-
συγγνωμη μπορει να ειναι αστοχη η ερωτηση που θα κανω αλλα ο γιος μου 14 ετων θα χρειαστει να γραφτει στον σοοα η καπου αλλου για την ανανεωση τις licence για καρτ???
-
Aγαπητε μου τα μελη του συνδεσμου εχουν τουλαχιστον αδεια οδηγησης ...... δεν νομιζω οτι πρεπει να περιμενεις απαντηση ..............
Αλλα πραγματι θα ηθελα καποια στιγμη να μαθω για το θεμα των πως εξασφαλιζουν τις αθλητικες τους ισοροποιες , σκορπιοι ..........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aγαπητε μου τα μελη του συνδεσμου εχουν τουλαχιστον αδεια οδηγησης ...... δεν νομιζω οτι πρεπει να περιμενεις απαντηση ..............ευχαριστω .αλλωστε επρεπε να προσεξω οτι σ.ο.α.αυτοκινητου
-
Αλλα πραγματι θα ηθελα καποια στιγμη να μαθω για το θεμα των πως εξασφαλιζουν τις αθλητικες τους ισοροποιες , σκορπιοι .......... [/quote]
ισως μπορουμε να προλαβουμε πολλα οσον αφορα το 'σκορπιοι' καθοτι εμεις που υπογραφουμε σαν κηδεμονες (μεχρι ενηλικιωση-αδεια οδηγησης) μπορουμε να εχουμε και καποιο λογο -
Τελικα το 30ευρω αυτοι οι dragsterαδες θα το πληρωσουν και αν ναι που.Γιατι αυτοι ανηκουν στην λενοε.
Νομιζω δηλ.Licence ομως παιρνουν απο ΕΘΕΑ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Και έχω ακούσει για παρατράγουδα, και στυγνές εκμεταλλεύσεις που παρουσιάζονται κατά καιρούς σε αγώνες καρτ. Αυτοί δεν πρέπει να εκπροσωπούνται δυνατά?. Ας μάθουμε τι γίνετε στο εξωτερικό.Ε δεν μπορει, αφου εχεις ακουσει για παρατραγουδα και εκμεταλλευσεις γιατι δεν ξαναρωτας αυτον που στα ειπε αν γινεται πανελληνιο πρωταθλημα και σε τι επιπεδο; Ακομη καλυτερα γιατι δεν ερχεσαι να δεις εναν αγωνα; Δελτια τυπου πριν και μετα καθε αγωνα βγαινουν και δημοσιευονται παντου (απο την π.Φ. - δηλαδη απο την προ-Φωτεινελη εποχη) οποτε φανταζομαι δε θα ειναι πολυ δυσκολο να ενημερωθεις. Αμα δε βαριεσαι ελα στις Σερρες και στη Θεσ/νικη, περιεργως το καρτ κανει αγωνες και εκει Ή ελα στην Πατρα για το PICK, μαζευει και λιγο κοσμο (καμια 15 χιλιαδες, ψιλοπραγματα δηλαδη μπροστα στα ραλι), εχει μονοθεσια να κανουν επιδειξη, ειναι ωραια. Ή αν θες ταξιδι πηγαινε σε κανενα αγωνα του Βαλκανικου, ναι οι σκορπιοι κανουν και τετοιο. Μαλιστα, στο τελος της χρονιας κανουν και εναν ξεχωριστο διεθνη αγωνα σαν πανυγηρι που τρεχουν οι δικοι μας οι παλιοι και ερχονται καποια καλα ονοματα ξενοι που τρεχουν μονοθεσια. Αν παλι εχεις μεγαλο μπατζετ, μπορεις να πας σε καποιον τελικο παγκοσμιου, ολο και καποιον Ελληνα που κερδισε τη συμμετοχη του μεσα απο τις εγχωριες διοργανωσεις θα παρει το ματι σου. Ή μπορεις να πας σε ενα grand prix για να δεις εναν αποφοιτο του ελληνικου πρωταθληματος να συμμετεχει στην Formula BMW. Ή μπορει να πας σε κανα μηνα μεχρι το Λε Μαν για να δεις τους πρωταθλητες μας να κανουν τα πρωτα τους βηματα με μονοθεσια, δοκιμες που εδωσε δωρο η Γαλλικη ομοσπονδια.
Και ολα αυτα χωρις Φωτεινελη και σκορπιοι, φοβερο ε;
-
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ....................ΦΙΛΙΕ ΣΥΝΔΕΣΜΕ
Αληθεια ποια η θεση του συνδεσμου για το γεγονος των αναβολων αγωνων (εκτος απο Μανδρα πολυ μικρη εως ανυπαρκτο ενδιαφερων και για τον πρωτο αγωνα στην Κρητη ενω μαλλον και το Αχαιος θα πεσει θυμα του μικρου ενδιαφεροντος και παει για αναβολη) και των λιγων συμμετοχων.
Ποια προταση εχει να κανει στην ΕΘΕΑ για να σωθουν οι αγωνες και να μην εχουν την εικονα των 28 συμμετοχων οταν ο ιδιος αγωνας περυσι ειχε διπλασιες.Ποιες οι διεκδικησεις ενος συνδεσμου που υποτιθετε εκπροσωπει ολα τα συμφεροντα (και τα οικονομικα συμπεριμβαλανομενων)των αγωνιζομενων σε μια τετοια δυσκολη οικονομικη συγκυρια.Για να δουμε μπορει να διεκδικησει γιατι οχι μειωση του παραβολου για λισανς αγωνες η αλλες αμεσες παροχες για να μην διαλυθει φετος η εικονα των αγωνων.Αληθεια μπορει να μας ενημερωσει ο φιλιος συνδεσμος μια που τωρα εχει αμεση εικονα ποσοι εχουν γραφτει μεχρι τωρα σε αυτον και αν ναι γιατι τετοια εποχη που πλεον αρχιζουν οι αγωνες υπαρχει τετοια μικρη συμμετοχη στις εγγραφες και που το αποδιδει.Αν το θεμα ειναι η οικονομικη κριση τι προτασεις εχει να κανει για αυτο.
Αλλα ειπαμε σε εγρηγορση και βιαστικες κινησεις αποφασεις μονο οταν ειναι να εισπραξουμε.....
-
Μωρε ralyover, μεχρι τωρα εχουμε συμφωνησει σε πολλα. Τωρα ομως?
Τι θες δηλαδη, να παει ο Κοσμοπουλος με τον Γιωργακη στον Αλμμουνια να βρουν λεφτα για τους αγωνες? Ο.Κ., να μην υπερβαλλουμε ομως!
Και να μην ξεχναμε τον στοχο. Ολοι φιλιωμενοι και μαζι, ΕΝΑΣ αντιπροσωπευτικος ΣΟΑΑ .Καλημερα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μωρε ralyover, μεχρι τωρα εχουμε συμφωνησει σε πολλα. Τωρα ομως?
Τι θες δηλαδη, να παει ο Κοσμοπουλος με τον Γιωργακη στον Αλμμουνια να βρουν λεφτα για τους αγωνες? Ο.Κ., να μην υπερβαλλουμε ομως!
Και να μην ξεχναμε τον στοχο. Ολοι φιλιωμενοι και μαζι, ΕΝΑΣ αντιπροσωπευτικος ΣΟΑΑ .Καλημερα.Γιατρέ, στου κουφού την πόρτα, ασ' το καλύτερα....Αν δεν θέλουν να ακούσουν, τι να κάνεις;
O rallylover είναι στημένος από τότε με το 30άρι που τόσο πολύ τον πείραξε, και πυροβολεί αδιακρίτως και κακεντρεχώς...
Αν είχε ασχοληθεί και αυτός όπως και άλλοι με τον σύνδεσμο τόσο, όσο το κάνει τώρα, σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολυυυύ διαφορετικά...
Άλλα όπου ίντριγκα, όλοι τρέχουμε....
Και κάτι άλλο...Πάρα πολύ κακώς κάποιοι λένε ότι η Κρήτη δεν είναι Ελλάδα και θα έπρεπε να είναι ξεχωριστό κράτος...Ελληνάρες είναι τα παιδιά, σαν και εμάς..Με τα ίδια μίση και πάθη...
-
Εγώ πάντως, τους δύο αγώνες που εχω τρέξει στη Κρήτη, τους εχω ευχαριστηθεί οσο κανέναν αλλο αγώνα.Και ας είχα και μια ολική των 70 μετρων στον εναν...
Αυτοί εχουν αλλα 'θέματα' να λύσουν προτίστως, και δεν τους φταίει ο ΣΟΑΑ... απλά να εχουν να ασχολούνται...!
-
Που κολλαει η Κρητη στο θεμα τωρα δεν μπορω να καταλαβω και τι σχεση εχουν οι μαλακιες για το αν ειναι η δεν ειναι Ελληνες με το γεγονος της απραξιας του ΣΟΑΑ.
Ενας συνδεσμος που υποτιθετε υπαρχει για να προασπιζει τα συμφεροντα οποιου εκπροσωπει (και ειπαμε και τα οικονομικα συμφεροντα περιλαμβανομενων) ωφειλει να ειναι στημενος και να πυροβολει αυτους που εχουν την εξουσια(στην περιπτωση μας την ΕΘΕΑ).Ειναι παραλογο δηλαδη με την κατασταση ετσι οπως διαμορφωνετε να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ να ΠΙΕΣΕΙ την ΕΘΕΑ (οχι τον Γιωργακη) για να ληφθουν αμεσα μετρα οικονομικων και αλλων παροχων.Γιατι οχι να μην πιεσει τη ΕΘΕΑ να μειωσει τα παραβολα σε λισανς αγωνες η να πιεστει ο μηχανισμος της ΕΛΠΑ να προσφερει κινητρα οπως δωρεαν μεταφορα αγωνιστικων η αλλα κινητρα.Και μην μου πειτε μα η ΕΛΠΑ ειναι καταχρεωμενη γιατι αν ειναι δεν θα επρεπε ο ΣΟΑΑ να την ξεμπροστιασει και να ζητησει τιμωρια για την μεχρι τωρα οικονομικη διαχειρηση .
Ετσι ειναι παιδες ο πραγματικος συνδικαλισμος συνεχεις διεκδικησεις και φωνες. Αλλα βεβαια τι φωνη να υπαρχει αν σου εχουν μπουκωσει το στομα με υποχρεωτικες συνδρομες.Υ.Γ.Δεν ξερω αν διαβασατε την μεγαλη συνεργασια της monster με τον προμοτερ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ DRIFT.
Τετοιες ενεργειες πρεπει να κανει και η αρμοδια αρχη του μηχανοκινητου σπορ.Και εφοσον δεν το κανει ο ΣΟΑΑ πρεπει να την κρινει να την πιεζει και για αυτα και οχι μονο για να παιρνει υποχρεωτικες συνδρομες. -
http://www.soaa.eu/main/?p=199
Αφιερωμενο στο γραφικο πλεον rallyenemy μια βδομαδα λειτουργει το site και εχει ενα σωρο πληροφοριες που δεν τις ειδαμε πουθενα αλλου
-
Ο χρήστης SMARY έγραψε:
http://www.soaa.eu/main/?p=199Αφιερωμενο στο γραφικο πλεον rallyenemy μια βδομαδα λειτουργει το site και εχει ενα σωρο πληροφοριες που δεν τις ειδαμε πουθενα αλλου
Και εγω φιλε μου θα σου αφιερωσω την αψογη εφαρμογη αυτων στην αναβαση Πορταριας και την λυσαλεα εντονη και σκληρη κριτικη και διαμαρτυρια του ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ σαν αρχουσα αρχη και την λεσχη για τα παραπανω αλλα και την αντιδραση παλι του ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ για την καταπατηση των κανονων ασφαλειας οσον αφορα την μεση ωριαια στο Παλλαδιο για να πουμε κατι πολυ πιο προσφατο.
-
αγαπητε 'rallylover' ο θεος να σε κανει αν αγαπας το αθλημα...για το παλλαδιο αν δεν ητανε ο ΣΟΑΑ θα υπηρχανε ειδηκες με ακομη μεγαλυτερη ταχυτητα γιατι ετσι βολευε καποιους 'θυγμενους' λογο οτι ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΜΑΞΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ...και αν δεν ητανε ο ΣΟΑΑ να βιντεοσκοπιση τοις ειδικες που καποιοι προτινανε θα βλεπαμε τελικες μεχρι τα 200khm...ετσι για να μαθαινεις καποια πραγματακια...και να το βουλωσεις...οκ..αντε γεια...
-
Ο χρήστης alkisdrops. έγραψε:
αγαπητε 'rallylover' ο θεος να σε κανει αν αγαπας το αθλημα...για το παλλαδιο αν δεν ητανε ο ΣΟΑΑ θα υπηρχανε ειδηκες με ακομη μεγαλυτερη ταχυτητα γιατι ετσι βολευε καποιους 'θυγμενους' λογο οτι ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΜΑΞΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ...και αν δεν ητανε ο ΣΟΑΑ να βιντεοσκοπιση τοις ειδικες που καποιοι προτινανε θα βλεπαμε τελικες μεχρι τα 200khm...ετσι για να μαθαινεις καποια πραγματακια...και να το βουλωσεις...οκ..αντε γεια...Το αποτελεσμα που εβγαλε ο αγωνας ειναι ομως οτι ενας θεμελιωδης κανονας ασφαλειας παραβιαστηκε.Και τωρα μου λες οτι ο ΣΟΑΑ επικυρωσε αυτη την σοβαρη παραβιαση νομιζω οτι εκθετεις τον συνδεσμο με αυτο.Εν πασει περιπτωση μετα απο την διαπιστωση αυτου του γεγονοτος νομιζω οτι ο ΣΟΑΑ ωφειλε δημοσια να κατακρινει την λεσχη και την ΕΘΕΑ σαν αρχη του σπορ για το γεγονος.
Αυτος πρεπει να ειναι ο ρολος του ΣΟΑΑ αμεσα να κρινει δημοσια να ξεμπροστιαζει τις λαθος επιλογες οργανωτων και της ΕΘΕΑ (ποσο μαλλον οταν εμπλεκοντε και θεματα ασφαλειας)και οχι τα στελεχη του να κρατουν ισοροπιες καλων σχεσεων που εντελει δεν ειμαι σιγουρος αν ωφελουν τους αγωνιζομενους συνολικα. -
http://greekmotorsport.blogspot.com/201 ... _5787.html
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
http://greekmotorsport.blogspot.com/2010/02/blog-post_5787.htmlρε σιφη...τι σφυρας ..για να δεις τις αντιδρασεις..?
καντε ενα δωρο 60 ευρω και των δυο κυριων εκει στον ΣΟΑΑ..να τελειωνουμε....
-
http://greekmotorsport.blogspot.com/2010/02/blog-post_5787.html -
http://greekmotorsport.blogspot.com/201 ... _5787.htmlΠολύ θα ήθελα να ξέρω, ειδικά αυτή την εποχή που διάφοροι παππούδες με κάθε άλλο παρά σύννομο και ηθικό παρελθόν συγκρούονται για τις ομοσπονδίες, ποιος άπορος που δεν έχει 30 ευρώ (αλλά έχει αυτοκίνητο 50.000+) διαθέτει τουλάχιστον 600 ως 1500 ευρώ για το δικηγόρο που θα δικάσει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΕΛΠΑ.
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
http://greekmotorsport.blogspot.com/2010/02/blog-post_5787.html
ρε σιφη...τι σφυρας ..για να δεις τις αντιδρασεις..?
καντε ενα δωρο 60 ευρω και των δυο κυριων εκει στον ΣΟΑΑ..να τελειωνουμε....
να είσαι σίγουρος αγαπητέ ιστορικέ μου ότι το 30αρι οι διάφοροι παππούδες με κάθε άλλο παρά σύννομο και ηθικό παρελθόν (δεν είναι δικό σου αυτό) το έχουν χεσμένο, νταβατζιλίδικα δεν θα το δώσουν,τι να κάνουμε παππούδες είναι και έχουν παραξενιές.
όσο για την απορία κάποιων άλλων που θα βρουν τα ευρώ γέροι άνθρωποι για τα δικαστήρια να πω ότι ο δικηγόρος παίζει στο τζάμπα μια και είναι ιδρυτικό στέλεχος του Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α.
καλή μέρα σε όλους.
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ