Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Για τη δημοσια χλευη συνανθρωπων μας κ.α. ιστοριες
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Για τη δημοσια χλευη συνανθρωπων μας κ.α. ιστοριες
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 3 / 4
    Αντίλογος
    34
    64
    74
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      gauguin last edited by

Όποιος δεν θέλει, δεν πηγαίνει στην εκπομπή. Σε κάποιο επεισόδιο ο σύζυγος (υπήρχε, δεν ήταν χωρισμένη η οικογένεια) δεν εμφανίστηκε. Όχι ότι κατάφερε και κάτι βέβαια...
      Όποιος δεν θέλει, δεν τη βλέπει. Τη βλέπω και τη θεωρώ προτιμότερη από κάποια άλλα σκουπίδια.

Προσωπικά ενοχλούμαι από την αισθητική-σκηνοθετική προσέγγιση, πιστεύω ωστόσο ότι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει. Κάποιες οδηγίες που δίνονται σε όσους εμφανίζονται μπορούν να πιάσουν τόπο σε πολύ περισσότερο κόσμο.
      Ξανά: δεν θα τη βλέπαμε αν δεν θέλαμε - κι εσείς που κράζετε ακόμα περισσότερο.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • 8
        888888 last edited by

Ολοι εσεις που κοπτεστε για τη διαπομπευση, τη κοροϊδια του ατυχου κλπ συγκινητικα αφου ειστε τοσο σωστοι γιατι (οι περισσοτεροι) δημοσιευετε φωτογραφιες στο http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35906, γιατι γελατε με αυτες, και γιατι κοροϊδευτε τους περι ων ο λογος ιδιοκτητες??

Στο τελος τελος αυτοι που βγαινουν στο γυαλι το κανουν με τη θεληση τους και εν γνωσει τους οτι θα μαθευτει η ιστορια τους με ολες τις συνεπειες που συνεπαγεται κατι τετοιο.
        Ποιος απο εσας καλοι μου ηθικολαγνοι (που γραφετε σχολιαζετε γελατε στο εν λογω θεμα) εχει τη συγκαταθεση εστω και ενος απο οσους διαπομπευετε??

Και ποια διαφορα εχει ο Θεατης αυτης εκπομπης απο το θεατη (και μαλιστα δημοσια σχολιαζοντα) των φωτογραφιων αυτων??

Αφηστε τις υποκρισιες επιτελους...

• K
          kavoyras last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:

για πες

ρε μλκ αφού δε λέγεται (δημόσια), πώς θα στα πω?

Θα σου πω μόνο τι κάνω εγώ (ως αποτέλεσμα αυτών που έχω ακούσει) και από κει και πέρα ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας:
          -δεν πίνω ποτέ από τα ποτήρια που διατίθονται στο δωμάτιο και στο μπάνιο (αγοράζω πλαστικά)
          -δεν χρησιμοποιώ δικές τους πετσέτες παρά μόνο αυτές που είναι 'για κάτω' (πετσέτα που θα πατήσεις βγαίνοντας από το ντουζ).
          -ελέγχω πάντα πολύ καλά τα σεντόνια και τις κουβέρτες πριν ξαπλώσω στο κρεβάτι και τους 'τσεκάρω'* ότι μου αλλάζουν τα σεντόνια κάθε μέρα ή κάθε 2 μέρες (όπως προβλέπει ο κανονισμός-?- του ξενοδοχείου).

Κι όλα αυτά τα κάνω εγώ που ούτε κατά διάνοια δεν είμαι σιχασιάρης.
          Εννοείται (βέβαια) ότι αυτά δεν ισχύουν παντού και έχουν υπάρξει και ξενοδοχεία (σύμφωνα με την ξαδέρφη) που είναι πολύ σοβαρά και σέβονται απόλυτα τον πελάτη.
          Τέλοσπάντων.Είμαστε way offtopic.

Το...'κακό' είναι ότι στις εκπομπές όπου πάει και η κάμερα θα φανούν ούτε τα μισά από αυτά που γίνονται στην πραγματικότητα και επίσης ή το ξενοδοχείο θα είναι ΓΤΠ από μόνο του (και 1 αστέρι να του βάλουν πολύ είναι ) και γι'αυτό δεν επιβιώνει ή το ξενοδοχείο θα έχει πολλά έξοδα και μηδενικά έσοδα (λόγω λανθασμένης πολιτικής και marketing του ξενοδοχείου) και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και χρειάζεται την (τσάμπα) προβολή-διαφήμιση.

*σημειώνω με μία μικρή κουκίδα από στυλό bic από την ανάποδη πλευρά του σεντονιού κάποια συγκεκριμένη γωνία στα σεντόνια (και στα πάνω και στα κάτω σεντόνια), οπότε δεν μπορούν να με δουλέψουν ότι έχουν αλλάξει σεντόνια , διότι αν δεν ξέρεις που έκανα αυτό το μικρό σημαδάκι (που φεύγει πολύ άνετα με το πλύσιμο), δεν μπορείς να το βρεις.
          Εννοείται ότι ελέγχω και τις 4 γωνίες ανεξάρτητα από το σε ποιά γωνία έκανα εγώ το σημάδι.

• A
            asimov last edited by

Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
            ...ο κ.Σαμουήλης...

Την ιστορια αυτου του γελοιου υποκειμενου τη γνωριζεις;
            Θυμασαι την παρακμιακη 'εκπομπη' που εκανε σε trash καναλι τοτε με το χρηματιστηριο και τι 'συμβουλευε' τους κακομοιρηδες που τον βλεπανε;

• S
              saxon_747 last edited by

Ο χρήστης 888888 έγραψε:
              Ολοι εσεις που κοπτεστε για τη διαπομπευση, τη κοροϊδια του ατυχου κλπ συγκινητικα αφου ειστε τοσο σωστοι γιατι (οι περισσοτεροι) δημοσιευετε φωτογραφιες στο http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35906, γιατι γελατε με αυτες, και γιατι κοροϊδευτε τους περι ων ο λογος ιδιοκτητες??

Oxι μονο στο 'Australia Uber Alles!!!!!' ....
              Eιδες τι επαθε η κακομοιρα η Κα Βακαλαου...

• D
                dstou last edited by

σημειώνω με μία μικρή κουκίδα από στυλό bic από την ανάποδη πλευρά του σεντονιού κάποια συγκεκριμένη γωνία στα σεντόνια (και στα πάνω και στα κάτω σεντόνια), οπότε δεν μπορούν να με δουλέψουν ότι έχουν αλλάξει σεντόνια , διότι αν δεν ξέρεις που έκανα αυτό το μικρό σημαδάκι (που φεύγει πολύ άνετα με το πλύσιμο), δεν μπορείς να το βρεις.
                Εννοείται ότι ελέγχω και τις 4 γωνίες ανεξάρτητα από το σε ποιά γωνία έκανα εγώ το σημάδι.

Aούα, εδώ ξεπερνάμε σε εφευρετικότητα και καχυποψία και τη Μοσάντ και τη ΜΙ5.

• K
                  kavoyras last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

...ο κ.Σαμουήλης...

Θυμασαι την παρακμιακη 'εκπομπη' που εκανε σε trash καναλι τοτε με το χρηματιστηριο και τι 'συμβουλευε' τους κακομοιρηδες που τον βλεπανε;

ναι...
                  Ορισμένες συμβουλές βγήκαν καλές (στην τύχη?) και ορισμένες (αρκετές) βγήκαν άκυρες.

Όταν παίζεις αρκετά λεφτά σε ένα 'τζόγο' (γιατί τζόγος είναι η συνεχής μετακίνηση των χρημάτων σου από τις Χ μετοχές στις Ψ και μετά στις Ζ) και ΔΕΝ ξέρεις το 'άθλημα' και περιμένεις από αυτόν που βγαίνει στην ΤV για να σε συμβουλέψει, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Δεν μπορώ να πω ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή που κάνει τώρα ότι λέει αστήριχτα πράγματα πάντως και γενικά προσπαθεί με τα λιγότερα δυνατά πλήγματα να διορθώσει την κατάσταση. (άποψή μου βέβαια και δεν ξέρω αν συμφωνούμε ).

Βέβαια ο συγκεκριμένος άνθρωπος τώρα είναι (σύμφωνα με την εκπομπή και ΑΝ το έχει πιάσει σωστά το αφτί μου) διευθυντής οικονομικών αναλύσεων σε οικονομική εφημερίδα οπότε αμόρφωτος ή άσχετος (γι'αυτά που απαιτεί η εκπομπή φυσικά) δεν είναι.

• K
                    kavoyras last edited by

Ο χρήστης dstou έγραψε:

Aούα, εδώ ξεπερνάμε σε εφευρετικότητα και καχυποψία και τη Μοσάντ και τη ΜΙ5.

ξαναλέω...
                    δεν ήμουν έτσι πριν.εμπιστευόμουν το γεγονός ότι αφού λέγανε ότι πχ αλλάζουν σεντόνια κάθε πχ 2 μέρες, ότι τέλος...τα αλλάζουν.
                    Προσωπικές εμπείριες* ΣΥΝ αυτά που μου περιγράφει η ξαδέρφη με κάνανε έτσι.
                    Συγνώμη αλλά πώς αλλιώς θα μπορείς να τους 'ελένξεις' ότι όντως αλλάξανε σεντόνια?
                    Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου.Εσύ δεν ελέγχεις αν όντως οι υπηρεσίες που πληρώνεις είναι όντως αυτές που σου προσφέρουν?

*σου λένε ναι στα αλλάξαμε και ξέρω εγω ότι χθες καταλάθος λέρωσα (στο σημείο που ακουμπάει η πλάτη μου) το σεντόνι (μάτωσε ένα σπυρί από κουνούπι) και πάω να ξαπλώσω και βλέπω την στάμπα εκεί (και παρόμοιο σκηνικό δεν έχει γίνει 1 και 2 φορές) τι να πω?Επίσης...όταν πάω και τους λέω ότι παρακαλώ πολύ να αλλάξετε τα σεντόνια γιατί καταλαθος τα λέρωσα χθες (Αφού έχω δει ότι δεν τα έχουν αλλάξει) και να επιμένουν ότι έχουν αλλαχθεί...πώς εγώ να εμπιστεύομαι τον οποιοδήποτε όταν ξέρω τι παίζει και (γενικά)από θέμα διεύθυνσης και εντολής του ξενοδοχείου? (πχ βλέπετε καθαρά τα σεντόνια?απλώς τα τεντώνετε για να φαινονται καινούρια και θα αλλάζουμε σεντόνια κάθε 2 ή κάθε 3 μέρες αντί για κάθε 1 ή ΄2 αντίστοιχα=> λιγότερα έξοδα=> περισσότερα κέρδη γι'αυτόν για τις ίδιες παροχές που και καλά αγοράζεις).Δε χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο νομίζω.
                    ξαναλέω βέβαια ότι έχει τύχει να τσεκάρω ξενοδοχείο και να είναι ΟΚ σε όλα του και στο τέλος (φεύγοντας από το ξενοδοχείο) τους το είπα.

• D
                      dstou last edited by

Ωραία μπήκες στη λογική να το κάνεις αυτό και ανακαλύπτεις ότι δεν έχουν αλλάξει σεντόνια. Μετά τι κάνεις? Πας στη ρεσεψιόν και τους φωνάζεις να τους δείξεις την κουκίδα από το στυλό για να τους αποδείξεις ότι τα σεντόνια είναι τα ίδια?
                      Και προτού καν μπεις στο δωμάτιο πως ξέρεις ότι τα σεντόνια είναι αλλαγμένα από τον προηγούμενο και δεν είναι απλώς περασμένα στην πρέσσα για να φαίνονται οι τσακίσεις άψογες?

• K
                        kavoyras last edited by

Ο χρήστης dstou έγραψε:
                        Ωραία μπήκες στη λογική να το κάνεις αυτό και ανακαλύπτεις ότι δεν έχουν αλλάξει σεντόνια. Μετά τι κάνεις? Πας στη ρεσεψιόν και τους φωνάζεις να τους δείξεις την κουκίδα από το στυλό για να τους αποδείξεις ότι τα σεντόνια είναι τα ίδια?

ναι. πληρώνω 100-200-300€ τη βραδιά που περιλαμβάνει χ-ψ παροχές καλώς ή κακώς.
                        γιατί να ντραπώ εγώ που θα τους αποκαλύψω και όχι αυτοί που δεν έκαναν τη δουλειά τους σωστά?
                        Δεν το κατάλαβα.

Θα προσπαθήσω να είμαι διακριτικός όταν πάω στη ρεσεψιόν και προφανώς και δεν θα αρχίσω να φωνάζω ή να θίγω το θέμα μπροστά στους άλλους πελάτες, αλλά ναι...θα τους το πώ γιατί μέσα στην τιμή που μου δώσανε την βραδιά ήταν και η αλλαγή σεντονιών κάθε μέρα ή κάθε 2 μέρες.

Για να καταλάβεις ότι δεν είμαι τραγικός, έχω πάει και σε ξενοδοχείο που μου είπαν ότι θα μας βάλουν καθαρά σεντόνια αλλά θα τα αλλάξουν μόνο όταν φύγουμε (μετά από 4 μέρες) και μόνο εφόσον τα λερώσουμε.Ήταν ξεκάθαροι από την αρχή και δεν με πείραξε που δεν τα αλλάξανε.Επιπλέον εκεί η βραδιά δεν έχει 100€ όπως πχ στο άλλο που στα αλλάζουν κάθε μέρα τα σεντόνια, αλλά 70€.

Μου τη δίνει η οποιαδήποτε είδους κοροϊδία.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.

Και προτού καν μπεις στο δωμάτιο πως ξέρεις ότι τα σεντόνια είναι αλλαγμένα από τον προηγούμενο και δεν είναι απλώς περασμένα στην πρέσσα για να φαίνονται οι τσακίσεις άψογες?

δε θες να μάθεις.

βγήκαμε offtopic βέβαια.

• A
                          asimov last edited by

...ο κ.Σαμουήλης...

ναι...
                          Ορισμένες συμβουλές βγήκαν καλές (στην τύχη?) και ορισμένες (αρκετές) βγήκαν άκυρες.

Όταν παίζεις αρκετά λεφτά σε ένα 'τζόγο' (γιατί τζόγος είναι η συνεχής μετακίνηση των χρημάτων σου από τις Χ μετοχές στις Ψ και μετά στις Ζ) και ΔΕΝ ξέρεις το 'άθλημα' και περιμένεις από αυτόν που βγαίνει στην ΤV για να σε συμβουλέψει, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Δεν μπορώ να πω ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή που κάνει τώρα ότι λέει αστήριχτα πράγματα πάντως και γενικά προσπαθεί με τα λιγότερα δυνατά πλήγματα να διορθώσει την κατάσταση. (άποψή μου βέβαια και δεν ξέρω αν συμφωνούμε ).

Βέβαια ο συγκεκριμένος άνθρωπος τώρα είναι (σύμφωνα με την εκπομπή και ΑΝ το έχει πιάσει σωστά το αφτί μου) διευθυντής οικονομικών αναλύσεων σε οικονομική εφημερίδα οπότε αμόρφωτος ή άσχετος (γι'αυτά που απαιτεί η εκπομπή φυσικά) δεν είναι.

Και αμορφωτος και ασχετος ειναι και φυσικα η εφημεριδα που γραφει (δεν ξερω αν ειναι διευθυντης, αλλα δεν εχει σημασια) δεν ειναι απ' αυτες που θεωρουνται σοβαρες.
                          Πολυ καλα τα λεει εδω η Ποπη η Διαμαντακου:
                          http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 43608&ct=4

• K
                            kavoyras last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

Και αμορφωτος και ασχετος ειναι και φυσικα η εφημεριδα που γραφει (δεν ξερω αν ειναι διευθυντης, αλλα δεν εχει σημασια) δεν ειναι απ' αυτες που θεωρουνται σοβαρες.

μέσες-άκρες καλά τα λέει αν κι αυτή (κάνει το λάθος και) τσουβαλιάζει όλες τις περιπτώσεις και τα υπερ-απλουστεύει τα πράγματα.
                            προφανώς και δεν πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος προσφέρει κοινωνικό έργο, έτσι? (μόνο ως αστείο μπορεί να ειπωθεί )

Τέλος...να πω ότι σε καμία εκπομπή δεν παρότρυνε τους ανθρώπους να πουλήσουν τα σπίτια τους.
                            Το μόνο που έκανε σε 2 εκπομπές που είδα ήταν να τους παροτρίνει να φύγουν από το νοίκι που μένανε (πχ Γλυφάδα) και να πάνε να μείνουν στο δικό τους διαμέρισμα (πχ Δραπετσώνα) κι ας χρειάζονταν λίγα χρήματα για να συμμαζέψουν το σπίτι (όχι όπως το φαντάζονται εκείνοι οι οποίοι ζητούσαν πρακτικά να γκρεμίσουν και να ξαναχτίσουν το σπίτι ).

Τέλοσπάντων...εμένα με ενοχλεί το επικριτικό υφάκι του παρουσιαστή (είναι έτσι το ύφος του ή έτσι του έχουν πει να φέρεται? ) και καλά εγώ τα έχω κάνει όλα γ@μ@τα στη ζωή μου και εγώ ως τέλειος θα σας κρίνω αυστηρά και θα σας πω τι να κάνετε, αντί να σκύψει ανθρώπινα πάνω από το πρόβλημά τους να τους δώσει να καταλάβουν ανθρώπινα από που ξεκίνησε το λάθος (πίστεψαν σε λάθος ελπίδες-πράγματα).Αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα (η αιτία), πάλι εκεί θα καταντήσουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, οπότε τι βοήθεια τους προσφέραμε? Πίστωση χρόνου??

ΥΓ:αλήθεια...τι έχει σπουδάσει ο Σαμοήλης?

• 8
                              888888 last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

Τ μας λεει δηλαδη η Διαμαντακου??
                              Οτι οι κακομοιρηδες... κλαψ λυγμ.... που παρσυρθηκαν.... αλι αλι και τριςαλι... και ο κακος Σαμοϊλης...ουουουου...

Λαϊκισμος και υποκρισια του κερατα δηλαδη.

Βεβαια η Διαμαντακου και οι ομοιοι της Διαντακου αγνοουν (ή θελουν να αγνοουν) το οτι οι κακομοιρηδες ζητανε εθελοντικα και εκουσια τις 'συμβουλες' του Σαμοϊλη και βγαινουν με τη θεληση τους στο γυαλι.

Και αν ο Σαμοϊλης (και ο καθε Σαμοϊλης) ειναι κακος και υποκριτης που καποτε πουλαγε χρηματιστηριακες συμβουλες αλλο τοσο ειναι και η Διαμαντακου (και η καθε Διαμαντακου) που γραφει σε μια εφημεριδα που διαφημιζει στεγαστικα, καταναλωτικα, και ολων των ειδων τα δανεια.

• M
                                megane98hp last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:
                                .........

Όλα καλά, όλα ωραία αλλά.... τώρα το κατάλαβες ότι το 80% - για να μην πώ το 90% - των εκπομπών βασίζονται σε τέτοιου είδους ιδέες? Εγώ μάλιστα θα έλεγα κάτι λίγο διαφορετικό. Απο όλη αυτη τη σαβούρα που μας πασάρουν η συγκεκριμένη εκπομπή είναι η λιγότερο κακή. Γιατι το λέω? Εντάξει το κανάλι 'πατάει'' στη βλακεία ορισμένων και έχει τηλεθέαση, οι όποιοι καταχρεωμένοι πάνε στην εκπομπή, κράζονται απο όλο το κόσμο αλλά μέσα σε όλο αυτο το χαμό δε μπορει, όλο και κάποιοι μπορει να προβληματίζονται απο τα χάλια τους - ειδικά αν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με τον 'καλεσμένο' - οπότε μπορει να κάτσουν κάτω και να στίψουν το μυαλουδάκι τους μπάς και ξελασπώσουν.

• S
                                  skye last edited by

για το 'δεν ειναι υποχρεωτικη η εκπομπη, αν θες αλλαζεις καναλι κλπ'

->
                                  γουσταρω να δω και να μπω μετα φορουμ να κραξω. αμα δε σας αρεσει μη μπαινετε στο θεμα μου. υπαρχουν κι αλλα θεματα

'κανω κ γω το ιδιο. νομιζετε τοσο ευκολα μπορειτε να ξεφυγετε απ'τον Φουσεκη;'

ΥΓ ειμαι forumιτης προς μιμηση
                                  με posts που σηκωνουνε μηνυση
                                  γονεις και κρατικοι φορεις δε μ'εχουνε σ'εκτιμηση

• T
                                    tazz last edited by

Ο χρήστης 888888 έγραψε:

Τ μας λεει δηλαδη η Διαμαντακου??
                                    Οτι οι κακομοιρηδες... κλαψ λυγμ.... που παρσυρθηκαν.... αλι αλι και τριςαλι... και ο κακος Σαμοϊλης...ουουουου...

Λαϊκισμος και υποκρισια του κερατα δηλαδη.

+1
                                    H συγκεκριμένη κυρία είναι η ίδια που μέσα από τη στήλη της κράζει τα παράθυρα στα δελτία ειδήσεων, ενώ συγχρόνως η ίδια τους προσφέρει ποιοτικό άλλοθι εμφανιζόμενη κάθε φορά που την καλούν

• M
                                      manosk last edited by

Προσωπικά κρίνω πολύ αστείο το ότι η ηλιθιότητα, η ματαιοδοξία, η νοοτροπία της αρπαχτής, η ανάγκη αυτοπροβολής ώστε να ειπωθεί πλέον το 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;' γίνεται προσπάθεια να ερμηνευτούν με ιδεολογικά κριτήρια.

Το σύστημα του φταίει του άλλου που δανείστηκε για να γλεντάει. Ε, τι άλλο;

• M
                                        monika last edited by

Ο χρήστης kubiak έγραψε:

Η ξεφτίλα, η ατομική οικονομική καταστροφή και η ατομική μιζέρια στην οθόνη σας, τώρα και με πιτόγυρα...

Απορώ πως το άντεξες, θα είχα πλύνει τα χέρια μου και θα είχα αλλάξει κανάλι αμέσως...

Βλέπουμε αυτά τα χάλια ( όλοι μας ) γιατί έχουμε την ίδια νοοτροπία που είχαν οι Ρωμαίοι που πήγαιναν στο Κολοσσαίο να δούνε αίμα με τα λιοντάρια και τους Χριστιανούς και τους μονομάχους, οι άνθρωποι έχουν τα ίδια ένστικτα, δεν αλλάζουν, ας μη κατηγορεί ο ένας τον άλλο, είναι η ανθρώπινη φύση αυτή.

Η ανθρώπινη φύση είναι πολλά πράγματα και συμπεριφέρεται πολλές φορές ως μάζα.
                                        Συχνά το βλέπω ως 'τρώω ό,τι υπάρχει στο τραπέζι'. Αν στο τραπέζι υπάρχουν μονίμως τροφές με
                                        ωραία γεύση αλλά βλαβερές στην υγεία αναγκάζεσαι και τρως από αυτές, εθίζεσαι σε αυτές.
                                        Έτσι είναι και το τηλεοπτικό τοπίο. Τα cheese σερβίρονται την ώρα που πεινάει ο κόσμος ενώ τα όσπρια την ώρα που κοιμάται...

Η ξεφτίλα, η ατομική οικονομική καταστροφή και η ατομική μιζέρια στην οθόνη σας, τώρα και με πιτόγυρα...

Απορώ πως το άντεξες, θα είχα πλύνει τα χέρια μου και θα είχα αλλάξει κανάλι αμέσως...

Βλέπουμε αυτά τα χάλια ( όλοι μας ) γιατί ...

Ποιος τα βλεπει καλε,αφου ολοι αλλαζουν καναλια γρηγορα...

Αμ δε...

_

Είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε τα όσπρια και να πετάξουμε τα cheese. Αυτοί μας δίνουν τη χειρότερη τροφή. Εμείς ας πάρουμε την πρόκληση να αντισταθούμε. Προσωπικά έχω βγάλει την τι βι μου τελείως από την μπρήζα... Όσο πάει γίνεται και χειρότερη...
                                        Και αν κάποιοι δεν έχουν συνείδηση του τι κάνουν προβάλλοντας τον εαυτό τους στα μέσα με εξευτελιστικούς τρόπους, εμείς οι υπόλοιποι που αυτοτιτλοφορούμαστε ως 'έξυπνποι και περισσότερο νοήμονες', ας τους προστατεύσουμε αντί να συμπορευόμαστε με την ανοησία τους επικροτώντας την, βλέποντας τέτοιες εκπομπές.

• M
                                          monika last edited by

Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
                                          Σχετικα με τη χλευη:
                                          Το σεξ σταματησε να πουλαει. Ο κοσμος το συνηθισε.
                                          Ασε που πλεον, το σεξ ειναι το λιγοτερο που τον απασχολει.
                                          Γουσταρει πιο πολυ να παρακολουθησει καποιον που χρωσταει περισσοτερα απο τον ιδιο, για να νιωσει λιγο καλυτερα.

Ασχολούμαστε με αυτά που έπρεπε να μένουν εντός των πυλών των υπνοδωματίων μας, με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος στο κρεβάτι του, με τα χρέη που έχει ο καθείς που δεν πρόσεξε και παρασύρθηκε στην κατανάλωση, με τον καθέναν που βγάζει τα εσώψυχά του στην 'Στιγμή της αλήθειας', με τον κακόμοιρο με την νοητική υστέρηση που ψάχνει νύφη, με τον αγρότη που ψάχνει νύφη, με το ψώνιο που θέλει να γίνει σαν την Βανδή, με τον έναν και με τον άλλον. Και όταν τα συνηθίσουμε και όλα αυτά, όπως και το σεξ, θα έρθει κάτι άλλο να κρατάει το μυαλό μας δέσμιο και μακριά από την πιο σημαντική ερώτηση: Ο εαυτός μας που είναι σε όλα αυτά; Τον κοιτάξαμε ποτέ; Τον κρίναμε ποτέ; Η ζωή των άλλων και του κάθε χρεωμένου είναι η ζωή μας; Πού είναι η δική μας ζωή σε όλα αυτά;!

• C
                                            costaslio last edited by

ΥΓ:αλήθεια...τι έχει σπουδάσει ο Σαμοήλης?

Ο άνθρωπος είναι κορυφή!!!! Δεν έχει σημασία τι έχει σπουδάσει σημασία έχει ότι βοηθάει μ@@@@@ες συνανθρώπους μας!!!!!!!!!!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ