-
Δεν ξερω (βαριεμαι να κατσω να υπολογιζω) ποιος πηρε μικροτερο ή μεγαλυτερο κουβα απο τους πρωτοπορους, το σιγουρο ειναι πως πλεον ζοριζουν τα πραγματα. Θα πρεπει να κανω διαφορετικες προβλεψεις εσκεμενα αναλογα με το τι προβλεπει ο sparticle για να καλυψω την διαφορα και αυτο ξεφευγει απο την (δηθεν) μεθοδικη-συστηματικη-επιστημονικη κλπ μεθοδο μου.
-
Ο κουβάς πάντως δεν είναι μεγάλος, ο Kubica έχει μοιράσει πολλά εκατομ... εεε βαθμούς.
-
Όταν κερδίζει ο Alonso και δεν τον έχω παίξει, είναι αβάσταχτος ο πόνος
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Όταν κερδίζει ο Alonso και δεν τον έχω παίξει, είναι αβάσταχτος ο πόνος -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο κουβάς πάντως δεν είναι μεγάλος, ο Kubica έχει μοιράσει πολλά εκατομ... εεε βαθμούς.Τωρα το προσεξα! 5 γυρους απο το τελος ηταν 7ος και ειχε καμποση αποσταση απο τον 5ο πως τα καταφερε?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ο κουβάς πάντως δεν είναι μεγάλος, ο Kubica έχει μοιράσει πολλά εκατομ... εεε βαθμούς.
Τωρα το προσεξα! 5 γυρους απο το τελος ηταν 7ος και ειχε καμποση αποσταση απο τον 5ο πως τα καταφερε?
Τουλάχιστον με πρώτο και πέμπτο πιάσαμε διψήφια βαθμολογία...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Τωρα το προσεξα! 5 γυρους απο το τελος ηταν 7ος και ειχε καμποση αποσταση απο τον 5ο πως τα καταφερε?O Hulkenberg μπήκε στα pits και ο Barrichello πρέπει να είχε έξοδο αν και δεν το έδειξε πουθενά.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο κουβάς πάντως δεν είναι μεγάλος, ο Kubica έχει μοιράσει πολλά εκατομ... εεε βαθμούς.ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ??????????
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Όταν κερδίζει ο Alonso και δεν τον έχω παίξει, είναι αβάσταχτος ο πόνοςε τοτε να τον παιζεις οταν κερδιζει ο Αλονσο να μην υποφερεις
-
-
...μεχρι να επισημοποιηθουν τα αποτελέσματα εγω θα πω μόνο ένα πραγμα ....
**ΚΑΙ ΟΙ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΈΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ **
-
Τop chef; Master chef; Στην κουζινα της μαμας;
-
Καλά δε περιμένω πολλά
απλά ο Κουμπίτσα έσωσε λίγο την παρτίδα απο την εντελώς ξεφτύλα...... του λάχιστον για το θέμα της συλλογής βαθμών -
**GP KOREA - OFFICIAL RESULTS **
-
Δεν έχω να πω κάτι πέρα από το ότι δε μπορούσα να βρω πρόσφυση με τίποτα.
It was horrific (aka Button) -
Προσωπικά ούτε εγω μπορούσα να βρω πρόσφυση διότι στα δοκιμαστικά είχα ρισκάρει με βρόχινες ρυθμίσεις και αυτή η έκρινε και την τελική κατάταξη.
Σε έναν αγώνα βατερλώ για τις ρεντμπουλ που ήρθανε τα πάνω κάτω τα προσχήματα έσωσε ο κουμπίτσα έχετε χάρη πάντως που έχασε την 2η θέση ο Χάμιλτον λόγω πίεσης ελαστικών αλλιώς το φινάλε θα ήτανε εξαιρετικά διαφορετικό .... .
Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την σκληρή δουλεία παρά το απογοητευτικό αποτέλεσμα .... ωρες ώρες όμως έχω την εντύπωση ότι τρέχω μόνος μου
Με 2 αγώνες να απομένουν, στόχος μου να διατηρηθώ στην πρώτη 20αδα και να χτυπήσω αν γίνεται ένα top-15. -
Όπως φάνηκε και από την προβολή αγώνα, μια καλή επίδοση θα ήταν δύσκολη. Όμως, με σωστή στρατηγική και διαχείριση των ελαστικών καταφέραμε να αρπάξουμε τη δεύτερη θέση, παρά την ασφυκτική πίεση των GeoF1 και cmarin. Ο vasilakis δεν ήταν πολύ πιό γρήγορος, αλλά από το pit stop και μετά άρχισε να δείχνει ότι είχε σταθερά την ταχύτητα για να σιγουρέψει τη νίκη κι έτσι επικεντρωθήκαμε στη διαφύλαξη της πολύτιμης 2ης θέσης.
Συνεχίζουμε στους τελευταίους αγώνες, με στόχο πάντα τη νίκη και όχι την άμυνα! -
Αναπάντεχους βαθμούς στον αγώνα (πέραν του Αλό). Τουλάχιστον τώρα βλέπουμε ψηλά στο κατασκευαστών στους 2 αγώνες, ακόμη και τίτλο...!
Edit έχουμε και team orders να βοηθήσουμε τον teammate για τον τίτλο
-
κι εγώ δεν περίμενα με τόσο πανικό να είμαι τόσο ψηλά! Είχα πει παλαιότερα οτι στόχος μου είναι 10άδα στην κύρια βαθμολογία και 5άδα στο σύστημα Φ1. Ειδικά με δύο μη-συμμετοχές, μια χαρά θα είναι! Κοντά είμαστε...
Δυστυχώς η Ρενώ δύσκολα μπαίνει 5άδα
-
Starting grid:
0
ΔΙΑΓ ΠΡΟΒΛ 2010-FINAL- Greek Statistics pt1 ( p42 )