-
Τελικά το ζητούμενο είναι ότι οι πάντες υποπτεύονται τους πάντες.....
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το κ@λαράκι της Μαρίας καλό?Oυουουουου, συντηρητικέ παλιομοδίτη....!!!
Ο Γιώργος τεκνό....;;;;
-
'Πούστης τον πούστη αγαπά, πουτάνα την πουτάνα
κι ο Γιώργης ο κωλομπαράς τους παίρνει όλους σβάρνα'Παλαιά παροιμία των φυλακών, όπου και μεγάλωσα...
-
εγώ ξέρω ότι όπου να να σκάει μύτη ο Τζό ο κωλογαμιάς, οπότε λέω να σας αφήσω
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
'Πούστης τον πούστη αγαπά, πουτάνα την πουτάνα
κι ο Γιώργης ο κωλομπαράς τους παίρνει όλους σβάρνα'Παλαιά παροιμία των φυλακών, όπου και μεγάλωσα...
Ελπίζω να έφυγες πριν σε παρει κι εσένα σβάρνα ο Γιώργης....
-
Εγώ απλά μάτι έπαιρνα...
Ο Γιώργης κωλομπαράς είναι, κατά την παροιμία, όχι παιδεραστής -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Εγώ απλά μάτι έπαιρνα...
Ο Γιώργης κωλομπαράς είναι, κατά την παροιμία, όχι παιδεραστήςΣωστό κι αυτό, ευτυχώς που έφυγες πριν μεγαλώσεις τότε!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ απλά μάτι έπαιρνα...
Ο Γιώργης κωλομπαράς είναι, κατά την παροιμία, όχι παιδεραστήςΣωστό κι αυτό, ευτυχώς που έφυγες πριν μεγαλώσεις τότε!
Έννοια σου, μη κρίνεις εξ ιδίας πείρας
-
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
tragiko
απ την Ουγκάντα οι εικόνες?
Οχι απο την Πλ.Συνταγματος μου το στειλαν σημερα το πρωι σε e-mail και απο περιεργεια το ειδα.
-
Ναι ε? Πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου, αφρική γίναμαι
(αυτό το πρώτο πληθυντικό εξαπλώνεται ραγδαία )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ναι ε? Πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου, αφρική γίναμαι(αυτό το πρώτο πληθυντικό εξαπλώνεται ραγδαία )
Κανονικα ομως χθες εδεσε το γλυκο και με την αφρικανικη σκονη
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Εγώ απλά μάτι έπαιρνα...
Έννοια σου, μη κρίνεις εξ ιδίας πείρας
Εντάξει, εγώ είμαι γνωστή αδερφή (τι διάβολο, Lancia Y οδηγώ... ). Απλώς από εσένα περίμενα περισσότερα, εδώ διατέλεσες περήφανος κάτοχος ανδροπρεπέστατης (τσέχας) Skoda Octavia, δεν θα περίμενα ποτέ να απειλείται ο ανδρισμός σου από τέτοιους υπανθρώπους...
Ευτυχώς όμως, δραπέτευσες και η Ελλάς, κέρδισε άλλον έναν μεγάλο Έλληνα!
-
ωρα ειναι να μιλησουμε για πακιστανικη-νηγιριανη-μπαγκλαντεσιανη μειονοτητα μετα την τουρκικη και αλβανικη........καπως ετσι ο χιτλερ τα πηρε στο κρανιο και ειπε η γερμανια για τους γερμανους και ξεφυγε απο καθε ελεγχο!!!
-
Η χειρότερη μειονότητα είναι αυτή των Ανθελλήνων. Δοσίλογους και προδότες τους έλεγαν παλιά, σήμερα έχουν επινοηθεί πιο ελκυστικές ονομασίες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η χειρότερη μειονότητα είναι αυτή των Ανθελλήνων. Δοσίλογους και προδότες τους έλεγαν παλιά, σήμερα έχουν επινοηθεί πιο ελκυστικές ονομασίες.μάλλον η πλειοψηφία των ηλιθίων (αρρώστια που δεν καταλαβαίνει 'τάξη' και πολιτικές πεποιθήσεις) είναι που δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα
-
εισαι και συ στην πλειοψηφια;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η χειρότερη μειονότητα είναι αυτή των Ανθελλήνων. Δοσίλογους και προδότες τους έλεγαν παλιά, σήμερα έχουν επινοηθεί πιο ελκυστικές ονομασίες.Οπως ,για λεγε εχω ενα κακο προαισθημα οτι θα συμφωνησω μαζι σου.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εισαι και συ στην πλειοψηφια;πείσε με οτι δεν είσαι εσύ
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;