-
Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές JarnoT και StDevote!
Ουσιαστικά ήταν το πρώτο μου πρωτάθλημα που συμμετείχα από την αρχή και νιώθω αρκετά ικανοποιημένος. Είχα τη χαρά μάλιστα στα μέσα του πρωταθλήματος να είμαι στην κορυφή των πρωταθλημάτων και μαζί και η ομάδα μου! Ήμουν μάλιστα ως τότε και πρωταθλητής των χρονοπροβλέψεων παρόλο που δοκίμαζα την τύχη μου σχεδόν 5-6 μέρες πριν το κάθε GP.
Δυστυχώς προς το τέλος υπήρχε πτώση και επιστροφή στην πραγματικότητα. Δεν είχα φυσικά την ελπίδα ότι θα μείνω ψηλά αφού μια η απειρία και μια ο στρατός που με κράταγε μακριά από τις εξελίξεις και τις καλύτερες προβλέψεις ήταν σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα έπεφτα στις πιο πίσω θέσεις.
Η πορεία μου νιώθω ότι θα μπορούσε να παραλληλιστεί με τη φετινή του Μπάτον ή του Ρόζμπεργκ
Του χρόνου με το καλό ελπίζω να βρεθώ πιο ψηλά στο τέλος. Ο φετινός απολογισμός: 14ος στη γενική κατάταξη, 8ος στο πρωτάθλημα οδηγών και η ομάδα μου 2η στο πρωτάθλημα κατασκευαστών!Συγχαρητήρια και με το καλό και του χρόνου για μεγαλύτερες μάχες!
-
... να συγχαρώ και εγώ τους νικητές αλλά και να ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή τους.
Ήταν 3 ( ναι 3 !!!) φανταστικά πρωταθλήματα με ανατροπές και συνεχή 'προσπεράσματα'. Φτάσαμε στο τέλος να διεκδικούν 4-5 άτομα τις θέσεις στο βάθρο ... και βέβαια είχαμε την μεγάλη ανατροπή στο κατασκευαστών.
Χαρακτηρίζω την απόδοση μου ως μέτρια αλλά θεωρώ πως είχα να ανταγωνιστώ πολύ δύσκολους αντιπάλους.
Ραντεβού τον Μάρτη.
-
We are the champions !!!
Συγχαρητηρια στους teammates μου στην** Lotus**, JarnoT και cavallino για την εκπληκτική χρονιά που μας απέφερε την κούπα!
Ειδικά ο τρόπος που αυτή ήρθε (μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα που μας γέμισε φιλοδοξίες, μια μεγάλη κοιλιά που μας έφερε ακόμα και εκτός μεταλλίων, και ένα εντυπωσιακό φίνις με απανωτές νίκες) το έκανε πιο γλυκόΣε ατομικό επίπεδο, οι 6ες θέσεις στα πρωταθλήματα, αλλά κυρίως οι 2 νίκες, με αφήνουν υπερ ευχαριστημένο, από τη στιγμή κιόλας που δεν ακολουθώ την F1 τόσο στενά όσο οι περισσότεροι
Συγχαρητήρια στους επίσης κουπάτους Vasilakis και Phaethon και στους διοργανωτές St.Devote και JarnoT για την οργάνωση και την ταχύτητα των αποτελεσμάτων
ΥΓ: θα έχουμε ξεχωριστα στατιστικά για Poles και χρόνους;
ΥΓ2: ισχύουν οι φήμες ότι οι νικητές θα ξεκινήσουν με +5 του χρόνου; -
Πολλά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές και στους διοργανωτές για ένα άψογο πρωτάθλημα.
Στα πρωταθλήματα οδηγών τα πήγα μέτρια, στο κατασκευαστών πήραμε την δεύτερη θέση πάνω στο νήμα.
Η Lotus με εκπληκτικό φίνις σήκωσε την κούπα, ο Phaethon διατήρησε τον τίτλο του (φοβερό επίτευγμα) και ο Vassilakis δικαιώθηκε για τις προσπάθειες τόσα χρόνια!Ως φόρο τιμής (πσσσσσ) στους πρωταθλητές παραθέτω την ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟ του FORUM
2010 - Vasilakis - Phaethon - Lotus
2009 - Bayern7 - Phaethon - Ferrari
2008 - STK - ast (ισοβαθμία)
2007 - Kouk
2006 - TLG
2005 - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ
2004 - George Tabs -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
ΥΓ: θα έχουμε ξεχωριστα στατιστικά για Poles και χρόνους;
... βέβαια ( και είναι έτοιμα αμα λάχει ναουμ ).
Απλά αφηνουμε λίγο χρόνο να γραψει ο καθένας το 'κατιτίς' του πριν μπούμε στην ανάλυση των πρωταθλημάτων .
4 μηνες ειναι αυτοί ...
-
To ευχαριστο ειναι οτι απαλασσεται η Φερραρι απο εναν κουλοχερη σαν κι εμενα. Ελπιζω οι επομενοι να δοξασουν τη σκουντερία
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
To ευχαριστο ειναι οτι απαλασσεται η Φερραρι απο εναν κουλοχερη σαν κι εμενα. Ελπιζω οι επομενοι να δοξασουν τη σκουντερίαΠοτε εκανε αυτες τις δηλωσεις ο Μασσα;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
To ευχαριστο ειναι οτι απαλασσεται η Φερραρι απο εναν κουλοχερη σαν κι εμενα. Ελπιζω οι επομενοι να δοξασουν τη σκουντερία
Ποτε εκανε αυτες τις δηλωσεις ο Μασσα;
Ποιος Μάσσα;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ποτε εκανε αυτες τις δηλωσεις ο Μασσα;
Δινω το παραδειγμα μπας και, αλλα μπααααααααααααα...
-
**Pole position - Faster Lap Analysis **
-
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την καλή μου παρουσία στα επιμέρους κομμάτια των προβλέψεων. Πάνω απ'όλα γιατί δικαιώνεται η μέθοδος με την οποία έγιναν αυτές οι προβλέψεις! Νομίζω για κάποιο λόγο οι προβλέψεις χρόνων έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία.
-
Σ' αυτό το κομμάτι τα πήγα αρκετά καλά.
Δεν υπάρχει συγκεκριμμένη μέθοδος που λετέ πολλοί, θέλω να προβλέπω κάθε φορά με βάση τα τότε δεδομένα.
Δεν ξέρω πως φτιάχνεταί τύπους και μεθόδους, αν έκανα κάτι τέτοιο πάντως θα χρειαζόμουν τουλάχιστον πέντε μεταβλητές. -
...ούτε ένας πίνακας που να με έχει πρώτο τελικά
Ομολογουμένως τα πολύ χαμηλά νούμερα στο να πετύχω ποιος θα πάρει την Pole ή τον FL ήταν η αιτία που έχασα την πρωτιά, και όχι οι χρόνοι, τους οποίους φοβόμουν απ' την αρχή της σεζόν
-
Πολύ ενδιαφέρον γιατί βοηθάει να δούμε που υστερούσε ο καθένας μας περισσότερο, έτσι ώστε να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τα συγκεκριμένα parts για του χρόνου
Πάντα τα πήγαινα καλά στις κατατακτήριες αλλά για ένα περίεργο λόγο υστερούσα στο κομμάτι των FL. Επίσης, ενώ ήμουν εύστοχος στην επιλογή 5άδας δυστυχώς ήμουν άτυχος στη σειρά που τους έβαζα. Η αλήθεια είναι ότι επέμενα για την κορυφή στους οδηγούς της McLaren (και ιδιαίτερα στο Χάμιλτον) κάτι που δε με δικαίωσε στο 2ο μισό του πρωταθλήματος
Του χρόνου όμως... -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν υπάρχει συγκεκριμμένη μέθοδος που λετέ πολλοί, θέλω να προβλέπω κάθε φορά με βάση τα τότε δεδομένα.
Δεν ξέρω πως φτιάχνεταί τύπους και μεθόδους, αν έκανα κάτι τέτοιο πάντως θα χρειαζόμουν τουλάχιστον πέντε μεταβλητές.Χα, κι όμως γίνεται και έχει και αποτέλεσμα
Η δική μου μέθοδος, που ακολούθησα πιστά όλη τη χρονιά, φαίνεται ότι απέδωσε με το παραπάνω στους χρόνους των Pole, αλλά στα Fastest Lap κάτι δεν πήγε καλά......ίσως αν ανταλλάζαμε μεθόδους με τον Phaethon, να του δώσω εγώ αυτήν για τις Pole κι εκείνος για τους FL, ίσως κάνουμε χωριό... Σε ποια ομάδα είπαμε θα είσαι του χρόνου Phaethon??
Επίσης χαίρομαι που εμπιστεύτηκα -σχεδόν- όλες μου τις pole στον SV Με αποζημείωσε!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Δεν ξέρω πως φτιάχνεταί τύπους και μεθόδους, αν έκανα κάτι τέτοιο πάντως θα χρειαζόμουν τουλάχιστον πέντε μεταβλητές.Χα, κι όμως γίνεται και έχει και αποτέλεσμα
Η δική μου μέθοδος, που ακολούθησα πιστά όλη τη χρονιά, φαίνεται ότι απέδωσε με το παραπάνω στους χρόνους των Pole, αλλά στα Fastest Lap κάτι δεν πήγε καλά......ίσως αν ανταλλάζαμε μεθόδους με τον Phaethon, να του δώσω εγώ αυτήν για τις Pole κι εκείνος για τους FL, ίσως κάνουμε χωριό... Σε ποια ομάδα είπαμε θα είσαι του χρόνου Phaethon??
Επίσης χαίρομαι που εμπιστεύτηκα -σχεδόν- όλες μου τις pole στον SV Με αποζημείωσε!
Δεν είπα ότι δεν γίνεται. Είπα ότι δεν χρησιμοποίησα και ότι αν χρησιμοποιούσα θα ήταν πιο σύνθετη.
Όσον αφορά το FL είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες.
Πχ πως να προβλέψεις ότι ο τάδε θα μπει τρεις γύρους πριν το τέλος για pit για τον x λόγο και θα βγεί άδειος και με ολοκαίνουρια ελαστικά; -
Χαχα, JarnoT, ένα μέρος της μεθόδου έχει να κάνει με απλά μαθηματικά. Το άλλο μέρος έχει να κάνει με κρίση, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά μονοθεσίων και τα οδηγικά στυλ των πιλότων. Μπορώ να πω, πάντως, πως το τελευταίο-τελευταίο έκανε τη διαφορά κι είμαι διπλά χαρούμενος.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
...το τελευταίο-τελευταίο έκανε τη διαφορά κι είμαι διπλά χαρούμενος.Όπως και να το κάνουμε, η έμπνευση δεν πακετάρετε, είναι priceless.
Σαν διαφήμιση γνωστής πιστωτικής κάρτας ακούστηκε το παραπάνω -
Μετα απο μερες να δωσω και εγω τα συγχαρητηρια μου στα παιδια για το πολυ ωραιο πρωταθλημα και την ωραια μαχη τους. Θεωρω το πρωταθλημα πολυ ποιοτικο απο πλευρας συμμετοχων και πολυ καλο απο πλευρας ακριβειας του τροπου βαθμολογησης!!! Παντα μπορουν να συζητηθουν αλλαγες και προσθηκες αλλα ειναι ηδη πολυ καλο και γι'αυτο αξιζουν συγχαρητηρια στους διοργανωτες. Εγω απο την πλευρα μου ειμαι ευχαριστημενος που στην πρωτη μου συμμετοχη στο πρωταθλημα ειχα το μεγαλυτερο μεσο ορο ποντων στην γενικη καταταξη μαζι με το thymio, 112.6 συνολικα και 14.1 μεσο ορο!!! Βεβαια συμμεχτειχα μονο σε 8 αγωνες αρα δεν μου ετυχαν πολλοι με απροοπτα οποτε μαλλον θα ειχα χαμηλοτερο μεσο ορο αν συμμετειχα σε ολους τους αγωνες. Οπως και να 'χει για την πρωτη μου χρονια αυτη η επιδοση ειναι ενθαρυντικη.
ΔΙΑΓ ΠΡΟΒΛ 2010-FINAL- Greek Statistics pt1 ( p42 )