-
Είναι σκόπιμο να ανοίξουμε κόντρα Κρητικοί vs. υπόλοιποι Ελληνες ? [Mod]
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!
ΣΚΟΠΙΜΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΑΑ Η ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ,ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ'ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ'
'ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ και οπως λενε και οι συντεκνοι ΓΡΟΘΟΙ. ΠΟΤΕ δεν ακουσατε τισ φωνες και την γνωμη της ροδου και της κρητης,τωρα ομως ζητατε,κακομοιρηδες.'
...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙ Ο ΣΟΑΑ
'...ΣΟΑΑ ειναι θεσμος και δεν ανηκει σε κανεναν' '... ο θεσμος ΣΟΑΑ.' ' Ο ΣΟΟΑ είναι ένας σύνδεσμος που θα έπρεπε όσοι αγαπάμε το σπορ να μην σκεπτόμαστε καν τα 30€. ' 'Είναι η δύναμη του κάθε αγωνιζόμενου, ο εκπρόσωπος του'
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,..ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
-
Καλως να γινει ... 1 ευρω τον μηνα, για τον συνδεσμο που μπορει να γινει φορεας των ιδεων μας , δεν ειναι τιποτα ...Και βλεπω οτι απαρτιζεται ο ΣΟΑΑ απο ατομα που ειναι ετοιμα να ακουσουν καθε αποψη μας και με διαθεση να προσφερουν!!!
Αντε μπας και δραστηριοποιηθουμε ολοι μας πιο πολυ ...( το 30αρι μπορει να μας ενεργοποιησει )
Καλη χρονια σε ολους - ας το δοκιμασουμε , δεν χανουμε τιποτα! -
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΙΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!!!ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ Η ΤΟΥ ΣΟΑΑΒΕ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ!!! ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ [30 ΕΥΡΩ] ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΒΑΡΒΑΤΟΣ!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ HANS ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ!!! ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΟΥ???? ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ!!!!! ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΔΕ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΠΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!! ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ρίξει μια ματιά παραπάνω, έχει ήδη θέμα [Mod]
-
ώρε ο ανταγωνισμός στα μεγάλα μαγαζιά τι κάνει ! χεχεχε
φυσικά και πρέπει όλοι να είμαστε μέλη στους Συνδέσμους. και μόνο η κυκλοφορία εκείνου του εγχειρίδιου ασφάλειας απαντά στο τι κάνει ο ΣΟΑΑ για τους.. υπόλοιπους. που δεν ήταν καν μέλη πέρυσι.
επίσης, μιας και θα μπούν τόσα πολλά μέλη, εγώ προτείνω
1- να έχουν.. βοήθεια ο ταμίας και ο γραμματέας
2- να μειωθεί το παράβολο στα 20 ευρώ για να το βουλώσουν και όσοι το βλέπουν ως χρηματικό το πρόβλημα. με τόσα πολλά παράβολα τα συνολικά έσοδα θα φτάνουν και θα περισεύουν. ας γίνει για φέτος και βλέπουμε. του χρόνου ας μπει και ρεφενές να πάρουμε δικά μας ασθενοφόρακαι μια χρήσιμη πληροφορία στους από κάτω. ο ΣΟΑΑΒΕ σαφώς και έχει μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής ενώ συμμετέχουν και οι δεξιοτέχνες.
-
Είναι μία από τις (λίγες)φορές που δεν χαλάστηκα από απόφαση της ΕΘΕΑ. Και εξηγούμαι....
Ναι, ο ΣΟΑΑ δεν ήταν και δεν είναι τέλειος....Αλλά...ποιοί από εμάς βοήθησαν έμπρακτα να γίνει καλύτερος;
Είναι μέγιστη υποκρισία και ψευτομαγκιά από κάποιους να κάνουν θέμα για το οικονομικό, όταν οι περισσότεροι από αυτούς αν και μέλη, έχουν καιρό να καταβάλουν τη συνδρομή τους στο μοναδικό όργανο που θα έπρεπε να υποστηρίζουν και να αγαπούν (και με τα ελαττώματά του...) και όταν αυτοί οι ίδιοι όταν αποφασιζόταν αποχή, έτρεχαν να ενισχύσουν την ΕΛΠΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται....
Ναι, το καταναγκαστικό είναι και καταπιεστικό....Τα 'πράσινα' τέλη του 'κουφού' όμως τα πληρώσαμε εεε;...
Στο αίμα μας είναι, δυστυχώς, να ενδιαφερόμαστε μόνο για ό,τι μας κοστίζει....Ε να η ευκαιρία να ασχοληθούμε και με κάτι που πρέπει να αγαπήσουμε....
Ναι, όλοι θα έρθουν μία φορά στο ΣΟΑΑ έστω και για τη λισανς...Λιγότεροι θα μείνουν και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να δίνουν συνδρομές γιατι θα πρέπει...Άλλα κάτι είναι και αυτό....Έσοδα για τον σύνδεσμο σημαίνει καλύτερη και περισσότερη εκπροσώπησή μας στους αγώνες, γιατί είναι και δύσκολοι οι καιροί για μ@λ@κες που πληρώνουν από την τσέπη τους για να τρέχουν σε όλη την Ελλάδα για να εκπροσωπήσουν και να προασπιστούν (αν ξέρουν και μπορούν) τα συμφέροντά μας....
Και ας μην αγνοούμε το γεγονός ότι η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε γιατί ΕΜΕΙΣ δεν μπορέσαμε να κάνουμε έναν ισχυρό σύνδεσμο που θα μπορούσε ίσως να σταματήσει την κατρακύλα (έστω και λίγο....)...
Ας αφήσουμε λοιπόν τις κραυγές και να καθίσουμε σαν άνθρωποι, χωρίς τοπικιστικές υστερίες, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το καλό όλων ...Και ένας ισχυρός (και οικονομικά) ΣΟΑΑ είναι προς το συμφέρον ΟΛΩΝ....
Φιλικά,
Σπύρος Πούντος
-
Ερωτηση .. τα 30 ευρω για τον ΣΟΑΑ θα μπορουν να πληρωθουν επι τοπου στην ΕΘΕΑ? Υπαρχει πχ μπλοκ αποδειξεων εκει? Η' στον συνδεσμο?
-
Πραγματικα κανεις μα κανεις δεν απαντησε στα ερωτηματα μου.Αυτοι που χαρακτηριζουν ανεγκεφαλους οσους λενε τα πραγματα ως εχουν δεν εχουν εγκεφαλο να απαντησουν στα ερωτηματα.?Πως στο διαολο θα μπορουν τα 200 τουλαχιστον (συμφωνα με τον διευθυντη της τοπικη ελπα τοσες λισανς βγαζει) ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟΨΗ και ΨΗΦΟ στο συνδεσμο που δραστηριοποιητε ενεργει μακρια τους 350 θαλασσια χιλιομετρα στο συνδεσμο που ουτε ενα μελος του δεν εχει κατεβει να βρει να γνωρισει να δει να αποκτησει γνωμη και αποψη για τα αγωνιστικα δεδομενα του νησιου (καθε βδομαδα και στο Ηρακλειο και στα Χανια ολοι σχεδον οι αγωνιζομενοι συναντιουντε στις λεσχες τους που αυτοι συντηρουν με το να πληρωνουν την συνδρομη τους χωρις κανενα να τους υποχρεωνει γιατι στην Κρητη και ο ΑΟΚ και η ΑΛΑΧ ειναι λεσχες που αποτελουντε συντηρουντε σχεδον μονο απο αγωνιζομενους)
Και καποιοι που ζουν απο τους αγωνες και εχουν αποψη (βλεπε τον εμπορακο απο πανω)οτι πηρε η Κρητη αγωνες με ρουσφετι και οχι επειδη το δικαιουτε ως απο τις πιο ενεργες αγωνιστικα περιοχες της Ελλαδας θα μπορουν να εχουν ψηφο αποψη(οπως πχ Ολοι αγωνες κονα στο σπιτι μου η Κρητη ειναι μακρια μου να μην εχει αγωνες κλπ) και να εκλεγουν το συμβουλιο της αρεσκειας τους και εδω κατω στο μονο που θα εχουν συμμετοχη οι μαλακες αγωνιζομενοι θα ειναι η συμμετοχη που θα υποχρεουνται να πληρωνουν.
Στα αληθεια πιστευεται οτι αυτο ειναι σωστο και θα γινει δεκτο απο τους αγωνιζομενους της Κρητης ?Καλυτερα ειναι να γινει κατι αντιστοιχο με αλλα συνδικαλιστικα κινηματα με κατα τοπους ενωσεις που θα ψηφιζουν ενα και μονο συμβουλιο ουτε ΣΟΑΒΕ ουτε τιποτα αλλο ΕΝΑ και μονο συμουλιο που θα εκποσωπει ολες τις περιοχες.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Τοσο καιρο γιατι δεν ειχατε βγαλει λοιπον καποιον εκπροσωπο εσεις οι 200-300 απο τα 350 θαλασσια χλμ να λεει την αποψη σας στον συνδεσμο?
Δεν ειναι φετινος ο συνδεσμος, απο το 1969 υπαρχει, γιατι δεν το ειχατε κανει ολα αυτα τα χρονια αφου σας ενδιαφερει να ακουγεστε, απλα ισως να μην σας ενοιαζε γιατι δεν ηταν υποχρεωτικο μεχρι τωρα το 30αρικο (?) .
Οσο για τους 'Κοσμοπουλαιους' που αναφερεις φιλε δεν ξερω ποιοι ειναι, αλλα για τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ που τον ξερω πολυ καλα, να ξερεις οτι πολυ που χεστηκε για τις εξουσιες. Ελα να μου το πεις, αν εχεις δει ανθρωπο μετα απο σοβαροτατη εγχειρηση με τις πατεριτσες να ειναι παρων σε σχεδον ολους τους αγωνες και να ακουει τον καθεναν απο εμας να του λεει το μακρυ του και το κοντο του με την ιδια προσοχη που εχει ενας διακος οταν του μιλαει αρχιμανδριτης, οπως ηταν αυτος γιατι γουσταρει το αθλημα, αντι να καθεται στο κρεβατι του και να δηλωνει τραυματιας.
Καθε χρονο δινετε 160 ευρω στην ΕΘΕΑ και το βουλωνετε και φευγετε χωρις να εχετε αποψη για τιποτα,χωρις να ξερετε καν που πανε τα λεφτα σας,τα 30 ευρω του συνδεσμου σας πειραξαν που μπορειτε να μαθετε ανα πασα στιγμη που πανε και που εχετε τη δυνατοτητα να ακουγεται η αποψη σας.
Δεν θα γινουν τα 30ευρα τσοχες για μπριτζ οπως μπορει να γινοντουσαν τα 160ευρα αλλου!( )
Τα προβληματα δεν λυνοται ατομικα, συλλογικα λυνονται και παρτε το χαμπαρι.Υγ ναι πορωμενος ΣΟΑΑτζης ειμαι οπως θα επρεπε να ειναι ολοι αγωνιζομενοι.
Πρωτα απο ολα ο χαρακτηρισμος Κοσμοπουλαιοι δεν εχει απαξιοτικο υφος αλλα κυριως εχει να κανει με τη συμπεριφορα να μην ρωτησει κανεις τους αγωνιζομενους της Κρητης .Αληθεια εφοσον ο ΣΟΑΑ ειχε μια τετοια απαιτηση απο την ΕΘΕΑ δεν θα επρεπε να ρωτησει να κανει συνελευση να δημοσιοποιησει την θεληση του να διεκδικησει κατι τετοιο απο την ΕΘΕΑ.Γιατι ολα χωρις συζητηση ειδικα για τους εδω κατω που ποτε δεν τους εδωσε κανεις σημασια απο τον ΣΟΑΑ.Ακομα και στο θεμα του ΚΕΨΑ αγωνιζομενοι εδω κατω και εκπροσωποι τους αντεδρασαν εντονα στην ΕΘΕΑ και εθεσαν τις αντικειμενικες δυσκολιες για την ΚΡΗΤΗ
Εγω παντως καθε φορα που βρισκομουν σε εκλογες η συνελευσεις του ΑΟΚ μετα τις εκλογες οι αγωνιζομενοι διωχνωντας ολους υπολοιπους εκαναν δικη τους συνελευση εκλογες ενω μαθε οτι υπαρχει ατυπα εκπροσωπος των αγωνιζομενων που εχει λογο διεκδικει και ελεγχει στους τοπικους αγωνες ενω αν δεν κανω λαθος στον ΑΟΚ ειναι θεσμος να υπαρχουν στην ελεκτικη επιτροπη του αγωνιζομενοι.Γενικα μαθε οτι εδω στην Κρητη οι αγωνιζομενοι δραστηριοποιουντε στα κοινα των αγωνων εντονα ισως πολυ πιο εντονα μερικες φορες για αυτο εχουμε και τους πασιγνωστους πλεον στη ελλαδα τσακωμους μεταξυ ενθεν και ενθεν.Εδω δεν παρουσιαζεται το φαινομενο που παρατηρητε στην Αθηνα και αν αμφιβαλεις ελα σε καμμια συναντηση αγωνιζομενων να δεις πραγματικα συμμετοχη.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εδω δε μιλαμε για γκομενα που μας απατησε. Μιλαμε για το μελλον του σπορ, που εσεις λετε οτι νοιαζοσαστε. Αν μπορειτε να το φτιαξετε μοναχοί, αιντε βουρ, καντε το. Αλλά επειδη δεν μπορειτε, γιατι και μεταξυ σας τρωγοσαστε, και μια φορα το χρονο αναβαινετε κατα αθηνα μερια , ας βρουμε πιο λογικους τροπους να συνενοηθουμε.
Τι σκαω ομως? Παλι με τα ιδια μας τα χερια θα βγαλουμε τα ματια μαςΑυτοι ανεβαινουν και καμμια φορα στην Αθηνα ποιος απο εσας τους ΣΟΑΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ να παει σε καμμια λεσχη να συναντησει ακουσει αυτους που τωρα τους ζητατε συνδρομες.
Οσο για τους τσακωμους αυτο δειχνει ενεργους με τα κοινα αγωνιζομενους και οχι αβουλους οδηγαραδες που τους απασχολει μονο τι μοτερ η σασμαν θα εχουν. -
Συγνωμη αλλα πως το να κραζετε απο εδω σας κανει ενεργο μελος? Και περισσοτερο απο ανθρωπους που εχουν αφιερωσει 30 χρονια στους αγωνες...Δηλαδη εκτος Κρητης τι και που βοηθησατε?
φιλικα ρωταω να καταλαβω την πλευρα σας!
-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
Ερωτηση .. τα 30 ευρω για τον ΣΟΑΑ θα μπορουν να πληρωθουν επι τοπου στην ΕΘΕΑ? Υπαρχει πχ μπλοκ αποδειξεων εκει? Η' στον συνδεσμο?ΛΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΟΙ ΤΑΜΙΑ Η ΕΘΕΑ? ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
-
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
Συγνωμη αλλα πως το να κραζετε απο εδω σας κανει ενεργο μελος? Και περισσοτερο απο ανθρωπους που εχουν αφιερωσει 30 χρονια στους αγωνες...Δηλαδη εκτος Κρητης τι και που βοηθησατε?φιλικα ρωταω να καταλαβω την πλευρα σας!
Διαπιστωσεις κανω και μεσα απο εδω θεωρω οτι θα τις διαβασουν αυτοι που πρεπει.
Μην ξεχνας οτι για χρονια τωρα αγωνιστικα η Κρητη ηταν απομονωμενη απο την υπολοιπη Ελαδα σε βαθμο εξοργιστικο οποτε...............
Τι ακριβως βοηθεια θα ζητουσες απο καποιους που ποτε δεν τους εδωσες σημασια τους θεωρουσες πολυ μακρια απο εσενα. -
rallyover
Αυτοι ανεβαινουν και καμμια φορα στην Αθηνα ποιος απο εσας τους ΣΟΑΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ να παει σε καμμια λεσχη .....
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ Ο Δ.ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο Γ.ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ (ΤΟ 2008) ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ
ΕΞΟΔΑ (ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ.
ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ (ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΟΥ)ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α.,ΟΜΑΛΟΣ ,ΡΑΛΥ ΚΡΗΤΗΣ,ΤΥΜΠΑΚΙ.ΠΑΝΤΩΣ Η Α.Λ.Α.ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ Κ.ΔΙΑΚΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ
ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΣΟΑΤΖΗΔΩΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ!!!!!!!! -
Ο χρήστης SMARY έγραψε:
rallyover
Αυτοι ανεβαινουν και καμμια φορα στην Αθηνα ποιος απο εσας τους ΣΟΑΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ να παει σε καμμια λεσχη .....
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ Ο Δ.ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο Γ.ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ (ΤΟ 2008) ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ
ΕΞΟΔΑ (ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ.
ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ (ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΟΥ)ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α.,ΟΜΑΛΟΣ ,ΡΑΛΥ ΚΡΗΤΗΣ,ΤΥΜΠΑΚΙ.ΠΑΝΤΩΣ Η Α.Λ.Α.ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ Κ.ΔΙΑΚΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ
ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΣΟΑΤΖΗΔΩΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ!!!!!!!!+1
-
Είναι δικαίωμα του χρήστη που 'ανοίγει' το κάθε θέμα, να επιλέγει τον τίτλο του .
Είναι, όμως και δικαίωμα των υπολοίπων χρηστών, να κρίνουν αυτόν τον τίτλο.
Νομίζω πως είμαι ο δεύτερος σε χρονική σειρά , που θίγει το πρόβλημα , αλλά , απο την ροή και την ποιότητα των δημοσιεύσεων, θα περίμενα ο 'δημιουργός' του thread να είχε αλλάξει ο ίδιος ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ , τον τίτλο δηλαδή ! (εκτός και άν συνεχίζει να πιστεύει πως τα συλλογικά όργανα είναι για γέλια.)ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ , αντιθέτως όλοι έχουν προβληματιστεί, ακόμη και όσοι -με κάποιο δίκαιο- βλέπουν το θέμα γεωγραφικά (και όχι τοπικιστικά).
Αποστόλης Νούσιας
ΓιάννεναΥ.Γ. Θα μπορούσε ο τίτλος να είναι , ας πούμε, 'Υποχρεωτική η Συνδρομή στον ΣΟΑΑ & ΣΟΑΑΒΕ - Η γνώμη σας ? '
-
ΚΥΡΙΟΙ
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ Φ Ι Λ Ο Τ Ι Μ Ο ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ.
Ο ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΚΡΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 30 ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Ν.1 ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
ΚΥΡΙΟΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ,ΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΕΘΕΑ ΣΟΑΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ?
Ο ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.Συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα φταιει ενας' 'γροθος ΄'με φορμες που δεν ξερει τι σημαινει φιλοτιμο.
-
Σιγά ρε παιδιά ,γιατί βαράτε τους Κρητικούς…..
Εξηγήστε τους ,ακούστε τους,έτσι λειτουργούν οι 'δημοκρατίες'???????
Τι έρισμα έχουν οι Κρητικοί για τον ΣΟΑΑ,
Για αυτούς προφανώς είναι άααγνωστη λέξη.
Για αυτό ,επίσης, προφανώς, τους φαίνεται περίεργο και ίσως δεν ξέρουν,οτι άν υπήρχε ένας Κρητικός στο ΣΟΑΑ και ότι αν «περνούσε» του ΣΟΑΑ ,ίσως να είχαν πιο 'γρήγορα' αγώνα στην Κρήτη.Τέλος πάντων,
Εγώ ,θεωρώ, ότι είναι μια κίνηση με θετική κατεύθυνση.
Είναι κάτι που έπρεπε να έχει γίνει χρόνια ΑΛΛΑ ποτέ δεν είναι αργά.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Τώρα που ο ΣΟΑΑ ισχυροποιείτε και οικονομικά,
ΜΑΚΡΙΑ από μικροσυμφέροντα
μακριά από 'λυκοφιλίες' και πισώπλατα μαχαιρώματα
μακριά από τις 'κλάψες' και ότι 'για όλα φταίνε οι άλλοι'.Κούλης Κ.
ΥΓ.Μεγάλη προσοχή στις προσεχείς εκλογές,τώρα υπάρχει **και **χρηματικό όφελος…………………….
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ?Τωρα οσο για τον τουρισμο υπαρχει ,αλλα αυτο το κανετε εσεις και ξαφνικα μας θυμηθηκατε.Εισαστε τουριστες τα τελευταια χρονια κυριοι
ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ,ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΗΚΕ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΜΑΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
...Η ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ...??ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ,....ΑΣ ΜΑΘΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ GRID, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΝ ΘΕΣ!
ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΤ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΠΟΡΑΚΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΞΙΖΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ.ΕΣΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ 2 ΝΗΣΙΩΝ.ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΩΝ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝ..
-
Ο χρήστης SMARY έγραψε:
rallyover
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ!!!!!!!!Επειδη δεν το ηξερα αυτο να σου πω οτι ενισχυεις με αυτο την αποψη μου.
Πρωτα απο ολα η λεσχη του Διακακη ειναι λεσχη ΣΦΡΑΓΙΔΑ ειναι ενας ιδιωτης με ολα τα καλα και κακα του με καθαρα ιδιοτελη και κερδοσκοπικα κυριως κριτηρια και οι εκπροσωποι του ΣΟΑΑ ηρθαν οχι για ενα τοπικο αγωνα αλλα για ενα πανελληνιο αγωνα ταχυτητας.
Και καλα αφου ηρθαν εστω και επιθεωρησαν ενα πανελληνιο αγωνα ενω τοσο καιρο γινοντουσαν τοπικοι αγωνες δεν φιλοτιμιθηκαν να παρουν ενα τηλεφωνο να μαζευτουν οι αγωνιζομενοι ειτε στον ΑΟΚ ειτε στην ΑΛΑΧ ειτε καπου αλλου να τους δουν να τους ρωτησουν τα οποια προβληματα τους να γνωρισουν την λεσχη τους να συζητησουν να δουν που βρισκοντε βρε παιδι μου.Δηλαδη ακομα και οταν και μια φορα ηρθε ενα κλιμακιο του ΣΟΑΑ για αλλο λογο στο νησι με εξοδα ΑΛΛΟΥ (αν δεν κανω λαθος) δεν υπηρξε επαφη με τους αγωνιζομενους στο νησι.Για τετοια επαφη του ΣΟΑΑ με τους αγωνιζομενους του νησιου μιλαμε.Τωρα περι αχαριστιας τι να πω αν και εσυ πιστευεις οτι δοθηκαν αγωνες χαρης ρουσφετιου και οχι δικαιοσυνης ανησηχω παρα πολυ που εσυ θα μπορεις να παρευρισκεσαι στις συνελευσεις του ΣΟΑΑ να λες τετοιες αποψεις και τα παιδια και οι παλιοι αγωνιζομενοι που ετοιμαζουν αγωνιστικα επειδη το Ραλλυ Κρητης και ο Ομαλος ειναι επιτελους Πανελληνιο δεν θα μπορουν να βρισκοντε εκει να σε αντικρουσουν να ψηφισουν και να πουν τα δικα τους προβληματα.
Τωρα για τα περι ΑΛΑΧ και εξοργισμου να σου πω οτι δεν ειναι θεμα λεσχων (αλλωστε ξερω οτι τα παιδια που τρεχουν τοπικους αγωνες και εδω και στα Χανια -αλλωστε η λεξη ΣΟΑΑ τους ειναι και πρακτικα ουσιαστικα αγνωστη ποσοτητα -ειναι εξοργισμενοι)πανεξυπνε καλοθελητη μου ειναι θεμα αγωνιζομενων περα απο λεσχες πολεις και αλλων ζητηματων.
Ειναι θεμα( και εσυ το καταλαβαινεις το σωστο ειμαι σιγουρος) δικαιοσυνης γεωγραφικο οπως ειπε παραπανω και καποιος αλλος. -
Κυριοι
Ειμαι αγωνιζομενος απο το 1983 και το ΣΟΑΑ των ξερω απο ενα κρανακι
Πιστευω οτι κανεις στην κρητη δεν εχει προβλημα με το συνδεσμο αλλα με τι μουτρα ζητας απο καποιον να κανει κατι για σενα οταν εσυ ποτε δεν συνυπηρχες μαζι του ολα αυτα τα χρονια.
Για ολα που λεει ο rallylover συμφωνω απολυτα.ΚΑΚΕΠΑΚΗΣ Ν.
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ