-
ότι και να βάζεις στο Polo Νικολάκη εσύ που δεν είσαι μουράτος μπλουζάκι Polo θα παραμείνει. άκου κει Polo....
αστείο...
τουλάχιστον δεν είναι αυτοκίνητο για transexual
-
ότι και να βάζεις στο Polo Νικολάκη εσύ που δεν είσαι μουράτος μπλουζάκι Polo θα παραμείνει. άκου κει Polo....
αστείο...
-
αστείο...
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
Το θέμα είναι ότι ένας mod αντί να 'γελάει' να λέει και κανένα επιχείρημα της προκοπής.....και να δίνει το καλό παράδειγμα...και κύριε mod με την Alfa 33 που νιώθεις και περήφανος που την οδηγάς κιόλας ...έθεσα κάποια ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν...και προσπεράστηκαν και το θέμα γύρισε αποκλειστικά σε ταχύτηα...από πιτσιρικάδες που οδηγούν Rav4... με τα λεφτά του μπαμπά....
1.οι Alfa μετά απο 5-6 χρόνια κρατάνε ρελαντί?ή το ρελαντί τους που ξεκινούσε ξέρω γω από τις 1500 στροφές περνάει κάνα 900αρι?έχω ένα κάρο παραδείγματα από γνωστούς και φίλους...
2.Λέτε ότι η Renault τρίζει...η Alfa 33 και η 75 και και και τι κάνουν?ποιο λίγο τρίζουν τα πλοία 35 χρονων που διασχίζουν το πέλαγος...
3.Η Renault βγάζει ηλεκτρικά...για αυτό στην πρώτη βροχή όλα τα χρόνια κάτι Punto και κάτι Panda μένανε στην άκρη...
4.Από άνεση?αναρτήσεις?έλα δε σε ακούω...καθίσματα που για να πας Αθήνα-Θεσσαλονίκη με τις κουδουνίστρες θες 4-5 στάσεις?
5.Χώρος αποκσευών?δε σε ακούω...480 λίτρα...από ένα cabrio με ανάπηρο σασί...
εγώ λοιπόν με αυτό το ανάπηρο Renault μπορώ να κουβαλήσω 4 άτομα άνετα,έχω ένα τεράστιο χώρο αποσκευών μπορώ να μπω και με τη γραβάτα μου μέσα ότα χρειαστεί και να κάνω τη φιγούρα μου αν και δεν είμαι 22χρονος σαν κάτι άλλους γιατί το αμαξι το πήρα γιατί είναι πανέμορφο...με την Alfa 156 την Corollitsa το Mitsubishi Colt που να πάω?δε σε ακούω...
για 1.6 110 αλογα καλά είναι...τελική καταλόγου 195 έχει..δεν θέλω και παραπάνω...γιατί άμα πιάσουμε το μεγάλο με τα 2.0 170 άλογα παίρνει τον καταλογο της Fiat και της Toyota και τον στέλνει για τσάι...
κάθομαι από περιεργεια να δω το group της Fiat και βλπεω κάτι 500...ο άλλος μου λέει για Panda... είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που υπερασπίζοντε αυτά τα αυτοκίνητα...Punto που πάμε ρε...
ΥΓ: Θα ήθελες πάντως στα 18 σου(γιατί τότε είχα το Rav) να οδηγάς αμάξι 37.000Ε μπας και ρίξεις και κανένα γκομενάκι....
Megane CC
Δε μου έχει μείνει άντερο....
είναι τραγικό να νομίζουν ότι σε κοροιδεύουν ανάπηροι εγκεφαλικά με τα λεφτά του μπαμπά ..πες μας βρε αγόρι μου εσύ τι οδηγείς..ντρέπεσαι?
Daihatsu Sirion?ναι θυμάμαι από αυτά που τους βάζεις βαρίδια μην τα φυσήξει ο άνεμος και τον κατηγορήσουν για κλοπή...πολύ καλό για να πουλάς πατάτες στη λαική...Megane CC
Τέτοιο κόμπλεξ καιρό είχα να δω.
Να ξέρεις ότι οι χαρακτηρισμοί το μόνο που κάνουν είναι να δείχνουν την έλλειψη επιχειρημάτων...
Φιγούρα λέει...
Υποθέτω θα είσαι κανένας 40αρης που θα ψωμολύσαγε σε όλη του τη ζωή και κατάφερε επιτέλους να πάρει κάμπριο και το παίζει γκόμενος...
Megane CC
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υποθέτω θα είσαι κανένας 40αρης που θα ψωμολύσαγε σε όλη του τη ζωή και κατάφερε επιτέλους να πάρει κάμπριο και το παίζει γκόμενος...
Megane CCΜπα!!! Πιτσιρικάς μάλλον!
Στα 40 αρχίζεις να κοιτάς μεσαίο κάμπριο έστω και μτχ, σειρά 3 ή CLK που εκπέμπει και μια σοβαρότητα, ωριμότητα και κάτι ανώτερο ή άντε απο μικρομεσαίο ένα Eos που έχει μια συντηρητικότητα! Ή ακόμα καλύτερα ... μικρό διθέσιο ... για να δείχνει ότι δεν υπάρχουν οικογενειακές υποχρεώσεις! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=t4VrqymgVvg το μεγκανε παραδιδει μαθηματα οδηγικης απολαυσης
+1000
-
@Ιταλάκια μου εβαλες τις πωλήσεις ως το 2001 για να θυμηθείς τα νιάτα σου?
Τότε ειχαμε ακόμα Σημίτη...Μου έβαλες και τις βλάβες του autotriti xoxo...και η Αλφα καραγκιοζιλίκι παραμένει πρώτη..
@C.L.A.B. άλλο παίρνω Toyota γιατί καλύπτει τις ανάγκες μου και άλλο παίρνω Toyota και κάνω ανοίγματα εγώ και τελικιάζω και δε χαλάει....ε δεν είναι μιζέρια?
Ήθελα να ξέρα οι άλλοι σοβαροί Eυρωπαίοι ασχολούντε με Ιαπωνικά κάρα?δυσκολα όταν πας Γερμανία και όποιον βλέπουνε να οδηγάει ακόμα και Opel τον δουλεύουνε...
όσο για αυτό >Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
κ τελειωνω,απο τη στιγμη που δεν εισαι χορηγος κανενος απο εμας,θα σε παρακαλουσα να εκφραζεσαι με ηπιοτερους τονους.μη προσπαθεις εναγωνιως να καταστρεψεις διαδικτυακες-διαπροσωπικες σχεσεις φεροντας στην επιφανεια τα οποια συμπλεγματα σε διακατεχουν..εκτος κ αν τη βρισκεις κ αποκτα νοημα η μερα σου με το να ερχεσαι σε διαμαχες οποτε ορθως πραττεις..
δεν έχω κανένα σύμπλεγμα αλλά έλεος πια με την ηλιθιότητα Toyota Alfa Romeo Hyundai Kia και κάνα Α3 για ξεκάρφωμα.
και φυσικά το megane προσφέρει μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση από μια Toyota αυτό δα έλειπε.
Γιατί ρε γμτ όλοι οι βλαμμένοι τα βάζουν με την Alfa? Μεγάλη απορία το χω....
ίσως γιατί έχουμε βαρεθεί τη δικτατορία της ηλιθιότητας?το σκέφτηκες ποτέ σου εξυπνάκια?
http://www.youtube.com/watch?v=t4VrqymgVvg το μεγκανε παραδιδει μαθηματα οδηγικης απολαυσης
δε σε χάλασε
αστείο...
θα θέλες πολύ να το έχεις αλλά κάτσε με το υπέροχο Polo σου το 1.4 άρακι με το ψευτο-τούρμπο που για να ανοίξει χρειάζεται φουρνέλο
Megane CC
Τέτοιο κόμπλεξ καιρό είχα να δω.
Να ξέρεις ότι οι χαρακτηρισμοί το μόνο που κάνουν είναι να δείχνουν την έλλειψη επιχειρημάτων...
Φιγούρα λέει...
Megane CC
μέσα έπεσες πιτσιρίκο...
στα 20 μου οδηγούσα Seat που αγόρασα με δικά μου λεφτά.
Το Megane το πήρα πριν 4 χρόνια πάλι με δικά μου λεφτά...εσένα βουτυρόπαιδο τι θα σου πάρει ο μπαμπούλης?πήγαινε ρώτησε τον μην τον διακόψεις όμως βίαια από το διάβασμα του χρηματιστηρίου και σε μαλώσει ε
και πες μας και τι οδηγείς μην ντρέπεσαι..
-
Ακόμα να φάει ban?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Megane CCΜπα!!! Πιτσιρικάς μάλλον!
Στα 40 αρχίζεις να κοιτάς μεσαίο κάμπριο έστω και μτχ, σειρά 3 ή CLK που εκπέμπει και μια σοβαρότητα, ωριμότητα και κάτι ανώτερο ή άντε απο μικρομεσαίο ένα Eos που έχει μια συντηρητικότητα! Ή ακόμα καλύτερα ... μικρό διθέσιο ... για να δείχνει ότι δεν υπάρχουν οικογενειακές υποχρεώσεις!29 είμαι και έχω το θάρρος της γνώμης μου κόντρα στην μετριότητα των εταιρειών που παίρνουν έναν κουβά σφουγγαρίσματος από τα super market του βάζουν και 4 ρόδες και τα βαφτίζουν αυτοκίνητα...και μαζεύοντε οι μαλ.... και χαίροντε που πήρανε το μεσαίο 1.4 με το ψευτο-turbo...και Suzuki Swift λέει 1.3....που φτάσαμε ρε...αλλά για όλα φταίνε τα γαλλικά αυτοκίνητα γιατί είναι ζημιάρικα και έχουνε ακριβά σέρβις..
-
Και με τα 2 χέρια?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Και με τα 2 χέρια?Τα φάσκελα που ρίχνω τώρα σίγουρα...τα υπόλοιπα δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
παίρνουν έναν κουβά σφουγγαρίσματος από τα super market του βάζουν και 4 ρόδες και τα βαφτίζουν αυτοκίνητα... ψευτο-turbo...
Σε ποια αμαξια αναφερεσαι?
Θα ηθελα να διαβασω την αποψη σου, καθως και τα χλμ που εχεις οδηγησει το καθε αμαξι.και Suzuki Swift λέει 1.3....
Τι εχει το swift ?
-
Για βοηθείστε κάποιος για να καταλάβω. Το Megane CC είναι το καλύτερο μικρομεσαίο; Το καλύτερο convertible; Το καλύτερο 1.600άρι; Δεν έχω καταλάβει ακόμα με τι συγκρίνεται και γίνεται όλη αυτή η βαβούρα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για βοηθείστε κάποιος για να καταλάβω. Το Megane CC είναι το καλύτερο μικρομεσαίο; Το καλύτερο convertible; Το καλύτερο 1.600άρι; Δεν έχω καταλάβει ακόμα με τι συγκρίνεται και γίνεται όλη αυτή η βαβούρα.με ολα
(ή μεχρι Μ5 σιγουρα ) -
Into-megane
σε παω επειδη εχεις αποψη κα ιτην εκφραζεις με τολμηρο τροπο αλλα ετσι και σε πετυχω στον δρομο καμια φορα θα φας τετοια σκονη που θα κανει τον μηχανισμο τον υαλοκαθαριστηρων να χαλασει απτο πολυ αριστερα δεξια -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Into-megane
σε παω επειδη εχεις αποψη κα ιτην εκφραζεις με τολμηρο τροπο αλλα ετσι και σε πετυχω στον δρομο καμια φορα θα φας τετοια σκονη που θα κανει τον μηχανισμο τον υαλοκαθαριστηρων να χαλασει απτο πολυ αριστερα δεξια
Οfftopic απο:Για ποιό αυτοκίνητο θα προδίδατε τα πιστεύω σας