-
Forum History
Έλεγες mjacob ότι το πρόβλημα δεν είναι δα και τόσο σημαντικό. Άλλωστε έμενες στο κέντρο τότε κι είχες άποψη από πρώτο χέρι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Forum HistoryΈλεγες mjacob ότι το πρόβλημα δεν είναι δα και τόσο σημαντικό. Άλλωστε έμενες στο κέντρο τότε κι είχες άποψη από πρώτο χέρι.
κάνε quote τι έλεγα να το συζητήσουμε.
Αλλιώς με το τι φαντάζεται ο καθένας ότι έχει ειπωθεί ====> -
γκρρ
είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω -
ωραία θες να ποστάρεις εσύ σε τι αναφέρεσαι, ή να ποστάρω εγώ ποια (νομίζω πως) ήταν η τελευταία μας στιχομυθία επί του θέματος;
-
Έλεγες κάτι άλλο πέρα από νομιμοποίηση όλων , όσων και να έρθουν από όπου και να είναι ;
Και τώρα ακόμα δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο, άσε τα παλιά που έτσι και ψάξει κάποιος θα φρικάρει με τα μαργαριτάρια που πέταγες.Είσαστε πιο κολλημένοι και από άτομα που ανήκουν σε θρησκευτική σέχτα. Ιδεολογικοί ταλιμπάν είσαστε, μην έχεις καμιά αμφιβολία γι αυτό.
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
@mjacobΈλεγες κάτι άλλο πέρα από νομιμοποίηση όλων , όσων και να έρθουν από όπου και να είναι ;
Και τώρα ακόμα δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο, άσε τα παλιά που έτσι και ψάξει κάποιος θα φρικάρει με τα μαργαριτάρια που πέταγες.Είσαστε πιο κολλημένοι και από άτομα που ανήκουν σε θρησκευτική σέχτα. Ιδεολογικοί ταλιμπάν είσαστε, μην έχεις καμιά αμφιβολία γι αυτό.
εμπρός λοιπόν.
Τόσα quotes με τα μαργαριτάρια, πεδίον δόξης λαμπρό για το ξεμπρόστιασμα.Μέχρι τότε
-
άσε, δεν μπορείς να κάνεις και εντιτ πλέον, ετοιμάσου
-
ΤΑφού ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για τις απόψεις μου για τα κόμματα, θα φτιάξω νέο topic
Βρε δεν χρειάζεται ολόκληρο τόπικ για να μας πεις ποιο κόμμα θεωρείς εσύ σοβαρό , μερικά γραματάκια μόνο άντε μια γραμούλα με τις σάλτσες.
Ούτε το κυπριακό να σου λέγαμε να λύσεις !Λεβέντη μου, δεν ξέρω αν έχεις συνηθίσει να διατάζεις, αλλά στα fora δεν επιβάλλεις εσύ στον άλλον το θέμα για το οποίο θα ποστάρει.
Στο topic περί εκλογών, έχω γράψει την άποψή μου για όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Μπορείς να ψάξεις και να το βρεις. Τώρα, αν εσύ θέλεις να σου απαντούν όπως ακριβώς θέλεις ή δεν μπορείς να εξάγεις συμπεράσματα από τα ποστ που απαιτούν ικανότητα σκέψης ανώτερη από αυτήν του αγαπημένου σου πρωτόζωου, είναι δικό σου θέμα.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μιλάμε για γενοκτονία...Η 'εκκαθαρίσεις' είναι φτωχή λέξη να περιγράψει αυτό που συντελείται κατα των μεταναστών.
Να σημειωθεί ότι οι Αιγύπτιοι ψαράδες σε Σαλαμίνα και Κερατσίνι (αλλά και Μηχανιώνα) είναι πάρα πολλά χρόνια στη χώρα και έχουν άριστο όνομα και φήμη (τουλάχιστον όσο είχα πληροφόρηση).Οντως....Βέβαια, το αν είναι νομιμα στη χώρα και με νόμιμες διαδικασίες, είναι ενα θέμα που δε χρήζει εξέτασης. Που αν είναι στην τελική, θα έπρεπε να είναι οι πρωτοι που διαμαρτυρονται για το χάλι της Ελλάδας στο μεταναστευτικό. Αν και πιστεύω οτι ενοχλούνται κι αυτοί, αλλα μαλλον φοβουνται να εκδηλωθούν, μη τυχόν και τους αναλάβουν τίποτα αλληλέγγυοι και βρουν το μπελά τους.... Είσαι που είσαι μεταναστης, εχεις τους Χ.Αυγίτες εναντίον σου, να εχεις και τους αλληλεγυους..?? Τον ήπιες....!! Φυγε απο τώρα για Σαχάρα καλύτερα....
Aν ειχες κανει τον κόπο να διαβάσεις την είδηση, θα εβλεπες ότι αυτά που λες είναι ανευ νοήματος. Το μόνο που δειχνουν είναι κομματικός πατριωτισμος. Εφοσον εδειραν καποιους τα αδερφια μας οι ναζί εχουν δίκιο
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Τ
Αφού ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για τις απόψεις μου για τα κόμματα, θα φτιάξω νέο topic
Βρε δεν χρειάζεται ολόκληρο τόπικ για να μας πεις ποιο κόμμα θεωρείς εσύ σοβαρό , μερικά γραματάκια μόνο άντε μια γραμούλα με τις σάλτσες.
Ούτε το κυπριακό να σου λέγαμε να λύσεις !Λεβέντη μου, δεν ξέρω αν έχεις συνηθίσει να διατάζεις, αλλά στα fora δεν επιβάλλεις εσύ στον άλλον το θέμα για το οποίο θα ποστάρει.
Στο topic περί εκλογών, έχω γράψει την άποψή μου για όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Μπορείς να ψάξεις και να το βρεις. Τώρα, αν εσύ θέλεις να σου απαντούν όπως ακριβώς θέλεις ή δεν μπορείς να εξάγεις συμπεράσματα από τα ποστ που απαιτούν ικανότητα σκέψης ανώτερη από αυτήν του αγαπημένου σου πρωτόζωου, είναι δικό σου θέμα.
Ολα αυτά για να μην γράψεις μερικά γράμματα ;
Τι στο καλό, ντρέπεσαι για τις ιδέες σου ;Πέσμου μου το σοβαρό κόμμα φόρα παρτίδα, νέτα σκέτα να τρομάξω
-
ΝΔ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Έλεγες κάτι άλλο πέρα από νομιμοποίηση όλων , όσων και να έρθουν από όπου και να είναι ;
εμπρός λοιπόν.
Τόσα quotes με τα μαργαριτάρια, πεδίον δόξης λαμπρό για το ξεμπρόστιασμα.Μέχρι τότε
Θα είσαι τρελός μου φαίνεται που πιστεύεις ότι θα κάτσω να μπω σε αυτήν την διαδικασία !!!
Ετσι κι αλλιώς σε δυο τρεις σελίδες από τώρα θα τα ξαναπείς μόνος σου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ΝΔΠαράκληση.
Μην βάζεις σε ποστ σου το όνομα του κόμματος που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Το τελευταίο που χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή είναι να μυρίζουμε αριστερίλα. Μπλιαχ -
Παράκληση.
Μην βάζεις σε ποστ σου το όνομα του κόμματος που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Το τελευταίο που χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή είναι να μυρίζουμε αριστερίλα. Μπλιαχ -
Αυτά διαβάζω και λέω ας με τσιμπήσει κάποιος, δε μπορεί να είναι αλήθεια
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aν ειχες κανει τον κόπο να διαβάσεις την είδηση, θα εβλεπες ότι αυτά που λες είναι ανευ νοήματος. Το μόνο που δειχνουν είναι κομματικός πατριωτισμος. Εφοσον εδειραν καποιους τα αδερφια μας οι ναζί εχουν δίκιο
Ναζί είσαι εσυ και όλοι οι φανατισμένοι σαν εσένα, οποιασδήποτε 'αποχρωσης'._
-
Θα είσαι τρελός μου φαίνεται που πιστεύεις ότι θα κάτσω να μπω σε αυτήν την διαδικασία !!!Στη διαδικασία του να δείξεις ότι είναι βάσιμα τα όσα καταμαρτυρείς στους άλλους;
Δεν ξέρω αν το 'τρελλός' είναι η πιο δόκιμη λέξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να το κάνειςΕίσαστε πιο κολλημένοι και από άτομα που ανήκουν σε θρησκευτική σέχτα. Ιδεολογικοί ταλιμπάν είσαστε, μην έχεις καμιά αμφιβολία γι αυτό.
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω ούτε λεπτό από την ζωή μου για κάθομαι να ψάξω παλιές σου δηλώσεις. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να αποδείξω κάτι την στιγμή που ξέρω από πολλά παλιοτερα ποστ τις απόψεις σου για το θέμα.
Για να μην το κουράζουμε όμως απάντα αν θες με μια γραμμή.
Να νομιμοποιήσουμε τους παράνομα εισερχόντες αλλοδαπούς που δεν δικαιούνται άσυλο ή να τους κρατήσουμε σε κέντρα μέχρι να τους απελάσουμε ; -
Τ
Αφού ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για τις απόψεις μου για τα κόμματα, θα φτιάξω νέο topic
Ολα αυτά για να μην γράψεις μερικά γράμματα ;
Τι στο καλό, ντρέπεσαι για τις ιδέες σου ;Πέσμου μου το σοβαρό κόμμα φόρα παρτίδα, νέτα σκέτα να τρομάξω
Τί στο καλό, όλα αυτά τα πόστ για να μην κάτσεις να ψάξεις 2 λεπτά; Μήπως ντρέπεσαι να ομολογήσεις πως δεν παρακολουθέις τις συζητήσεις παρά μπαίνεις μόνο όταν νιώσεις την σωματική ανάγκη εκτόνωσης;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αυτά διαβάζω και λέω ας με τσιμπήσει κάποιος, δε μπορεί να είναι αλήθειαΑπάντηση τρολιά στην τρολιά σου για ΝΔ ήταν βασικά.
Αυτό που είναι σίγουρα αλήθεια όμως, είναι ότι για να το παίζεις εσύ ευρωπαίος πολίτης και να έχεις την δυνατότητα να ζεις να εργάζεσαι και να βολτάρεις σε όλη την ευρώπη χωρίς ούτε καν διαβατήριο , θα πρέπει να ευχαριστείς τον γέρο Καραμανλή και την ΝΔ.
Σ αρέσει δεν σ αρέσει αυτή είναι η αλήθεια.Καλά ... του greo που κοιμάται αγκαλιά με το πόστερ του Στάλιν προφανώς δεν του αρέσει οπότε τον αφήνω στην απέξω
@kouliscd
Εντάξει δεν πειράζει , αν ζορίζεσαι τόσο μην απαντάς.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;