-
Ο χρήστης k2825 έγραψε:
Bρε εξυπνε ανθρωπε σχολιασε μια φορα αυτο που σου παρουσιαζεται αλλιως μη πατας το κουμπακι..Η συζητηση πιο πανω ηταν για το τι εκαναν/τι πρεπει να κανουν οι γιατροι..Για αυτο φανταζομαι εβαλε και ο τζεικομπ το κειμενο..
Απο δω και περα αποψη περι μεταναστευτικης πολιτικης να εχουν μονο εγκεκριμενοι τι?Πολιτικοι επιστημονες?Ειδικοι στις διεθνεις σχεσεις?Νομιμοι αγανακτισμενοι πολιτες?
Βαφτισες και το κοινωνικο γιγνεσθαι επιστημονικη εξειδικευση..
Ειπαν κρατος τρομοκρατη το Ισραηλ και αγχωθηκε
Σοβαρεψουυυυυ
**Αυτο που λέω είναι ότι η ιατρική ιδιότητα καθαυτή είναι παντελώς άσχετη με την απόπειρα άσκησης μεταναστευτικής πολιτικής μέσω δημοσιοποίησης πολιτικών μανιφέστων. Συνεπώς πρόκειται για πολιτική πράξη ΠΟΛΙΤΩΝ που συμπτωματικά έχουν μια συγκεκριμένη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ιδιότητα και ΟΧΙ για ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ θέση επί θεμάτων υγείας.
Στον κόσμο σου είναι ΟΚ το να αποκαλείς ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ & ΔΗΜΟΣΙΑ γενικώς και αορίστως ολόκληρες κρατικές οντότητες (= δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις = πολίτες εκλογείς = μέρος του 'κυρίαρχου λαού' ξένης χώρας) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ... στο δικό μου όχι.**
Τα ζητήματα ιατρικής δεοντολογίας είναι άσχετα με τον πυρήνα του προβλήματος που δημιούργησαν στην χώρα οι άπλυτοι εκβιαστές και οι υποκινητές συμπαραστάτες τους.
Στα Bold είσαι μια χαρά την επόμενη πρόταση τι την ήθελες ????
-
Συγνώμη βρε παλικάρια, αυτοί οι μετανάστες είχανε καμμιά πρόσκληση από κυβέρνηση - εταιρεία να έρθουν στην χώρα μας να εργαστούν;
Παρακολουθούνταν ως προς τον χρόνο, τρόπο διαμονής τους όσο ήταν εδώ προσωρινά και εργάζονταν;
Πληρώνανε φόρους, ΙΚΑ κ.λ.π.;
Μάλλον όχι! Πόσοι μ@λ@κες απομείναμε να πληρώνουμε άραγε;
Άρα είναι παράνομοι!
Και ερωτώ λοιπόν εγώ:
'Εαν πήγαινα και έμπαινα σε μια άλλη χώρα παράνομα, εργαζόμουνα χωρίς να αποδίδω τους νόμιμους φόρους, παρανομούσα δηλαδή, και στην συνέχεια έκανα κατάλληψη στο πανεπιστήμιό τους και απαιτούσα, κάνοντας απεγία πείνας, να με νομιμοποιήσουν τι θα μου κάνανε;'
Για την Σουηδία, που φημίζεται για τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ξέρω ότι για να πάει κάποιος εκεί πρέπει να υπάρχει εγγυητής που θα τον φιλοξενήσει και αν περάσει ο χρόνος παραμονής του την πληρώνει ο εγγυητής και απελαύνεται ο μετανάστης!!!
Εμείς άραγε είμαστε πιο κοινωνικό κράτος από αυτούς;
Ας οριστούν λοιπόν όλοι αυτοί οι συμπαραστάτες τους εγγυητές, ας τους πάρουν σπίτια τους και ας φροντίσουν για την ομαλή και σωστή ένταξή τους στην κοινωνία μας και σε κάθε περίπτωση θα φέρουν και την ευθύνη τους.
Και όχι ο καθένας που θέλει να παίξει πολιτική να λέει ότι τον συμφέρει αλλά την ουρά του απ'έξω. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Schwarzfahrer του Pepe Danquart.
Όλοι είμαστε 'μετανάστες' ... πολύ ωραία φωτογραφία και σκηνοθεσία ... να τα βλέπουν οι δικοί μας ατάλαντοι κινηματογραφικοί αστέρες που συνεχώς επικαλούνται ώς δικαιολογία για τα πιλάφια που μας σερβίρουν το χαμηλό μπάτζετ της παραγωγής.
Υ.Γ. Δέν ξέρω γερμανικά οπότε το είδα σε χαμηλότερης ποιότητας υποτιτλισμένη αγγλική έκδοση εδώ http://video.google.com/videoplay?docid ... 4484879153 ...
-
150 οι γιατροί του indymedia, 2 να πάρουν σπίτια τους ο καθένας λύθηκε το πρόβλημα!
-
για δες μορφωτικό επίπεδο οι γιατροί του ιντυμίντια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
για δες μορφωτικό επίπεδο οι γιατροί του ιντυμίντιασοβαρα τωρα, καλα παιδια ειναι, ας υιοθετησετε απο 2-3 να λυθει το προβλημα
-
μα δεν ακούς, 40.000 με καλάσνικοφ περιμένουν να δημιουργηθεί δεδικασμένο, πόσοι αριστεροί λέτε να χουν μείνει
θα μου πείς βέβαια, μπορούμε να αλλάξουμε την αναλογία, σε κάποιες βίλες υπάρχει άνεση
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σοβαρα τωρα, καλα παιδια ειναι, ας υιοθετησετε απο 2-3 να λυθει το προβλημα
Αφού κάνει προπαγάνδα ο k2825 που τους λέει άπλυτους, τι να κάνει και ο indymedia-γιατρός, φοβάται να τον βάλει σπίτι του.
k2825 δεν είναι άπλυτοι, αυτό είναι το χρώμα τους.
Αστους να βρούν επιτέλους μια σωστή οικογένεια να εγκατασταθούν. -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Στα Bold είσαι μια χαρά την επόμενη πρόταση τι την ήθελες ????
Απ'όσο έμαθα από τους συντρόφους του ιντυμίντια ... μάλλον υπήρξε ένα θεματάκι με το πλύσιμο ...
Ρωτήσαμε τους αλληλέγγυους που πλένονται αυτοί οι άνθρωποι.
Μας είπαν, υπάρχουν μικρές πρόχειρες βρύσες με σαπούνι, για να πλύνεις το πρόσωπο και τα χέρια, στην αυλή. Οι τουαλέτες του κτιρίου είναι κλειδωμένες
Μπάνιο δεν υπάρχει, όσοι θέλουν τους πάμε στα σπίτια μας, σε γραφεία οργανώσεων, εξω από το κτίριο....http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1261901 ...
Στο μεταξύ βέβαια μπορεί να τους δώσανε τίποτα χημικούς σπόγγους όπως αυτούς που χρησιμοποιούσαμε φαντάροι στα 'σκηνάκια' (όσοι πήγαμε δηλαδή και δεν ήμασταν μέλη της συνεπούς αντιμιλιταριστικής αντιιμπεριαλιστικής μαυροκόκκινης φράξιας) ... άν γνωρίζει κάτι περισσότερο κάποιος σύντροφος αλληλέγγυος άς ενημερώσει πάντως ...
-
Ας πούμε λοιπόν ένα παραμύθι ...
Ο Γιώργος δούλευε στο χωριό του όλη του τη ζωή και έβγαζε ίσα ίσα ότι του χρειαζόταν για να ζει αυτός και η οικογένεια του σε ένα μικρό καλύβι. Μια μέρα έγιναν μεγάλες φασαρίες στο χωριό του και το χωράφι του καταστράφηκε, το καλύβι γκρεμίστηκε και τα παιδιά του και οι γονείς του πεινούσαν. Στο χωριό εμφανίστηκαν κάποιοι που τους είπαν ότι σε ένα μακρινό χωριό δυτικότερα τα πράγματα ήταν πολύ καλά και οτι μπορούσαν να βρούν δουλειά ώστε να στέλνουν χρήματα για να ζήσουν τα παιδιά τους καλύτερα, επίσης οι ίδιοι συγχωριανοί τους λέγαν ότι δίπλα στο μακρινό δυτικό χωριό, υπάρχουν και μεγάλες πόλεις όπου υπάρχουν ακόμα καλύτερες συνθήκες. Ο Γιώργος λοιπόν δούλεψε ακόμα σκληρότερα και έκανε αιματηρές οικονομίες ώστε να μαζέψει τα χρήματα που χρειαζόταν για να πάει κινδυνεύοντας στο δυτικό χωριό έστω και με τα πόδια. Μετά από πολύ καιρό έφτασε στο χωριό αλλά δεν βρήκε τα πράγματα όπως του τα είπαν... Δουλειά δεν υπήρχε, σπίτι δεν είχε ΠΕΙΝΟΥΣΕ και κάποιοι ήθελαν να τον διώξουν Πίσω δεν υπήρχε τρόπος να γυρίσει αλλά και να γυρνούσε τα παιδιά του πως θα τα ζούσε??? Έτσι λοιπόν έμαθε ότι στο δυτικό χωριό ύστατος τρόπος αντίδρασης και ικεσίας είναι να αρνιέται να φάει και να δώσει δημοσιότητα στο όλο θέμα.
Είναι απλά ανθρωπιστικό το θέμα με τους μετανάστες ... Τπτ άλλο, όταν κάποιος πεθαίνει στην πλατεία του χωριού τον βοηθάμε, και αν κάνει απεργία πείνας την κάνει γιατί ούτως ή άλλως θα πέθαινε και θα πέθαιναν τα παιδιά του. Α και το ότι είναι άπλυτοι δεν είναι απο επιλογή
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
σοβαρα τωρα, καλα παιδια ειναι, ας υιοθετησετε απο 2-3 να λυθει το προβλημα
Αφού κάνει προπαγάνδα ο k2825 που τους λέει άπλυτους, τι να κάνει και ο indymedia-γιατρός, φοβάται να τον βάλει σπίτι του.
k2825 δεν είναι άπλυτοι, αυτό είναι το χρώμα τους.
Αστους να βρούν επιτέλους μια σωστή οικογένεια να εγκατασταθούν.Πάντως για να είμαστε δίκαιοι υπάρχουν και άνθρωποι στην λίστα με τους υπογράψαντες που έχουν βρεθεί στου διαβόλου τον κώλο για να παράσχουν οικειοθελώς ιατρικές υπηρεσίες (γιατροί του κόσμου κτλ) κατά το παρελθόν ... Αυτό βέβαια δεν αναιρεί ούτε στο ελάχιστο την γελειότητα της έκκλησης περί μαζικής χορήγησης μόνιμων αδειών παραμονής.
Η όλη φάση θυμίζει τον τύπο που αφού σκότωσε τη μάνα και τον πατέρα του, εμφανίζεται στο δικαστήριο ζητώντας την επιείκεια των αρχών επειδή είναι ορφανός ...
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Συγνώμη βρε παλικάρια, αυτοί οι μετανάστες είχανε καμμιά πρόσκληση από κυβέρνηση - εταιρεία να έρθουν στην χώρα μας να εργαστούν;
Παρακολουθούνταν ως προς τον χρόνο, τρόπο διαμονής τους όσο ήταν εδώ προσωρινά και εργάζονταν;
Πληρώνανε φόρους, ΙΚΑ κ.λ.π.;
Μάλλον όχι! Πόσοι μ@λ@κες απομείναμε να πληρώνουμε άραγε;
Άρα είναι παράνομοι!
Και ερωτώ λοιπόν εγώ:
'Εαν πήγαινα και έμπαινα σε μια άλλη χώρα παράνομα, εργαζόμουνα χωρίς να αποδίδω τους νόμιμους φόρους, παρανομούσα δηλαδή, και στην συνέχεια έκανα κατάλληψη στο πανεπιστήμιό τους και απαιτούσα, κάνοντας απεγία πείνας, να με νομιμοποιήσουν τι θα μου κάνανε;'
Για την Σουηδία, που φημίζεται για τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ξέρω ότι για να πάει κάποιος εκεί πρέπει να υπάρχει εγγυητής που θα τον φιλοξενήσει και αν περάσει ο χρόνος παραμονής του την πληρώνει ο εγγυητής και απελαύνεται ο μετανάστης!!!
Εμείς άραγε είμαστε πιο κοινωνικό κράτος από αυτούς;
Ας οριστούν λοιπόν όλοι αυτοί οι συμπαραστάτες τους εγγυητές, ας τους πάρουν σπίτια τους και ας φροντίσουν για την ομαλή και σωστή ένταξή τους στην κοινωνία μας και σε κάθε περίπτωση θα φέρουν και την ευθύνη τους.
Και όχι ο καθένας που θέλει να παίξει πολιτική να λέει ότι τον συμφέρει αλλά την ουρά του απ'έξω.Kαλε μου ανθρωπε!
Δεν λεω, να ειμαστε ανθρωπιστες, αλλα ρε γαμωτο, δεν γινεται εκατομμυρια δυστηχισμενοι ανθρωποι να εισβαλουν παρανομα στην χωρα μου και να ζουν παρασυτικα εις βαρος μου, πως θα γινει? Αν θελουν να πολεμησουν για κατι και να αγωνιστουν, να πανε στην χωρα τους και να αγωνιστουν εκει για καλυτερες συνθηκες διαβιωσης, ειναι αναγκη να επιβαρυνουν εμενα? -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ας πούμε λοιπόν ένα παραμύθι ...Ο Γιώργος δούλευε στο χωριό του όλη του τη ζωή και έβγαζε ίσα ίσα ότι του χρειαζόταν για να ζει αυτός και η οικογένεια του σε ένα μικρό καλύβι. Μια μέρα έγιναν μεγάλες φασαρίες στο χωριό του και το χωράφι του καταστράφηκε, το καλύβι γκρεμίστηκε και τα παιδιά του και οι γονείς του πεινούσαν. Στο χωριό εμφανίστηκαν κάποιοι που τους είπαν ότι σε ένα μακρινό χωριό δυτικότερα τα πράγματα ήταν πολύ καλά και οτι μπορούσαν να βρούν δουλειά ώστε να στέλνουν χρήματα για να ζήσουν τα παιδιά τους καλύτερα, επίσης οι ίδιοι συγχωριανοί τους λέγαν ότι δίπλα στο μακρινό δυτικό χωριό, υπάρχουν και μεγάλες πόλεις όπου υπάρχουν ακόμα καλύτερες συνθήκες. Ο Γιώργος λοιπόν δούλεψε ακόμα σκληρότερα και έκανε αιματηρές οικονομίες ώστε να μαζέψει τα χρήματα που χρειαζόταν για να πάει κινδυνεύοντας στο δυτικό χωριό έστω και με τα πόδια. Μετά από πολύ καιρό έφτασε στο χωριό αλλά δεν βρήκε τα πράγματα όπως του τα είπαν... Δουλειά δεν υπήρχε, σπίτι δεν είχε ΠΕΙΝΟΥΣΕ και κάποιοι ήθελαν να τον διώξουν Πίσω δεν υπήρχε τρόπος να γυρίσει αλλά και να γυρνούσε τα παιδιά του πως θα τα ζούσε??? Έτσι λοιπόν έμαθε ότι στο δυτικό χωριό ύστατος τρόπος αντίδρασης και ικεσίας είναι να αρνιέται να φάει και να δώσει δημοσιότητα στο όλο θέμα.
Οι χωρικοί του δυτικού χωριού λοιπόν, αποφάσισαν να δώσουν ένα μικρό καλυβάκι στο Γιώργο - κρίμα ήταν να ψοφήσει σαν το σκυλί στη μέση της πλατείας - προσφέροντας του απλόχερα τη φιλοξενία τους. Ο Γιώργος λοιπόν αφού έφαγε και καρδάμωσε μίλησε για την περιπέτεια του στους συγγενείς του - ο κυρ Νικος ο ταβερνιάρης, γνωστός ντιγκιντάγκας και λάτρης των μελαχροινών αγοριών, τον άφηνε να παίρνει τσάμπα τηλεφωνα από το μαγαζί που και που βλέπετε.
Λόγο στο λόγο μετά από λίγο έφτασαν καμιά 10αριά συγγενείς και φίλοι του Γιώργου στο μικρό δυτικό χωριό και η ιστορία επαναλήφθηκε (πάντα από το τηλέφωνο του ντιγκιντάγκα κυρ Νίκου) - έτσι σε λίγο καιρό το μικρό δυτικό χωριό είχε διπλασιάσει τον πληθυσμό των κατοίκων του. Εκεί κάπου ξεκίνησαν τα προβλήματα ...
Το υπόλοιπο της ιστορίας το καταλαβαίνεις υποθέτω ...
-
Ο χρήστης k2825 έγραψε:
Ας πούμε λοιπόν ένα παραμύθι ...
Ο Γιώργος δούλευε στο χωριό του όλη του τη ζωή και έβγαζε ίσα ίσα ότι του χρειαζόταν για να ζει αυτός και η οικογένεια του σε ένα μικρό καλύβι. Μια μέρα έγιναν μεγάλες φασαρίες στο χωριό του και το χωράφι του καταστράφηκε, το καλύβι γκρεμίστηκε και τα παιδιά του και οι γονείς του πεινούσαν. Στο χωριό εμφανίστηκαν κάποιοι που τους είπαν ότι σε ένα μακρινό χωριό δυτικότερα τα πράγματα ήταν πολύ καλά και οτι μπορούσαν να βρούν δουλειά ώστε να στέλνουν χρήματα για να ζήσουν τα παιδιά τους καλύτερα, επίσης οι ίδιοι συγχωριανοί τους λέγαν ότι δίπλα στο μακρινό δυτικό χωριό, υπάρχουν και μεγάλες πόλεις όπου υπάρχουν ακόμα καλύτερες συνθήκες. Ο Γιώργος λοιπόν δούλεψε ακόμα σκληρότερα και έκανε αιματηρές οικονομίες ώστε να μαζέψει τα χρήματα που χρειαζόταν για να πάει κινδυνεύοντας στο δυτικό χωριό έστω και με τα πόδια. Μετά από πολύ καιρό έφτασε στο χωριό αλλά δεν βρήκε τα πράγματα όπως του τα είπαν... Δουλειά δεν υπήρχε, σπίτι δεν είχε ΠΕΙΝΟΥΣΕ και κάποιοι ήθελαν να τον διώξουν Πίσω δεν υπήρχε τρόπος να γυρίσει αλλά και να γυρνούσε τα παιδιά του πως θα τα ζούσε??? Έτσι λοιπόν έμαθε ότι στο δυτικό χωριό ύστατος τρόπος αντίδρασης και ικεσίας είναι να αρνιέται να φάει και να δώσει δημοσιότητα στο όλο θέμα.
Οι χωρικοί του δυτικού χωριού λοιπόν, αποφάσισαν να δώσουν ένα μικρό καλυβάκι στο Γιώργο - κρίμα ήταν να ψοφήσει σαν το σκυλί στη μέση της πλατείας - προσφέροντας του απλόχερα τη φιλοξενία τους. Ο Γιώργος λοιπόν αφού έφαγε και καρδάμωσε μίλησε για την περιπέτεια του στους συγγενείς του - ο κυρ Νικος ο ταβερνιάρης, γνωστός ντιγκιντάγκας και λάτρης των μελαχροινών αγοριών, τον άφηνε να παίρνει τσάμπα τηλεφωνα από το μαγαζί που και που βλέπετε.
Λόγο στο λόγο μετά από λίγο έφτασαν καμιά 10αριά συγγενείς του γιώργου στο μικρό δυτικό χωριό και η ιστορία επαναλήφθηκε (πάντα από το τηλέφωνο του ντιγκιντάγκα κυρ Νίκου) - έτσι σε λίγο καιρό το μικρό δυτικό χωριό είχε διπλασιάσει τους κατοίκους του. Εκεί κάπου ξεκίνησαν τα προβλήματα ...
Το υπόλοιπο της ιστορίας το καταλαβαίνεις υποθέτω ...
ΓΙα να κόψω τα παραδείγματα, τι προτείνεις δλδ ? Να τους αφήσουμε να πεθάνουν όλοι όσοι κάνουν ή όχι απέργίας πείνας ?
Να διώξουμε και το Γιώργο που ήρθε πρώτος στο χωριό???
Φαντάζομαι να κρεμάσουμε και τον κυρ Νίκο επειδή είναι ντιγκιντάγκας ???
-
Φίλε jtblaster έχεις απόλυτο δίκιο.
Αφού οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ευαίσθητοι σε κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα προτείνω να Ελληνοποιήσουμε τους 500.000 μετανάστες μας και γιατί όχι να φέρουμε και 2-3 εκατομύρια από την Λιβυή και 5-6 εκατομύρια από την Κίνα και γιατί όχι και 10-20 εκ. από την Σομαλία και μερικά ακόμη από κάθε πονεμένο τόπο αυτής της γής.
Βέβαια ετοιμάσου μετά να γίνεις μεζεδάκι γιατί όλοι αυτοί κάτι θα θέλουν να φάνε βρε παιδί μου, δεν θα έχουν λόγο να κάνουν και απεργία πείνας μιας και θα είναι και Έλληνες πλέον.
Οπότε ας ρίξουμε κλήρο για να δούμε ποιός θα φαγωθεί πρώτοςΌπως βλέπεις τα πράγματα δεν είναι τόσο 'ρομαντικά' όπως τα βλέπουν κάποιοι εδώ μέσα.
Μήπως ξεχάσατε ότι βρισκόμαστε ίσως στην αρχή της χειρότερης οικονομικής κρίσης που πέρασε η χώρα;
Δεν βλέπετε γύρω σας ανθρώπους να απολύονται; Οικογενειάρχες που δεν μπορούν πλέον να θρέψουν τα παιδιά τους; Πού ζείτε εσείς; Τι ληγμένα παίρνετε;
Εσείς μας λέτε να γίνουμε τόπος επαγγελίας των πονεμένων όλου του κόσμου; Εδώ πρέπει άμεσα να φροντίσουμε για τον τόπο μας για να μην γίνουμε εμείς μετανάστες και απεργοί πείνας σε άλλο τόπο. Και μην νομίζετε ότι εκεί θα βρούμε συμπαραστάτες!Ρωτήστε και κανέναν παλιότερο που πήγε π.χ. Γερμανία να σας πεί. Έκανε απεργία πείνας εκεί; ή είχε συμπαραστάτες; Μήπως δούλευε μαύρα στην φάμπρικα;
Παρόλα αυτά εγώ συμφωνώ ότι αυτοί οι ταλαίπωροι δεν φταίνε για την κατάσταση στην οποία έφτασαν, δεν φταίμε όμως και εμείς, αυτοί που φταίνε είναι ακόμη εκεί πάνω και μας κυβερνάνε ....
Παρακαλώ συνεχίστε την συζήτηση.Υ.Γ. jtblaster αν θέλεις την γνώμη μου για το τι πρέπει να κάνουμε:
- Απέλαση σε όσους είναι μέσα παράνομα ή εφαρμογή του (2).
- Να έρχονται νόμιμα μόνο όσοι έρχονται για να εργαστούν έχοντας εγγυητή τον εργοδότη τους ή συγγενή τους και να πληρώνουν τους ίδιους φόρουν με όλους μας (μην σου πω και περισσότερους για να βγαίνουν τα έξοδα της διαδικασίας).
- Αυστηρότατες ποινές στους εμπόρους μεταναστών.
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Φίλε jtblaster έχεις απόλυτο δίκιο.
Αφού οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ευαίσθητοι σε κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα προτείνω να Ελληνοποιήσουμε τους 500.000 μετανάστες μας και γιατί όχι να φέρουμε και 2-3 εκατομύρια από την Λιβυή και 5-6 εκατομύρια από την Κίνα και γιατί όχι και 10-20 εκ. από την Σομαλία και μερικά ακόμη από κάθε πονεμένο τόπο αυτής της γής.
Βέβαια ετοιμάσου μετά να γίνεις μεζεδάκι γιατί όλοι αυτοί κάτι θα θέλουν να φάνε βρε παιδί μου, δεν θα έχουν λόγο να κάνουν και απεργία πείνας μιας και θα είναι και Έλληνες πλέον.
Οπότε ας ρίξουμε κλήρο για να δούμε ποιός θα φαγωθεί πρώτοςΌπως βλέπεις τα πράγματα δεν είναι τόσο 'ρομαντικά' όπως τα βλέπουν κάποιοι εδώ μέσα.
Μήπως ξεχάσατε ότι βρισκόμαστε ίσως στην αρχή της χειρότερης οικονομικής κρίσης που πέρασε η χώρα;
Δεν βλέπετε γύρω σας ανθρώπους να απολύονται; Οικογενειάρχες που δεν μπορούν πλέον να θρέψουν τα παιδιά τους; Πού ζείτε εσείς; Τι ληγμένα παίρνετε;
Εσείς μας λέτε να γίνουμε τόπος επαγγελίας των πονεμένων όλου του κόσμου; Εδώ πρέπει άμεσα να φροντίσουμε για τον τόπο μας για να μην γίνουμε εμείς μετανάστες και απεργοί πείνας σε άλλο τόπο. Και μην νομίζετε ότι εκεί θα βρούμε συμπαραστάτες!Ρωτήστε και κανέναν παλιότερο που πήγε π.χ. Γερμανία να σας πεί. Έκανε απεργία πείνας εκεί; ή είχε συμπαραστάτες; Μήπως δούλευε μαύρα στην φάμπρικα;
Παρόλα αυτά εγώ συμφωνώ ότι αυτοί οι ταλαίπωροι δεν φταίνε για την κατάσταση στην οποία έφτασαν, δεν φταίμε όμως και εμείς, αυτοί που φταίνε είναι ακόμη εκεί πάνω και μας κυβερνάνε ....
Παρακαλώ συνεχίστε την συζήτηση.Είπε κανένας να γίνουμε τόπος απαγγελίας ??? Να είμαστε ανθρωπιστές ζήτησα τίποτα άλλο. Η παντελής έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής στη χώρα είναι άλλη κουβέντα. Οι μετανάστες ΔΕΝ φταίνε για την οικονομική κρίση.
Δεν έχω πεινάσει και δε έχω κρυώσει ποτέ στη ζωή μου ουτε εγώ και ούτε το παιδί μου, δεν μπορώ να σου γράψω πως είναι, αλλά φαντάζομαι ότι θα έκανα τα πάντα για να το αντιμετωπίσω ...
-
Τόσοι ακροδεξιοί στην Αθήνα, δεν βρέθηκαν μερικοί να βάλουν μια βόμβα απο κάτω να λήξει το θέμα;
Ξεμπερδεύουμε και με μετανάστες και με αλληλέγγυους.
Τι πιο όμορφο. -
μεταξύ μας τώρα, είστε γνωστές κότες, ούτε αυτό το θέμα δεν μπορείτε να λύσετε
φιλότιμες προσπάθειες γίνονται από καιρού εις καιρόν, με κάτι ψευτοτζαμιά, αλλά φευ...
-
Σταματηστε πλεον αυτη τη παπαρια με τη μη πληρωμη φορων και ασφαλιστρων.
Για αυτο φταιει το κρατος σου που δεν τους νομιμοποιουσε τοτε που επρεπε και αυτο το εκανε εκτος απο αγνοια του τι σημαινει μεταναστευτικη πολιτικη και γιατι υπηρχε ο Ελληνας του εξω οι ξενοι και το πολιτικο κοστος(βραχυπροθεσμο)ηταν μεγαλο.
Επιπροσθετως αυτοι εχουν προσφερει στη τοπικη οικονομια και κοινωνια πολυ περισσοτερα απο ντοπιους κλεφτες και κοτσαμπασηδες αφου υπηρξαν η παραγωγικη δυναμη για ενα σωρο δουλειες..Απο τα χωραφια του ταδε μεχρι τις πολυκατοικιες του δεινα.Και μην μου πειτε οτι απο αυτο ευνοηθηκε μονο αυτους που τους απασχολουσε στα μαυρα γιατι και εσεις απο αυτον ψωνιζατε λαδι η βαψιμο σπιτιου η εθνικες οδους..
Αυτα για οσους μπορουν να καταλαβουν γραφη για φασιστο τρολ σαν το απο κατω υπαρχουν και αλλοι μεθοδοι..(καλα mods το μαγαζι δεν εχει?)
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Αυτα για οσους μπορουν να καταλαβουν γραφη για φασιστο τρολ υπαρχουν και αλλοι μεθοδοι..(καλα mods το μαγαζι δεν εχει?)
Δεν θα σχολιασω τιποτα αλλο, ισως να συμφωνω με τις αποψεις σου ισως και να διαφωνω...Αλλα αν θες πες μου ποιον ακριβως αποκαλεις φασιστα και για ποιον λογο...? Δεν ειναι πολυ φασιστικος ο τροπος που χρησιμοποιεις τον ορο αυτο...?
Και επισης δεν ειναι λιγο φασιστικο να διαταζεις mods να παρεμβουν σε μια δημοσια συζητηση που ο καθενας μπορει να πει την αποψη του...?
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;