουγαν και περίμεναν 5 ώρες στην ουρά για το τελευταίο αντίο. Αυτό με τα χρυσα άμφια αποτελεί την πιο φτηνή κομουνιστική αθεική επίθεση κατα της εκκλησίας ever.
Ειπαμε αριστερη ιδεολογια,με.........δεξιες τσεπες!!!! Ο τελειος συνδιασμος για το φαινεσθαι.
Ο Χριστοδουλος ΕΠΡΕΠΕ να φυγει απο τη μεση ,πριν ξεκινησουν την επιθεση στον ελληνικο λαο. Οπως και να το κανουμε ειχε τεραστια λαικη απηχηση και ερισμα ,θα ειχε ξεσηκωσει το λαο πριν ο Τζεφρυ παραδωσει τη χωρα........
Αυτα τα λεω εγω που οσο ζουσε με χαλαγε ο λαικισμος του. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Εχουμε εμφυλια κατασταση Storm. Καθε Σαββατοκυριακο μεχρι και θυματα εχουμε στο ποδοσφαιρο. Ρε συ Storm τα μπερδευεις.Στηβ ένα είναι το σίγουρο. Ότι μπερδεύτηκα εντελώς με αυτά που γράφεις και αδυνατώ να απαντήσω.
-
Ναι υπαρχουν πολλοι δημοσιογραφοι, παρουσιαστες, ηθοποιοι και αλλοι που παλιοτερα το επαιζαν αριστεροι και οταν ηρθε η ωρα η δυσκολη, αρχισαν να πιπιλιζουν το μνημονιο και να ενοχλουνται απο τον ΦΠΑ στην ιδιωτικη εκπαιδευση. Υπαρχουν ομως και δεξιοι με αριστερη ιδεολογια που και καλα αν κυβερνουσαν θα μειωνανε το δημοσιο, θα κυνηγουσαν τους κλεφτες και κανανε οτι και το ΠΑΣΟΚ, πηρανε και αυτοι δανεια, μπλεχτηκαν σε λαμογιες, φαγανε τα αποθεματικα των Ασφαλιστικων Οργανισμων.
«Γ@μήστε τους πολιτικούς» φώναξε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς μιλώντας για τους πρόσφυγες (Video)
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Βρετανός ηθοποιός τον τελευταίο καιρό έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το προσφυγικό ζήτημα και μιλάει πολύ συχνά για αυτό χωρίς να μασάει τα λόγια του. Κατηγόρησε την βρετανική κυβέρνηση ότι δεν παρέχει βοήθεια και ότι δεν φτάνει μόνο να δεχτεί 20.000 πρόσφυγες στα επόμενα πέντε χρόνια.Αφού διάβασε ένα ποίημα του Σομαλού ποιητή Warsan Shire με τίτλο «Home» μίλησε για έναν φίλο του ο οποίος ήρθε από την Ελλάδα και είδε με τα μάτια του όσα συμβαίνουν στη Μυτιλήνη όπου φτάνουν 5.000 πρόσφυγες την ημέρα.
Στο τέλος, προέτρεψε το κοινό να αφήσει δωρεές για τους Σύριους πρόσφυγες.
http://www.topontiki.gr/article/147845/gmiste-toys-politikoys-fonaxe-o-mpenentikt-kampermpats-milontas-gia-toys-prosfyges
Αντο προσφυγικο ο Τσιπρας το κυνηγουσε σε διεθνες επιπεδο και ενημερωνε οργανισμους και κοσμο, οριστε, εξω υπαρχουν ανθρωποι που βοηθανε. Αλλα εμεις μουγκα για να μην νευριασει το αφεντικο (Μερκελ - Σοιμπλε).Που αδυνατεις φιλε μου. Οταν σκοτωνονται για την μπαλα δεν εχουμε εμφυλιο; Μου λες πως μια μεριδα λαου κινειται με βαση μια ιδεολογια. Η αλλη μεριδα του λαου δεν εχει ιδεολογια; Εννοω την μεριδα που θελει να σωσει την χωρα. Με την προπαγανδα των ΜΜΕ ο κοσμος οσο μορφωμενος και αν ειναι εχει χειραγωγηθει. Ζει με τον φοβο μην βγουμε απο το Ευρω και δεν βλεπει πως στο Ευρω κοντευει να μεινει χωρις σεντς. Απλα πραματα
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Που αδυνατεις φιλε μου.Να είμαι ειλικρινής;
Προσωπικά σχολιάζω και αναμοχλεύω την ιστορία της χώρας εδώ και πολλές δεκαετίες, εσύ περιορίζεσαι στις εποχές των μνημονίων.Εγώ πάντως δεν είμαι κατά των ευρωπαίων, ούτε κατά των ευρωπαϊκών χωρών, ούτε των κυβερνήσεων τους, ούτε θέλω να αλλάξω την ευρώπη, ούτε την μεσόγειο, ούτε τον πλανήτη, ούτε τον γαλαξία.
Επίσης δεν είμαι κατά των μνημονίων.Ας πρόσεχαν οι ιθαγενείς να είχαν σοβαρή χώρα εδώ και δεκαετίες ώστε να μην χρειαζόντουσαν μνημόνια.
Θα μπορούσα να πω ποια είναι η λύση για μένα, αλλά δεν θα την εκφράσω για ευνόητους λόγους.
Άλλωστε 'το πολύ το κυρ' ελέησον το βαριέται και ο παπάς'. -
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Καλά τώρα θες να μιλήσουμε σοβαρά για τον Χ. και την Εκκλησία γενικότερα; Τον πιο αντιδραστικό και συντηρητικό θεσμό παγκοσμίως; Πότε ήταν η εκκλησία με τον λαό και όχι με τους εκάστοτε κυβερνώντες; Όσο για τα άμφια, μια χαρά επιχείρημα είναι. Είναι η στολή τους και δείχνει την απόσταση από τον απλό λαό, όπως τα αδαμάντινα αστέρια ενός Στρατηγού! Κι άντε να δεχθώ ότι ο Χ. ήταν ηγετική φυσιογνωμία. Το θέμα είναι όμως ότι απευθύνονταν στο δικό του μαγαζί και πελάτες. Δεν είχε ούτε την ηθική ούτε την νομική νομιμοποίηση να κάνει τίποτα εξ' ονόματος του λαού γενικά. Σαν πολύ σοβαρά τους παίρνετε μερικοί τους παπάδες. Νομίζετε τους δίνει κανείς σημασία; Μόνο οι θρησκόληπτοι και οι κυβερνώντες που τους θέλουν στο πλάι τους για τις ψήφους των θρησκόληπτων. Και φυσικά κανείς δεν θέλει να τους σκοτώσει γιατί απλά δεν έχουν δύναμη να κάνουν κάτι πέρα κανενός συλλαλητηρίου θρησκόληπτων και εθνικιστών. Ο μόνος που έχει όφελος να σκοτώσει τον αρχιπαπά είναι ένας άλλος παπάς που θέλει να πάρει την θέση του.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Που αδυνατεις φιλε μου.
Να είμαι ειλικρινής;
Προσωπικά σχολιάζω και αναμοχλεύω την ιστορία της χώρας εδώ και πολλές δεκαετίες, εσύ περιορίζεσαι στις εποχές των μνημονίων.Εγώ πάντως δεν είμαι κατά των ευρωπαίων, ούτε κατά των ευρωπαϊκών χωρών, ούτε των κυβερνήσεων τους, ούτε θέλω να αλλάξω την ευρώπη, ούτε την μεσόγειο, ούτε τον πλανήτη, ούτε τον γαλαξία.
Επίσης δεν είμαι κατά των μνημονίων.Ας πρόσεχαν οι ιθαγενείς να είχαν σοβαρή χώρα εδώ και δεκαετίες ώστε να μην χρειαζόντουσαν μνημόνια.
Θα μπορούσα να πω ποια είναι η λύση για μένα, αλλά δεν θα την εκφράσω για ευνόητους λόγους.
Άλλωστε 'το πολύ το κυρ' ελέησον το βαριέται και ο παπάς'.Ενταξει δικαιωμα σου να υποστηριζεις το μνημονιο Storm. Η Ευρωπη μονη της αλλαξε. Δεν ειναι η Ευρωπη που ξεκινησε. Το λενε οι παλιοι Ευρωπαιοι πολιτικοι. Ο Ευρωσκεπτικισμος δεν ειναι φρουτο Ελληνικο. Συνεχεια αυξανεται με την αλλαγη αυτη. Το θεμα επισης ειναι ποσο μπορουμε να πληρωσουμε απο οσα χρωσταμε. Τεσπα παει στο οικονομικο το θεμα
-
Καλά τώρα θες να μιλήσουμε σοβαρά για τον Χ. και την Εκκλησία γενικότερα; Τον πιο αντιδραστικό και συντηρητικό θεσμό παγκοσμίως; Πότε ήταν η εκκλησία με τον λαό και όχι με τους εκάστοτε κυβερνώντες; Όσο για τα άμφια, μια χαρά επιχείρημα είναι. Είναι η στολή τους και δείχνει την απόσταση από τον απλό λαό, όπως τα αδαμάντινα αστέρια ενός Στρατηγού! Κι άντε να δεχθώ ότι ο Χ. ήταν ηγετική φυσιογνωμία. Το θέμα είναι όμως ότι απευθύνονταν στο δικό του μαγαζί και πελάτες. Δεν είχε ούτε την ηθική ούτε την νομική νομιμοποίηση να κάνει τίποτα εξ' ονόματος του λαού γενικά. Σαν πολύ σοβαρά τους παίρνετε μερικοί τους παπάδες. Νομίζετε τους δίνει κανείς σημασία; Μόνο οι θρησκόληπτοι και οι κυβερνώντες που τους θέλουν στο πλάι τους για τις ψήφους των θρησκόληπτων. Και φυσικά κανείς δεν θέλει να τους σκοτώσει γιατί απλά δεν έχουν δύναμη να κάνουν κάτι πέρα κανενός συλλαλητηρίου θρησκόληπτων και εθνικιστών. Ο μόνος που έχει όφελος να σκοτώσει τον αρχιπαπά είναι ένας άλλος παπάς που θέλει να πάρει την θέση του.
Ρε Αλέξανδρε σοβαρά τώρα ξέρεις τι λες? Ο Χριστόδουλος ήταν με την κυβέρνηση? Πότε? Στα μαχαίρια ήταν!! Για τις ταυτότητες θυμάσαι η έπαθες αμνησία? Πόσα εκκατομυρια υπογραφες μάζεψε για να πεισει την κυβερνηση να γραφεται το θρήσκευμα? Τουλάχιστον καχυποψία έπερνε απο τον Καραμανλή.
Ήταν αυτός που έφερε τους νέους κοντά στην εκκλησία και χρησιμοποίησε τους δικούς του θεσμους και μονο για να το κάνει. Είχε και πολιτικά και κοινωνικά εμπόδια απο τους άπιστους της ιδεολογίας των αριστερών άκρων. Και μη μου πεις ότι δεν υπάρχει γιατι την 28η ήμουν με τους επισημους και κανεις αριστερος δεν ηρθε εκκλησία. Ήμουν επισημος όπως καταλαβες έτσι. Μας περιμεναν στο χωρο των στεφανιων. Έκανε αίσθηση η εικονα αυτη φιλε και δεν ειναι συμπτωση. Και πέρυσι το ίδιο. Και φυσικά σε μια ορθόδοξη χώρα αυτα κρίνονται αρνητικά. Δεν θα σηκωθούν τα αγγούρια να βαρέσουν τον μανάβη.
Απευθυνόταν σε πιστους . Που ηθελες να απευθυνθεί? Στην Όρθόδοξη Ελλάδα ζούμε . Στην επίσημη Ορθοδοξη εκκλησία . Γι αυτό είχε και την δυναμη και το λόγο να προστατεύει τα ιερα της χωρας απο τους μασονους. Έγινε επικίνδυνος . Εγινε η προσωποποίηση της απειλής για κάθε μικροομάδα άπιστων αλλά και για πολλά πολιτικά ατομίδια.
Φυσικά και καταλαβαίνεις ότι αν λέω αν έκανε το ίδιο ο Ιερωνυμος θα είχε την ίδια και χειρότερη καταληξη. Όσο για ποιοί θέλουν να σκοτώσουν τους παππάδες ή τον αρχιπαππά όπως λες σίγουρα είναι οι 15 με 20 που φροντίζουν το τοπικό εργατικό κέντρο . Στο βεβαιώνω.
Συγνώμη που στα λέω έτσι ωμά αλλά το ξεφτίλλησες το θέμα. Μιλάς απο αυτούς που αν άφηναν τον Χριστοδουλο να προστατέψει τα ιερά της χώρας θα αφανίζονταν απο μόνοι τους και ουτε που θα καταλάβαινε κανείς την απουσία τους. Καμιά σχέση με αυτα που λες! -
Είχε όμως λόγο στον ελληνικό λαό που τον άκουγε και τον υποκινούσε πατριωτικά. Αυτό δεν ήθελαν και το πέτυχαν. Κανείς δεν θέλει να τους σκοτώσει; Αυτά να στα πουν οι μπολσεβίκοι και όλα τα σταλινικά όργανα της οικτρής 60ετίας στη πρώην σοβιετική ένωση. Όπως εκείνοι σκότωναν δια εγκλημάτων και βασανιστηρίων παπάδες έτσι και οι σημερινοί τώρα, με διαφορετικά μέσα και για άλλους φυσικά λόγους ο καθένας (όχι και πολυ διαφορετικούς βέβαια).
Και κάτι τελευταίο. Ο πιο αντιδραστικός θεσμός παγκοσμίως είναι ο κουμουνισμός, το μεγαλύτερο εβραιομασονικό δημιούργημα της ιστορίας του κόσμου. Και ο φασισμός φυσικά. Τα δυο άκρα για να είμαι δίκαιος.
-
Και φυσικα δεν ειναι κανεις κατα της προστασιας των προσφυγων. Κανεις απο αυτους που βγαζουν τις ελληνικες σημαιες στα μπαλκονια στις εθνικες εορτες η φορανε αδαμαντινα αστερια στους ωμους. Εχουμε μπερδεψει τις π@@@@ες με τις βουρτσες!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ρε Αλέξανδρε σοβαρά τώρα ξέρεις τι λες? Ο Χριστόδουλος ήταν με την κυβέρνηση? Πότε? Στα μαχαίρια ήταν!! Για τις ταυτότητες θυμάσαι η έπαθες αμνησία? Πόσα εκκατομυρια υπογραφες μάζεψε για να πεισει την κυβερνηση να γραφεται το θρήσκευμα?Του θίξανε το μαγαζάκι του, για αυτό και αντέδρασε. Κατά τα άλλα μια χαρά μέρος του συστήματος ήταν. Δεν φτάνεις σε τέτοιες θέσεις αλλιώς.
Είχε και πολιτικά και κοινωνικά εμπόδια απο τους άπιστους της ιδεολογίας των αριστερών άκρων. Και μη μου πεις ότι δεν υπάρχει γιατι την 28η ήμουν με τους επισημους και κανεις αριστερος δεν ηρθε εκκλησία. Ήμουν επισημος όπως καταλαβες έτσι. Μας περιμεναν στο χωρο των στεφανιων. Έκανε αίσθηση η εικονα αυτη φιλε και δεν ειναι συμπτωση. Και πέρυσι το ίδιο. Και φυσικά σε μια ορθόδοξη χώρα αυτα κρίνονται αρνητικά. Δεν θα σηκωθούν τα αγγούρια να βαρέσουν τον μανάβη.
Απευθυνόταν σε πιστους . Που ηθελες να απευθυνθεί? Στην Όρθόδοξη Ελλάδα ζούμε . Στην επίσημη Ορθοδοξη εκκλησίαΤι πάει να πει άπιστους των αριστερών άκρων; Τι πάει να πει ορθόδοξη Ελλάδα; Η Ελλάδα είναι ανεξίθρησκη χώρα και αυτό το ορίζει το Σύνταγμά της!!! Όσο για το ότι δεν πήγαν οι αριστεροί στη εκκλησία, πήγες εσύ στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ; Όχι, επειδή δεν πιστεύεις στον Κομμουνισμό. Οι αριστεροί γιατί να έρθουν σε κάτι που δεν πιστεύουν;
Στα υπόλοιπα που λες δεν θα σου απαντήσω επί προσωπικού σεβόμενος το γεγονός ότι είμαστε συνάδελφοι και διαδικτυκοί φίλοι πολλά χρόνια τώρα.
Και κάτι τελευταίο. Ο πιο αντιδραστικός θεσμός παγκοσμίως είναι ο κουμουνισμός, το μεγαλύτερο εβραιομασονικό δημιούργημα της ιστορίας του κόσμου. Και ο φασισμός φυσικά. Τα δυο άκρα για να είμαι δίκαιος.
Καταλαβαίνεις τι λες; Ξέρεις τι είναι η αντίδραση; Ο Κομμουνισμός είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτήν. Είναι σαν να μου λες ότι το πιο υγρό μέρος του πλανήτη είναι η έρημος Ατακάμα (το οποίο είναι το πιο άνυδρο). Όσο για τα προβλήματα και τα κολλήματά σου με την Μασονία και τους Εβραίους, θα πρέπει να τα λύσεις μόνος σου. Άκου εκεί εβραιομασονικό δημιούργημα ο Κομμουνισμός... Γελάνε και οι πέτρες! Το ξέρεις ότι ο Στάλιν που ανέφερες πριν εκτόπισε και εκτέλεσε εκατομμύρια Εβραίους επειδή απλά ήταν Εβραίοι; Πολύ κακώς φυσικά!!! Διάβασε λίγη ιστορία, θα σου ανοίξει τους ορίζοντες και θα σταματήσεις να πιστεύεις σε εθνικιστικά παραμυθάκια και στο ότι οι Εβραίοι κατατρέχουν τον άγιο ελληνικό λαό. Αυτά τα λένε οι ΟΥΓΚ Χρυσαυγίτες, όχι να τα λέμε κι εμείς.
Σταματώ εδώ γιατί είμαστε off topic.
-
3 birds were sitting...
-
Αλεξανδρε κι εγω ετσι θα απαντουσα στον υφισταμενο Ανθστη του Α γραφειου!! Αυτα λενε οι κανονισμοι. Νταξ!!
Συγκρινεις το φεστιβαλ της ΚΝΕ με την επετειο του 'ΟΧΙ'?
Δε πειραζει. Να μαστε καλα!!!
Σορρυ για την ενταση!! -
Στην εκκλησία είπες ότι δεν πήγαν Θανάση, όχι στον εορτασμό της επετείου. Τι σχέση έχει ο εκκλησιασμος με την εορτή; Απλα στην Ελλάδα τραβάμε κι έναν εκκλησιασμό κι ας είναι άσχετος με το θέμα και την εορτη/επετειο.
-
Τα μνημεια και τα αγαλματα δηλωνουν τη θεση και το τα προσωπα των πεσοντων . Η δοξα ερχεται απο την υπερασπιση της εδαφικης εκεραιοτητας και των πιστευω της χωρας. Αρα ευλογειται απο τον θεο. Και στην Ελλαδα απο τον Τριαδικο Θεο. Οσοι πολεμησαν πηραν δυναμη ψυχικη απο τον θεο.
Αλεξανδρε υπαρχει και ψυχη! Περα απο τους παπαδες υπαρχει αυτο το θειο που μας δινει δυναμη. Ανεκαθεν.Το ξερεις .
Αυτα.
Παμε για τους προσφυγες τωρα. -
Εγω σεβομαι τις θρησκευτικες πεποιθησεις του καθενος. Ειτε πιστευει στην Ορθοδοξια, ειτε στο Ισλαμ, Βουδισμο, κλπ. Ειτε ειναι αθεος. Ok οπως την βρισκει ο καθενας. Εμενα το εχω γραψει με βοηθησε η εκκλησια και οτι πρεσβευει. Δεν ψαχνω το τελειο σε κανεναν θρησκευτικο χωρο γιατι ειμαστε ανθρωποι και παντου υπαρχουν σωστοι και λαθος. Κλεισανε στην Σοβιετικη Ενωση τις εκκλησιες. Τι κερδισαν; Ο Πουτιν σημερα εχει ανοιχτες τις Ορθοδοξες εκκλησιες, κανει και τζαμι οπου χρειαζεται και δεν υπαρχουν προβληματα. Μια χαρα το ζυγισε το θεμα. Δεν πιστευω πως στην Ελλαδα το ΚΚΕ θα κλεισει εκκλησιες και θα κυνηγησει τους χριστιανους. Εχω φιλους αριστερους και κεντροαριστερους που πιστευουν στην εκκλησια.
Οι μεταναστες....Πνιγονται οι ανθρωποι 20 μετρα απο τις Ελληνικες ακτες γιατι οι Τουρκοι δουλεμποροι με 8 μποφορ τους βαζουν στα σαπιοκαραβα. Να ειναι καλα Ελληνες και Ισπανοι και αλλοι εθελοντες που δινουν την ψυχη τους για να σωσουν γυναικοπεδα, αλλα δυστυχως με απωλειες.
Τωρα θυμηθηκα και καποια αλλα. Εχω φιλο που ο παππους του, συγχωρεμενος ειναι, ηταν κομμουνιστης απο τους παλιους με την τραγιασκα. Μου ειπε το παιδι σε κουβεντα που ειχαμε, καθε Κυριακη ο παππους τους πηγαινε στην Εκκλησια. Η Κανελη δεν την σκοτωσαν που ορκιζεται κανονικα, οπως και μια ηθοποιος δεν θελω να πω ονομα σε συνεντευξη της ειπε πως ειναι ΚΚΕ αλλα πιστευει στην εκκλησια και το σεβονται οι συναδελφοι της. Δεν βλεπω δλδ καποια εχθρικη σταση απο το ΚΚΕ στην Ελλαδα απεναντι στην Εκκλησια.
Ο φιλος μου ο Αλεξανδρος μου θυμιζει τον θειο μου. Ειχε καποιες εμπειριες αρνητικες με τους ιερεις οχι σαν μικρος και τα παρομοια. Οταν ηταν μεγαλος ειχε ενα θεμα τεσπα και απο τοτε εχει θεμα. Ενταξει δεκτο. Οταν καμια φορα το φερνει η κουβεντα τσιγκλαμε ο ενας τον αλλον. Αλλα υπαρχει καλη καρδια και ενταξει το προσπερναμε. Ειναι λεπτο θεμα και το αποφευγω να το συζυτω πολλη γιατι ειναι πολλη προσωπικο το πως αντιλαμβανεται ο καθενας υπαρξιακα ζητηματα. -
Κανεις δεν κατηγορησε τους βουλευτες που δεν παρουσιαστηκαν στην εκκλησια. Δικαιωμα τους. Αυτο δεν τους κανει και καλα ''γνωστες του δικαιου'' ομως.
Στηβ αυτη τη στιγμη η Τουρκια προσπαθει να αλλειωσει το Χριστιανικο πνευμα στη χωρα μεσο των προσφυγων. Παγια τακτικη που ξεκινα απο την εποχη της τουρκοκρατιας. Ο ανθρωπισμος του ελληνα ειναι οπλο της πολιτικης της. -
Υποθετικό έρωτημα/σκέψη/απορία.
Αν υπήρχε ένα παρόμοιο γενικευμένο περιβάλλον με έλληνες δουλέμπορους που είχαν ως επάγγελμα να βάζουν λαθρομετανάστες σε σαπιοκάικα ή σαπιοβάρκες στα δυτικά παράλια της χώρας (π.χ. στην Ήπειρο) για να τους διώξουν στην Ιταλία, η επίσημη πολιτεία τι θα έκανε;
Θα άφηνε όλους αυτούς τους αχρείους παράνομους να αλωνίζουν όλο το Ιόνιο και θα έκανε τα στραβά μάτια;
Θα μπορούσε μία τέτοια κατάσταση χάους να εξυπηρετούσε μία εξωτερική πολιτική αλλά και συμφέροντα;Και από την άλλη πλευρά η Ιταλία ως χώρα εισόδου τι θα έκανε;
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;