-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Αυτά που αναφέρεις για αναπηρίες και ζωνιανά δεν έχουνε καμία σχέση με τους αγώνες και τους αγωνιζόμενους του νησιού, αλλά για άλλη μία φορά αποδεικνήεις το επίπεδο σου και τις βλέψεις που έχεις από το χώρο
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Αυτά που αναφέρεις για αναπηρίες και ζωνιανά δεν έχουνε καμία σχέση με τους αγώνες και τους αγωνιζόμενους του νησιού, αλλά για άλλη μία φορά αποδεικνήεις το επίπεδο σου και τις βλέψεις που έχεις από το χώρο
Καθε χρονο δινετε 160 ευρω στην ΕΘΕΑ και το βουλωνετε και φευγετε
Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα....θα σε ρίξει στο επίπεδο του και μετά θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας!!!
...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!
-
ΕΜΠΟΡΑΚΟ εισαι εκτος θεματος οταν αναφερεις συνταξεις και το θεμα ζωνιανων.
ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ το λεμε εμεις στην κρητη και εισαι ενας ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ και απ οτι φαινεται πολεμιος της κρητης.Καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα ,γιατι εδω γραφουμε για την δικτατορικη αποφαση χρηματοδοτισης καποιου που δεν ειχε την κρητη ποτε....στα πλανα του στο χαρτη συγκεκριμενα την ειχε γραμμενη στα........ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΦΟΥ Ο ΣΟΑΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ -αγωνιζομενοι- ΔΕΝ ΚΟΛΛΟΥΝ ΣΤΑ 30, ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΑΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ.
Υ.Γ.ΓΙΑΤΡΕ τα λες σωστα και ολοι εδω κατω λεμε οτι πρεπει να φτιαχτει σωστα και ΝΕΟ ξεκινημα.Ειναι ευκαιρια να φτιαχτουν τα λαθη του παρελθωντος.Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΧΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΟΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Καθε χρονο δινετε 160 ευρω στην ΕΘΕΑ και το βουλωνετε και φευγετε
Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα....θα σε ρίξει στο επίπεδο του και μετά θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας!!!
...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!
...ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ........!!!
-
ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ?
Εχετε δίκιο !!
Οταν προσπαθούσαμε επι δύο χρόνια να ανακαλύψουμε - αναλύσουμε τα ασφαλιστιρια συμβόλαια φαντάσματα ,τό βασικότερο πρόβλημα των αγώνων, γιά να μην βρεθεί κανένας Ελληνας σωστός αγωνιζόμενος (60%) ή μαλακοπίτουρας(1%), ή υπνοβάτης(39%) , από την μία στιγμή στήν άλλη φυλακή , είχαμε δώσει συντεταγμένες που θα ισχύσουν τα συμβόλαια. Από την Σαντορίνη διαγώνια έως τους Παξούς καί από τα Κύθηρα έως Σαμοθράκη.
Επίσης όταν τελείωσε ενα σπουδαίο έργο , το εγχειρίδιο ασφάλειας , ξεχάσαμε να το μεταφράσουμε στα Κρητικά και στά Ροδίτικα για εσάς τους 3-4 , γιατί οι υπόλοιποι συμπολίτες σας που μιλούν Ελληνικά το διάβασαν .
Ζητάμε συγνώμη και πιστεύω να επανορθώσουν οι επόμενοι.
-
Ο χρήστης colin1 έγραψε:
.....- Με υποχρεώνει να γίνω μέλος σε ένα σύνδεσμο που εκτός από τα γενικόλογα του καταστατικού του δεν ανακοινώνει τουλάχιστον τι θα κάνει με τα χρήματα αυτά που θα μπουν στο ταμείο και ποια θα είναι πρακτικά η ανταποδοτικότητα για όλους εμάς που για όποιο λόγο δεν θα είμαστε ποτέ 'κανονικά' μέλη του παρά μόνο αιμοδότες του.....
Είναι αλήθεια ότι καλομαθημένος όπως θα είστε , από τήν ανταποδοτικότητα και την διαφάνεια των ταμείων της ΕΛΠΑ θα έχετε απαιτήσεις.
Θα προσπαθήσουμε να σας ικανοποιήσουμε , και σε κάθε περίπτωση τα βιβλία του ΣΟΑΑ εί ναι πάντα ανοιχτά καί πάνω στο τραπέζι.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
.......
Και επειδη τα ζωντοβολα εχουν ερωτηματα γιατι δεν μας απαντας πως ο αγωνιζομενος απο την Κρητη θα μπορει να ειναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ μελος στον ΣΟΑΑ βρε garfli εκτος αν θεωρεις οτι η επαρχια δεν εχει λογο αποψη στο μελλον του αθληματος.Απαντα μου γαμω το στανιο μου
Εκλογές στον ΣΟΑΑ έρχονται. Δεν μπορεί κάποιος απο την Κρήτη να βάλει υποψηφιότητα ?
Ενας μόνο. Ή και παραπάνω αν επιθυμούν.
Αν είσαστε 200-300 όπως λές, είναι σίγουρα μέσα στο ΔΣ και σε καλή θέση.
Σας το απαγόρευσε κανείς ?
Πες μου στον θεο σου απαντησε μου πως στο καλο θα τον ψηφισουν αυτον τον υποψηφιο οι αγωνιζομενοι απο την Κρητη. Θα ανεβουν ολοι στην Αθηνα για να τον ψηφισουν ?
Πως θα ειναι παρων στις κρισιμες συνελευσεις πως θα εχουν λογο αποψη στα ζητηματα που προκυπτουν και εν'τελει πως ο ΣΟΑΑ θα μπορει να ειναι ποαρων στους αγωνες στα προβληματα στις διεκδικησεις που προκυπτουν στην τοπικη αγωνιστικη δραστηριοτητα.Απαντησε μου γιατι ολοι εκτος απο τον Πλατη δεν λενε για την ουσια του προβληματος τιποτα.
Πως χωρις να εχεις φτιαξει τις δομες για να μπορουν να εκπροσωπουντε ακουγοντε ψηφιζουν με το ζορι χωρις καμμια συζητηση υποχρεωνεις μια μεγαλη σε αριθμο κοινοτητα να γινει μελος σε κατι μονο και μονο για να τους παρεις τη συνδρομη. -
Ο Γ.Καραντάνας μέλος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ από τήν Ανάβρα Καρδίτσας έχει ιδιωτικο ελικόπτερο για να βρίσκεται και να συνομιλεί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.
-
για όποιον θέλει να κάνει αίτηση εγγραφής στο ΣΟΑΑΒΕ
μπορεί να το κάνει ηλεκτρονικά μέσω του sitehttp://70.86.49.98/~soaave/registration.php
όσο για τα άλλα είναι μια καλή ευκαιρία για το ΣΟΑΑ να είναι παρών στη
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 9μμ. στο κέντρο Αριάδνη, ο ΑΟΚ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και θα βραβεύσει τους καλύτερους Κρητικούς οδηγούς, συνοδηγούς, rally και αναβάσεων του 2009. Θα κληρωθεί ένα παπί των 125cc όπως επίσης και πολλά δώρα!!! Μεγάλη έκπληξη, το δώρο στον τυχερό που θα του 'πέσει' το φλουρί της πίτας.Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ..!!!!
και να ακούσει τα προβλήματα της Κρήτης που τόσα χρόνια δεν το έχει κάνει
-
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ!
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ. ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ.
-
[
- Με υποχρεώνει να γίνω μέλος σε ένα σύνδεσμο που εκτός από τα γενικόλογα του καταστατικού του δεν ανακοινώνει τουλάχιστον τι θα κάνει με τα χρήματα αυτά που θα μπουν στο ταμείο και ποια θα είναι πρακτικά η ανταποδοτικότητα για όλους εμάς που για όποιο λόγο δεν θα είμαστε ποτέ 'κανονικά' μέλη του παρά μόνο αιμοδότες του.....
zivas εγραψε ...
Είναι αλήθεια ότι καλομαθημένος όπως θα είστε , από τήν ανταποδοτικότητα και την διαφάνεια των ταμείων της ΕΛΠΑ θα έχετε απαιτήσεις.Θα προσπαθήσουμε να σας ικανοποιήσουμε , και σε κάθε περίπτωση τα βιβλία του ΣΟΑΑ εί ναι πάντα ανοιχτά καί πάνω στο τραπέζι.[/quote]
απαντηση ,και για ολους τους αθληταραδες που εχουν αποψη και κοπτοντε ολα αυτα τα χρονια για την ποιοτητα του αθληματος !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
- Με υποχρεώνει να γίνω μέλος σε ένα σύνδεσμο που εκτός από τα γενικόλογα του καταστατικού του δεν ανακοινώνει τουλάχιστον τι θα κάνει με τα χρήματα αυτά που θα μπουν στο ταμείο και ποια θα είναι πρακτικά η ανταποδοτικότητα για όλους εμάς που για όποιο λόγο δεν θα είμαστε ποτέ 'κανονικά' μέλη του παρά μόνο αιμοδότες του.....
Είναι αλήθεια ότι καλομαθημένος όπως θα είστε , από τήν ανταποδοτικότητα και την διαφάνεια των ταμείων της ΕΛΠΑ θα έχετε απαιτήσεις.
Θα προσπαθήσουμε να σας ικανοποιήσουμε , και σε κάθε περίπτωση τα βιβλία του ΣΟΑΑ εί ναι πάντα ανοιχτά καί πάνω στο τραπέζι.
απαντηση ,και για ολους τους αθληταραδες που εχουν αποψη και κοπτοντε ολα αυτα τα χρονια για την ποιοτητα του αθληματος ![/quote]
-
**>Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ.
**
+10000000000
δηλαδη τι περιμενετε να βγει να σας απαντησει εδω μεσα ο κοσμοπουλος??????
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Ο Γ.Καραντάνας μέλος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ από τήν Ανάβρα Καρδίτσας έχει ιδιωτικο ελικόπτερο για να βρίσκεται και να συνομιλεί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.Ναι αλλα εμεις ειμαστε πολλοι και δεν μας χωρα ενα ελικοπτερο πρεπει να νοικιασουμε αεροπλαμο-κυριολεκτικα πρεπει να συμβαινει αυτο για να ειναι παρον καποιος απο την Κρητη στην Αθηνα
Αφου απαντας με αυτο το επιπεδοθα σου απαντησω και εγω ετσιΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ!
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ. ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ.
Για κατσε ερχεσαι μου ζητας χρηματοδοτηση εγω ειμαι υποχρεωμενος να σε βρω και να σου εκθεσω το προβλημα.Ποσο ΕΛΠΑΤΖΙΔΙΚΗ νοοτροπια ακουγετε αυτο που λες
-
1ον. Μέχρι στιγμής όλοι μας, ή σχεδόν, τουλάχιστον μία φορά σε ιδιωτικές σηζητήσεις και αλλού έχουμε αναφερθεί στον ΣΟΑΑ αναρωτώμενοι 'τι κάνει;', 'τι πρέπει να κάνει', κλπ. Επίσης, τουλάχιστον μία φορά έχουμε κριτικάρει το έργο του, θεωρώντας ότι έχουμε δικαίωμα λόγου αναφορικά με το τι κάνει, παρόλο που οι περισσότεροι δεν έχουμε πληρώσει ποτέ συνδρομή.
2ον. Καλώς ή κακώς, ο ΣΟΑΑ έχει κληθεί κατά καιρούς να παίξει ουσιαστικό ρόλο στον έλεγχο των αγώνων και της διοίκησης, οπότε κατ' ουσίαν διοικητικό-διαχειριστικό ρόλο.
3ον. ΣΟΑΑ σημαίνει Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (για να μην ξεχνιόμαστε).
4ον. Κανένα διοικητικό-διαχειριστικό σώμα στον κόσμο δεν έχει δικούς του πόρους, αφού δεν αποτελεί το ίδιο διαδικασία παραγωγής προϊόντος, αλλά τη διοικεί. Όλα, μα όλα, τα διοικητικά σώματα στον κόσμο παίρνουν έναν 'φόρο', 'συνδρομή', 'παράβολο' ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το και ορθώς πράττουν, όσο αυτός ο 'φόρος' είναι ανταποδοτικός και δεν περνάει στην περιοχή της κερδοσκοπίας.
5ον. Όλα τα διοικητικά-διαχειριστικά σώματα στον κόσμο οφείλουν ως ανταπόδοση του ανωτέρω ποσού να παρέχουν τις υπηρεσίες για τις οποίες υπάρχουν. (off-topic: το ότι δε συνέβαινε αυτό τα τελευταία 30 χρόνια είναι ο κύριος λόγος που η χώρα βαδίζει ολοταχώς προς τη χρεοκοπία).Βάσει των ανωτέρω, η άποψή μου είναι ότι:
Α. Ορθώς επιβάλλεται η συνδρομή από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ στο εν λόγω διοικητικό σώμα.
Β. Η συνδρομή, όπως είχα γράψει και παλιότερα, δεν έχει κανένα λόγο να είναι όσο είναι τώρα αλλά μπορεί να μειωθεί ακόμα και στο μισό (15 ευρώ). Αυτό αποτελεί αντικείμενο οικονομικής μελέτης του ΣΟΑΑ.
Γ. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η υποχρεωτική συνδρομή, θα πρέπει να οριστούν επακριβώς οι αρμοδιότητες και οι λειτουργίες του εν λόγω σώματος. Και αυτές να τηρούνται.
Δ. Αυτές οι αρμοδιότητες και λειτουργίες να γνωστοποιηθούν σε όλους μας, ώστε να είμαστε ενήμεροι και να μπορούμε να κρίνουμε κάθε φορά.
Ε. Δε βρίσκω κανένα λόγο αυτό το διοικητικό σώμα να είναι παραπάνω από ένα. (Αγαπητοί μου Βόρειοι πιστέψτε με, λατρεύω τα μέρη σας, τις ειδικές σας, τις πόλεις σας και το φαγητό σας, πιστεύω ότι το πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος είναι ο πιο έξυπνος θεσμός στη χώρα και δεν το είπα αυτό από καμία εμπάθεια). -
Ο πρόεδρος του ΣΟΑΑ είναι από το Βόλο και απ΄όσο γνωρίζω περνάει το μισό του χρόνο εκεί.
Ο πρόεδρος του ΣΟΑΑΒΕ είναι από τη Θεσσαλονίκη και κατεβαίνει Αθήνα για την ΕΘΕΑ.
Ο πρόεδρος της ΑΛΑΜΑΠ μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ είναι από την Καρδίτσα.Επιτρέψτε μου να αναφέρω πως η σύγχρονη τεχνολογία μας έχει προικίσει με θαυμάσια εργαλεία είτε μετακίνησης (αεροπλάνα, γρήγορα καράβια, τρένα, αυτοκίνητα) είτε επικοινωνίας (κινητά και μη τηλέφωνα, τηλεδιασκέψεις με και χωρίς εικόνα (μία κάμερα σε ένα PC κοστίζει 30 ευρώ -και αν- και ένας προβολέας μικρών απαιτήσεων 500 ευρώ)) ώστε το 'είμαστε 300 χλμ. μακριά' να ακούγεται περισσότερο δικαιολογία και λιγότερο ουσία. Είμαι δε σίγουρος πως ο ΣΟΑΑ μέσω της χρηματικής άνεσης που θα έχει θα μπορέσει να καλύψει τα σχετικά έξοδα και κάποιος εθελοντής γνώστης της τεχνολογίας να δώσει μια γρήγορη και φτηνή λύση για επικοινωνία.
Αλλιώς να φτιάξουμε ΣΟΑΑ-Ηπείρου (500 χλμ. μακριά οι 'παγουράδες' και από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη) και κανα ΣΟΑΑ-Θράκης με έδρα την Ορεστιάδα. Και όπως σωστά αναφέρθηκε, ΣΟΑΑ 4χ4, ΣΟΑΑ Ιστορικών Sporting, ΣΟΑΑ Ιστορικών Regularity, ΣΟΑΑ Παιδειών κτλ.
Δεν είμαι οδηγός αλλά βλέπω πως αντί να ενωθούν οι οδηγοί, να ξεχάσουν το παρελθόν και να δούνε τι γίνεται από εδώ και πέρα εν΄όψει των σημαντικών αλλαγών (ομοσπονδίες κτλ.), κοιτάνε πως θα χωριστούν
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
1ον. Μέχρι στιγμής όλοι μας, ή σχεδόν, τουλάχιστον μία φορά σε ιδιωτικές σηζητήσεις και αλλού έχουμε αναφερθεί στον ΣΟΑΑ αναρωτώμενοι 'τι κάνει;', 'τι πρέπει να κάνει', κλπ. Επίσης, τουλάχιστον μία φορά έχουμε κριτικάρει το έργο του, θεωρώντας ότι έχουμε δικαίωμα λόγου αναφορικά με το τι κάνει, παρόλο που οι περισσότεροι δεν έχουμε πληρώσει ποτέ συνδρομή.
2ον. Καλώς ή κακώς, ο ΣΟΑΑ έχει κληθεί κατά καιρούς να παίξει ουσιαστικό ρόλο στον έλεγχο των αγώνων και της διοίκησης, οπότε κατ' ουσίαν διοικητικό-διαχειριστικό ρόλο.
3ον. ΣΟΑΑ σημαίνει Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (για να μην ξεχνιόμαστε).
4ον. Κανένα διοικητικό-διαχειριστικό σώμα στον κόσμο δεν έχει δικούς του πόρους, αφού δεν αποτελεί το ίδιο διαδικασία παραγωγής προϊόντος, αλλά τη διοικεί. Όλα, μα όλα, τα διοικητικά σώματα στον κόσμο παίρνουν έναν 'φόρο', 'συνδρομή', 'παράβολο' ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το και ορθώς πράττουν, όσο αυτός ο 'φόρος' είναι ανταποδοτικός και δεν περνάει στην περιοχή της κερδοσκοπίας.
5ον. Όλα τα διοικητικά-διαχειριστικά σώματα στον κόσμο οφείλουν ως ανταπόδοση του ανωτέρω ποσού να παρέχουν τις υπηρεσίες για τις οποίες υπάρχουν. (off-topic: το ότι δε συνέβαινε αυτό τα τελευταία 30 χρόνια είναι ο κύριος λόγος που η χώρα βαδίζει ολοταχώς προς τη χρεοκοπία).Βάσει των ανωτέρω, η άποψή μου είναι ότι:
Α. Ορθώς επιβάλλεται η συνδρομή από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ στο εν λόγω διοικητικό σώμα.
Β. Η συνδρομή, όπως είχα γράψει και παλιότερα, δεν έχει κανένα λόγο να είναι όσο είναι τώρα αλλά μπορεί να μειωθεί ακόμα και στο μισό (15 ευρώ). Αυτό αποτελεί αντικείμενο οικονομικής μελέτης του ΣΟΑΑ.
Γ. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η υποχρεωτική συνδρομή, θα πρέπει να οριστούν επακριβώς οι αρμοδιότητες και οι λειτουργίες του εν λόγω σώματος. Και αυτές να τηρούνται.
Δ. Αυτές οι αρμοδιότητες και λειτουργίες να γνωστοποιηθούν σε όλους μας, ώστε να είμαστε ενήμεροι και να μπορούμε να κρίνουμε κάθε φορά.
Ε. Δε βρίσκω κανένα λόγο αυτό το διοικητικό σώμα να είναι παραπάνω από ένα. (Αγαπητοί μου Βόρειοι πιστέψτε με, λατρεύω τα μέρη σας, τις ειδικές σας, τις πόλεις σας και το φαγητό σας, πιστεύω ότι το πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος είναι ο πιο έξυπνος θεσμός στη χώρα και δεν το είπα αυτό από καμία εμπάθεια).Να υποθεσω δηλαδη οτι και εσυ συμφωνεις οτι με την υπαρχουσα δομη και την μη θεσπιση κανονων που να λυνουν τα προβληματα που πρακτικα δημιουργουντε οσον αφορα τους μακρια απο το κεντρο αγωνιζομενους και που εχω κουραστει να επαναλαμβανω ειναι αδικη και αστοχη η υποχρεωτικη συνδρομη σε ενα η δυο συνδεσμους με την παρουσα μορφη.
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Να υποθεσω δηλαδη οτι και εσυ συμφωνεις οτι με την υπαρχουσα δομη και την μη θεσπιση κανονων που να λυνουν τα προβληματα που πρακτικα δημιουργουντε οσον αφορα τους μακρια απο το κεντρο αγωνιζομενους και που εχω κουραστει να επαναλαμβανω ειναι αδικη και αστοχη η υποχρεωτικη συνδρομη σε ενα η δυο συνδεσμους με την παρουσα μορφη.Μία υπάρχουσα δομή δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει. Τα σημεία Γ. και Δ. που ανέφερα πιο πάνω αφορούν και αυτό.
Ουδείς απαγόρεψε την εκπροσώπηση ενός Θρακιώτη ή ενός Ηπειρώτη στον ΣΟΑΑ. Ο Καραντάνας και ο Κοσμόπουλος είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα. Επίσης, ο ΣΟΑΑ, εξ ορισμού οφείλει να ασχολείται με θέματα που αφορούν όλη τη χώρα χωρίς να αφήνει έξω την Ήπειρο, την Κρήτη ή τη Θράκη. Αν δεν το κάνει τότε να κριθεί γι' αυτό.
Επίσης, οι διαδικασίες ψηφοφορίας για το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ δεν έχουν κανένα λόγο να μην μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως. Δεν είναι ανάγκη όλοι οι Κρητικοί να πάρουν το καράβι και να έρθουν Αθήνα για να ψηφίσουν. Και είμαι σίγουρος ότι, ειδικά οι Κρητικοί, αν θέλουν μπορούν να βγάλουν 1 και 2 εκπροσώπους τους στον ΣΟΑΑ. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο πρόεδρος του ΣΟΑΑ είναι από το Βόλο και απ΄όσο γνωρίζω περνάει το μισό του χρόνο εκεί.
Ο πρόεδρος του ΣΟΑΑΒΕ είναι από τη Θεσσαλονίκη και κατεβαίνει Αθήνα για την ΕΘΕΑ.
Ο πρόεδρος της ΑΛΑΜΑΠ μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ είναι από την Καρδίτσα.Επιτρέψτε μου να αναφέρω πως η σύγχρονη τεχνολογία μας έχει προικίσει με θαυμάσια εργαλεία είτε μετακίνησης (αεροπλάνα, γρήγορα καράβια, τρένα, αυτοκίνητα) είτε επικοινωνίας (κινητά και μη τηλέφωνα, τηλεδιασκέψεις με και χωρίς εικόνα (μία κάμερα σε ένα PC κοστίζει 30 ευρώ -και αν- και ένας προβολέας μικρών απαιτήσεων 500 ευρώ)) ώστε το 'είμαστε 300 χλμ. μακριά' να ακούγεται περισσότερο δικαιολογία και λιγότερο ουσία. Είμαι δε σίγουρος πως ο ΣΟΑΑ μέσω της χρηματικής άνεσης που θα έχει θα μπορέσει να καλύψει τα σχετικά έξοδα και κάποιος εθελοντής γνώστης της τεχνολογίας να δώσει μια γρήγορη και φτηνή λύση για επικοινωνία.
Αλλιώς να φτιάξουμε ΣΟΑΑ-Ηπείρου (500 χλμ. μακριά οι 'παγουράδες' και από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη) και κανα ΣΟΑΑ-Θράκης με έδρα την Ορεστιάδα. Και όπως σωστά αναφέρθηκε, ΣΟΑΑ 4χ4, ΣΟΑΑ Ιστορικών Sporting, ΣΟΑΑ Ιστορικών Regularity, ΣΟΑΑ Παιδειών κτλ.
Δεν είμαι οδηγός αλλά βλέπω πως αντί να ενωθούν οι οδηγοί, να ξεχάσουν το παρελθόν και να δούνε τι γίνεται από εδώ και πέρα εν΄όψει των σημαντικών αλλαγών (ομοσπονδίες κτλ.), κοιτάνε πως θα χωριστούν
Δεν σου παραθετω το γεγονος οτι αλλο 300 χιλιομετρα στη ξηρα και αλλο 350 θαλλασια χιλ.Θα σου πω απλως οτι με την θεωρια σου θα επρεπε και θα ηταν σωστο και οι αγωνιζομενοι της Βορειου Ελλαδας να αναγκαζοντε να λειτουργουν με παρομοιο τροπο δηλ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ Συνελευση να μεταναστευουν στην ΑΘΗΝΑ και τελος πες μου ενα συνδικαλιστικο οργανο σε οποιοδηποτε κλαδο της κοινωνιας που να αναγκαζει τα μελη του απο ολη την Ελλαδα να λειτουργουν ετσι
Αρα εφοσον υποχρεωνουμε τους αγωνιζομενους να συνδραμουν οικονομικα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να υπαρχει ΣΟΑΑΚΡΗΤΗΣ ΣΟΑΑΗΠΕΙΡΟΥ ΣΟΑΑΘΡΑΚΗΣ κλπ αναλογα την δυναμη τους αντιπροσωπους σε ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που θα εκτελει και θα εκπροσωπει τις αποφασεις ολων των οδηγων σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ οτι δηλαδη κανουν σε ολα τα συνδικαλιστικα οργανα παντου.
Εκτος αν θεωρεις δηλαδη οτι στις εκλογες 200+ ατομα θα πρεπει να μεταναστευουν στην ΑΘΗΝΑ να διανυκτερευουν για να ψηφιζουν η θεωρεις οτι δεν εχουν λογο αυτοι απο τα 300χιλ μακρια εισαι ικανος και μπορεις χωρις αυτους να αποφασιζεις για αυτους.
Και τελικα νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουν οτι ειναι εξοργιστικο αδικο να σε υποχρεωνει να πληρωσεις για κατι χωρις να μπορεις να συμμετασχεις σε αυτο και να σου λενε στο μελλον ομως θα σου το επιτρεψουμε αλλα πληρωσε πρωτα για αυτο.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Να υποθεσω δηλαδη οτι και εσυ συμφωνεις οτι με την υπαρχουσα δομη και την μη θεσπιση κανονων που να λυνουν τα προβληματα που πρακτικα δημιουργουντε οσον αφορα τους μακρια απο το κεντρο αγωνιζομενους και που εχω κουραστει να επαναλαμβανω ειναι αδικη και αστοχη η υποχρεωτικη συνδρομη σε ενα η δυο συνδεσμους με την παρουσα μορφη.
Μία υπάρχουσα δομή δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει. Τα σημεία Γ. και Δ. που ανέφερα πιο πάνω αφορούν και αυτό.
Ουδείς απαγόρεψε την εκπροσώπηση ενός Θρακιώτη ή ενός Ηπειρώτη στον ΣΟΑΑ. Ο Καραντάνας και ο Κοσμόπουλος είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα. Επίσης, ο ΣΟΑΑ, εξ ορισμού οφείλει να ασχολείται με θέματα που αφορούν όλη τη χώρα χωρίς να αφήνει έξω την Ήπειρο, την Κρήτη ή τη Θράκη. Αν δεν το κάνει τότε να κριθεί γι' αυτό.
Επίσης, οι διαδικασίες ψηφοφορίας για το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ δεν έχουν κανένα λόγο να μην μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως. Δεν είναι ανάγκη όλοι οι Κρητικοί να πάρουν το καράβι και να έρθουν Αθήνα για να ψηφίσουν. Και είμαι σίγουρος ότι, ειδικά οι Κρητικοί, αν θέλουν μπορούν να βγάλουν 1 και 2 εκπροσώπους τους στον ΣΟΑΑ.ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩς ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ 1 ΚΑΙ 2 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΟΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ.ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΛΠΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.
Και αν ειναι ετσι οπως στα λεω δεν ειναι αδικο να με υποχρεωνεις να πληρωσω την συνδρομη να με υποχρεωνεισ να γινω μελος πρωτα και χωρις να δεσμευεσαι απο κατι να μου λες οτι ΘΑ..... το αλλαξω και θα μπορεις και εσυ να εχεις λογο.
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ