-
Τωρα πλακα μας κανεις κι εσυ βρε Λου ΜΟΥ .........
Ο φιλος σου , ο κολλητος της παρεας σου , της γνωστης ταβερνας των βορειων προαστιων , δεν εσκιζε τα ρουχα του για την αξιοπιστια πλεον του μπουρδελου , και οτι οι συνδεσμοι πρεπει πια να εμπιστευτουν αυτον και τα γνωστα ατομα γιατι θα εκαναν οτι καλυτερο για το σπορ ,ακομα και με δημοκρατικες διαδικασιες (παρ'οτι δεν εχουν ουτε σημειωμενη στο μυαλο τους την εννοια αυτη) και διαχωρισε ακομα και τα μελη του δσ ,με την απολυτοτητα και την υποτιθεμενη αξιοπιστια του ?
Αρα ,πιαστηκαμε κοροιδα η απο μελη της παρεας σας που ειναι λαμογια ολκης και κανατε γαργαρες για χ λογους , η ειναι για τα μπαζα , φελοι που δεν ξερουν τι τους γινεται , και παρασυρουν τον κοσμο και το αθλημα στον πατο !
-
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΓΩ , που ειχα την καλοπιστια (και με βριζατε) να ελπιζω, ταχω παρει.
Ομως, ακομα μια φορα ξεχναμε την καμπουρα μας. Οταν ο ΣΟΑΑ 'πηρε' το τριανταρι, (κι εγω ημουν ΥΠΕΡ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ) αντι να πατησουμε (Εμεις, ο ΣΟΑΑ δηλαδη) τον κάλο που εκεινη την ωρα μπορει και να πονουσε, και να εκμεταλευτουμε το γεγονος (με μαζικοποιηση, συνελευση, αρχαιρεσιες και αλλαγη καταστατικου οπως προτεινα) φαγωθηκαμε μεταξυ μας, Κρητικοι, Πυργιωρες, Πατρινοι, Καρντασια και Σοαιστες. Και να τωρα, 'φατε σκατα', το μαχαιρι εκοψε και το πεπονι το τρωνε αλλοι.
Αν καποια μερα μαθουμε οτι η δουλεια γινεται στα τραπεζια οπου καθονται ανθρωποι που εχουν διαδικαστικες και συνδικαλιστικες γνωσεις και διαμορφωμενες θεσεις, τοτε θα παμε καλυτερα.
Αν συνεχισουμε ν ασχολουμαστε με το ποιος κανει παρεα με ποιον, ποιος χρωσταει σε ποιον και τι μας εκανε το 1983, θα συνεχισουμε να ειμαστε 'ραγιαδες'.
Επαναλαμβανω λοιπον τον Μονοδρομο.- Μαζικοποιηση και εκλογες του ΣΟΑΑ με στοχο την αλλαγη καταστατικου και την αναληψη απο ομαδα ανθρωπων ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ. (Τερμα το πλειοψηφικο)
- Πρωτοβουλια του ανανεωμενου ΣΟΑΑ με οποιες συνεργασιες, να ψηφιστει νομος που θα επιτρεπει ιδρυση ομοσπονδιας με τις ιδιαιτεροτητες του δικου μας σπορ.
- Με την ψηφιση του νομου, οποτε κι αν γινει αυτο, πρωτοβουλια για συσταση σοβαρης ομοσπονδιας.
Μεχρι τοτε, δυστυχως...τουμπεκι ψιλοκομμενο, η αν εχουμε (ο νεος ΣΟΑΑ) τα κοτσια , επιλεκτικη η ολικη αποχη.
Τα υπολοιπα ειναι απλως...οδοντοκρεμες (απ αυτες ξερω. Τις εχουμε φαει με το κουταλι
Και κατι για τον Προεδρο της ΕΛΠΑ.
- Προεδρε, αν η οικονομια ξεκιναει απο το τριανταρι του ΣΟΑΑ, λυπαμαι, αλλά πλανασθε πλανην οικτρα.
- Διαπρατετε για Δευτερη φορα (τουλαχιστον) το ιδιο λαθος, παρα την αναστατωση και την κριτικη που προκαλεσε η πρωτη φορα. Οταν καταργησατε ουσιαστικα την ΕΘΕΑ του Μανιατοπουλου , τοτε που χαρισατε τις ποινες. Τωρα, σαν ΔΣ, την καταργειτε ξανα, και δεν μπορω να καταλαβω που ειναι αυτη η πολυδιαφημισμενη αυτονομια της ΕΘΕΑ εναντι των ασχετων και αθλητικα 'αμολυντων' μελων του ΔΣ της ΕΛΠΑ.
Εδω δεν υπαρχει διαζευκτικο ή. Απλα, ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ...
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΚΙ ΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ!
-
Aνεκαθεν ημουν θαυμαστης των ...προτασεων σου βρε doc !
Oλο προτασεις θυμαμαι να λες απ'τα παλια , μονο που παντα ελειπαν οι βασικοι συντελεστες για να πραγματοποιηθουν αυτες , και δεν ησουν σε θεση 5 ,6 , ανθρωπους να πεισεις και τωρα γραφεις για ολοκληρο τσουρμο να κατσουν και να να να .......
Ολοκληρωμενο εργο εχεις τα προσοντα να κανεις ? η τουλαχιστον να μας πεις ποιοι ,ειναι αυτοι που εχουν τα εχεγγυα και πως , οταν πρωταπολλα το ταμειο ειναι μειον και ουτε αιθουσα δεν θα μπορουσαν να εχουν , για να γινοντουσαν αυτα ?
Στα υπολοιπα εχεις δικιο ... για αλλη μια φορα θα φαμε σκατα , γιατι με τοσους σκατοκεφαλους παρατρεχαμενους που εχουμε , και τετοια σκατενια αρχη (που ομως αμφιβαλω αν οντως εχεις πειστει 100% οτι ειναι ,οπως κι ο αλλος της πεννας) ....αυτα εχει το μενου .
Ο σπουδαιοτερος λογος που ποτε δεν μπορεσαν να αλλαξουν τα πραγματα σ'αυτο το σπορ , ειναι οτι ουδεποτε απεναντι στην αχρηστιλα της μεσογειων , δεν ειχαμε ενα ολοκληρωμενο ηγετικο στελεχος , παρα μονον μοναδες που αρμενιζαν ο καθενας στον δικο του μπουσουλα , και προς βολεμα , που αποσταθεροποιουσαν την γραμμη των τραπεζιων που εσυ πιστευεις οτι ολα γινοντε στα τραπεζια .
Δεν γινοντε στα τραπεζια στην ελλαδα docακο μου , γιατι ειμαστε σκατοφαρα , μονον με αρχιδατο στην κεφαλη μπορει να γινει κατι , που να ξερει καλα τα κουμασια και τις τρικλοποδιες που θα ακολουθησου απ'την λεωφορο ........και να κουμανταρει ....τις παρεουλες .
Αμα τον βρεις ....πεστο μας ( δεν λεω χεσε μας που παει καλυτερα ) -
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΑΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ......
ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ!!!!!
-
Δικηο εχεις Χριστακο μου. Γλυκα-γλυκα με ψελνεις. Τα εχουμε ομως πει 40 φορες. Μια υποχρεωση σαν αυτη που υπαινισσεσαι χρειαζεται ανθρωπο που θα αναλαβει το εργο σαν εργασια πληρους απασχολησης. Μονο ετσι θα γινοταν σωστα η δουλεια. Κι επειδη ο χαρακτηρας μου ειναι 'η τα κανω ολα και βουταω με τα μουτρα η ασε καλυτερα '.κι επειδη δεν εχω την δυνατοτητα ν αφησω την οικογενεια μου να πεινασει αφου τα δοντια δεν φτιαχνονται με μειλ ,τηλεφωνικες συνομιλιες και SMS, γι αυτο μενω στις προτασεις. Κι αυτες ομως εχουν την αξια τους και δεν βγαινουν αβασανιστα, χωρις σκεψη και πολυ περισσοτερο χωρις συνεπειες.
Αν ενας ολοκληρος χωρος δεν μπορει να βγαλει ενα στελεχος να τον οργανωσει και να τον διοικησει τιμια, αστον να παει στο διαολο...
Καλησπερα. -
Μαθημα 1ο. Πλειοψηφικο: Ειναι ο τροπος εκλογης , συμφωνα με τον οποιο , ολες οι υποψηφιοτητες μπαινουν σ ενα ψηφοδελτιο, κι εκλεγονται οι πρωτοι...οσοι λεει το καταστατικο, αναλογα με τον αριθμο ψηφων.
Πλεονεκτημα η εκπροσωπηση ολων των τασεων, μειονεκτημα οτι σπανια λειτουργει λογω εριδων και σπανια ενα συμβουλιο τελειωνει τη θητεια με ολα τα μελη (λογω τσακωμων)
Παραταξιακο: Το ΔΣ αποτελειται απο τους υποψηφιους του ψηφοδελτιου που πλειοψηφει, υποψηφιοι που εχουν προηγουμενα συμφωνησει και αναγγειλει ενα συγκεκριμενο, κοινα αποδεκτο προγραμμα.
Πλεονεκτημα. Συνοχη του ΔΣ λογω καλων σχεσεων και κοινων θεσεων των μελων. Μειονεκτημα η αδυνατη εκπροσωπηση ολων των τασεων.
Υπαρχουν βεβαια κι ενδιαμεσες καταστασεις. Αυτα, για να ωξερουμε γιατι μιλαμε.
Στα υπολοιπα Αντωνη μου , διαφωνησε οσο θες, αυτο ειναι και το νοημα της συζητησης. -
Προς τους παλιούς, με όλο το θάρρος : δεν έχετε απογοητευτεί και βαρεθεί με όλο αυτό το παρασκήνιο, όλα αυτά τα χρόνια ?
Δεν οδηγεί πουθενά, πώς αντέχετε και ασχολείστε ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τωρα πλακα μας κανεις κι εσυ βρε Λου ΜΟΥ .........Ο φιλος σου , ο κολλητος της παρεας σου , της γνωστης ταβερνας των βορειων προαστιων , δεν εσκιζε τα ρουχα του για την αξιοπιστια πλεον του μπουρδελου , και οτι οι συνδεσμοι πρεπει πια να εμπιστευτουν αυτον και τα γνωστα ατομα γιατι θα εκαναν οτι καλυτερο για το σπορ ,ακομα και με δημοκρατικες διαδικασιες (παρ'οτι δεν εχουν ουτε σημειωμενη στο μυαλο τους την εννοια αυτη) και διαχωρισε ακομα και τα μελη του δσ ,με την απολυτοτητα και την υποτιθεμενη αξιοπιστια του ?
Αρα ,πιαστηκαμε κοροιδα η απο μελη της παρεας σας που ειναι λαμογια ολκης και κανατε γαργαρες για χ λογους , η ειναι για τα μπαζα , φελοι που δεν ξερουν τι τους γινεται , και παρασυρουν τον κοσμο και το αθλημα στον πατο !
ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ. ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ΤΟ 30ΑΡΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ.
ΚΛΑΙΩ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.-
ΟΤΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ.
-
ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΣΟΑΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ. ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ,ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΙΣΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΩΣΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΩΦΕΛΩΝ) ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΦΕΛΛΟΥΣ ! ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΕΞΩ,ΕΙΝΑΙ Ο Ι Φ Ι Λ Ο Ι ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ,ΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
Το ΔΣ της ΕΛΠΑ κατά τη σημερινή, 5/5/2010 συνεδρίασή του, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας και τα μέτρα
που έχουν ληφθεί, στην προσπάθειά της να στηρίξει οικονομικά τους αγωνιζομένους με περιορισμό των εξόδων τους, αποφάσισε τα παρακάτω με άμεση εφαρμογή:-Αναστέλλει την υποχρέωση εγγραφής με παράβολο € 30 στους Συνδέσμους ΣΟΑΑ και ΣΟΑΒΕ για έκδοση αγωνιστικής αδείας- LICENCE.
-Μειώνει το τέλος έκδοσης αγωνιστικής αδείας-LICENCE, κατά € 20.
-Μειώνει το τέλος έκδοσης ετήσιας αγωνιστικής αδείας - LICENCE Παιδιών, κατά €10Στο τονισμένο σημείο τo ΔΣ της ΕΛΠΑ λέει αλήθεια ή ψεύδεται;
Αν λέει αλήθεια και πράγματι πήρε την απόφαση σκεπτόμενο την τσέπη μας τότε πραγματικά ευχαριστώ όλα τα μέλη του ΔΣ για τις επωφελείς προθέσεις τους.
Αν λέει ψέματα, τότε αποτελείται εξολοκλήρου από δειλούς που φοβούνται να πουν και να κάνουν αυτό που σκέφτονται και δεν έχουν καμία θέση ούτε σε αυτό ούτε σε κανέναν άλλο χώρο πλην της χωματερής των Άνω Λιοσίων.Εύχομαι ολόψυχα να ισχύει το πρώτο, παρόλο που ο Στράτης με του οποίου τα κείμενα μεγάλωσα λέει το αντίθετο.
-
Οπως το θετεις αγαπητε Λου Μου μου , εχεις δικιο , και σου ζητω συγνωμη για τους φιλους σου .
Αλλα εδω μας λες οτι καλα να παθουμε που πιαστηκαμε κοροιδα , και αυτος που μας επιασε κοροιδα ειναι ο τιμιος φιλος σου !
Με τον απλο συνηρμο μου .......... δεν ειναι δυνατον να θεωρηται τιμια η προτροπη του (προς τον ΣΟΑΑ ) που εκθετει ολους τους συναθλητες του βαζοντας τους σ'αυτο το λουκι υπο την προεδρια του ......... Λοιπον Η ηταν εσκεμενη κινηση ( ιδου η λαμογια ολκης ) Η ηταν αλλου γι αλλου και αφελης που πιστεψε και εκεινος τον μεγαλο ....... (αρα κι αλλος ενας.....ιδου το φελλος ) ,που εχει περασει απ'την θεση αυτη . Δεν εχει καμια σχεση η ιδιοτητα της θεσης , με την υπαρξιακη -ανθρωπινη , Λου Μου μου στην δικη μου σκεψη !
Το καταλαβες τωρα ? κι εγω για τον συγκεκριμενο φιλο σου , αλλη αποψη εχω , τωρα ομως ειναι υπο αμφισβητηση (για την θεση του), μιας και δεν εχω δει καμια γραπτη αντιδραση του ακομα ,ειδικα τωρα που ειναι και παραιτημενος !
Οσο για τις οδηγιες σου προς τον συνδεσμο για τα διαδικαστικα ...... αν ειχες εστω και λιγο ερθει σε επαφη με τον συνδεσμο , θα ηξερες καποια πραγματα , και δεν θα εγραφες αυτες τις ...προτασεις .Ακομα και το πρακτικο μερος , ειναι αδυνατο να γινει καποιες φορες .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οπως το θετεις αγαπητε Λου Μου μου , εχεις δικιο , και σου ζητω συγνωμη για τους φιλους σου .Αλλα εδω μας λες οτι καλα να παθουμε που πιαστηκαμε κοροιδα , και αυτος που μας επιασε κοροιδα ειναι ο τιμιος φιλος σου !
Με τον απλο συνηρμο μου .......... δεν ειναι δυνατον να θεωρηται τιμια η προτροπη του (προς τον ΣΟΑΑ ) που εκθετει ολους τους συναθλητες του βαζοντας τους σ'αυτο το λουκι υπο την προεδρια του ......... Λοιπον Η ηταν εσκεμενη κινηση ( ιδου η λαμογια ολκης ) Η ηταν αλλου γι αλλου και αφελης που πιστεψε και εκεινος τον μεγαλο ....... (αρα κι αλλος ενας.....ιδου το φελλος ) ,που εχει περασει απ'την θεση αυτη . Δεν εχει καμια σχεση η ιδιοτητα της θεσης , με την υπαρξιακη -ανθρωπινη , Λου Μου μου στην δικη μου σκεψη !
Το καταλαβες τωρα ? κι εγω για τον συγκεκριμενο φιλο σου , αλλη αποψη εχω , τωρα ομως ειναι υπο αμφισβητηση (για την θεση του), μιας και δεν εχω δει καμια γραπτη αντιδραση του ακομα ,ειδικα τωρα που ειναι και παραιτημενος !
Οσο για τις οδηγιες σου προς τον συνδεσμο για τα διαδικαστικα ...... αν ειχες εστω και λιγο ερθει σε επαφη με τον συνδεσμο , θα ηξερες καποια πραγματα , και δεν θα εγραφες αυτες τις ...προτασεις .Ακομα και το πρακτικο μερος , ειναι αδυνατο να γινει καποιες φορες .
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.
ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΟΤΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ!!!
ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΑΣ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ,ΜΕ ΕΡΓΑ-ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΔΙΑ ΒΙΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Tης απόφασης του ΔΣ της ΕΛΠΑ προηγήθηκε, κατά πως φαίνεται, η επιστολή του ΣΒΟΑ:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr-news-article&article_id=18014&race_id=0
*Προς ΕΛΠΑ / ΕΘΕΑ
Υπ’ όψιν: Προέδρου ΕΛΠΑ, Προέδρου ΕΘΕΑ και μελών ΔΣΚοινοπ.: ΣΟΑΑ, Εφημερίδες
Κύριοι,
Σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ και ΣΟΑΪΣΤΑ για ότι αφορά στην άρνηση των μελών του τελευταίου να εγγραφτούν σαν μέλη και στο ΣΟΑΑ, θέλουμε να τονίσουμε ότι παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη έκπληξη.
Ανατρέχοντας στην κοινή ιστορία ΕΛΠΑ-ΣΒΟΑ πρέπει να θυμηθούμε ότι, γενικά, εμείς σαν τότε ΣΟΑΑ και τώρα ΣΒΟΑ, ποτέ δεν πήγαμε κόντρα στις αποφάσεις του επίσημου φορέα των αγώνων που υπηρετήσαμε και ακόμα υπηρετούμε από τη σκοπιά μας.
Έτσι, παρακαλούμε τη «δική» μας ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ να μην ενδώσει στις εκβιαστικές θέσεις και προτάσεις των νεοφώτιστων οδηγών αγώνων ιστορικών (?) αυτοκινήτων.
Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι;;
Που ήταν όλα τα περασμένα χρόνια που εμείς χτίζαμε την ιστορία των αγώνων αυτοκινήτου στη χώρα μας;
Εσείς (ΕΛΠΑ) και εμείς (ΣΒΟΑ) έχουμε βιώσει δύσκολες καταστάσεις με κόντρες και αντεγκλήσεις, αλλά πάντα υπήρχε μία κοινή προσπάθεια. Μερικοί από εμάς έχασαν περιουσίες για το σπορ, άλλοι έχασαν και τη ζωή τους.
Τώρα οι του ΣΟΑΪΣΤΑ κύριοι, εκβιαστικά θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους και να εξομοιωθούν με τους βετεράνους και να αγνοήσουν τους νέους του ΣΟΑΑ.
Αν οι κύριοι αυτοί θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο σπορ θα πρέπει να αρχίσουν από την αρχή και η αρχή είναι να εγγραφούν στο ΣΟΑΑ.
Τέλος, παρακαλούμε την ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ να μείνει αταλάντευτα στις θέσεις της, που είναι και δικές μας θέσεις, προστατεύοντας την ιστορία και τις ηθικές αξίες του σπορ.
Περιμένοντας άμεση ανταποκρίση
Με τιμή
Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του ΣΒΟΑ *
ενώ ακολουθεί η άποψη του ΣΧ
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=18017
*Είναι «θεός»…
«Έγραψε» πάλι ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ, και, χωρίς σύνεση και καμία λογική, κατήργησε την ΕΘΕΑ και, με απόφαση του ΔΣ της Λέσχης του, απέσυρε τη ρύθμιση οικονομικής ενίσχυσης του ΣΟΑΑ και του ΣΟΑΒΕ, ώστε να ικανοποιήσει την πίεση που δέχτηκε από νεοσύστατο σύνδεσμο αγωνιζομένων σε αγώνες με Ιστορικά αυτοκίνητα.
Η απόφαση συνδυάστηκε με τη μείωση του κόστους στην έκδοση αδειών ακόμα και στις παιδιές, μορφή αγώνων που εξελίσσεται συνήθως σε πίστες καρτ και έχει μεγάλο οικονομικό ενδιαφέρον για την ΕΛΠΑ. Όφελος από την έκδοση ημερήσιας λισάνς, όφελος και από τα παράβολα συμμετοχής, σε μια περίοδο που η ΕΛΠΑ οικονομικά παραπαίει, και ίσως κάπου εκεί είναι και ο λόγος ώστε δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία στις Αφίδνες να μην έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον εκδηλώσεων που χαρακτηρίζονται από ανασφάλεια σε κάθε επίπεδο.
Καμία απόφαση, λοιπόν, ώστε να προστατευτεί ένας θεσμός «ξέφραγο αμπέλι», αλλά άμεση απόφαση του ΔΣ μήπως και βρεθούν συμμετοχές και γίνει το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις αγώνας με υψηλό κόστος, που δεν αντιμετωπίζεται με ενδιαφέρον από καμία πλευρά, ενώ αντιμετωπίστηκε αρνητικά από σύνδεσμο οδηγών που συμμετέχουν σε ιστορικούς αγώνες και δε δέχονται να εγγραφούν στο ΣΟΑΑ ή στο ΣΟΑΒΕ ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής.
Σε διεξοδική συζήτηση στα γραφεία της ΕΛΠΑ ανάμεσα σε στελέχη της ΕΘΕΑ, και όχι μόνο, και παρόντος του προέδρου της Λέσχης, αποφασίστηκε να επανεξεταστεί το αίτημα των «Ιστορικών», και μάλιστα προγραμματίστηκε συνάντηση με εκπροσώπους τους (σ.σ.: σοβαροί άνθρωποι, υψηλού επιπέδου σε μόρφωση και ισχύ, με αμφιλεγόμενη όμως σχέση με το αντικείμενο…), ώστε να βρεθεί λύση στο σωστό, στον ενδιάμεσο δρόμο. Ως ιδέα και μόνο συζητήθηκε η δυνατότητα έκδοσης «κόκκινης» λισάνς για τη συμμετοχή μόνο σε «Ιστορικούς» αγώνες. Κάτι τέτοιο δε θα είχε, βέβαια, τη σύμφωνη γνώμη του ΣΟΑΑ, που, σε συνεργασία με τον ΣΟΑΒΕ, δίνει τη μάχη για το κύρος και την αξιοπρέπεια του Έλληνα οδηγού αγώνων, αλλά για τους διαλλακτικούς της συντροφιάς θα ήταν μία λύση, έστω προσωρινή, και πάντως στη σωστή κατεύθυνση.
Δυστυχώς για τους ελληνικούς αγώνες, και παρά τη θετική εισήγηση-παρέμβαση του ΣΒΟΑΑ (Σύνδεσμος Βετεράνων), που ήταν γνωστή στον Πρόεδρο της ΕΛΠΑ, ο τελευταίος αιφνιδίασε ακόμα μία φορά το χώρο που δήθεν υπηρετεί, και, όπως προαναφέραμε, με απόφαση του ΔΣ της Λέσχης του καταρράκωσε τους πάντες στο χώρο των αγώνων, και βέβαια απογοήτευσε και όποιους ελάχιστους γραφικούς, όπως είναι ο υπογράφων, και όχι μόνο, υποστήριζαν πως ακόμα και έτσι υπάρχει ελπίδα.
Για τη συνέχεια σιωπή και πάλι, μήπως εντέλει αυτήν τη φορά η αντίδραση προκύψει με την πρακτική που χρόνια προσπαθεί να καθιερώσει ο καλός φίλος Δημήτρης Μιχελακάκης: Με στρατηγική, χωρίς συναισθηματισμούς και άσκοπες «κωλοτούμπες», που απλώς σε εκθέτουν. Ξέρετε, αν ψάχνεσαι στα χασίματα, χάνεις και γίνεσαι ακόμα ένας. Το ίδιο ισχύει για τη δουλειά του καθενός. Η περίπτωση ΕΛΠΑ-Ελληνικοί αγώνες θέλει άλλου επιπέδου αντιμετώπιση, χωρίς πάτα-άσε και τετ-α-κε, που τελικά κρίνονται ως αδυναμία και «έλα, μωρέ, εντάξει, θα του/τους περάσει...»._ «Στρατισίνο» * -
Κι οσοι τα εχουν ηδη πληρωσει??? θα τα παρουν πισω????
γιατι λογικά οι πιο φανατικοι ειναι αυτοι που ετρεξαν πρωτοι πρωτοι να βγαλουν, αυτοι που εκαναν το απαυτο τους παξιμαδι να προσαρμοστουν στην Ζ1 αμεσα και να στηριξουν απο το καλημερα τους αγωνες και φετος παρα τα παρατραγουδα με τους κανονισμους...Τωρα κι αν θα νομιζουν οτι τους κοροϊδεψαν...
( αναφερομαι στα 4χ4 που για πρωτη φορα φετος ενεπλακησαν ετσι ενεργα με ΣΟΑΑ κ.λ.π. )
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ. ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ΤΟ 30ΑΡΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ.
ΚΛΑΙΩ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.- ΟΤΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ.
- ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΣΟΑΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ. ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕ
Εδωσες εσυ τριανταρι στον σοαα ;;; μήπως μας κοροιδευεις
-
Τα περί ΕΘΕΑ μεταφέρθηκαν στο θέμα Αντικατάσταση κ. Χαλιβελάκη & εξελίξεις στην ΕΘΕΑ το οποίο άλλαξε ελαφρά τίτλο (ελπίζω να με συγχωρήσει ο Αστυνόμος) ώστε το παρόν θέμα να μείνει για τα περί ΣΟΑΑ/ΣΟΑΑΒΕ [Mod]
-
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
ΚΛΑΙΩ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.- ΟΤΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ.
- ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΣΟΑΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ. ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕ
Εδωσες εσυ τριανταρι στον σοαα ;;; μήπως μας κοροιδευεις
ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΣΟΑΒΕ.
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ?'EL-EM'
-
Γαι άλλη μια φορά παλλινδρομήσεις, αποφασίζουμε ξε-αποφασίζουμε, κάνουμε ότι μας βολευει και μας καθοδηγούν, δεν αντέχουμε στις πιέσεις και υποχωρούμε.
Όταν ανακοινώθηκε το μέτρο προσωπικά το είδα λίγο φασιστικό, δηλαδή η υποχρεωτική εγραφή στον ΣΟΑΑ ή ΣΟΑΒΕ (η πρώτη μου αντίδραση). ¨οταν το ξαναείδα ΄ψυχραιμα και με γνώμονα να έχουμε επίβλεψη για ασφαλείς αγώνες απο ανθρώπους πού έχουν υπηρετήσει το σπόρ απο μέσα είπα και τα 30 λίγα είναι και θα γράφομαι κάθε έτος άσχετα με το αν θα συνεχίσω να τρέχω ή όχι γιατί αυτοί που θα τρέχουν πάνω απο όλα δικαιούνται ασφαλείς αγώνες και ένα Σύνδεσμο δυνατό και ευρωστο.
Δεν νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που αναστέλεται μια απόφαση (HANS πέρισυ να θυμίσω) και άλλες ίσως.
Είναι κρίμα, πραγματικά, κάποιοι να υποχωρούν κάτω απο τις πιέσεις personal agendas σε θέματα τα οποία στο τέλος αντανακλούν σε όλους του Σ.Ο.*** (ΑΑ, ΑΙΣΤΑ, ΑΕΒΕ, κλπ).
Εγω που το βλέπω εντελώς ρομαντικά το πράγμα και τρέχω σε λιγους αγώνες κάθε χρόνο μόνο για την πλάκα μου, με ένα αυτοκίνητο της πλάκας φέτος ουδεμία όρεξη έχω να παω να τρέξω (είχα δηλώσει Αμφίκλεια και ευτυχώς που τελικά δεν έγινε, χαίρομαι που δεν πλήρωσα στην ΕΛΠΑ, πλήρωσα μόνο ΚΕΨΑ και ΣΟΑΑ), ειδικά και με αυτό το τελευταίο ξακατίνιασμα με επιστολές χωσίδια, μπινελίκια, αποχωρήσεις απο ραλλυ, άλλοι εσείς άλλοι εμείς λεω ευτυχώς και πάλι ευτυχώς, ρε ουστ!Χίλιες φορές να παω σε GTCC (by the way πριν τρείς εβδομάδες στη τρίπολη εκτυλίχθηκαν στο park ferme σκηνές απείρου κάλους, μόνο που ξύλο δεν έπεσε στην OPEN, το επίπεδο όχι κάτω του μηδενός, -ν! (παραγοντικό για όσους θυμούνται μαθηματικά) και βάλε ενω στα GTCC τα παιδιά ήταν μια ωράια παρέα, αυτό που κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να είναι οι αγώνες, αυτό που ζήσαν οι παλιοί μά το ξεχάσανε και αυτό που αρχικά και εμένα (περαν απο την τρέλα) με έκανε να ακολουθήσω.
Δεν είμαι προβοκάτορας GTCC, δεν έχω τρέξει ποτέ αλλά μήπως εκεί τα πράγματα είναι λίγο ποιο αγνά (Ακόμη), μήπως? Ισως επίσης να είναι καλύτερο να πουλήσω το 106 και να πάρω ένα κάμπριο (η γκάμπριο αν προτιμάτε), ποιο πολύ θα το χαρώ και με τα παιδιά μου
Συγνώμη για τα κάποια offtopic σχόλια αλλά ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ εδώ κολάει και απο Youtube σκηνή με κούρκουλο ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. -
Εγω παλι σκεφτομαι τα νευρα που θα εχει ο Πανουργιας που εφαγε ταλαιπωρια τζαμπα Πλακα κανω Κωστα, αλλα πρεπει να ανεβασες λιγο πιεση ε;
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΣΟΑΒΕ.
Για μένα περίπου 600 χλμ!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΣΟΑΒΕ.
Δέν νομίζω ότι δικαιούσαι ηθικά να ομιλείς γιά τόν ΣΟΑΑ.
Διεγράφη προσωπική επίθεση - flame bait [Mod]
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ