-
Εδώ ισχύει αυτό που λέμε 'μια βόλτα θα σας πείσει'.
Άστα Ντρίφτη έχει γαμηθεί το κέντρο πατόκορφα... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εδώ ισχύει αυτό που λέμε 'μια βόλτα θα σας πείσει'.
Άστα Ντρίφτη έχει γαμηθεί το κέντρο πατόκορφα...Έχω δικιά μου εμπειρία απο εκεί κάτω... (ακριβώς εκεί) και τα εύκολα λογάκια του φίλου (δεν νομιζω να χάλασε η φιλια μας ) Παναγιώτη, δεν μου κάνουν κάτι.
Ήμουν, είμαι και θα είμαι μια ζωή φανατικός αντιρατσιστής... αλλά κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα κρύβουμε.
-
θεωρώ την ερώτηση σου άστοχη, εφόσον επακολούθησε μια πολύ απλή δίκια μου παρατήρηση.
Το αν έχω περάσει από εκεί (κυψέλη μένω αθηνα όταν ανεβαίνω) δεν έχει να κάνει με το ποιος τον σκότωσε -
Πόσες πιθανότητες δίνεις να τον σκότωσε έλληνας και πόσες αλλοδαπός;
-
Στην περιοχή τις νυχτερινές ώρες δεν βλέπεις Έλληνα πεζό. Δεν τολμάει να περπατήσει Έλληνας εκεί. Από τη στιγμή που μένεις κοντά (και όχι ακριβώς κάτω από την Πατησίων για να έχεις πλήρη εικόνα) όταν έρχεσαι Αθήνα, θα έπρεπε να το γνώριζες. Εκτός και αν η αδερφή σου (αν θυμάμαι καλά που μας έλεγες πως μένει εκεί), σου λέει ότι κυκλοφορεί χωρίς φόβο αργά το βράδυ.
-
εσύ δικάζεις με πιθανότητες?
@ vasgti
το περιστατικό το πρωί δεν έγινε? -
Μην παιζεις με τις λεξεις...
Δεν δίκασα κανέναν... υποθέσεις κάνω μεχρι (και αν) βρεθεί ο ένοχος.Οι πιθανότητες σε αυτή την περιοχή είναι μεγάλες στο να ειναι αλλοδαπός.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πόσες πιθανότητες δίνεις να τον σκότωσε έλληνας και πόσες αλλοδαπός;Ε, καλά κι εσυ....Κάνε λογαριασμό μόνος σου....1.000.000 αλλοδαποί, 10.000.000 Ελληνες πόσο μας κάνει....?? Χοντρικά, 10% να είναι αλλοδαπος κι 90% Ελληνας...??
Δεν το αποκλειω πάντως να ηταν κι Ελληνες. Προς το παρόν οι μαρτυρίες και τα στοιχεία είναι γενικά κι αόριστα....Ελπίζω να τους πιάσουν, ο,τι και να ηταν....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εσύ δικάζεις με πιθανότητες?@ vasgti
το περιστατικό το πρωί δεν έγινε?5 τα ξημερώματα απ' ότι ακούστηκε. Δεν κυκλοφορούν και πολλοί Έλληνες στην περιοχή εκείνη την ώρα, πόσο μάλλον σε ομάδα των τριών για να ληστέψουν με μαχαίρι...!
-
Ασκησάκι πολυπολιτισμικό: όποιος γουσταίρνει, να πάρει το iphone* του και να κατέβει στο κέντρο μετά τις 10 το βράδυ για να τραβήξει βιντεάκι στα στενάκια από Ομόνοια μέχρι Βικτωρίας (με το iphone* του). Αναμένουμε με ενδιαφέρον το υλικό... Αν βγεί απ' το σκοτάδι ο πολεμιστής της φυλής Χούτσι και πάει να του κόψει το χέρι που κρατάει το iphone μπορεί να του πει κάτι έξυπνο από κάποια εκπομπή του Λάκη και όλοι μαζί να γυρίσουν ένα βιντεάκι για τις ομορφιές του κέντρου της πολυπολιτισμικής μας πρωτεύουσας.
*βάζω το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί κάθε καλός σύντροφος που σέβεται τον εαυτό του θεωρώ δεδομένο ότι έχει ήδη πάρει ένα.
-
εσύ δικάζεις με πιθανότητες?@ vasgti
το περιστατικό το πρωί δεν έγινε?Νομίζω 5:30 το πρωί, άρα πρακτικά νύχτα.
EDIT: Από http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 61&catid=4
Λίγο μετά τις πέντε, νύχτα ακόμη ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε βιαστικά στο δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.
-
η παρατήρηση μου ήταν ιδιαιτερα απλή και η ερώτηση σου άσχετη. Το άρθρο 'ποσταριστικε', όχι τυχαία στο τοπικό περί μεταναστών.
Ξέρει κάποιος αν ήταν αλλοδαπός?
Όχι.
οι πιθανότητες στη συγκεκριμένη περίπτωση εινaι οι τελευταίες που θα λάβω υπόψιν μου όταν μιλάμε για ένα τόσο σοβαρό γεγονός.επίσης φαντάζομαι ότι αν το έγκλημα έγινε από έλληνες, θα κατεβείτε για πογκρόμ εναντίων όλων των ελλήνων που ζουν στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα, όπως καλή ώρα γίνεται αυτή τh στιγμή
-
Τρία πουλάκια κάθονταν...
Άλλα σου λεω, άλλα απαντάς... -
Oι φιλοι του μεσου Αθηναιου που τους ψηφισε και αλλοι διαφοροι ''εξτρεμιστες'' βγηκαν για προγκρομ με τη βοηθεια των ΜΑΤ.Ευτυχως οι συγγενεις του θυματος τους κραξαν.Μετα και μεχρι τωρα οπως μαθαινω βγηκαν σε πολλες γειτονιες και δερνουν μελαμψους.Σωτηρες.
-
η παρατήρηση μου ήταν ιδιαιτερα απλή και η ερώτηση σου άσχετη. Το άρθρο 'ποσταριστικε', όχι τυχαία στο τοπικό περί μεταναστών.
Ξέρει κάποιος αν ήταν αλλοδαπός?
Όχι.
οι πιθανότητες στη συγκεκριμένη περίπτωση εινaι οι τελευταίες που θα λάβω υπόψιν μου όταν μιλάμε για ένα τόσο σοβαρό γεγονός.επίσης φαντάζομαι ότι αν το έγκλημα έγινε από έλληνες, θα κατεβείτε για πογκρόμ εναντίων όλων των ελλήνων που ζουν στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα, όπως καλή ώρα γίνεται αυτή τh στιγμή
Η συγκέντρωση/διαμαρτυρία των κατοίκων (δεν αναφέρομαι στους ακροδεξιούς ούτε στους αναρχικούς που ψάχνουν αφορμή για σαματά) γίνεται με αφορμή τη σημερινή δολοφονία. Τα αίτια είναι η συσσωρευμένη αγανάκτηση που πηγάζει από μια σειρά επιθέσεων από (κατά πάσα πιθανότητα πεινασμένους) λαθρομετανάστες στην ευρύτερη περιοχή. Άρα, αν οι σημερινοί δολοφόνοι είναι Έλληνες, εκλείπει η αφορμή για τη σημερινή συγκέντρωση/διαμαρτυρία αλλά όχι και τα πραγματικά αίτια.
-
Όσο για την εθνικότητα των δολοφόνων, υποθέτω θα τη μάθουμε με σιγουριά σύντομα αφού:
Η κάμερα ασφαλείας 'είδε' τους δολοφόνους
Στο σημείο της επίθεσης σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κάμερα ασφαλείας. Το τραγικό περιστατικό έχει καταγραφεί. Οι αστυνομικοί “έχουν” τους δράστες και με βάση τα πλάνα προσπαθούν να διασταυρώσουν στοιχεία.
Φαίνεται ολοκάθαρα ότι στόχος τους ήταν το τσαντάκι με την κάμερα που κρατούσε ο άτυχος άνδρας.Άρχισαν να την τραβούν από το χέρι του. Προσπάθησε να παλέψει ο 44χρονος. Τότε δέθηκε τα πρώτα χτυπήματα στην πλάτη, προσπάθησε να ξεφύγει, ήρθαν όμως τα χτυπήματα στο λαιμό.
Σαν να μην είχε συμβεί τίποτε οι δράστες άρπαξαν την κάμερα και το άφησαν αιμόφυρτο...
(από http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 61&catid=4)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Απο: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 011_390252
Εν ψυχρώ δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας
Οι τρεις δράστες επιτέθηκαν στον άνδρα, επειδή κρατούσε μία κάμερα. Επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή δημιούργησε η δολοφονία.μου λύνεις μια απορία? το άρθρο που πόσταρες μιλάει πουθενά για μετανάστες?
Έχεις περάσει ποτέ απο αυτό τον δρόμο;
εγώ την δίκια σου ερώτηση την βλέπω για αλλα ντάλα.
παρ όλα αυτά σου απάντησα, ότι έχω περάσει και μένω κάπου σχετικά κοντά, κάτι το οποιο θεωρώ ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που επισήμανα, ότι πολύ απλά ΔΕΝ ξέρουμε τι έχει γίνει και ότι υποθέσεις σε τέτοια θέματα δεν κάνουμε γιατί ΔΕΝ βοηθάν.
Dεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
@lokatzis η λέξη πογκρόμ φαντάζομαι σου έδωσε εικόνα σε ποίους αναφέρομαι -
Στην υπάρχουσα κατάσταση η αλήθεια είναι ότι έχουμε εποικισμό και παραβίαση των συνόρων της χώρας, με την ανοχή ενός παράλυτου κράτους και στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν είναι μετανάστες ας το χωνέψουμε (οι μετανάστες έχουν άδεια παραμονής και εργασίας). Το θέμα αυτό είναι δουλειά της Εθνικής ασφάλειας και του στρατού (Σε κάθε οργανωμένο κράτος) και όχι των μη κυβερνητικών οργανώσεων η των αγανακτισμένων πολιτών.
-
Στην Πάτρα, αυτοί που πυροβόλησαν τον πυροσβέστη στο κεφάλι οταν πηγε να τους εμποδίσει την ωρα της ληστείας, μάθαμε τί ηταν...;; Αν ναι, επιτρέπεται το κράξιμο, ή να το προσπεράσουμε και να πιαστούμε καλύτερα με τα ' βαθύτερα κοινωνικοοικονομικά αίτια' που οδήγούν σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις..;;
-
Η αληθεια ειναι οτι μαθαμε ποιοι ηταν οι δολοφονοι των 2 δελταδων..Δεν ειδα να βγει κανενας σε προγκρομ ομως..Βουλωσαν οπως παντα.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;