-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ασχετως του hoax παντως, ισχυει 100% οτι μας αντιμετωπιζουν σαν Αλβανους μεταναστες-ζητιανους.
Θυμαστε το 'αλμπανο πειναει κατσαριδα φαει, κατσαριδα ζησει αλμπανο ψοφησει';;; Πηξτε λαιμαι τωρα.
Το ότι το 90% των αθλητών αλλά και των ανθρώπων που κατοικούν στον πλανήτη δεν έχουν ιδέα για το ποιοι είμαστε, που είμαστε, και τι κάνουμε το έχετε σκεφτεί ποτέ?
Κόψε κάτι......!!!
Και βέβαια, έχει γίνει έρευνα περί του αν όλος ο πληθυσμός της Γής, αλλά και του Γαλαξία ολόκληρου, γνωρίζει τους Έλληνες!!! -
Το ότι το 90% των αθλητών αλλά και των ανθρώπων που κατοικούν στον πλανήτη δεν έχουν ιδέα για το ποιοι είμαστε, που είμαστε, και τι κάνουμε το έχετε σκεφτεί ποτέ?
Παλια αυτα. Οταν εισαι πρωτο θεμα στα δελτια τα τελευταια τρια χρονια, σε μαθαινουν.
-
Και ασχολούνται και μαζί σου ενώ οσονούπω θα δώσουν την 'μάχη' της ζωής τους ?
Εντιτ: Giosou Έχεις δεις πολλούς αλβανούς ζητιάνους ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το συγκεκριμένο κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι φασιστοσπαμ ...
Σιγα μην ασχολούνται μαζί μας τόσο πολυ ...
το φανταστηκα γιαυτο και το ανεφερα.
η αλήθεια είναι οτι σου χάλασε λίγο τη μανέστρα
-
Και ασχολούνται και μαζί σου ενώ οσονούπω θα δώσουν την 'μάχη' της ζωής τους ?Εντιτ: Giosou Έχεις δεις πολλούς αλβανούς ζητιάνους ?
Αν και δεν καταλαβαίνω το που κολλάει η ερώτηση..... όχι, αν και δεν συνηθίζω να ρωτάω τους ζητιάνους από που κατάγονται!
-
Τίποτα απλώς θα έπρεπε λίγο να αναρωτηθείς μήπως και τους αλβανούς - μετανάστες - ζητιάνους δεν τους αντιμετωπίζουμε εμείς σωστά ...
-
skye παρόμοια βιογραφικά έχουν οι περισσότεροι πολιτικοί που μας έφτασαν εδώ που είμαστε. Τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά δε λένε τίποτα στην πράξη.
-
Τίποτα απλώς θα έπρεπε λίγο να αναρωτηθείς μήπως και τους αλβανούς - μετανάστες - ζητιάνους δεν τους αντιμετωπίζουμε εμείς σωστά ...Δηλαδή.......;
-
Τους βάζουμε ταμπέλες αλβανός, μετανάστης, ζητιάνος ...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το συγκεκριμένο κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι φασιστοσπαμ ...
Σιγα μην ασχολούνται μαζί μας τόσο πολυ ...
το φανταστηκα γιαυτο και το ανεφερα.
η αλήθεια είναι οτι σου χάλασε λίγο τη μανέστρα
η αληθεια ειναι πως οχι.
το οτι το φανταστηκες ομως δειχνει κατι αλλο. -
Υποτιμητικά σχόλια από αγγλική φυλλάδα:
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
skye παρόμοια βιογραφικά έχουν οι περισσότεροι πολιτικοί που μας έφτασαν εδώ που είμαστε. Τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά** δε λένε τίποτα στην πράξη**.Οταν λες πραξη στο bold, σε τι ακριβως αναφερεσαι;
α. στην πολιτικη αρετη και ηθικη; Σηκωνει συζητηση αλλα αντε να σου πω εχεις δικιο.
β. στο επιστημονικο υποβαθρο; Εκει λενε ΠΟΛΛΑ, παρα πολλα στην πραξη τα μεταπτυχιακα και τα διδακτορικα, οσον αφορα φυσικα τον κλαδο στον οποιο εγιναν και μονο. -
Οκ και ?
Αρχίσαμε πάλι τα παραδείγματα βλέπω ...
Η Αγγλική φυλλάδα είναι ρατσιστική και είναι για την πυρά ! Ναι ?
Ο Στόχος επίσης είναι ρατσιστική φυλλάδα και είναι για την πυρα ! Ναί ?
-
Τους βάζουμε ταμπέλες αλβανός, μετανάστης, ζητιάνος ...Ε και;
Κι εγώ στο εξωτερικό, ο 'Έλληνας' ήμουν, με θετική ή και πολλές φορές αρνητική χροιά! Τί έπαθα ή τί έπρεπε να κάνω;
Δεν βρίσκω αρνητικό το να χαρακτηρίζεται κάποιος βάσει κάποιου χαρακτηριστικού του, π.χ. κοντός, ψηλός, μαύρος, κίτρινος, μπαοκτζής, όταν με τον χαρακτηρισμό αυτό δίνεται έμφαση στο χαρακτηριστικό που τον κάνει εκείνη την δεδομένη στιγμή να ξεχωρίζει (αρνητικά ή θετικά, δεν έχει σημασία). -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Ε και;
Κι εγώ στο εξωτερικό, ο 'Έλληνας' ήμουν, με θετική ή και πολλές φορές αρνητική χροιά! Τί έπαθα ή τί έπρεπε να κάνω;
Δεν βρίσκω αρνητικό το να χαρακτηρίζεται κάποιος βάσει κάποιου χαρακτηριστικού του, π.χ. κοντός, ψηλός, μαύρος, κίτρινος, μπαοκτζής, όταν με τον χαρακτηρισμό αυτό δίνεται έμφαση στο χαρακτηριστικό που τον κάνει εκείνη την δεδομένη στιγμή να ξεχωρίζει (αρνητικά ή θετικά, δεν έχει σημασία).Sorry αλλά αυτό είναι τραγικό ...
-
Γιαυτο το μαλάκας στην Ελλάδα είναι προσβολή. Γιατί είναι χαρακτηρισμός που δε σε ξεχωρίζει από τους γύρω σου
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Ε και;
Δεν βρίσκω αρνητικό το να χαρακτηρίζεται κάποιος βάσει κάποιου χαρακτηριστικού του, π.χ. κοντός, ψηλός, μαύρος, κίτρινος, μπαοκτζής, όταν με τον χαρακτηρισμό αυτό δίνεται έμφαση στο χαρακτηριστικό που τον κάνει εκείνη την δεδομένη στιγμή να ξεχωρίζει (αρνητικά ή θετικά, δεν έχει σημασία).Ποτε ησουν ομως στο εξωτερικο; Πριν ή μετα την κριση;
Γιατι σημερα παγκοσμιως στα λεξικα μπορεις να βαλεις το 'Ελληνας' συνωνυμο του φοροφυγα, του ζητιανου, του λαμογιου και του ανθρωπου που ακομα λειτουργει λες και ζει σε οθωμανικη επαρχια, παλια μας ειχαν ψιλογραμμενους, δεν ηξεραν για ολα αυτα ή δεν τους πολυενδιεφερε. Κι εδω που τα λεμε αυτα μας χαρακτηριζουν οντως -
Οκ και ?Αρχίσαμε πάλι τα παραδείγματα βλέπω ...
Η Αγγλική φυλλάδα είναι ρατσιστική και είναι για την πυρά ! Ναι ?
Ο Στόχος επίσης είναι ρατσιστική φυλλάδα και είναι για την πυρα ! Ναί ?
Προς ενημέρωση και μόνο!
Προσωπικώς στα π@π@ρι@ μου για το τι γράφει ή δεν γράφει η κάθε φυλλάδα όπου Γης και για το αν πρέπει να πάει στην πυρά!
-
Καλό απόγευμα πάω για μπάνιο γιατί κάνει Ζjέστα (r) !!!
-
@jtblaster,
άποψή σου!
Εγώ αν δω μια γκόμενα με μεγάλα στήθη, θα πώ: εκείνη εκεί η 'βυζαρού' για καταλάβει ο συνομιλητής ποιά εννοώ, κι ας είναι σεξιστικό το σχόλιο!@ skye,
και πολύ πριν και κατά την διάρκεια και ποτέ δεν έδωσα βάση στα λεγόμενα του κάθε 'εξυπνάκια' που με ρωτούσε αν η Ελλάδα έχει δρόμους και νοσοκομεία! Ούτε ένιωσα προσβολή, ούτε μίσος για τον λαό στον οποίο ανήκε ο 'ρατσιστής'!
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;