-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και Megane και CC;;;
Σοβαρό αμάξι έχεις....
Φαντάσου πόσο μουράτο είναι που όταν βλέπουν το ρόμβο δεν αναγνωρίζουν καν τη μάρκα...
Και χαίρεσαι γι'αυτό...Ναι το μοτέρ είναι αξιόπιστο. Όλα τα άλλα γύρω από αυτό χαλάνε....
μόλις το βλέπουν όλοι χωρίς να έχουν δει το ρόμβο γουστάρουν...και μόλις καταλάβουν ότι πρόκειται για Renault παίρνουν το ύφος 'πως επέτρεψα εγώ στον εαυτό μου να μου αρέσει ένα Renault'....αυτό το και καλά ανώτερο ύφους του νεοέλληνα μεγαλωμένου με Golf Corolla και A3 πολύ με κάνει και γελάω όμως...
χαίρομαι που κατέχω ένα αμάξι κατώτερο σε τιμή από Audi για παράδειγμα που κάνει τους δήθεν και τους ψευτο-υπεράνω να ψαρώνουν...και να σε ενημερώσω ότι σε 3 χρόνια που το έχω ούτε οι οροφές τρίζουν ούτε χάλασε τίποτα το λαδάκι του και το σέρβις στην ώρα του και μια χαρά φυσάει το αμαξάκι.Άμα θες έλα να σε κάνω μια βόλτα να γουσταρεις μόνο και μόνο την άνεσή του.
Eίδαμε και τα Α4 και τα Α3 cabrio που απλά τους ξήλωσαν την οροφή τους βάλανε μια κουκούλα επάνω και τα βαφτίσανε cabrio.πάμε παρακάτω.
αυτά τα δυο είναι πιο γρήγορα από οτιδήποτε παράγει ολόκληρη η γαλλική αυτοκiνητοβιομηχανία
ή απλώς για φανατικούς που δεν βλέπουν πέρα από 4-5 μέτρα.βρες μου μια alfa romeo ή μια Lancia να είναι σε καλή κατάσταση πάνω από δεκαετία.για γέλια εταιρείες.πριν ειρωνευτείς ε.
έχεις δίκιο, σιγά τις πολλές 156 146 147 που κυκλοφορούνε, μπουρδέλα λέμε
είχε ο πατέρας μου μια laguna I και μας είχε p@@@@e στις βλάβες, για τα μπάζα τα γαλλικά
τι να το κάνω εγώ που είναι γρήγορα τα 350 και 370z που είναι σαν κονσερβοκούτια...
ποια είναι η 156?αυτη που το 1,6 120 άλογα τα μισά αυτοκίνητα είχανε πάει στα συνεργεία με καμμένα μοτέρ?ξαναπάμε παρακάτω...
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
ποια είναι η 156?αυτη που το 1,6 120 άλογα τα μισά αυτοκίνητα είχανε πάει στα συνεργεία με καμμένα μοτέρ?ξαναπάμε παρακάτω...
Έχεις κάποια στατιστική που το λέει αυτό , σου το είπε κάποιος ή το συμπέρανες μόνος σου;
-
Ρε τι το ψαχνετε... Η ωραιοτερη γαλλιδα ειναι ιταλιδα...
Σ.Σ. Carla
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ρε τι το ψαχνετε... Η ωραιοτερη γαλλιδα ειναι ιταλιδα...Σ.Σ. Carla
Ντάξει οχι και η ωραίοτερη Γαλλίδα η Κάρλα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σ.Σ. Carla
Βρε ασε τον εγκαθετο να κανει την δουλεια του... Ολα τοις μετρητοις τα παιρνεις...
-
τι να το κάνω εγώ που είναι γρήγορα τα 350 και 370z που είναι σαν κονσερβοκούτια...ποια είναι η 156?αυτη που το 1,6 120 άλογα τα μισά αυτοκίνητα είχανε πάει στα συνεργεία με καμμένα μοτέρ?ξαναπάμε παρακάτω...
a τώρα μοιάζουν me κονσερβοκούτια γιατί πριν έλεγες ότι τα ιαπωνικά είναι μονο για να πηγαίνεις από το ένα σημείο στο άλλο...άντε να δούμε τι άλλο θα σκεφτείς
έχειs κάνει γκάλοπ?
ναι αυτή με τα 120 άλογα (έχω και με 247 να τ' αφήσω? ) που είχε 0-100 σε 10 sec
δεν έχω σχολιάσει ακόμα το αυτοκίνητο σου αλλα έτσι όπως το πας δεν την γλυτώνεις
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Σ.Σ. Carla
Βρε ασε τον εγκαθετο να κανει την δουλεια του... Ολα τοις μετρητοις τα παιρνεις...
Δεν μπορώ είμαι αλλεργικός στο άκουσμα του Καρλα+πιο ομορφη πρώτη κυρία, γαλλίδα κλπ κλπ
Αυτό το επιχείρημα με τα κάμπριο ήταν επικό πάντως -
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
τι να το κάνω εγώ που είναι γρήγορα τα 350 και 370z που είναι σαν κονσερβοκούτια...
a τώρα μοιάζουν me κονσερβοκούτια γιατί πριν έλεγες ότι τα ιαπωνικά είναι μονο για να πηγαίνεις από το ένα σημείο στο άλλο...άντε να δούμε τι άλλο θα σκεφτείς
έχειs κάνει γκάλοπ?
ναι αυτή με τα 120 άλογα (έχω και με 247 να τ' αφήσω? ) που είχε 0-100 σε 10 sec
δεν έχω σχολιάσει ακόμα το αυτοκίνητο σου αλλα έτσι όπως το πας δεν την γλυτώνεις
δεν έχεις να πεις τίποτα για αυτό δεν σχολίασες.
Nissan,Αλφα Ρομεο και κάτι τέτοιες μίζερες απάτες και να μου χαρίζανε δεν θα τα έπαιρνα.
Τα περισσότερα Ιαπωνικά είναι φτιαγμένα απλά για να σε πηγαίνουν με ταμπλό γυμνό ακαλαίσθητο υπάρχουνε καποιες εξαιρέσεις αλλά δεν ξεφεύγουν από την αίσθηση της μιζέριας του στυλ 'παίρνω ένα αμάξι για να μη χαλάει'...όχι παίρνεις ένα αμάξι γιατί σου αρέσει...και το παίρνεις όλο δεν παίρνεις μόνο το μοτέρ του...
όσο για την απάτη την 156 1.6 -120 άλογα την είχανε πολλοί γνωστοί μου και τραβουσαν τα μαλλιά τους.
-
Δωσε μαστορα,δωσε!!!!!
-
Nissan,Αλφα Ρομεο και κάτι τέτοιες μίζερες απάτες και να μου χαρίζανε δεν θα τα έπαιρνα.
Τα περισσότερα Ιαπωνικά είναι φτιαγμένα απλά για να σε πηγαίνουν με ταμπλό γυμνό ακαλαίσθητο υπάρχουνε καποιες εξαιρέσεις αλλά δεν ξεφεύγουν από την αίσθηση της μιζέριας του στυλ 'παίρνω ένα αμάξι για να μη χαλάει'...όχι παίρνεις ένα αμάξι γιατί σου αρέσει...και το παίρνεις όλο δεν παίρνεις μόνο το μοτέρ του...
όσο για την απάτη την 156 1.6 -120 άλογα την είχανε πολλοί γνωστοί μου και τραβουσαν τα μαλλιά τους.
Αν σου χαρίσουνε κανένα πάρε με τηλ ...
http://www.mylook.gr/medical-and/face/therapies/1/emfyteysi_mallion.html
Για τους φίλους σου με τις 156 ...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Αν σου χαρίσουνε κανένα πάρε με τηλ ...
http://www.mylook.gr/medical-and/face/therapies/1/emfyteysi_mallion.html
Για τους φίλους σου με τις 156 ...
ότι μότι και τσάγαλα με μαρκόσι.
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δωσε μαστορα,δωσε!!!!!ξέρω πολλούς παντως που θα θέλανε κάτι αλφα33 για θαλάσσια ποδήλατα για το καλοκαίρι..μονο για αυτό και αν κάνουν...no offence ε απλά είδα που έγραφες κάπου αλλού για την Άλφα σου...
και από την άλλη κάθομαι και βλέπω την αλλη πάει και αγοράζει Suzuki...έβγαλε κάποτε ένα καλο κατά τύχη αυτοκίνητο το Gti και έκανα το λάθος και μπήκα συνοδηγός σε ένα από τα καινούριο Suzuki το 1.3....από τα 90 και μετά έμπαζε αέρα από μπροστά στα 120 depon λες και ήμουνα σε Hyundai...και μια άλλη φορά σε Subaru station wagon και από όπου περνούσαμε έκαναν το σταυρό τους νομιζαν ότι έβλεπαν νεκροφόρα...
άμα κάτσω και σκεφτώ το τι κοροιδία και τι μιζερια πουλάνε κάτι εταιρείες....και μετά αναρωτιούντε γιατί δεν πουλάνε και τους φταίει η κρίση...
-
Δωσε μαστορα,δωσε!!!!!
ξέρω πολλούς παντως που θα θέλανε κάτι αλφα33 για θαλάσσια ποδήλατα για το καλοκαίρι..μονο για αυτό και αν κάνουν...no offence ε απλά είδα που έγραφες κάπου αλλού για την Άλφα σου...
Καμια οφενσε ,χωσε και αλλο
-
Δωσε μαστορα,δωσε!!!!!
ξέρω πολλούς παντως που θα θέλανε κάτι αλφα33 για θαλάσσια ποδήλατα για το καλοκαίρι..μονο για αυτό και αν κάνουν...no offence ε απλά είδα που έγραφες κάπου αλλού για την Άλφα σου...
και από την άλλη κάθομαι και βλέπω την αλλη πάει και αγοράζει Suzuki...έβγαλε κάποτε ένα καλο κατά τύχη αυτοκίνητο το Gti και έκανα το λάθος και μπήκα συνοδηγός σε ένα από τα καινούριο Suzuki το 1.3....από τα 90 και μετά έμπαζε αέρα από μπροστά στα 120 depon λες και ήμουνα σε Hyundai...και μια άλλη φορά σε Subaru station wagon και από όπου περνούσαμε έκαναν το σταυρό τους νομιζαν ότι έβλεπαν νεκροφόρα...
άμα κάτσω και σκεφτώ το τι κοροιδία και τι μιζερια πουλάνε κάτι εταιρείες....και μετά αναρωτιούντε γιατί δεν πουλάνε και τους φταίει η κρίση...
-
Δωσε μαστορα,δωσε!!!!!
Μονο καποιος ΑΣΧΕΤΟΣ με τα αυτοκινητα θα μπορουσε να γραψει κατι τετοιο τελος παντων ομολογω οτι εχω ενα κολυμα και μια προκαταληψη την οποια δεν θα προδοσω ΠΟΤΕ:να παρω ευρωπαικο αυτοκινητο
-
με ελκυουν τα αυτοκινητα που εχουν αξιοπιστια,επειδη θελω να τα χαιρομαι εγω κ οχι το συνεργειο.
με ελκυουν τα αυτοκινητα ξεκαθαρης φιλοσοφιας.ειτε ξεκαθαρα σπορ,ειτε ανεση κτλ.
με ελκυουν τα αυτοκινητα με πολυ καλο κινητηρα,ειτε σε επιδοσεις,ειτε σε οικονομια.
με ελκυουν τα αυτοκινητα καλη θεση οδηγησης κ αισθηση χειριστηριων(βλεπε τιμονι,πενταλ).
με ελκυουν τα αυτοκινητα με ζωντανη οδικη συμπεριφορα κ σωστη κατανομη βαρους.
με ελκυουν τα αυτοκινητα που με τα δικα μου κριτηρια μου παρεχουν το καλυτερο value for money.θα προεδιδα τα ανωτερω πιστευω μου για το renault megan cc του φιλου με τα συμπλεγματα.
πλακα κανω,θα προεδιδα τα πιστευω μου για ενα jeep wrangler rubicon 2.8crd auto(σε λευκο η μαυρο η λαδι-πρασινο,με μπεζ εσωτερικο παντα)..
καλη χρονια ευχομαι σε ολους.
-
δεν έχεις να πεις τίποτα για αυτό δεν σχολίασες.τι να σχολιάσω ακριβώς για το barbie mobile είσαι σοβαρός?
-
όσο για την απάτη την 156 1.6 -120 άλογα την είχανε πολλοί γνωστοί μου και τραβουσαν τα μαλλιά τους.Γνωστοί? Ο ξάδερφος της θείας μου, του κουνιάδου του μπατζανάκη μου ο αδερφός που είχε έναν φίλο που δούλευε σε σουβλατζίδικο και το αφεντικό του είχε ακούσει ότι τραβούσαν τα μαλλιά τους?
Καλές βόλτες να έχεις με το Μεγκάνε, καλό αμαξάκι, τίμιο αλλά πρόσεχε, έχω που έχω βεντέτα με τo Group VAG μη με κάνεις τώρα να κλέβω εκκλησίες όποτε συναντώ CC
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δωσε μαστορα,δωσε!!!!!
Μονο καποιος ΑΣΧΕΤΟΣ με τα αυτοκινητα θα μπορουσε να γραψει κατι τετοιο τελος παντων ομολογω οτι εχω ενα κολυμα και μια προκαταληψη την οποια δεν θα προδοσω ΠΟΤΕ:να παρω ευρωπαικο αυτοκινητο
άσχετος ως προς τι ότι τα alfa romeo είναι για κλωτσιές και ειδικά μετά από 4-5 χρόνια η χαρά των συνεργείων και των παιδιών που πιστεύουν ότι βρήκαν τη νέα τους κουδουνίστρα ή ότι για τα Σουζούκι έπρεπε να τους απαγορευτεί η εισαγωγη στη χώρα εδώ και κάτι χρόνια?
με ελκυουν τα αυτοκινητα που εχουν αξιοπιστια,επειδη θελω να τα χαιρομαι εγω κ οχι το συνεργειο.
με ελκυουν τα αυτοκινητα ξεκαθαρης φιλοσοφιας.ειτε ξεκαθαρα σπορ,ειτε ανεση κτλ.
με ελκυουν τα αυτοκινητα με πολυ καλο κινητηρα,ειτε σε επιδοσεις,ειτε σε οικονομια.
με ελκυουν τα αυτοκινητα καλη θεση οδηγησης κ αισθηση χειριστηριων(βλεπε τιμονι,πενταλ).
με ελκυουν τα αυτοκινητα με ζωντανη οδικη συμπεριφορα κ σωστη κατανομη βαρους.
με ελκυουν τα αυτοκινητα που με τα δικα μου κριτηρια μου παρεχουν το καλυτερο value for money.θα προεδιδα τα ανωτερω πιστευω μου για το renault megan cc του φιλου με τα συμπλεγματα.
πλακα κανω,θα προεδιδα τα πιστευω μου για ενα jeep wrangler rubicon 2.8crd auto(σε λευκο η μαυρο η λαδι-πρασινο,με μπεζ εσωτερικο παντα)..
καλη χρονια ευχομαι σε ολους.
καλή χρονιά και σε σένα ακομπλεξάριστε απλά επειδη πληροφοριακά εσύ δεν ψάχνεις για αμάξι αλλά για το Bat-mobile να σου πω ότι δεν κατασκευάστηκε ακόμα τέτοιο αμάξι που να τα πληροί όλα αυτά οπότε έρχεσαι στα λόγια μου και παίρνεις αυτό που σου αρέσει αλλιώς είσαι μίζερος και φοβισμένος.
τι να σχολιάσω ακριβώς για το barbie mobile είσαι σοβαρός?
θα το εκτιμούσα αν μας έλεγες και τι οδηγείς να γελάσουμε λίγο και επίσης υπάρχει και η παροιμία με την αλεπού με τα κρεμαστάρια...
Γνωστοί? Ο ξάδερφος της θείας μου, του κουνιάδου του μπατζανάκη μου ο αδερφός που είχε έναν φίλο που δούλευε σε σουβλατζίδικο και το αφεντικό του είχε ακούσει ότι τραβούσαν τα μαλλιά τους?
πρώτος μου ξάδερφος,το αφεντικό μου στη δουλειά,κολλητός του αδερφού μου,μάστορας αδερφικός φίλος του πατέρα μου...δεν θυμάμαι ποτέ να τους είδα με το αμάξι έξω...όλο στα συνεργεία ήτανε και για ταξίδι χτυπούσαν 10 μετάνοιες στον άγιο της ενορίας τους..μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε....ποιο Alfa Romeo να πούμε...σιγά μην πάρουμε και Fiat Miriafori...ρε ήμαρτον..
το ξανατόνισα ότι και εγώ είχα πέσει στη λόμπα να κατηγορώ κάτι πριν το δοκιμάσω και έτρεχα μακριά από τα Γαλλικά....πρόδωσα αυτό που πίστευα και νιώθω μια χαρά...δεν είπα ποτέ ότι το Μεγκαν είναι ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ αλλά όλα βγάζουν ζημιές απλά συμφέρει σε κάποιους να βγάζουν το όνομα σε κάποια αυτοκίνητα έτσι για να δειχτούν οι δικιές τους κουδουνίστρες.
Το νόημα είναι να πάρεις αυτό που σου αρέσει...και αν σου βγάλει προβλήματα θα τα δεχτείς...είναι σαν να παντρευτείς μια γυναίκα και να πιστεύεις ότι δεν έχει ελαττώματα...και φυσικά άμα ο άλλος είναι κανίβαλος αλλάζει ταχύτητες ανά δευτερόλεπτο και βαλβολίνες κάθε 10 χρόνια ε λογικό θα σου βγάλει βλάβη..αλλά σιγά μην πάω να πάρω Ψωρολλα επειδή δεν βγάζει προβλήματα...παίρνεις αυτό που σου αρέσει για να νιώθεις καλά όχι αυτό που σου επιβάλλουν κάποιοι με το φόβο μιας ενδεχόμενης βλάβης.
Αυτό δεν είναι επιλογή αυτοκινήτου αυτό είναι το μαχαίρι στο λαιμό ο ορισμός της μιζέριας.Όπως βάλε αντιηλιακό γιατί μπορεί κάποτε να πάθεις καρκίνο, όπως όπως όπως..μα τι πλύση εγκεφάλου τρώμε?Καλές βόλτες να έχεις με το Μεγκάνε, καλό αμαξάκι, τίμιο αλλά πρόσεχε, έχω που έχω βεντέτα με τo Group VAG μη με κάνεις τώρα να κλέβω εκκλησίες όποτε συναντώ CC
κοίταξε μπροστά σε Mito και σε κάτι τέτοια δεν είναι αμαξάκι είναι αμαξάρα 2-3 επίπεδα πιο πάνω.για βάλε μια Spider 10ετιας να δούμε μπορεί να δουλέψει ρελαντί?
Για ποιό αυτοκίνητο θα προδίδατε τα πιστεύω σας