Jan 15, 2010, 3:11 PM

Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:

Και Megane και CC;;;

Σοβαρό αμάξι έχεις....

Φαντάσου πόσο μουράτο είναι που όταν βλέπουν το ρόμβο δεν αναγνωρίζουν καν τη μάρκα...
Και χαίρεσαι γι'αυτό...

Ναι το μοτέρ είναι αξιόπιστο. Όλα τα άλλα γύρω από αυτό χαλάνε....

μόλις το βλέπουν όλοι χωρίς να έχουν δει το ρόμβο γουστάρουν...και μόλις καταλάβουν ότι πρόκειται για Renault παίρνουν το ύφος 'πως επέτρεψα εγώ στον εαυτό μου να μου αρέσει ένα Renault'....αυτό το και καλά ανώτερο ύφους του νεοέλληνα μεγαλωμένου με Golf Corolla και A3 πολύ με κάνει και γελάω όμως...

χαίρομαι που κατέχω ένα αμάξι κατώτερο σε τιμή από Audi για παράδειγμα που κάνει τους δήθεν και τους ψευτο-υπεράνω να ψαρώνουν...και να σε ενημερώσω ότι σε 3 χρόνια που το έχω ούτε οι οροφές τρίζουν ούτε χάλασε τίποτα το λαδάκι του και το σέρβις στην ώρα του και μια χαρά φυσάει το αμαξάκι.Άμα θες έλα να σε κάνω μια βόλτα να γουσταρεις μόνο και μόνο την άνεσή του.

Eίδαμε και τα Α4 και τα Α3 cabrio που απλά τους ξήλωσαν την οροφή τους βάλανε μια κουκούλα επάνω και τα βαφτίσανε cabrio.πάμε παρακάτω.

αυτά τα δυο είναι πιο γρήγορα από οτιδήποτε παράγει ολόκληρη η γαλλική αυτοκiνητοβιομηχανία

ή απλώς για φανατικούς που δεν βλέπουν πέρα από 4-5 μέτρα.βρες μου μια alfa romeo ή μια Lancia να είναι σε καλή κατάσταση πάνω από δεκαετία.για γέλια εταιρείες.πριν ειρωνευτείς ε.

έχεις δίκιο, σιγά τις πολλές 156 146 147 που κυκλοφορούνε, μπουρδέλα λέμε

είχε ο πατέρας μου μια laguna I και μας είχε p@@@@e στις βλάβες, για τα μπάζα τα γαλλικά

τι να το κάνω εγώ που είναι γρήγορα τα 350 και 370z που είναι σαν κονσερβοκούτια...

ποια είναι η 156?αυτη που το 1,6 120 άλογα τα μισά αυτοκίνητα είχανε πάει στα συνεργεία με καμμένα μοτέρ?ξαναπάμε παρακάτω...