-
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε κάπου, αλλα πάει, 'φασιστέψανε' κι αυτοί..!!Γιατι δηλαδη περιμενεις καμμια σωτηρια απο δαυτους?Το μεταναστευτικο ειναι θεμα κεντρικου σχεδιασμου.Το πολυ πολυ ο μεν Καμινης να αξιοποιησει κανενα ετοιμόρροπο κτιριο βαζοντας τους ατενιστας να το βαψουν και να γεμισουν κερακια καμμια παρακειμενη πλατεια,ο δε μπουταρης να οργανωσει κανενα δημοτικο γκαλα με συσσιτιο αφθονο κρασι και κουτρα piercing.
-
Κονσέρτο, αντί για πολυβόλα
ΟΙ ΠΑΡΑΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΝΥΞΗ
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=232840
Ηταν η πρώτη συναυλία που πραγματοποιήθηκε σε χριστιανικό ναό. Τη διοργάνωσαν η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Μέγαρο Μουσικής. Περιπολικά της Αστυνομίας και κλούβες είχαν τοποθετηθεί περιμετρικά του ναού από το προηγούμενο βράδυ. Γύρω στις τρεις το μεσημέρι εμφανίστηκε μια ακροδεξιά ομάδα φωνάζοντας «Θάνατος στους προδότες», «Αίσχος». Απωθήθηκαν από την Αστυνομία σε μια πλευρά της πλατείας. -
Αυτό τώρα, τί σχεση έχει με τους μετανάστες....;;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αυτό τώρα, τί σχεση έχει με τους μετανάστες....;;;Eννοείς οτι δεν ταιριάζει στη θεματολογία του τοπικού
-
Από : http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=222813&cid=4
' Συνεχίζονται οι συμπλοκές μεταναστών στην Πάτρα
Η περιοχή του Αγίου Διονυσίου αποτελεί πλέον το επίκεντρο των επεισοδίων μεταξύ μεταναστών, που ξεκίνησαν νωρίτερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Πάτρας.
Η συμπλοκή ανάμεσα σε εκατοντάδες μετανάστες διαφορετικών εθνοτήτων γίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον έλεγχο της περιοχής.
Οι συμμετέχοντες είναι οπλισμένοι με σιδηρολοστούς, γκλομπ, πέτρες και μαχαίρια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και τουλάχιστον τρεις τραυματίες.
Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο προσπαθούν με χρήση χημικών να ελέγξουν την κατάσταση.
Δείτε το video από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι στο λιμάνι της Αχαϊκής πρωτεύουσας:......'
-
Στον σιδηροδρομικό σταθμό αυτά; Και στο λιμάνι; 'Έλεγχο της περιοχής'; Για δες, για δες. Μάλλον φταίει το ΝΑΤΟ.
-
Φυσικά και είμαι υπέρ της Ελληνοποίησης των μεταναστών ΟΤΑΝ :
- Έχουν μπει ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλάδα.
- Το ελληνικό κράτος τους έχει εισάγει βάση ποσόστωσης όπως ΟΛΕΣ οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες και με βάση τις εκάστοτε ανάγκες σε εργατικό δυναμικό.
- Γνωρίζουν καλά την ιστορία και τη γλώσσα της Ελλάδας όπως σε ΟΛΕΣ τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
- Δεν έχουν διαπράξει κάποιο σοβαρό αδίκημα και δεν διώκονται ποινικά.
- Σέβονται τα ήθη, τα έθιμα και τη θρησκεία των Ελλήνων.
Φυσικά και ΔΕΝ είμαι υπέρ της Ελληνοποίησης των μεταναστών ΟΤΑΝ :
- Δεν έχουν μπει νόμιμα στην Ελλάδα.
- Δεν έχουν εισέλθει βάση ποσόστωσης στην Ελλάδα άρα συμβάλουν στην διατάραξη της ομοιογέννοιας του Ελληνικού πληθυσμού και στη διατάρραξη του Ελληνικού εργατικού της χώρας.
- Δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία και τη γλώσσα της χώρας που προσπαθεί να τους ενσωματώσει.
- Έχουν διαπράξει σοβαρό αδίκημα και διώκονται ποινικά.
- Δεν σέβονται τα ήθη, τα έθιμα και τη θρησκεία των Ελλήνων.
Επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε οι προυποθέσεις της α περίπτωσης ΔΕΝ ικανοποιούνται ούτε στο ελάχιστο ΚΑΙ από το Ελληνικό κράτος ΚΑΙ από την πλευρά των μεταναστών, αν είναι να απαντήσω ξερά στην ελιππή ερώτηση του τίτλου, θα απαντούσα κατηγορηματικά ΟΧΙ
-
Ο χρήστης tarantules έγραψε:
Φυσικά και είμαι υπέρ της Ελληνοποίησης των μεταναστών ΟΤΑΝ :- Έχουν μπει ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλάδα.
- Το ελληνικό κράτος τους έχει εισάγει βάση ποσόστωσης όπως ΟΛΕΣ οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες και με βάση τις εκάστοτε ανάγκες σε εργατικό δυναμικό.
- Γνωρίζουν καλά την ιστορία και τη γλώσσα της Ελλάδας όπως σε ΟΛΕΣ τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
- Δεν έχουν διαπράξει κάποιο σοβαρό αδίκημα και δεν διώκονται ποινικά.
- Σέβονται τα ήθη, τα έθιμα και τη θρησκεία των Ελλήνων.
Φυσικά και ΔΕΝ είμαι υπέρ της Ελληνοποίησης των μεταναστών ΟΤΑΝ :
- Δεν έχουν μπει νόμιμα στην Ελλάδα.
- Δεν έχουν εισέλθει βάση ποσόστωσης στην Ελλάδα άρα συμβάλουν στην διατάραξη της ομοιογέννοιας του Ελληνικού πληθυσμού και στη διατάρραξη του Ελληνικού εργατικού της χώρας.
- Δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία και τη γλώσσα της χώρας που προσπαθεί να τους ενσωματώσει.
- Έχουν διαπράξει σοβαρό αδίκημα και διώκονται ποινικά.
- Δεν σέβονται τα ήθη, τα έθιμα και τη θρησκεία των Ελλήνων.
Επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε οι προυποθέσεις της α περίπτωσης ΔΕΝ ικανοποιούνται ούτε στο ελάχιστο ΚΑΙ από το Ελληνικό κράτος ΚΑΙ από την πλευρά των μεταναστών, αν είναι να απαντήσω ξερά στην ελιππή ερώτηση του τίτλου, θα απαντούσα κατηγορηματικά ΟΧΙ
Μπορεί να κλειδωθεί τώρα!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μπορεί να κλειδωθεί τώρα!Ο λόγος;
-
Προφανώς επειδή τον κάλυψες πλήρως ...
Θα συμφωνούσα πλήρως μαζί σου και εγώ, αλλά το μεγάλο ερώτημα για τις προϋποθέσεις που έγραψες είναι το ποιος θα τις εξετάζει ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
...το μεγάλο ερώτημα για τις προϋποθέσεις που έγραψες είναι το ποιος θα τις εξετάζει ...Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος Έλληνας που να αυταπατάται οτι αυτοί που εξετάζουν τις προϋποθέσεις είναι ανίκανοι...
Δεν τίθεται θέμα ανικανότητας αλλά σκοπιμότητας...
Προσωπική μου άποψη είναι οτι εντέχνως έχουν μπει τα 'κατάλληλα' άτομα σε θέσεις 'κλειδιά' ώστε να δημιουργούνται τεχνιέντως διάφορες 'τρικλοποδιές' ώστε να αφομοιώσουν τον ελληνικό πληθυσμό.
Ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα για την αποδόμηση της ελληνικής οικογένοιας το πέτυχαν σε πολύ μεγάλο βαθμό Όλο και λιγότεροι Έλληνες δημιουργούν οικογένειες (λόγω οικονομικών) και όλο και περισσότεροι αλλοδαποί μπαίνουν κάθε μέρα από τα σύνορά μας.Κάπου διάβασα για 100.000 κάθε χρόνο...
Η frontex είναι για τα μάτια του κόσμου (με την αμέριστη 'συμπαράσταση' των κατάλληλων πάντα 'δημοσιογράφων').
Είναι θέμα χρόνου και δυστυχώς η αντίστροφη μέτρηση έχει προ πολλού αρχίσει -
-
Δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία και τη γλώσσα της χώρας που προσπαθεί να τους ενσωματώσει.
-
Δεν σέβονται τα ήθη, τα έθιμα και τη θρησκεία των Ελλήνων.
Για τους έλληνες που δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία και τη γλώσσα της Ελλάδας,και ούτε σέβονται τα ήθη τα έθιμα και την θρησκεία των...ελλήνων,τι προτείνεις;
-
-
Ο λόγος;
Εμένα με κάλυψες.
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
-
Δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία και τη γλώσσα της χώρας που προσπαθεί να τους ενσωματώσει.
-
Δεν σέβονται τα ήθη, τα έθιμα και τη θρησκεία των Ελλήνων.
Για τους έλληνες που δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία και τη γλώσσα της Ελλάδας,και ούτε σέβονται τα ήθη τα έθιμα και την θρησκεία των...ελλήνων,τι προτείνεις;
Ποτέ δεν είναι αργά.Θέληση θέλει.Και είναι και πολύ εύκολο.
-
-
...το μεγάλο ερώτημα για τις προϋποθέσεις που έγραψες είναι το ποιος θα τις εξετάζει ...
Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος Έλληνας που να αυταπατάται οτι αυτοί που εξετάζουν τις προϋποθέσεις είναι ανίκανοι...
Δεν τίθεται θέμα ανικανότητας αλλά σκοπιμότητας...
Προσωπική μου άποψη είναι οτι εντέχνως έχουν μπει τα 'κατάλληλα' άτομα σε θέσεις 'κλειδιά' ώστε να δημιουργούνται τεχνιέντως διάφορες 'τρικλοποδιές' ώστε να αφομοιώσουν τον ελληνικό πληθυσμό.
Ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα για την αποδόμηση της ελληνικής οικογένοιας το πέτυχαν σε πολύ μεγάλο βαθμό Όλο και λιγότεροι Έλληνες δημιουργούν οικογένειες (λόγω οικονομικών) και όλο και περισσότεροι αλλοδαποί μπαίνουν κάθε μέρα από τα σύνορά μας.Κάπου διάβασα για 100.000 κάθε χρόνο...
Η frontex είναι για τα μάτια του κόσμου (με την αμέριστη 'συμπαράσταση' των κατάλληλων πάντα 'δημοσιογράφων').
Είναι θέμα χρόνου και δυστυχώς η αντίστροφη μέτρηση έχει προ πολλού αρχίσειΕγώ πάλι γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει κανείς Έλληνας ο οποίος θα πιστεύει ότι δε θα γίνεται η εξέταση των προϋποθέσεων είτε αδιαφανώς είτε βλακοδέστατα !!!
Είμαι δε σχεδόν σίγουρος ότι όχι μόνο θα χρηματίζονται όσοι αναλάβουν αυτό το 'έργο' αλλά και θα δρουν μεροληπτικά έναντι των μεταναστών και όχι υπέρ τους όπως εμμέσως αναφέρεις επικαλούμενος κάποιοι είδους συνωμοσία αποδόμησης Ελληνικών ιδεωδών ( 'οικογένοια')
Είναι άπειρα τα παραδείγματα εγγραφής στη λίστα σέγκεν αλλοδαπών από αστυνομικούς (άλλη Ελληνική πρωτοτυπία) για ανεξιχνίαστους λόγους. Μια βόλτα σε ένα διοικητικό δικαστήριο θα σε πείσει ... Αυτοί οι ίδιοι λοιπόν αστυνομικοί θα κληθούν να κρίνουν ...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ο λόγος;
Εμένα με κάλυψες.
ΟΚ έγινε
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Για τους έλληνες που δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία και τη γλώσσα της Ελλάδας,και ούτε σέβονται τα ήθη τα έθιμα και την θρησκεία των...ελλήνων,τι προτείνεις;Εαν υπήρχε σωστό ελληνικό κράτος πρόνοιας θα πρότεινα το ίδιο το κράτος σε πρώτο βαθμό να αφαιρέσει
άμεσα την κηδεμονία των ανήλικων παδιών από τους γονείς τους λόγω ελλιπούς προσοχής και σωστής
γαλούχησης και ανάθεσή τους σε κοινωνικούς λειτουργούς που σέβονται το λειτούργημά τους και που θα
ήταν σε θέση να καλλιεργήσουν με τα σωστά πρώτυπα τα παιδιά αυτά.
Σε δεύτερο βαθμό το κράτος θα απέλυε άπαξ και δια παντώς τους αντίστοιχους δασκάλους καθηγητές που
δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους στους βασικούς αυτούς τομείς και θα έθετε αυστηρά μελλοντικά
κριτήρια για υποψήφιους εκπαιδευτές αυτών των ειδικοτήτων.
Όλα αυτά σε μια ευνομούμενενη πολιτεία που στόχο έχει την πρόνοια και την πρoστασία του πολίτη.
Επειδή όμως τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας (τουλάχιστον για τα
ελληνικά δεδομένα μιας και σε άλλες χώρες όπως πχ η Σουηδία και πολλές άλλες αυτά είναι μια απτή
πραγματικότητα),απλά θεώρησέ τα ως μια προσωπική μου άποψη που δεν είσαι υποχρεωμένος να υοθετήσεις -
Εαν υπήρχε σωστό ελληνικό κράτος πρόνοιας θα πρότεινα το ίδιο το κράτος σε πρώτο βαθμό να αφαιρέσει
άμεσα την κηδεμονία των ανήλικων παδιών από τους γονείς τους λόγω ελλιπούς προσοχής και σωστής
γαλούχησης και ανάθεσή τους σε κοινωνικούς λειτουργούς που σέβονται το λειτούργημά τους και που θα
ήταν σε θέση να καλλιεργήσουν με τα σωστά πρώτυπα τα παιδιά αυτά.
Σε δεύτερο βαθμό το κράτος θα απέλυε άπαξ και δια παντώς τους αντίστοιχους δασκάλους καθηγητές που
δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους στους βασικούς αυτούς τομείς και θα έθετε αυστηρά μελλοντικά
κριτήρια για υποψήφιους εκπαιδευτές αυτών των ειδικοτήτων.
Όλα αυτά σε μια ευνομούμενενη πολιτεία που στόχο έχει την πρόνοια και την πρoστασία του πολίτη.
Επειδή όμως τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας (τουλάχιστον για τα
ελληνικά δεδομένα μιας και σε άλλες χώρες όπως πχ η Σουηδία και πολλές άλλες αυτά είναι μια απτή
πραγματικότητα),απλά θεώρησέ τα ως μια προσωπική μου άποψη που δεν είσαι υποχρεωμένος να υοθετήσειςΗ πρόνοια και η προστασία του πολίτη πως ακριβώς συνδέονται με τον σεβασμό στα 'Ελληνικά' ήθη και έθιμα. Και θα ήθελα επίσης να μου αναλυθεί ει δυνατόν ο όρος 'Ελληνικό ήθος', άντε ας πούμε ότι το Ελληνικό έθιμο το καταλαβαίνω ...
-
αδερφές, αλλόθρησκοι, κομμουνιστές θα πάνε στους κοινωνικούς λειτουργούς του παιδαγωγείου της Φρειδερίκης
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;