-
Αγαπητε μου rallylover δεν ειναι πρωτη φορα που ανταλλασουμε αποψεις στο φορουμ εμεις οι δυο .......
Δεν εχεις καταλαβει οτι η περιπτωση αυτη εχει ειδικο βαρος για το αθλημα ?
Ειμαι σιγουρος πως ναι .Γιατι τουλαχιστον οσοι σε ξερουν απο εδω μεσα , εχουν βγαλει τομ συμπερασμα τους σαν συνομιλητη .Απο καποιους πολεμιους των συνδεσμων λοιπον , που χρονια με νυχια και με δοντια θελουν να εχουν τα γκεμια στα χερια τους απ'την πισω πορτα , κανοντας αυτα που τους βολευαν και τους βολευουν , εχουν επαναστατησει που αποκτα δυναμη το συνδικαλιστικο οργανο των οδηγων , και δεν θα μπορουν μαγειρευουν οπως εχουν συνηθησει τις βρομιες τους .....
Εσυ τι λες ? ξαφνικα ανακαλυψαν μερικοι το φορουμ ?
Δεν ειναι σοβαρη απαντηση αυτη που μου εδωσες πιο πανω .... σε ειχα σε αλλο επιπεδο -
Ο χρήστης pgewrc έγραψε:
Δυστηχώς ο ΣΟΑΑ αυτήν τήν στιγμή φαίνεται αποδιοργανωμένος και αδύναμος να υπερασπιστεί τον εαυτό του!
Δέν έχει πάρει επίσημη θέση ούτε για το θέμα των ομοσπονδιών ούτε για το πρόγραμμα ούτε για αυτό το πρόβλημα που έχει προκύψει τώρα ούτε για τίποτα.
Αν είναι δύσκολο να αποσταλεί ένα δελτίο τύπου απο κοινού τότε πού να πάμε παραπέρα??
Βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο με περισσότερους του ενός μνηστήρες για την αρχηγία, και μήπως ο ένας υπονομεύει τον άλλον?
Όλοι έχουμε διαβάσει στο παρών φόρουμ ότι τα μέλη του ΣΟΑΑ είναι διχασμένα σε μανιατοπουλικούς,δεσποτοπουλικούς,κτλ.
Περίεργη αυτή η χάρη πού της έκανε η ΕΘΕΑ!
Θα μπορεί δηλαδή τώρα να χτυπάει την γροθιά στο τραπέζι της ΕΘΕΑ και να απαιτεί?
Ας βρεί άλλο τρόπο να γίνουν οι οδηγοί μέλη του ΣΟΑΑ γιατί έτσι βρέθηκε ξαφνικά αντιπαλός τους.Ευχαρίστως θα σου απαντούσα σε όλα ,αλλά συμφωνώ με Χρήστο καί Σπύρο.Γράψε το όνομα σου έστω καί με pm καί θα σου απαντήσω ότι θέλεις.
-
Ο χρήστης pgewrc έγραψε:
APR ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ,ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
Εκτος οτι θα ηθελα να μαθω ποιος εισαι εσυ ο μεγαλος αιμοδοτης για να σου στειλω και καμια κομπρεσα για το πριξιμο ......... θα ηθελα και για να σου πω οτι δυο γενιες τα ακουμπαω στους αγωνες φιλαρακι κι απο μια τσεπη βγαινουνε .......το οτι δεν ετρεξα μερικα χρονια , και ετρεξες εσυ , θα μου στερησει το δικαιωμα να λεω την γνωμη μου γιαυτο που εχω καταθεσει ωρες αμετριτες απ'την ζωη μου ?τον συνδεσμο ? που ολους εσας τους ζαμαμφουτιστες του αθληματος δεν σας αγγιξε ποτε ..........
Καμια προθεση ειρωνιας δεν ειδα για την οποιοδηποτε αποψη .... αρκει να ειχε την σοβαροτητα της υπογραφης του καθε αγωνιζομενου !
Αντιθετως εχουμε κανει 9 σελιδες απ'τους ιδιους και τους ιδιους ...ανυπογραφους και τους περισσοτερους οχι αγωνιζομενους !Το θεμα ειναι να βγει συμπερασμα απο οσων περισσοτερων οδηγων και συνοδηγων γινεται !
-
Τα 30€ του ΣΟΑΑ με μεγάλη μου ευχαρίστηση να τα δώσω, όπως έδινα και την ετήσια συνδρομή μου τόσα χρόνια.
Αλλά νομίζω ότι όλος ο ντόρος γίνεται επειδή μερικοί αναστατώθηκαν στην ιδέα ότι ο ΣΟΑΑ θα έχει κάποια υπολογίσιμη δύναμη στο νέο σχήμα που θα διοικεί το σπορ.
Και επειδή κανείς ακόμα δεν ξέρει ποια θα είναι η θέση του και πόση θα είναι η δύναμή του, stay cool.Φρόνιμο είναι να μην αρχίζετε τις απαιτήσεις και τις θεωρίες. Άν θέλατε ο ΣΟΑΑ να 'ναι ενεργός, μάχιμος και ταχύς στις αποφάσεις του θα ΄πρεπε να είχε 500 συνδρομές των 100€ το χρόνο, πληρωμένες.
Να ΄χει έναν άνθρωπο που η δουλειά του να είναι αυτή : να τρέχει, να μαθαίνει, να ενημερώνει και να απαντά.
Αλλά τώρα, ο ΣΟΑΑ είναι λίγος, χωρίς οργάνωση, μπάζει νερά και μπλα μπλα μπλα.Για να είστε έτοιμοι κάντε 5-6 ΣΟΑΑ και πείτε μας και τις παροχές για να έρθουμε να γραφτούμε.
-
T>Ο χρήστης APR έγραψε:
Αγαπητε μου rallylover δεν ειναι πρωτη φορα που ανταλλασουμε αποψεις στο φορουμ εμεις οι δυο .......
Δεν εχεις καταλαβει οτι η περιπτωση αυτη εχει ειδικο βαρος για το αθλημα ?
Ειμαι σιγουρος πως ναι .Γιατι τουλαχιστον οσοι σε ξερουν απο εδω μεσα , εχουν βγαλει τομ συμπερασμα τους σαν συνομιλητη .Απο καποιους πολεμιους των συνδεσμων λοιπον , που χρονια με νυχια και με δοντια θελουν να εχουν τα γκεμια στα χερια τους απ'την πισω πορτα , κανοντας αυτα που τους βολευαν και τους βολευουν , εχουν επαναστατησει που αποκτα δυναμη το συνδικαλιστικο οργανο των οδηγων , και δεν θα μπορουν μαγειρευουν οπως εχουν συνηθησει τις βρομιες τους .....
Εσυ τι λες ? ξαφνικα ανακαλυψαν μερικοι το φορουμ ?
Δεν ειναι σοβαρη απαντηση αυτη που μου εδωσες πιο πανω .... σε ειχα σε αλλο επιπεδοΤι να κανω προσπαθω να παρω απαντησεις οταν γραφω σοβαρα και δεν παιρνω.Αρα δοκιμαζω μηπως παρω με αλλο τροπο.Αληθεια ποσο σοβαρος ειμαι που καθομαι τοσες ωρες στο χαζοκουτι και ασχολουμε αγωνιω για αγωνες αυτοκινητου.
Δεν ξερω αν υπαρχουν αλλα κινητρα σε αλλους συνομιλητες εδω μεσα εγω παντως βλεπω οτι υπαρχει αδικια δεν υπαρχει σωστο ξεκινημα σε αυτη την προσπαθεια.Και φωναζω απο εδω μεσα μηπως και συγκυνιθουν καποιοι.Καποιοι που ισως στην προσπαθεια τους να αναβιωσουν δυναμωσουν οικονομικα αγωνιστικα τον συνδεσμο ξεχασαν να διαμορφωσουν τις συνθηκες να αφυπνησουν θετικα προς αυτη την προσπαθεια καποιους που ειναι μακρια τους.Ξεχασαν να τους ενταξουν ουσιαστικα και οχι μονο για το οικονομικο στον συνδεσμο να βγουν κερδισμενοι και αυτοι και ο συνδεσμος.Μονο αν ενταχθουν ουσιαστικα τους δοθει ευκαιρια συμμετοχης στα κοινα θα αποκτησουν και αυτοι δυναμη και ο ΣΟΑΑ καθοτι σε πληροφορω οτι υπαρχουν και εδω αξιολογες προσωπικοτητες -αγωνιζομενοι - αλλα και συμμετοχη στα κοινα απο τους αγωνιζομενους (αν και δημιουργουντε λογω αυτου συχνα εντασεις) υπαρχει.Και δεν θελω να πιστεψω τις βλακειες που λεγοντε εδω κατω οτι ειναι εσκεμενο οτι δεν μας θελουν και αλλα τετοια.Πιστευω οτι στην μεγαλη τους προσπαθεια και ενθουσιασμο τους ξεχασαν....
Αν και δεν τους δικαιολογει αυτο θελω και εγω και ολοι ενα βαθυτατα δημοκρατικο με μεγαλη συμμετοχη απο ολη την Ελλαδα συνδεσμο.Με την υπαρχουσα ομως κατασταση καταφεραν να εναντιωθουν ολοι εδω κατω(ειλικρινα πιστεψε αυτο που σου λεω) με τον ΣΟΑΑ.Και ξερω οτι καποιοι πηραν ενημερωσαν τον Προεδρο του ΣΟΑΑ και αυτος ισως αιφνιδιασμενος τους αρχισε γενικολογες ευχες χωρις να τους δεσμευτει για την ουσια.Και συν ολα αυτα κανεις εδω μεσα δεν παραδεχεται το καταφανεστατο σφαλμα αλλα αποπροσανατολιζουν την κουβεντα εθελοτυφλουν λες και μονο αυτοι εχουν το δικαιωμα της αποψης.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
APR ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ,ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
Εκτος οτι θα ηθελα να μαθω ποιος εισαι εσυ ο μεγαλος αιμοδοτης για να σου στειλω και καμια κομπρεσα για το πριξιμο ......... θα ηθελα και για να σου πω οτι δυο γενιες τα ακουμπαω στους αγωνες φιλαρακι κι απο μια τσεπη βγαινουνε .......το οτι δεν ετρεξα μερικα χρονια , και ετρεξες εσυ , θα μου στερησει το δικαιωμα να λεω την γνωμη μου γιαυτο που εχω καταθεσει ωρες αμετριτες απ'την ζωη μου ?τον συνδεσμο ? που ολους εσας τους ζαμαμφουτιστες του αθληματος δεν σας αγγιξε ποτε ..........
Καμια προθεση ειρωνιας δεν ειδα για την οποιοδηποτε αποψη .... αρκει να ειχε την σοβαροτητα της υπογραφης του καθε αγωνιζομενου !
Αντιθετως εχουμε κανει 9 σελιδες απ'τους ιδιους και τους ιδιους ...ανυπογραφους και τους περισσοτερους οχι αγωνιζομενους !Το θεμα ειναι να βγει συμπερασμα απο οσων περισσοτερων οδηγων και συνοδηγων γινεται !
Την τεταρτη θα ψηφισουν μελοι του αοκ και των λεσχων κρητης
Εαν οι ψηφοι ειναι περισσοτεροι απο του ΣΟΑΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΑΑ. -
Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Δυστηχώς ο ΣΟΑΑ αυτήν τήν στιγμή φαίνεται αποδιοργανωμένος και αδύναμος να υπερασπιστεί τον εαυτό του!
Δέν έχει πάρει επίσημη θέση ούτε για το θέμα των ομοσπονδιών ούτε για το πρόγραμμα ούτε για αυτό το πρόβλημα που έχει προκύψει τώρα ούτε για τίποτα.
Αν είναι δύσκολο να αποσταλεί ένα δελτίο τύπου απο κοινού τότε πού να πάμε παραπέρα??
Βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο με περισσότερους του ενός μνηστήρες για την αρχηγία, και μήπως ο ένας υπονομεύει τον άλλον?
Όλοι έχουμε διαβάσει στο παρών φόρουμ ότι τα μέλη του ΣΟΑΑ είναι διχασμένα σε μανιατοπουλικούς,δεσποτοπουλικούς,κτλ.
Περίεργη αυτή η χάρη πού της έκανε η ΕΘΕΑ!
Θα μπορεί δηλαδή τώρα να χτυπάει την γροθιά στο τραπέζι της ΕΘΕΑ και να απαιτεί?
Ας βρεί άλλο τρόπο να γίνουν οι οδηγοί μέλη του ΣΟΑΑ γιατί έτσι βρέθηκε ξαφνικά αντιπαλός τους.Ευχαρίστως θα σου απαντούσα σε όλα ,αλλά συμφωνώ με Χρήστο καί Σπύρο.Γράψε το όνομα σου έστω καί με pm καί θα σου απαντήσω ότι θέλεις.
ΚΥΡΙΕ ΖΗΒΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΜΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΜ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩAPR ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ!!
ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ 'ΑΓΓΙΞΕΙ' Ο ΣΟΑΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ,ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ!!ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ?? -
Οχι , δεν ειναι εφικτο , απ'οτι πιστευω εγω , με τον τροπο που το θελεις εσυ !
Θα ηταν αν μεχρι τωρα ειχε μελη του 600-700 σοβαρους συνειδητοποιημενους αγωνιζομενους που ηταν συνεπεις στις υποχρεωσεις τους απεναντι του , και μπορουσε να εχει οργανωσει ολα αυτα που πολλα χρονια εχουν καταγραφει σαν απαραιτητες προυποθεσεις για να εχει τα μελη του .... κατευχαριστημενα !
-
Λύσεις τόσο για το θέμα των εκλογών όσο και για το θέμα της επικοινωνίας υπάρχουν και είναι και εφικτές...Κάποιοι πάλι βρήκαν την ευκαιρία να γίνουν επαναστάτες, αλλά χωρίς αιτία, ασε που δεν έγιναν τότε που έπρεπε....Την καταπληκτική δουλειά που έγινε με το εγχειρίδιο ασφάλειας του ΣΟΑΑ την καρπώθηκαν όλοι οι αγωνιζόμενοι (αναξάρτητα αν ήταν μέλη ή όχι), αλλά πήραμε ένα τηλέφωνο και δεν ήταν κάποιος απίκο, και να άφαντος ο ΣΟΑΑ...Αν ψάχναμε μια κωλόβιδα για το ρημαδάκι μας όμως θα βρίσκαμε μέχρι και τον Malcom Wilson για να μας τη στείλει....(Υπάρχουν και κινητά και αυτά είναι γνωστά επίσης.....)....
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει....χρόνια θα κοσκινίζει....
Όσο για το αν είμαι εκπρόσωπος του Συνδέσμου, απαντώ όχι αλλά α) εκτιμώ αφάνταστα ανθρώπους που θυσιάζουν έστω και λίγο από τον προσωπικό τους χρόνο για τα κοινά του αθλήματος και β) το σκέφτομαι σοβαρά να προσπαθήσω να βοηθήσω κι εγω επίσημα μέσα από τον σύνδεσμο....
-
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ APR
Χωρις ιχνος ειρωνιας
Αλλαζω αποψη και συνπορευω με τους καλους
Ισως να ηταν λαθος το θεμα που ανοιξα με τετοια επικεφαλιδα αλλα δεν περιμενα μεσα σε 3 μερες να γινουν 9 σελιδες.Τελος μου ζητησαν να αλλαξω επικεφαλιδα.Τελικα την αλλαξαν αλλοι.Κανονιστε τα λεφτα να μην γινουν σκονη σε ταξιδια αστραπη Αθηνα-θεσ-νικη και αντιστροφα για meetings του κωλου.Και μην λετε μεγαλα λογια γιατι μετα θα γραφουμε εδω που πηγαν τα λεφτα.Δεν ξερω ποιος εγραψε πιο πανω για ανοιχτα βιβλια.Με τετοια βιβλια μπηκε ολοκληρο κρατος στην eu. -
Ασε τα Τριανταφυλλοπουλιστικα kaker , και συνεχισε το εργο σου ..........
-
Μετά από επικοινωνία μου με την εθεα και εγώ ζήτησα να ανανεώσω τη λισάνς μου εμού και του συνοδηγού,μου είπαν λοιπόν ότι το κόστος είναι 190€ για τη κάθε μια αφού μου αιτιολόγησαν το σκοπό της αύξησης ρωτάω λοιπόν αν δεν δεχτώ να πληρώσω τα 30 δεν μπορείτε να μου εκδώσετε λισανσ? μου απάντησαν όχι κατηγορηματικά και ποιος νόμος λέει ότι για να πας να ανανεώσεις το επαγγελματικό σου δίπλωμα πρέπει να γίνεις μέλος του συνδικάτου μηχανολόγων πχ??. ρε πάμε καλά αντι να μειώσουμε το κόστος το επιβαρύνουμε σε τέτοιες εποχές και συγκυρίες μερικοί έχουν νομίσει ότι όσοι παίρνουν μέρος σε αγώνες είναι ωνάσηδες και τζίγκερ
Εγώ είμαι ένας νέος αγωνιζόμενος που με κόπο και ιδρώτα έφτιαξα μόνος μου ένα αγωνιστικό και όταν απευθύνθηκα για τις διαδικασίες έναρξης μου στο χώρο δεν άκουσα πουθενά τη λέξη ΣΟΑΑ ο μοναδικός που μου εξήγησε και με καθοδήγησε ήταν ο Τ.Ε από τα Χανιά και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως όπως και κάποιους παλιούς αγωνιζόμενους από το Ηράκλειο και την Αθήνα.
Όπου δεν ήξερα και κολλούσα κάπου με τους κανόνες ασφαλείας κτλ και ενοχλούσα την εθεα να είστε σίγουροι ότι βοήθεια δεν βρήκα...Και ρωτάω εγώ τώρα πως ένας η μια που ξεκινάει να μπει στο χώρο του Μηχανοκ.αθλητισμού της τάξης των χαμηλόμισθων που απλά απο αγάπη και μεράκι για το αυτοκίνητο η από πάθος πείτε το έτσι χωρίς χορηγούς και σπόνσορες χωρίς στήριξη από **κανένα **οπως εγώ που αν δεν ήμουνα μηχανικός το κόστος ήταν απαγορευτικό,πως θα μπουν στο χώρο αυτό??? Φωνάζετε όμως οτι δεν υπάρχουν συμμετοχές οτι δεν έρχονται νέοι στο άθλημα δεν είναι λοιπόν κύριοι τα 30 ευρώ η ουσία είναι όλα τα προηγούμενα που αυτήν την εποχή που ζούμε θα έπρεπε ο κάθε ΣΟΑΑ και η κάθε ΕΘΕΑ να έχουν οικονομικά στοιχεία που όχι ενα πρωτάθλημα να στηρίξουν αλλά δέκα που λέει ο λόγος.
Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε τι πήγε μπροστά και θα πάνε και οι αγώνες?
πως εγώ θα καταφέρω να τρέξω φέτος για να ξεδώσω και να ευχαριστηθώ εγώ πανό απ όλα και να υπάρχει δράση και κόσμος στους αγώνες τώρα που είμαι και άνεργος?
δυστυχώς του χρόνου.ΥΓ Δεν είναι τα 30 ευρώ είναι η νοοτροπία μας αντι να επενδύσουμε στα ουσιώδη κάποιοι πάνε ανάποδα.....εδώ πληρώνουμε τα χιλιαπλάσια για να τρέξουμε ενα αγώνα
Βγάλτε από το μυαλό σας ότι όσοι τρέχουν είναι λεφτάδες και πρέπει να τους γδάρουμε? και είναι πολλοί εδω μέσα απο αυτα που διάβασα προσεκτικά τώρα και 3μερες που μου στείλανε αυτο το λινκ.
ΑLPINESTAR Τα ζωνιανά και συντάξεις δεν αφορούν τους αγώνες αστό αυτό το ψωμοτύρι το τι είναι οι Κρητικοί και η Κρήτη ελάτε να το διαπιστώσετε σε κάποιον αγώνα.ίσως μετά αλλάξτε γνώμη, δηλαδή εσάς πως πρέπει να σας αποκαλούμε τρομοκράτες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ? ντροπή μας δεν τα βάζουμε όλα σε ένα τσικάλι.
ΑΝΤΩΝΗΣ Μ.
ΡΕΘΥΜΝΟ
ΚΡΗΤΗ -
Δεν εχω σκηνοθετη
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Epeidh kserw oti atoma toy syndesmoy diabazoyn to forum ayto, kai epeidh exw dokimasei na parw parw thl ston syndesmo kai den to shkwnei kanenas mporei na moy apanthsei kapoios?Egw poytrexw eksw, an 8elw na bgalw eite ellhnikh lisnace international eite na parw no objection letter gia na bgalw ksenh (analogos ti 8a moy zhth8ei pali gia ta national prwta8lhmata sto Dubai) prepei na graftw ston syndesmo?
Μα δεν θα έπρεπε να το ρωτάς αυτό ούτε στο ΣΟΑΑ ούτε στο Forum, την ΕΘΕΑ πρέπει να ρωτήσεις. Εχω την εντύπωση πως αν δεν θέλεις ελληνική+διεθνή license αλλά μόνο το γράμμα για να βγάλεις license στο Dubai, δεν πρέπει να χρειάζεται ΣΟΑΑ -αλλά αν θέλεις να έχεις και ελληνική license μήπως τρέξεις καμία ανάβαση που λέει ο λόγος τότε προφανώς χρειάζεται ΣΟΑΑ.
Με άλλα λόγια:
+30 210 6068885
-
Ο χρήστης tonisM έγραψε:
Μετά από επικοινωνία μου με την εθεα και εγώ ζήτησα να ανανεώσω τη λισάνς μου εμού και του συνοδηγού,μου είπαν λοιπόν ότι το κόστος είναι 190€ για τη κάθε μια αφού μου αιτιολόγησαν το σκοπό της αύξησης ρωτάω λοιπόν αν δεν δεχτώ να πληρώσω τα 30 δεν μπορείτε να μου εκδώσετε λισανσ? μου απάντησαν όχι κατηγορηματικά και ποιος νόμος λέει ότι για να πας να ανανεώσεις το επαγγελματικό σου δίπλωμα πρέπει να γίνεις μέλος του συνδικάτου μηχανολόγων πχ??.ΥΓ Δεν είναι τα 30 ευρώ είναι η νοοτροπία μας αντι να επενδύσουμε στα ουσιώδη κάποιοι πάνε ανάποδα.....εδώ πληρώνουμε τα χιλιαπλάσια για να τρέξουμε ενα αγώνα ...........................................................................................................................Βγάλτε από το μυαλό σας ότι όσοι τρέχουν είναι λεφτάδες και πρέπει να τους γδάρουμε? και είναι πολλοί εδω μέσα απο αυτα που διάβασα προσεκτικά τώρα και 3μερες που μου στείλανε αυτο το λινκ.
ΑΝΤΩΝΗΣ Μ.
ΡΕΘΥΜΝΟ
ΚΡΗΤΗΚατεθεσες ψυχη βρε Αντωνακη Μ. εδω μεσα , αλλα δεν εχεις καταλαβει οτι αυτα που εγραψες ειναι τα ιδια ....μ'αυτα που κουβαλαγαμε χρονια στην γκλαβα μας και μας καθονταν στο στομαχι , κι ολοι εμεις που καταληξαμε να πιστευουμε οτι μονον μεσα απο ενα **δυνατο συνδεσμο **θα μπορουσαμε να απαλαχτουμε απ'τα ορνεα που καταληστευαν το σπορ και την τσεπη μας , φτιαχνοντας πρωτα απ'ολα σαν οπλο απεναντι στις ορεξεις τους ....... την ενωμενη αρνηση μας !
Καταλαβαινεις οτι ηταν οι περισσοτεροι πρωτεργατες και οι ανθρωποι που παλευαν τοσα χρονια μεσα στον συνδεσμο ? γιαυτα που εσυ διαπιστωνεις και καταθετεις εδω ....και οχι τζιγκεραδες ............ γιατι ολοι αυτοι , και καποιοι αλλοι νεοπλουτιδιδες εκτος απο περαστικοι , για πεντε εξη φεγγαρια καθονταν και μετα λαγοι ........στα @@@ τους αν θα ειχε μελλον το αθλημα , και αν θα κοστιζε για να τρεξουν οσο 4 μισθοι του μεροκαματιαρη ........
Πες και στα φιλαρακια σου εκει κατω να βαλουν το μυαλο τους να δουλευει σωστα , να καταλαβουν τι στην πραγματικοτητα κανει ενας ισχυρος συνδεσμος , και να κρατησουν τις επαναστατικες δυναμεις τους για εκει που χρειαζεται πραγματικα !και να μην τους δουλευουν μερικοι βαλτοι απο εδω πανω .........
Νασαι καλα βρε συντεκνε κ συναδελφε ........
-
Ερωτηση...
Επειδη ειμαι μαλλον ο μονος...
Εγω που εχω πληρωσει την συνδρομη μου του 2010 ηδη στον ΣΟΑΑ, αλλα ρε γαμωτο εχασα την αποδειξη...
Πρεπει να ξανα πληρωσω??
-
Ο χρήστης pgewrc έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΖΗΒΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΜΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΜ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΚαί εγώ θα σε εκτιμούσα , εάν δεν παραποιούσες τα γραφόμενα μου (ποτέ δέν έγραψα ότι θα σου στείλω απαντήσεις με pm) καί εάν το θάρρος που δείχνεις σάν πλήρωμα αγωνιστικού τό εδειχνες και εδώ υπογράφοντας σαν λεβέντης τα γραφόμενα σου .
Παρακαλώ.
-
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
Ερωτηση...Επειδη ειμαι μαλλον ο μονος...
Εγω που εχω πληρωσει την συνδρομη μου του 2010 ηδη στον ΣΟΟΑ, αλλα ρε γαμωτο εχασα την αποδειξη...
Πρεπει να ξανα πληρωσω??
οχι βέβαια , αλλά εάν ξαναγράψεις ΣΟΟΑ και όχι ΣOAA ,ΣΊΓΟΥΡΑ !!!
( Και ετοιμάσου για υποψηφιότητα.. )
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Ερωτηση...
Επειδη ειμαι μαλλον ο μονος...
Εγω που εχω πληρωσει την συνδρομη μου του 2010 ηδη στον ΣΟΟΑ, αλλα ρε γαμωτο εχασα την αποδειξη...
Πρεπει να ξανα πληρωσω??
οχι βέβαια , αλλά εάν ξαναγράψεις ΣΟΟΑ και όχι ΣOAA ,ΣΊΓΟΥΡΑ !!!
( Και ετοιμάσουμε για υποψηφιότητα.. )
Ηταν μαλλον χιουμοριστικο το ποστ μου...
και κατι δεν μου κολαγε στα γραμματα....
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ