-
Θυμάστε ποιά ήταν η τελευταία φορά που επευφημήσατε κίνηση της ΕΛΠΑ_ΕΘΕΑ; Είναι πολύ συγκινητική η στιγμή γιατί εγώ δεν θυμάμαι κανένα θρέντ να λέει ΜΠΡΑΒΟ!
εδώ μέχρι και η αντιπολίτευση συμφωνεί(APR) συμφωνεί!!!βέβαια το δίπορτο είναι λίγο πρόβλημα, αλλά εάν οργανωθούν κατάλληλα και εκπροσωπούνται όλοι κάτι μπορεί να γίνει...
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Τοσο καιρο γιατι δεν ειχατε βγαλει λοιπον καποιον εκπροσωπο εσεις οι 200-300 απο τα 350 θαλασσια χλμ να λεει την αποψη σας στον συνδεσμο?...σε ποιο σύνδεσμο, στο ΣΟΑΑ ή στο ΣΟΑΒΕ?
...Δεν ειναι φετινος ο συνδεσμος, απο το 1969 υπαρχει,...
ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, Ο ΣΟΑΑ ή Ο ΣΟΑΒΕ???
...απλα ισως να μην σας ενοιαζε γιατι δεν ηταν υποχρεωτικο μεχρι τωρα το 30αρικο...
Άρα το 30άρικο είναι το θέμα μας...
...παρων σε σχεδον ολους τους αγωνες...
Δηλαδή και στους αγώνες εδώ κάτω θα κατεβαίνει ΠΑΝΤΑ κάποιος εκπρώσοπος του ενός ή του άλλου συνδέσμου?
...Καθε χρονο δινετε 160 ευρω στην ΕΘΕΑ και το βουλωνετε και φευγετε χωρις να εχετε αποψη για τιποτα,χωρις να ξερετε καν που πανε τα λεφτα σας,τα 30 ευρω του συνδεσμου σας πειραξαν...
160 εδώ, 30 εκεί, 20 παραπέρα... ε ναι και το 1€ παραπάνω, που δίνετε χωρίς ουσία, σίγουρα τους πείραξε. (Λέω τους, γιατί εγώ δεν είμαι αγωνιζόμενος)
...και που εχετε τη δυνατοτητα να ακουγεται η αποψη σας...
Μα φυσικά, αφού όλοι τους θα είναι παρών σε όλες τις συνελεύσεις...
...Δεν θα γινουν τα 30ευρα τσοχες για μπριτζ οπως μπορει να γινοντουσαν τα 160ευρα αλλου!...
...δεν με πείθεις...
...Τα προβληματα δεν λυνοται ατομικα, συλλογικα λυνονται και παρτε το χαμπαρι...
...αυτό είναι σίγουρο, όμως η συγκεκριμένη (γελοία) αποφαση προσθέτει και άλλα προβλήματα...
ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΤΟΥ ΣΤΥΛ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ) ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ...
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΤΟΥ ΣΤΥΛ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ) ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ...
...ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΑΙΖΕΙ..????
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
...ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΑΙΖΕΙ..????Άστο καλύτερα...
...στην καλύτερη περίπτωση θα ξεράσεις -
CRN, οταν εμεις οι αγωνιζομενοι αδιαφορουμε για το συνδεσμο μας, δεν πληρωνουμε συνδρομες με αποτελεσμα να ειναι πιο αδειος και απο τα ασφαλιστικα ταμεια της χωρας, δεν πηγαινουμε στις συναντησεις και το ολο πραγμα ειχε αρχισει να γινεται απλα τραγικο, η αποφαση αυτη ειναι η απαρχη για τη σωτηρια του ΣΟΑΑ. Οταν εισρευσει χρημα στα ταμεια και αποπληρωθουν τα χρεωστουμενα, η επομενη κινηση (κατ εμε) πρεπει να ειναι η αλλαγη εδρας, γιατι η υπογα της Μιχαλακοπουλου πριν (πααααρα) πολλα χρονια μπορει να βολευε, αλλα τωρα αν απλα ο συνδεσμος παει σε οποιοδηποτε κτηριο 2 δρομους παραλληλα με την Εθνικη, (και θα μπορει αφου τα εσοδα θα ειναι εγγυημενα απο τις License) τοτε θα αρχισει σιγα-σιγα να πηγαινει και ο κοσμος. Και οταν ο κοσμος αρχισει να πηγαινει, τοτε μοιραια 2 μερες δεν θα ειναι αρκετες και ετσι οι οδηγοι επιτελους (...) θα ειναι περισσοτεροι και οι συζητησεις μαζι με τις οποιες προτασεις-αποφασεις, ουσιαστικοτερες. Και ετσι θα εχουμε πετυχει το αυτονοητο, δλδ να επηρρεαζουμε ΕΜΕΙΣ, οι καθ υλην ενδιαφερομενοι, τα πραγματα του σπορ. Δυστυχως για ΟΛΑ η κινητηριος δυναμη ειναι το χρημα. Αυτη λοιπον η 30αρα (ουτε ενα ρεζερβουαρ βενζινη δλδ) αν μαζευτει απο καθε αγωνιζομενο ( εστω και 'με το ζορι' ) ειναι υπεραρκετη να μας βαλει στον ισιο δρομο.
Εγω παντως πραγματικα απορω πως γινεται να ειναι τοοοοοοσο σκατα τα πραγματα και ο αγωνιζομενος να μην κανει την αντανακλαστικη κινηση να στραφει και να βοηθησει (οπως μπορει) το συνδικαλιστικο του οργανο. Κατεβαινα συστηματικα στο ΣΟΑΑ απο την πρωτη στιγμη που ξεκινησα αγωνες (αυτη την εποχη μου ειναι αδυνατον λογω ενος σοβαροτατου θεματος) και εβλεπα αυτη τη γυμνια, για την οποια ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. Θυμηθειτε το, με αυτη την κινηση, αργα και σταθερα θα αλλαξουν τα πραγματα, αρκει να μη μεινουμε μονο στο μαζεμα χρηματων/ξεπληρωμα χρεων. Με σταθερο εισοδημα ο ΣΟΑΑ πλεον, θα μπορει (και θα πρεπει) να κανει αρκετα...
ΥΓ: Ισως να μην ειναι αντικειμενικο, αλλα για μενα δεν πρεπει να ειμαστε τοσο ευκολοι στην κριτικη μας (γενικα το λεω). Το τωρινο ΔΣ ειναι στο τιμονι περισσοτερο καιρο απο το κανονικο και κραταει ακομα. Οι ανθρωποι εχουν καδο πλυντηριου και οχι στομαχι, γιατι το να εισαι επικεφαλης σε κατι που χρωστα τοσα πολλα, δεν νομιζω πως ειναι κατι που θα ηθελε ο καθενας μας. Εγω παραδεχομαι το Γιωργο και το Νικο (αυτους εβλεπα συχνοτερα και δεν θεωρω οτι οι υπολοιποι υστερουν, προς θεου) γιατι αν μη τι αλλο ειναι φιλικοτατοι ανθρωποι και μπραβο τους.-
ΥΓ2: Η Κρητη εχει κανει πολυ μεγαλη προοδο στο μηχανοκινητο και εχει πλεον τους δικους της θεσμους και ΜΠΡΑΒΟ! Καιρος λοιπον να φτιαχτει και ο ΣΟΑΑ νοτιου Ελλαδος, γιατι οχι λοιπον; ή ακομα καλυτερα, ΕΝΑΣ ο ΣΟΑΑ και να υπαρχουν εντος του εκπροσωποι για ολα τα 'ρευματα' (Β-Ν Ελλαδα, Ιστορικα, μορφες αγωνων). -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Τοσο καιρο γιατι δεν ειχατε βγαλει λοιπον καποιον εκπροσωπο εσεις οι 200-300 απο τα 350 θαλασσια χλμ να λεει την αποψη σας στον συνδεσμο?
Δεν ειναι φετινος ο συνδεσμος, απο το 1969 υπαρχει, γιατι δεν το ειχατε κανει ολα αυτα τα χρονια αφου σας ενδιαφερει να ακουγεστε, απλα ισως να μην σας ενοιαζε γιατι δεν ηταν υποχρεωτικο μεχρι τωρα το 30αρικο (?) .
Οσο για τους 'Κοσμοπουλαιους' που αναφερεις φιλε δεν ξερω ποιοι ειναι, αλλα για τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ που τον ξερω πολυ καλα, να ξερεις οτι πολυ που χεστηκε για τις εξουσιες. Ελα να μου το πεις, αν εχεις δει ανθρωπο μετα απο σοβαροτατη εγχειρηση με τις πατεριτσες να ειναι παρων σε σχεδον ολους τους αγωνες και να ακουει τον καθεναν απο εμας να του λεει το μακρυ του και το κοντο του με την ιδια προσοχη που εχει ενας διακος οταν του μιλαει αρχιμανδριτης, οπως ηταν αυτος γιατι γουσταρει το αθλημα, αντι να καθεται στο κρεβατι του και να δηλωνει τραυματιας.
Καθε χρονο δινετε 160 ευρω στην ΕΘΕΑ και το βουλωνετε και φευγετε χωρις να εχετε αποψη για τιποτα,χωρις να ξερετε καν που πανε τα λεφτα σας,τα 30 ευρω του συνδεσμου σας πειραξαν που μπορειτε να μαθετε ανα πασα στιγμη που πανε και που εχετε τη δυνατοτητα να ακουγεται η αποψη σας.
Δεν θα γινουν τα 30ευρα τσοχες για μπριτζ οπως μπορει να γινοντουσαν τα 160ευρα αλλου!( )
Τα προβληματα δεν λυνοται ατομικα, συλλογικα λυνονται και παρτε το χαμπαρι.Υγ ναι πορωμενος ΣΟΑΑτζης ειμαι οπως θα επρεπε να ειναι ολοι αγωνιζομενοι.
Μονο που εισαι πορωμενος εισαι λαθος και οπως λενε παρτακιας.Πες σε τι βοηθησε ο σοοα την ροδο η την κρητη.Ποτε και πουθενα ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ και οπως λενε και οι συντεκνοι ΓΡΟΘΟΙ. ΠΟΤΕ δεν ακουσατε τισ φωνες και την γνωμη της ροδου και της κρητης,τωρα ομως ζητατε,κακομοιρηδες.
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
.Ολα αυτα κυριε Πλατη Κοσμοπουλαιοι Μαυροματαιοι και λοιποι τα λαβετε υποψη σας? Η μηπως σας θαμπωνει η ιδεα να εξουσιαζετε εκπροσωπητε οπως θελετε χωρις ελεγχο και να επιβεβαιωνεται το τραγουδι 'φοβαμαι για αυτα που θα γινουν για εμενα χωρις εμενα.'
Μακρυα απο εμενα οι εξουσιες φιλε. Αλλωστε, οπως ισως εχεις διαβασει, εγω προσωπικα...Rally over and offf.
Γι αυτο γραφω οτι το καταστατικο πρεπει να αλλαξει. Γι αυτο γραφω χρονια τωρα οτι ΣΟΑΑ πρεπει ναχουν ολες οι δραστηριες περιοχες, οργανωση δηλαδη τυπου ομοσπονδιας κι εδω, με εκλεγμενη κεντρικη διοικηση, απ ολους τους ΣΟΑΑ, αναλογα με τη δυναμη τους (ενεργες λισανς με καποιους μινιμουμ αγωνες= τακτικα και δοκιμα μελη)
Βγαλτε απο το μυαλο σας τον ΣΟΑΑ του Στρατη, του Πλατη η του Κοσμοπουλου.ΣΟΑΑ ειναι θεσμος και δεν ανηκει σε κανεναν. Η αλλαγη του καταστατικου με βαση τις δημοκρατικες διαδικασιες, θα κατοχυρωσει και την ανεξαρτησια του.(Μ αυτα καταλαβαινεις οτι καιγομαι να εξουσιαζω το σπορ??? )
Τωρα. Δεν φανταζομουνα ποτε οτι τα 30 ευρω τον χρονο δεν αξιζουν την παρουσια και συμμετοχη σε εναν συνδεσμο που επιτελους θα λειτουργει σωστα. Τι να πω, βρε φτωχοι-πλουσοι, εχω κι εγω τρεξει για να ξερω τι ξοδευουμε κι αν πρεπει να παριστανουμε τους πεινασμενους των 30 Ευρω , ετσι?
Συμπερασμα. Μοναδικη η ευκαιρια, οσοι ασχολουνται με τον ΣΟΑΑ να εκμεταλευτουν τη συγκυρια και να φτιαξουν επι τελους αυτο που αναζητουν χρονια τωρα.ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΘΕΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ...
Καλημερα.
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Πραγματικά πιστεύω ότι είναι μία κίνηση που θα σώσει το άθλημα!
Τη χρονιά που μας πέρασε εκδόθηκαν στην Κρήτη πάνω από 120 αγωνιστικές άδειες, φέτος λοιπόν και οι 120 (σαν τα 120 ενωμένα εργοστάσια) μαζί με 5 - 6 άλλους καινούριους, θα τρέξουν και θα γίνουν μέλος του ΣΟΑΑ για να βγάλουν άδειες.
Φυσικά απότερος σκοπός είναι να παίρνουν μέρος σε όλες τις συνελεύσεις του συνδέσμου και όλοι μαζί θα σώσουνε το άθλημα...
...α λογικά πιθανόν θα χρειαστεί να πληρώσουνε και μια μικροσυνδρομή εκεί πέρα αλλά σιγά, δεν είναι αυτός ο στόχος της απόφασης, στόχος είανι η σωτηρία και μόνο του αθλήματος...Ε ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ...
...ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...
...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΗΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/01/10 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΚ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΚΡΗΤΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΗ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΑΔΝΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΟΚ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ 20 ΕΥΡΩ.
ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑκρητης ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΞΤΡΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ-ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ-.ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ?????????
Πολύ βρέ σύντεκνοι , τόσο πολύ έπεσε ο τουρισμός ;
ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ?Τωρα οσο για τον τουρισμο υπαρχει ,αλλα αυτο το κανετε εσεις και ξαφνικα μας θυμηθηκατε.Εισαστε τουριστες τα τελευταια χρονια κυριοι
ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. -
εγω θελω να προβλεψω το εξης.
δινουν 30χ2000μελλη συνδρομη
παιρνει λεφτα στα ταμεια του ο σοαα
γινεται ισχυρος
εκφερει αποψη
στηριζει-αντιδρα στην εθεα
παραγει τελος παντως εργοη εθεα μετα βλεποντας ισχυρο το σοαα κοβει το 30αρι συνδρομη...
εσεις τι θα κανετε ολοι εκτος εντος αθηνων? θα συνεχισετε να στηριζετε το δυνατο σοαα που πλεον θα αποτελει τη φωνη των αγωνιζομενων και θα προασπιζεται τα συμφεροντα τους?????ή για μια ακομα φορα θα δειξετε τη γυφτια σας?( δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα απο τους παραπανω)
τα 30ευρω ειναι γελοιο ποσο στα εξοδα ενος αγωνιζομενου. ας τα πληρωσουμε και κανουμε ταμειο του χρονου που θα το κοψει η εθεα το υποχρεωτικο για το τι εκανε και τι οχι ο σοαα....
-
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΛΙΓΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ?
Το πρωτο πραγμα που θ αναγνωρισει κανεις στους Κρητικους, ειναι η ΛΕΒΕΝΤΙΑ. ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ δεν ειναι μονο η εκδικηση. Ειναι κι η ανοιχτομυαλίά κι η μεγαλη καρδια, που χωραει και συγχωρναει.
Αν γινανε αδικιες, στο τραπεζι. Να διορθωθουν.
Εδω δε μιλαμε για γκομενα που μας απατησε. Μιλαμε για το μελλον του σπορ, που εσεις λετε οτι νοιαζοσαστε. Αν μπορειτε να το φτιαξετε μοναχοί, αιντε βουρ, καντε το. Αλλά επειδη δεν μπορειτε, γιατι και μεταξυ σας τρωγοσαστε, και μια φορα το χρονο αναβαινετε κατα αθηνα μερια , ας βρουμε πιο λογικους τροπους να συνενοηθουμε.
Τι σκαω ομως? Παλι με τα ιδια μας τα χερια θα βγαλουμε τα ματια μας -
...ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!!
'..Οι αναπηρικές συντάξεις στον νομό Χανίων φθάνουν το 33% του συνόλου των συνταξιούχων και στον νομό Ρεθύμνου το 32%, έναντι του 16% του μέσου όρου στη χώρα μας, που είναι τουλάχιστον κατά 4 μονάδες υψηλότερος του μέσου όρου των χωρών της Ε.Ε...'
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_11/11/2007_248535'Σύμφωνα με τον ΟΓΑ, την ώρα που ο μέσος όρος της ΕΕ στις συντάξεις αναπηρίας είναι 14%, υπάρχουν ολόκληροι νομοί που τα ποσοστά έχουν φθάσει ακόμα και στο 45%, όπως ο νομός Ρεθύμνου και ο νομός Χανίων, στην Λευκάδα 40%, στην Καρδίτσα 28%, στο Ηράκλειο 32%, όπως και στον Έβρο και την Άρτα.'
http://www.chaniablogs.gr/Σα_δε_ντρέπεσαι;/2009/11/24/** 'Τέλος κανείς δεν μας μίλησε για τις παράνομες αναπηρικές συντάξεις σε μη αναπήρους ,κάποτε κάποιος δήλωσε ότι η Χιροσίμα δεν ήταν στην Ιαπωνία αλλά στην Κρήτη και στην Πάτρα, (ιδιαίτερα ψηλά ποσοστά σε αναπηρικές συντάξεις).'**
http://www.asfalistikanea.com/Articles.html
'Πρώτη στη χορήγηση αναπηρικών συντάξεων έρχεται εδώ και χρόνια η περιφέρεια της Κρήτης όπου τα Χανιά παρουσιάζονται με ποσοστό 33% αναπήρους συνταξιούχους αγρότες και το Ρέθυμνο με 32%.'
http://www.apogevmatini.gr/?p=33026Είναι σκόπιμο να ανοίξουμε κόντρα Κρητικοί vs. υπόλοιποι Ελληνες ? [Mod]
-
http://www.youtube.com/watch?v=LOUmXMsR ... re=related
πάντως χωρίς πλάκα αδικούνται οι κρητικοί γιατί θα γραφτούνε σε ένα συνδεσμο στου οποίου τις γενικές συνελεύσεις δεν θα μπορούν να παρεβρεθούν!η λογική σε πρώτη φάση λέει να γίνει και ένας σοαακ...
γενικά βρίσκω θετικό το μέτρο καθώς μέσα απο τις λέσχες (όπως το πάει το καταστατικό της ''νέας'' ομοσπονδίας) δεν θα μπορέσουν να εκπροσωπηθούν οι αγωνιζόμενοι με σωστό τρόπο...
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Κλειστο το στομα σου κυριε Chala 13 ......... γιατι εκπλησεσαι ?
Επι τελους μετα απο 30 χρονια εκανε μια σωστη κινηση για ολους τους νοημονες οδηγους , το πριγκιπατο της μεσογειων ...
Να το διορθώσω λίγο, όπως το καταλαβαίνω ?
Μετά από 30 χρόνια το πριγκηπάτο της Μεσογείων έφτασε σε σημείο να έχει ανάγκη τους οδηγούς, μέσω του ΣΟΑΑ.*
Σιγά μην πανηγυρίσουμε κιόλας.
Απαντω στον αγαπητο ChristosM που ειναι οδηγος αγωνων και δικαιουται απαντησης (και οχι στην καφριλα διαφορων φωσκολογων μαλακοπιτουρων που παρακολουθησαν πεντε αγωνες και εγιναν τζιμανια ) οτι κανει λαθος για τον πανηγυρισμο !
Αγαπητε μου Χρηστο , ετσι ειναι οπως εγραψες πιο πανω * , αλλα αυτο που συνεβαινε παντα , η αναγκη δηλαδη που ειχε η μεσογειων απο οδηγους εμπειρους την αναπληρωνε με οδηγους και συνοδηγους προσκημενους στα κολλητιλικια και τις διαπλοκες της , πετωντας καθε αιτηση και απαιτηση απο δημοκρατικες διαδικασιες που προερχονταν απ'τον συνδεσμο ..... στα σκουπιδια , με την απλη δικαιολογια οτι οι συνδεσμοι δεν καλυπτουν τις απαιτησεις ολων των οδηγων ........
Ενα μεγαλο μερος των οδηγων οπως γνωριζουμε .... στερουντε γνωσεων και κρισης γιαυτο που εχουν διαλεξει σαν χομπι , και απλα επειδη γινεται με κατι που εχουν κι αυτοι , δηλαδη αγωνιστικο αυτοκινητο , ερχοντε και αυτο το παιγχνιδι , αδιαφορωντας για ολους τους αλλους που συνειδιτα αγαπουν και θελουν να το ανεβασουν εκει που ανηκει , και να εξελισεται με ολα τα σωστα μεσα οπως γινεται σε ολον το πολιτισμενο κοσμο .
Ειναι η μονη ευκαιρια ,( κι οπως ειπε κι ο γιατρος με μια σωστοτερη αλλαγη του καταστατικου των συνδεσμων ) να ερθουν πιο κοντα οι αγωνιζομενοι στην πραγματικοτητα του σπορ και στην ουσια του αθληματος βαζοντας επι τελους και τους εαυτους τους μεσα , βαζοντας φρενο στο ζαμαφουτιλικι που τους διακρινει ..........
Με λιγα λογια να καταλαβουν οτι ολοι ειναι μερος του προβληματος που λεγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ , και οποιος βγαζει την ουρα του εξω , δεν κανει για συναθλητης ουτε ανηκει σε σπορ που εχει βαση την υγιη αγωνιστικη αμιλλα ..........
-
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ
**'Διαιρει και βασιλευε' θελετε να γινει?
**
Ασχοληθειτε και καντε προτασεις για το πως θα βελτιωθει η λειτουργια του ΣΟΑΑ πως θα μπορεσει να μας γυρισει (και θα το κανει να ειστε σιγουροι) τα οποια τριαντα ευρω δωσουμε,πως θα μπορεσει να βελτιωσει την κοινωνικη εικονα μας και τοσα αλλα με τα οποια πρεπει να ασχολειται και οχι με την γεωγραφικη διασοιρα ανεγκεφαλων που δεν μπορουν να καταλαβουν ποσο σημαντικο ειναι αυτο που εγινε!!**ΦΤΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ...ΑΛΛΗ ΕΘΕΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ **
-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ?Τωρα οσο για τον τουρισμο υπαρχει ,αλλα αυτο το κανετε εσεις και ξαφνικα μας θυμηθηκατε.Εισαστε τουριστες τα τελευταια χρονια κυριοι
ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ,ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΗΚΕ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΜΑΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
...Η ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ...??ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ,....ΑΣ ΜΑΘΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ GRID, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΝ ΘΕΣ!
-
Η Προταση ειναι μια, και λεει!
Γιωργη Κοσμοπουλε, συγκαλεσε συγκεντρωση ενημερωσης και ανταλλαγης αποψεων και προτασεων για το που πρεπει να οδηγηθει ο θεσμος ΣΟΑΑ.
Ειχα διαβασει οτι πας για εκλογες. ΟΧΙ πριν μπουν αναγκες, προδιαγραφες, στοχοι.
Γνωμη μου οτι πρεπει να διανυθει μια μικρη περιοδος μελετης και προσαρμογης, με τα πραγματα ως εχουν, εως οτου διαμορφωθει ενα οργανογραμμα που να στεκει ΚΑΙ νομικα.
Η ευκαιρια ειναι μοναδικη, και στη βραση κολαει το σιδερο.Υ.Γ. ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΙΠΕΡΙ στα στοματα οσων αυτη τη στιγμη εχουν διαθεση τσακωμου,κοιτωντας μονο πισω. ΤΑΚΗ ΚΟΦΤΟ
Για μια φορα στη ζωη σου, ξεχνα τα παθη σου -
Eγω , θα παρακαλουσα ολους τους οδηγους και συνοδηγους νεους και παλιους , που διαβαζουν το φορουμ (κι αυτους που τους τα μεταφερουν αλλοι ) να γραψουν την αποψη τους εδω με το ονομα τους , για την αποφαση αυτη .........ισως δουμε πλεον και ποσοι ενδιαφεροντε σοβαρα γιαυτο το σπορ , και εχουν αποψη εκτος απ'τα πηγαδακια !
Στις συγκεντρωσεις του ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ ειναι βεβαιο οτι δεν προλαβαινουν ολοι να καταθεσουν και να αιτιολογησουν την αποψη τους , και ειναι γνωστο οτι ολα διαβαζοντε απ'αυτους που πρεπει !Υ.γ. και παρακαλω τον Kaker που ανοιξε το θεμα εδω , αν ηθελε να τον τιτλο για ενα τοσο σοβαρο θεμα ...που δεν νομιζω οτι αρμοζει αυτος ..........
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Υ.Γ.
ΤΑΚΗ ΚΟΦΤΟ
**Για μια φορα στη ζωη σου, ξεχνα τα παθη σου **:lipsealed:ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΞΕΚΙΝΑΩ,.....ΚΑΦΕ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΧΕ...ΜΟ ΔΙΧΩΣ ΚΛ@ΣΙΜΟ!
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ.ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ.
-
Άποψη μου, με τα λίγα που έχω ζήσει μέχρι τώρα, Ο ΣΟΟΑ είναι ένας σύνδεσμος που θα έπρεπε όσοι αγαπάμε το σπορ να μην σκεπτόμαστε καν τα 30€. Είναι η δύναμη του κάθε αγωνιζόμενου, ο εκπρόσωπος του. Το αν και τι έχει κάνει ο ΣΟΟΑ όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει σημασία. Ξεκινά μια καινούργια προσπάθεια, γίνετε μια καινούργια αρχή, ας βοηθήσουμε όλοι και να κρίνουμε σε ένα χρόνο από τώρα. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ακριβό στοίχημα τα 30€. Στο λίγο που έχω συναντηθεί με το κ. Κοσμοπουλο, μου άφησε μόνο καλές εντυπώσεις και ειλικρινά το μεράκι και η αγάπη του φαίνονται!
Ας μην κάνουμε το λάθος να μπερδεύουμε την ΕΘΕΑ με το ΣΟΟΑ, δυστυχώς ήταν μάλλον ο μόνος τρόπος να εισπραχτούν τα χρήματα, αλλά από εκεί και περά, όσοι θυμωμένοι με την ΕΘΕΑ, ας καταλάβουν ότι είναι άλλο πράγμα ο ΣΟΟΑΠανουργιάς Πανουργιάς
El Nak Jr -
Πρεπει ο ΣΟΑΑ να βγαλει αμεσα ανακοινωση και να βαλει τα πραγματα στην θεση τους.
Να εξηγει σε ολους τον σκοπο του και τα μελλοντικα του σχεδια, να δωσει λυσεις σε θεματα οπως αυτο με τους αγωνιζομενους τις κρητης,να δωσει λεπτομεριες για το πως θα εισπρατονται οι συνδρομες και για το πως θα συμμετεχουν οι αγωνιζομενοι,τηλεφωνα,ωραρια κτλ.
Σε 20 ημερες ξεκινανε οι αγωνες.Θα εισπρατει η ΕΘΕΑ την συνδρομη?η Θα υπαρχει ταμιας στον ΣΟΑΑ με πρωινο ωραριο που θα μπορει καποιος να επικοινωνει? Καποιοι εχουν βγαλει ηδη λισανς!Τι θα γινει.
Η σελιδα του ΣΟΑΑ ειναι υπο κατασκευη!!(ας ανοιξουν εκει ενα φορουμ προτασεων-απαντησεων και δεν χρειαζεται κανεις να παει στο υπογειο απο την επαρχια)
Λαθος που αφησαν την ΕΘΕΑ να βγαλει αυτην την εκβιαστικη ανακοινωση!
Ενεργοποιηση τωρα,να το δουνε ολοι,και νομιζω οτι ολοι οι αγωνιζομενοι θελουν να ενωσουν την δυναμη τους!
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ