-
Ο χρήστης dig έγραψε:
ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΣΟΑΒΕ.
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ?'EL-EM'
Δέν νομίζω ότι δικαιούσαι ηθικά να ομιλείς γιά τόν ΣΟΑΑ.
Διεγράφη προσβλητική απάντηση -ή απαντάμε με επιχειρήματα ή δεν απαντάμε καθόλου. [Mod]
Διεγράφη προσωπική επίθεση - flame bait [Mod]
-
Καλημέρα
Κύριε el-em θα μας κάνετε να πάμε στην πρώτη μικρή του ΚΚΕ και να μάθουμε από την αρχή πάλι, αν το μέλος πάει στο συλλογικό του όργανο ή το όργανο στο μέλος. Μάλλον ισχύει το δεύτερο, πολύ δε περισσότερο που ο ΣΟΑΑ υπάρχει εκεί και βρίσκεται, κόντρα στα όνειρα πολλών, ίσως και εσού, από το 1969. Τόσα και τόσα ΔΣ πέρασαν, κανένα δεν ήταν στα μέτρα σας ή οι πολιτικές τους γιά να μπορέσει να σας χωρέσει;
Αν έτσι είναι ζητάμε ταπεινά συγγνώμη που δεν φτιάξαμε έναν σύνδεσμο τύπου και μεγέθους FIA να σας χωράει εσάς και την 'ιστορία σας' στο χώρο. Ειλικρινά συγγνώμη.
ΜΠΕΚΑΣ.Υ.Γ.
Δεν νομίζω ότι ο Αρης έχει την ίδια ή συγκίνουσα άποψη με την δική σας και ως εκ τούτου η τοποθέτησή μου δεν αναφέρεται στο παραμικρό στον ΄Αρη Βωβό.
Από εδώ και πέρα θα ασχοληθώ και εγώ προσωπικά με την δραστηριότητα του ΣΟΑΑ μήπως και μπορέσω να συμβάλλω στην ανάπτυξή του ώστε να μην υπάρχουν πλέον τέτοιου είδους διλήμματα. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΣΟΑΒΕ.
Διεγράφη προσβλητική απάντηση -ή απαντάμε με επιχειρήματα ή δεν απαντάμε καθόλου. [Mod]
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ??
'EL-EM'
-
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
ΚαλημέραΚύριε el-em θα μας κάνετε να πάμε στην πρώτη μικρή του ΚΚΕ και να μάθουμε από την αρχή πάλι, αν το μέλος πάει στο συλλογικό του όργανο ή το όργανο στο μέλος. Μάλλον ισχύει το δεύτερο, πολύ δε περισσότερο που ο ΣΟΑΑ υπάρχει εκεί και βρίσκεται, κόντρα στα όνειρα πολλών, ίσως και εσού, από το 1969. Τόσα και τόσα ΔΣ πέρασαν, κανένα δεν ήταν στα μέτρα σας ή οι πολιτικές τους γιά να μπορέσει να σας χωρέσει;
MΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΗΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΓΩ, !!!(ΟΤΙ ΔΗΛ. Ο ΣΟΑΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ). ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ 'ΝΑ ΕΡΘΕΙ' ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ-ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.
ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.Αν έτσι είναι ζητάμε ταπεινά συγγνώμη που δεν φτιάξαμε έναν σύνδεσμο τύπου και μεγέθους FIA να σας χωράει εσάς και την 'ιστορία σας' στο χώρο. Ειλικρινά συγγνώμη.
ΜΠΕΚΑΣ.Υ.Γ.
Δεν νομίζω ότι ο Αρης έχει την ίδια ή συγκίνουσα άποψη με την δική σας και ως εκ τούτου η τοποθέτησή μου δεν αναφέρεται στο παραμικρό στον ΄Αρη Βωβό.
Από εδώ και πέρα θα ασχοληθώ και εγώ προσωπικά με την δραστηριότητα του ΣΟΑΑ μήπως και μπορέσω να συμβάλλω στην ανάπτυξή του ώστε να μην υπάρχουν πλέον τέτοιου είδους διλήμματα.ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ,ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑΒΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ.
Να και τα αποκαλυπτήρια, καιρός ήταν...
-
Δεν είπα κάτι σχετικό, άλλωστε δεν είναι και από τα αρνητικά που μπορεί κάποιος να μου προσάψει εάν επιδιώκεις να εκλεγείς από συναδέλφους και φίλους σου γιά να τους εκπροσωπείς στο μέτρο που σου αναλογεί, να εκτίθεσαι σε κριτική εκ του ασφαλούς και να σε στολίζουν δεόντως είτε γνωρίζουν είτε όχι. . Πιστεύω να συμφωνεί ο καθένας σας σε αυτό.
΄Οταν αναφέρομαι στις θέσεις και απόψεθις του ΄Αρη δψεν εννοώ την απόφαση εγγραφείς του σε έναν σύνδεσμο, αλλα΄γενικότερα την θέση και άποψή του γιά την συλλογική δράση. Προφορικά τουλάχιστον έχει εκφραστεί διαφορετικά, χωρίς βεβαίως να αποτελεί δέσμευση η όποια άποψη του.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΣΟΑΒΕ.
'EL-EM'
Μάλλον δεν ήμουν σαφής προηγουμένως. Τα flame baits απαγορεύονται. [Mod]
-
Ο χρήστης dig έγραψε:
ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΣΟΑΒΕ.
'EL-EM'
Μάλλον δεν ήμουν σαφής προηγουμένως. Τα flame baits απαγορεύονται. [Mod]
Τέλος λέμε [Mod]
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ