-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αμα ειναι ετσι τουφεκιστε μας τοτε. Αλλα προσεχετε μην σας τουφεκισουν οι Μεταναστες και μετα η Ελλαδα να γινει Αλβανισταν Κουρδισταν κλπ κλπ.Λεγε τετοια εσύ. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει ποιούς βολεύουν οι μαλακίες που γράφεις....
-
Αμα ειναι ετσι τουφεκιστε μας τοτε. Αλλα προσεχετε μην σας τουφεκισουν οι Μεταναστες και μετα η Ελλαδα να γινει Αλβανισταν Κουρδισταν κλπ κλπ.Γιωργο ,αν το ελεγες αυτο σε καμια Αμερικα θα σε εχαν τσουβαλιασει πριν καλα τελειωσεις τη φραση σου .
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Μην κολλάτε στο ποιος έγραψε το άρθρο και στο ότι μιλάει ίσως με περισσή εθνική υπερηφάνια, αλλά στις **πληροφορίες που δίνει **για τους καλούς μας γείτονες...Που να δεις τι έχει πει αυτό το λαμόγιο ο Κίσινγκερ ......
Να ζήσει ο πανοσολογιώτατος μακαριώτατος και εκλαμπρότατος ' ' ' 'Άγιος' ' ' ' Πειραιώς...Αμήν Παναία μ..
-
Αμα ειναι ετσι τουφεκιστε μας τοτε. Αλλα προσεχετε μην σας τουφεκισουν οι Μεταναστες και μετα η Ελλαδα να γινει Αλβανισταν Κουρδισταν κλπ κλπ.Πού αποσκοπούν οι δηλώσεις σου δεν έχω καταλάβει... Προς τι οι εκφοβισμοί;
-
Αμα ειναι ετσι τουφεκιστε μας τοτε. Αλλα προσεχετε μην σας τουφεκισουν οι Μεταναστες και μετα η Ελλαδα να γινει Αλβανισταν Κουρδισταν κλπ κλπ.Πάντως με αυτή σου τη δήλωση, (πέραν της μαλακίας του περιεχομένου της) τοποθετείσαι ξεκάθαρα στους 'μη Έλληνες' και δεν υπάρχει καν λόγος, μιας και ο πατέρας σου είναι Ελληνας...Απ΄ την άλλη πάλι κατανοώ τη θέση σου, μιας κι εγω είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση, αφου ενω έχω μητέρα βλάχα, οι βλάχοι δεν με θεωρούν 'δικό τους', ενω οι υπόλοιποι επίσης δεν με θεωρούν 'δικό τους', αφου με θεωρούν βλάχο....!! Εγω όμως, δεν εχω πρόβλημα με κανέναν και δεν λυπάμαι, ούτε χαίρομαι με τις.... καταγωγές μου....! Φροντίζω η προσωπικότητά μου να είναι αυτή που καθορίζει την ποιότητά μου ως ανθρώπου και οχι η καταγωγή μου. Προτείνω ν΄αρχίσεις να κάνεις το ίδιο...
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Αμα ειναι ετσι τουφεκιστε μας τοτε. Αλλα προσεχετε μην σας τουφεκισουν οι Μεταναστες και μετα η Ελλαδα να γινει Αλβανισταν Κουρδισταν κλπ κλπ.
Γιωργο ,αν το ελεγες αυτο σε καμια Αμερικα θα σε εχαν τσουβαλιασει πριν καλα τελειωσεις τη φραση σου .
- 1
βεβαια κι εμεις εδω στην ελλαδα ο φιλος Γιωργος νομιζει οτι ειμαστε τελειως αγγελουδια , αλλα αμα χρειαστει η ιστορια εχει δειξει τι μπορουμε να κανουμε σε οσους στρεφονται εναντιον μας
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 04/12/2005
-
νικη κατα των αχρηστων ιταλων
-
μετα σφαγη μεταξυ μας
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
-
νικη κατα των αχρηστων ιταλων
-
μετα σφαγη μεταξυ μας
Την Γερμανικη κατοχη την ξεχναμε;
Εdit:
Τεσπα ειμαι -
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
και προφανώς κανένας από αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο ποστ μου δεν έχει ζήσει ούτε μία μέρα στην Θράκηεγώ έχω ζήσει 6 χρόνια και είχα και φίλου Ξανθιώτες (έλληνες και μουσουλμάνους)
περνάω;
μη μπερδεύεις τους πομάκους με τους υπόλοιπους γουφτοτουρκοδενξερωτι καταγωγής μουσουλμάνους της θράκης
-
@bill
ναι ολα αυτα εγιναν σε μια περιοδο που κυριαρχουσε χαος, αυτο λεω οτι αν υπαρξει ξανα χαος στη χωρα μας ( 'γινουμε αλβανισταν κουρδισταν' ) κανεις δε ξερει που θα οδηγηθειι η κατασταση και τι πραξεις μισους θα γινουν κατα των οποιων μειονοτητωνκαι ναι ειμαστε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
*'Το πρόβλημα της αριστερής μεταπολιτευτικής ιστοριογραφίας είναι ακριβώς το αντίθετο: ενώ καυτηριάζει τον δωσιλογισμό ως εσχάτη προδοσία που δικαιολογούσε βία αντίστοιχη με αυτή που υπέστησαν οι Τσάμηδες, **αντιμετωπίζει τις αντίστοιχες πρακτικές των μειονοτήτων με αισθήματα κατανόησης και τάσεις συγκάλυψης, δείχνοντας έτσι πόσο επιλεκτική και άρα διάτρητη είναι η ηθικολογία της.' ***
Διαχρονικά όμως...;;;
-
δεν εχουμε νομιμοποιηση των μεταναστων...
εχουμε νομιμοποίηση τους και ελληνοποίηση τους!!!με την νομιμοποίηση τουλαχιστον τους καθιστούμε φορολογούμενους πολίτες. Ασχέτως αν πρέπει να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι για να δηλώνουν οτι εισπράττουν
τουλάχιστον όσοι εχετε πάει φαντάροι θα έπρεπε να σας πειραζει κατι τετοιο μιας και ο αλλος θα γίνει ελληνας εκ παραδρομης και εκ παραδρομης δεν παει στο στρατευμα.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
*'Το πρόβλημα της αριστερής μεταπολιτευτικής ιστοριογραφίας είναι ακριβώς το αντίθετο: ενώ καυτηριάζει τον δωσιλογισμό ως εσχάτη προδοσία που δικαιολογούσε βία αντίστοιχη με αυτή που υπέστησαν οι Τσάμηδες, **αντιμετωπίζει τις αντίστοιχες πρακτικές των μειονοτήτων με αισθήματα κατανόησης και τάσεις συγκάλυψης, δείχνοντας έτσι πόσο επιλεκτική και άρα διάτρητη είναι η ηθικολογία της.' ***
Διαχρονικά όμως...;;;
καλα αυτοι δεν ξερουν τι θελουν
και τους ελληνες δωσιλογους να ειχαμε εκτελεσει, παλι παραπονο μπορει να χαν -
'Ο ρόλος του Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αγ. Τριάδα (λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη).
Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι..
Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του ‘Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων’ στην Ελλάδα.Η πολιτική.
Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.'
Την πληροφορία τη διασταύρωσα από διάφορα σάιτ... Τα σχόλια δικά σας...
-
μονο τους μΠαοκτζηδες να χρησιμοποιήσει η ελλαδα δεν θα μείνει αλβανικό ρουθούνι απο την τουρκία μέχρι το ηνωμένο βασίλειο
μΠαοκ είσαι ρε
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
'Ο ρόλος του Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αγ. Τριάδα (λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη).Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι..
Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του ‘Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων’ στην Ελλάδα.Η πολιτική
Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αμβανοφώνων στην Ελλάδα. Για πολλόυς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.'Την πληροφορία τη διασταύρωσα από διάφορα σάιτ... Τα σχόλια δικά σας...
Εγω βρηκα το αλλο και απορω πως δεν το εχει βαλει ακομα καποιος:
Το παρακάτω κείμενο κυκλοφορεί μεταξύ των Αμερικανών.
.
IF YOU CROSS THE NORTH KOREAN BORDER ILLEGALLY YOU GET 12 YEARS HARD
LABOUR.IF YOU CROSS THE IRANIAN BORDER ILLEGALLY YOU ARE DETAINED INDEFINITELY.
IF YOU CROSS THE AFGHAN BORDER ILLEGALLY, YOU GET SHOT.
IF YOU CROSS THE SAUDI ARABIAN BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE JAILED.
IF YOU CROSS THE US BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE BEATEN UP BY THE LOCAL
POLICE.IF YOU CROSS THE CHINESE BORDER ILLEGALLY YOU MAY NEVER BE HEARD FROM
AGAIN.IF YOU CROSS THE VENEZUELAN BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE BRANDED A SPY
AND YOUR FATE WILL BE SEALED.IF YOU CROSS THE CUBAN BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE THROWN INTO
POLITICAL PRISON TO ROT.IF YOU CROSS ANY WESTERN EUROPEAN BORDER ILLEGALLY YOU`LL BE DETAINED
AND SEND BACK HOME IN A FEW WEEKS TIME.IF YOU CROSS THE GREEK BORDER ILLEGALLY; YOU GET A JOB, A DRIVERS
LICENSE, SOCIAL INSURANCE CARD,
WELFARE, FOOD STAMPS, CREDIT CARDS, SUBSIDIZED RENT OR A LOAN TO BUY A
HOUSE,
FREE EDUCATION, FREE HEALTH CARE, A FREE PASS OUT OF JAIL AND IN MANY
INSTANCES YOU CAN EVEN VOTE.κυκλοφορει σε διαφορες μορφες αναλογα με το που απευθυνεται πχ http://www.resistnet.com/profiles/blogs ... e=activity
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Μην κολλάτε στο ποιος έγραψε το άρθρο και στο ότι μιλάει ίσως με περισσή εθνική υπερηφάνια, αλλά στις **πληροφορίες που δίνει **για τους καλούς μας γείτονες...
Που να δεις τι έχει πει αυτό το λαμόγιο ο Κίσινγκερ ......
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου και γι αυτόν, αλλά θα βγω αν αρχίσω να λέω...
-
παρακολουθείς χαρδαβέλα
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Μην κολλάτε στο ποιος έγραψε το άρθρο και στο ότι μιλάει ίσως με περισσή εθνική υπερηφάνια, αλλά στις **πληροφορίες που δίνει **για τους καλούς μας γείτονες...
Τα εχουμε πει πολλες φορες ,ολα τεινουν στο οτι ειναι urban legend η ομιλια του για το πως πρεπει να τισαθευθουν οι Ελληνες και απλα εξυπηρετει συμφεροντα η ολη φασαρια.
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Βρήκες τι 1000αρι θα αγοράσεις?
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου και γι αυτόν, αλλά θα** βγω ** αν αρχίσω να λέω...
Όχι βγες, μη φοβάσαι. Ο Bill που μοντερεύει 10-12 τα αφήνει τα αρκεί να μην βρίζουμε.
Τον άλλον να φοβάσαι, με το μυστήριο όνομα Kroyts Crunch κάπως έτσι που το όνομά του το γράφει με κόκκινα γράμματα.
Αυτός είναι 12-2 περίπολο . Τώρα κοιμάται . Οπότε πες ότι θες για τον βρωμιάρη τον οβριό .
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;