-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Πόσες πιθανότητες δίνεις να τον σκότωσε έλληνας και πόσες αλλοδαπός;
Ε, καλά κι εσυ....Κάνε λογαριασμό μόνος σου....1.000.000 αλλοδαποί, 10.000.000 Ελληνες πόσο μας κάνει....?? Χοντρικά, 10% να είναι αλλοδαπος κι 90% Ελληνας...??
Δεν το αποκλειω πάντως να ηταν κι Ελληνες. Προς το παρόν οι μαρτυρίες και τα στοιχεία είναι γενικά κι αόριστα....Ελπίζω να τους πιάσουν, ο,τι και να ηταν....
Δεν στα εχουν πει καλα. Οι Ελληνες ειναι 11.000.000 και οι αλλοδαποι ξεπερνουν τα 4.000.000! Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα και ας λενε οι Τσιπρες οτι θελουν. Εδω περα ελεγαν οτι οι αλλοδαποι ειναι 700.000 μονο. 700.000 φαπες θελουν αυτοι που τα λενε
-
Τους μετρησες?
Εμπιστο λινκ η δεν υπηρξε που λεει και καποιος αλλος -
Οχι δεν τους μετρησα. Ομως οταν ο αρχηγος της ΕΥΠ λεει οτι το 2009 υπαρχουν 1.800.000 μεταναστες ολοι μας καταλαβαινουμε οτι ειναι πολλοι περισσοτεροι. http://nationalpride.wordpress.com/2011 ... 1%CE%BD-3/
Εδω ενα αλλο site μιλαει για 2.350.000 μεταναστες http://www.exnet.gr/myblog/ta-episima-s ... nous-.html
Κανεις δεν τους εχει μετρησει και κανενας δεν ξερει ακριβως. Μπορεις να μου πεις που μενεις? Αν εχεις χρονο θα σε παω σε 10-15 περιοχες εντος Αττικης και θα σε βαλω να τους μετρησεις ο ιδιος
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Απο: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 011_390252
Εν ψυχρώ δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας
Οι τρεις δράστες επιτέθηκαν στον άνδρα, επειδή κρατούσε μία κάμερα. Επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή δημιούργησε η δολοφονία.μου λύνεις μια απορία? το άρθρο που πόσταρες μιλάει πουθενά για μετανάστες?
μου λυνεις μια απορια; που μενεις;
-
Δυστυχως αυτα μας φαγανε στην κυριολεξια.Μην τυχον κ μας χαρακτηρισουν ρατσιστες εθνικιστες κλπ.Ας περασει καποιος μετα την δυση του ηλιου μεσα απο αυτες τις περιοχες κ αν γυρισει αλωβητος να μας πει τι εθνικοτητας ηταν αυτοι που του επιτεθηκαν.Αν ζει βεβαια...Υπαρχουν αρκετα βιντεακια στο youtube με τους αλγερινους μαροκινους πακιστανους κλπ. Κ οσοι επιμενετε να υποστηριζετε πως δεν φταινε οι αλλοδαποι , καλο θα ηταν να δειτε τι λεει κ ο κουνδουρος πρωην φανατικος υποστηριχτης τους...
-
δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο κεντρο της Αθηνας, ουτε παρανομοι μεταναστες ουτε φανερο εμποριο ναρκωτικων ουτε πορνεια (αλλοδαπη κυριως) ουτε εγληματικοτητα. Επισης μπορεις να κυκλοφορησεις αφοβα παντου ολες τις ωρες.
ολα αυτα που εχουμε δει κατα καιρους ειναι οφθαλμαπατες.
οπως ακριβως ειναι το κεντρο του Βερολινου, Ρωμης, Μαδριτης, Λονδινου, Παρισιου, ετσι ειναι και η Αθηνα!ρωτηστε οποιονδηποτε απο το Τσιριζα να σας το επιβεβαιωσει
-
οπως ακριβως τα λεει ο Σπυρος .δεν μας φτυνουν βρεχει ......Καλυτερα λοιπον να με κραζουν ως ρατσιστη κλπ κ ΝΑ ΖΩ παρα αλληλεγγυος στους ''καλους κ πονεμενους'' μεταναστες κ πεθαμενος...
-
Γενικα χρειαζεται ψυχραιμια γιατι σε λιγο καιρο που θα ειναι τα θυματα πολλα απο τους λαθροματαναστες στην Αθηνα θα εχουμε στρατο χρυσαυγιτων ..... μονο το κρατος μπορει να διαχειριστει την κατασταση ΤΩΡΑ που ειναι ακομα σχετικα νωρις ..... πριν τα φοβικα μας συνδρομα μας κανουν ολους ανενδοτους!
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
οπως ακριβως τα λεει ο Σπυρος .δεν μας φτυνουν βρεχει ......Καλυτερα λοιπον να με κραζουν ως ρατσιστη κλπ κ ΝΑ ΖΩ παρα αλληλεγγυος στους ''καλους κ πονεμενους'' μεταναστες κ πεθαμενος...Και πως είσαι σίγουρος ότι αυτές είναι οι επιλογές;
ΓΙατί δλδ δεν είναι ρατσιστής και πεθαμένος;
-
Καταρχην εγω δεν ειπα οτι ειμαι ρατσιστης , αλλα οτι θα κατηγορηθω ως τετοιος επειδη θα παρω τα μετρα μου θα αμυνθω οπως εγω κρινω σωστα ,συνεπως θα εχω πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα να επιβιωσω . Το να λεω τυχαιο περιστατικο οτι συμβαινει, οι νομοι λειτουργουν κ εφαρμοζονται , κ οτι οι αλλοδαποι δεν φταινε σε τιποτα ΣΙΓΟΥΡΑ θα μειωσει τις πιθανοτητες επιβιωσης μου.
-
το κατάλαβα.
Τη σιγουριά σου ότι οι τρόποι που θα επιλέξεις θα καταλήξουν σε καλύτερη πιθανότητα επιβίωσης δεν συμμερίζομαι. -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Καταρχην εγω δεν ειπα οτι ειμαι ρατσιστης , αλλα οτι θα κατηγορηθω ως τετοιος επειδη θα παρω τα μετρα μου θα αμυνθω οπως εγω κρινω σωστα ,συνεπως θα εχω πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα να επιβιωσω . Το να λεω τυχαιο περιστατικο οτι συμβαινει, οι νομοι λειτουργουν κ εφαρμοζονται , κ οτι οι αλλοδαποι δεν φταινε σε τιποτα ΣΙΓΟΥΡΑ θα μειωσει τις πιθανοτητες επιβιωσης μου.ειναι απλο. Οταν θες να κατεβεις στο κεντρο, θα παιρνεις ενα τηλ τον mjacob και θα πηγαινετε παρεα.
μη σου πω οτι και γω θα κανω το ιδιο -
Εγω παλι πιστευω το αντιθετο. Απο την σοφοκλεους π.χ ( απο την αθηνας κ κατω) δεν περναω ποτε με ανοιχτα παραθυρα η ξεκλειδωτες πορτες (κλασικο παραδειγμα http://www.youtube.com/watch?v=TlRBhyov6zU ) κ οποιον δω περιεργο να με πλησιασει απλα φευγω .Προφανως κ θα χρειαστει να παρω πιο σοβαρα μετρα που ηδη σκεφτομαι....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καταρχην εγω δεν ειπα οτι ειμαι ρατσιστης , αλλα οτι θα κατηγορηθω ως τετοιος επειδη θα παρω τα μετρα μου θα αμυνθω οπως εγω κρινω σωστα ,συνεπως θα εχω πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα να επιβιωσω . Το να λεω τυχαιο περιστατικο οτι συμβαινει, οι νομοι λειτουργουν κ εφαρμοζονται , κ οτι οι αλλοδαποι δεν φταινε σε τιποτα ΣΙΓΟΥΡΑ θα μειωσει τις πιθανοτητες επιβιωσης μου.
ειναι απλο. Οταν θες να κατεβεις στο κεντρο, θα παιρνεις ενα τηλ τον mjacob και θα πηγαινετε παρεα.
μη σου πω οτι και γω θα κανω το ιδιοΒγαίνει και σε κουκλάκι;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
ειναι απλο. Οταν θες να κατεβεις στο κεντρο, θα παιρνεις ενα τηλ τον mjacob και θα πηγαινετε παρεα.
μη σου πω οτι και γω θα κανω το ιδιοΒγαίνει και σε κουκλάκι;
ναι, το δίνανε δώρο σε λαμπάδα τώρα το πάσχα.
-
Τα πραγματα πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο..Θυμηθειτε πως ηταν τον κεντρο στους Ολυμπιακους αγωνες και πως ειναι τωρα...
Καταντησαμε να φοβομαστε να παμε μια βολτα στην πολη μας.Να δουμε ενα θεατρο το βραδυ.Να πιουμε ενα ποτο κλπ κλπ.
Μακαρι να μπορουσε καποιος να παρει δραστικα μετρα χωρις να τον νοιαζει το οποιο κοστος.Σκουπα με ολη την σημασια της λεξης,και οριστικη απελαση.
Ξερω οτι θα ακουσω ατομα να λενε οτι υπαρχουν και οι τιμιοι και οι μεροκαματιαριδες...Δεν με νοιαζει...Μαζι με τα ξερα μερικες φορες καιγονται και τα χλωρα. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μακαρι να μπορουσε καποιος να παρει δραστικα μετρα χωρις να τον νοιαζει το οποιο κοστος.Σκουπα με ολη την σημασια της λεξης,και οριστικη απελαση.
Ο καρατζαφέρης, η μελίνα και τα άλλα παιδιά.
-
ΚΑΤΑ!!! Να πάνε από εκεί που ήρθαν......
-
Γειααα, ειμαι μεταναστης στην Ελλαδα. Ηρθα για να βιασω τις γυναικες σας, να ξεπαρθενιασω τις κορες σας και να κλεψω την 40αρα plasma σας.
-
Νουμερακι και στη σειρα κυριος, προηγουνται μερικα εκατομμυρια πρωτα!
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;