-
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
Δημιουργία γκέτο στο κέντρο της Αθήνας (200.000 λαθρομετανάστες μόνο στο κέντρο)
Κλείσιμο μικρών επιχειρήσεων στο ιστορικό κέντρο λόγω εγκληματικότητας.
Αύξηση κρουσμάτων φυματίωσης που είχε εκλείψει από την χώρα μας.
Αλματώδης αύξηση της ηπατίτιδας.
Υποβάθμιση παιδείας (ο γιος μου είναι μειοψηφία στο δημοτικό, 7 ελληνάκια 13 αλλοδαπά )
Απειλή κοινωνικής ανωμαλίας (6% αλλοδαπών ο μέσος Ευρωπαϊκός όρος, 20% στην χώρα μας)
Κατάρρευση συστημάτων υγείας (επισκεφθείτε εφημερία νοσοκομείου, δεν μιλάει κανένας ελληνικά)
Αύξηση της εγκληματικότητας.χρειαζόμαστε εποχιακά χέρια με διακρατικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου (εργάτες για την αλιεία, αγροτική παραγωγή κλπ)
τι τους θέλουμε τους πλανόδιους φοροαποφεύγοντες μικροπωλητές, επαίτες, ληστές, προστάτες, βαποράκια κλπ. κλπ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
και ποιος εγγυάται ότι σύντομα δεν θα οργανώσουν κόμμα χρηματοδοτούμενο από όπου μπορείτε να φανταστείτε.
όσο για εμάς θα κάνουμε τα πειραματόζωα για ευρωπαϊκές και υπερατλαντικές μελέτες και στατιστικές.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;Δημιουργία γκέτο στο κέντρο της Αθήνας (200.000 λαθρομετανάστες μόνο στο κέντρο)
Κλείσιμο μικρών επιχειρήσεων στο ιστορικό κέντρο λόγω εγκληματικότητας.
Αύξηση κρουσμάτων φυματίωσης που είχε εκλείψει από την χώρα μας.
Αλματώδης αύξηση της ηπατίτιδας.
Υποβάθμιση παιδείας (ο γιος μου είναι μειοψηφία στο δημοτικό, 7 ελληνάκια 13 αλλοδαπά )
Απειλή κοινωνικής ανωμαλίας (6% αλλοδαπών ο μέσος Ευρωπαϊκός όρος, 20% στην χώρα μας)
Κατάρρευση συστημάτων υγείας (επισκεφθείτε εφημερία νοσοκομείου, δεν μιλάει κανένας ελληνικά)
Αύξηση της εγκληματικότητας.χρειαζόμαστε εποχιακά χέρια με διακρατικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου (εργάτες για την αλιεία, αγροτική παραγωγή κλπ)
τι τους θέλουμε τους πλανόδιους φοροαποφεύγοντες μικροπωλητές, επαίτες, ληστές, προστάτες, βαποράκια κλπ. κλπ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
και ποιος εγγυάται ότι σύντομα δεν θα οργανώσουν κόμμα χρηματοδοτούμενο από όπου μπορείτε να φανταστείτε.
όσο για εμάς θα κάνουμε τα πειραματόζωα για ευρωπαϊκές και υπερατλαντικές μελέτες και στατιστικές.
Το παιδι ενος πολυ καλου μου φιλου που πηγαινει στο νηπιαγωγειο και μεσα στα 45 παιδια, ΜΟΝΟ ΤΑ 5 ειναι ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ και ολα τα αλλα απο οπου αλλου θες! Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου!
-
μου αρεσει που εσυ εισαι φιλος με τον giorgosfocus
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μου αρεσει που εσυ εισαι φιλος με τον giorgosfocusΕ αλλο το ενα αλλο το αλλο ειναι παλιa γενια δεν μετραει
-
Άλλο φρούτο η πυξίδα τώρα
Τϊ διάολο, έπεσε σύρμα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Άλλο φρούτο η πυξίδα τώραΤϊ διάολο, έπεσε σύρμα
????
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
μου αρεσει που εσυ εισαι φιλος με τον giorgosfocus
Ε αλλο το ενα αλλο το αλλο ειναι παλι αγενια δεν μετραει
τουλαχιστον εισαι ειλικρινης
-
'..πού το ξερεις οτι εισαι ελληνιδα, ξερεις ποιοι ηταν οι προγονοι σου αιωνες πισω? ....'
Μην στεναχωριέσαι η ιστορική συνέχεια του Ελληνικού γένους έχει αποδειχθεί με έρευνες εδώ και πολλους αιώνες αλλά και στις τελευταίες δεκαετίες.
..
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
'..πού το ξερεις οτι εισαι ελληνιδα, ξερεις ποιοι ηταν οι προγονοι σου αιωνες πισω? ....'Μην στεναχωριέσαι η ιστορική συνέχεια του Ελληνικού γένους έχει αποδειχθεί με έρευνες εδώ και πολλους αιώνες αλλά και στις τελευταίες δεκαετίες.
..
δλδ το συνθημα των παναθηναικων με τον στολο ειναι ψεμματα?
κριμα και νομιζα οτι εχω ριζες απο το κανσας.. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μόνικα μην ακούς κανένα kon5 σπίκινγκΌχι βέβαια
Εσύ γιατί τόσο πάθος?
έχω αδυναμία στις μελαγχολικές
Μυαλό δεν βάζετε εσείς...
Μέχρι να δείτε στην πόρτα σας κανά μέλος του φόρουμ με βιάγκρα και φορεματάκι. -
-
Τη φάγατε την κοπέλα. Απλά είναι αυστηρών ηθών. Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι θα χαρίσει ότι το πολυτιμότερο έχει σε ένα τυχερό την πρώτη νύχτα του ορθόδοξου γάμου της με έναν Ελληνάρα.-
Το πρωί θα δείξει η πεθερά και το ματωμένο σεντόνι..edit: Μόνικα πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθείς. Σε συμπάθησα, παρά το διαφορετικό των απόψεών μας.
-
Υπάρχει και ο κόκορας...
-
Αν μπει και διαβασει στο Σχολικο τοπικ περι εκκλησιας που εγραψα θα με αμφορησει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει και ο κόκορας...Ή και άλλο κομμένο πτηνό
-
θου κυριε
-
10 Πατερημα στον Kyr80
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
'..πού το ξερεις οτι εισαι ελληνιδα, ξερεις ποιοι ηταν οι προγονοι σου αιωνες πισω? ....'Μην στεναχωριέσαι η ιστορική συνέχεια του Ελληνικού γένους έχει αποδειχθεί με έρευνες εδώ και πολλους αιώνες αλλά και στις τελευταίες δεκαετίες.
..
-
Το '..., NOT!!!' ξέχασε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει και ο κόκορας...Αν εχω καλες πληροφοριες ,ηταν περιστερι ,τηνδε παρθενια την διαπιστωνε η μαμη της περιοχης χρησιμοποιωντας ενα αυγο γαλοπουλας κ το σεντονι σε κοινη θεα .
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;