-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
teams
Νομίζω ψιλο-συμφωνούσαμε ότι πρέπει να τεθεί ένα όριο στον αριθμό οδηγών ανά ομάδα. 3, 4, 5, ... το βλέπουμε. Το πώς θα γίνει η επιλογή ομάδας από μέρους μας, ε, δεν θα μαλώσουμε κιόλας. Θα βρούμε ήσυχα κι ωραία μια μέθοδο και τέλος. Δεν ξέρω όμως πώς θα φανεί όταν ένα νέο μέλος έρθει και συμμετάσχει στο πχ 3ο GP και πει 'εγώ είμαι φίλαθλος της Mercedes' και μεις του πούμε (ευγενικά): 'ξέρεις, η Mercedes φούλαρε... τι θα έλεγες για Manor GP?'. Αυτό έτσι σαν πρώτος συλλογισμός. Θα μου πείτε χαλαρά γίνεται κι αυτό. ΟΚ.Συμφωνώ με το όριο
Εγω προτείνο 3. Δυο οδηγοί που οι βαθμοί τους προσμετράνε στο πρώταθλημα και ένας ρεζερβα αν δε προλάβει κάποιος να ποστάρει
εμεις τι του φταίμε άμα ήρθε στην μέση της χρονιάς????
άλλωστε και οι θέσεις οδηγών στην Φ1 εινια καπαρωμένες εξαρχής και δύσκολα αλλάζουν champcars είμαστε που οι οδηγοί αλλάζουνε σα τα πουκάμισα αναλόγως άμα ο οδηγώς ξυπνούσε στραβά ή όχι?
να πάει στις ομάδες μπου έχουνε κενές θέσεις2 πράγματα που θα ήθελα να συνεχίσουν ως έχουν: (αλλά φυσικά είναι προς συζήτηση)
α) η 5άδα προβλέψεων
β) το deadline πριν τα 3α δοκιμαστικάγια το deadline συμφωνώ
για τον αριθμό των προβλέψεων πιστέυω όλοι θα βολεύονταν με 8
οι 5 εινια πολλοί λίγοι σε σ΄χεση με τον συνολικό αριθμό των οδηγών ποου τρέχουνε 26 νομιζω.....
με αυτό τον τρόπο υπάρχει και μεγαλύτερη δυσκολία 'αντιγραφής' καθώς δύσκολο να στυγκρατρήσεις Βχ8=Ζ διαφορετικούς συνδιασμούς που ποσταραν οι άλλοι πριν απο σεναβαθμοί
Δεν ξέρω αν πρέπει να σκεφτούμε να βγούμε από το σύστημα απονομής βαθμών της FIA. Αν ναι, προβλέπω μεγάλη χρονοτριβή ως προς το ποια θα πρέπει να είναι η ενδεδειγμένη βαθμολογία. Αν όχι θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τα drawbacks του όποιου συστήματος FIA (είναι οριστικό το νέο;).Νομίζω πρέπει να μείνουμε στο κατα ΦΙΑ σύστημα
-
K-I-S-S
Λένε οι Αμερικάνοι και έχουν δίκιο .Δεν είναι όλοι τόσο μέσα στο νόημα όσο ορισμένοι . Δείτε την γενική εικόνα .
Ας μείνουμε στην διασκέδαση του πονταρίσματος και όχι σε πολύπλοκες φόρμουλες.Συμφωνώ με τους 8 τις κατάταξης .
Συμφωνώ με την Pole .
Συμφωνώ με τον FasterLap .Πόντοι 20-16-13-10-8-6-4-2
Pole 4
FL 4Ούτε 4 στους 8 ούτε 3 πρώτους με αντιστροφή της κατάταξης . Τίποτα άλλο , την μία εβδομάδα να πιάνεις 40 και την άλλη τίποτα .
-
Το μόνο πρόβλημα του περυσινού format ήταν το στήσιμο του πρωταθλήματος ομάδων. Το οποίο και αφορούσε μόνο το πώς μοιράζονταν οδηγοί και βαθμοί στις ομάδες.
-Καθορισμός μεγίστου αριθμού οδηγών ανά ομάδα (προκύπτει με μαθηματικά 2ας δημοτικού από τις δηλωμένες συμμετοχές μέχρι κάποια ημερομηνία π.χ.) και επιλογή ομάδας με σειρά προτεραιότητας βάσει περυσινών αποτελεσμάτων. (Έξτρα άτομα μπορούν να σχηματίσουν 'δικιές τους' ομάδες με κοινό κινητήρα Γκουσγκούνη Motors.). Μετράνε όλοι ή οι 2 πρώτοι οδηγοί της κάθε ομάδας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει ισότητα στις συμμετοχές και τη δυνατότητα σκοραρίσματος.
-
Βαθμολογικό σύστημα παρόμοιο με το νέο της FIA για να νιώθουμε πιό κοντά στην πραγματικότητα.
-
Επειδή έτσι γουστάρουμε, pole και fastest lap ξανά μέσα στο παιχνίδι (1 ή 4 βαθμοί, δεν ξέρω), όπως και η πρόβλεψη χρόνου που πέρυσι έσπασε καρδιές.
-
-
.... για να μην σας κρατάμε σε αγωνία , να σας πούμε ότι στις επόμενες μέρες θα έχουμε κινητικότητα στο θέμα του διαγωνισμού.
Τα πρωταθλήματα βαθμών και οδηγων θα μείνουν αμεταβλητα ( με τις αναγκαίες προσαρμογες στον νεο βαθμολογικό συστημα ). Η λογική του πρωταθλήματων team supporters θα μείνει ίδια απλά θα φροντίσουμε το θέμα των ισόποσων συμμετοχών.
Η πρόταση μας για το ισοπληθές των μελών ανα ομάδα θα τεθεί για *διαβούλευση * ( sic εεε !!! ) για 2 μέρες ( επειδή στην βράση κολλάει το σίδερο ... και επειδη ειμαστε πολύ σιγουροι για την προτασή μας ).
mORE TO COME ...
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την** Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου** ξεκινά η 1η φάση επιλογής ομάδων για το πρωτάθλημα των 'Team supporters'
Η φάση αυτή θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 5 Μαρτίου ( 12 τα μεσανυχτα )
Όποιος θέλει να λάβει μέρος στον διαγωνισμό** ποστάρει 5 ομάδες** στις οποίες θα ήθελε να ενταχθεί ως «οδηγός» τους , **με την σειρά που θα επιθυμούσε.
**
Στην φάση αυτή προτεραιότητα επιλογής ομάδων θα έχουν οι περσινοί συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ( κατά σειρά κατάταξης στο πρωτάθλημα βαθμών ).H σειρά προτεραιότητας μεταξύ των περσινών συμμετεχόντων είναι :
Οι δηλώσεις – ως team suporters – των νεων μελών που θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό ακολουθούν σε προτεραιότητα επιλογής αυτών των παλαιών.
Η μεταξύ των νέων συμμετοχών προτεραιότητα καθορίζεται από τον **χρόνο ποσταρίσματος **της 5αδας ομάδων που ήθελε να ενταχθεί. Προηγείται αυτός που θα ποστάρει την επιθυμητή του 5αδα ομάδων πιο νωρίς.
Το Σάββατο 6 Μαρτίου θα ανακοινωθούν οι συνθέσεις των ομάδων και οι κενές ( διαθέσιμες ) θέσεις.
Από την στιγμή εκείνη και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι η 2η φάση επιλογής ομάδων και θα αφορά όσους θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα απο το Σάββατο 6 Μαρτίου και μετά.
Στην 2η φάση θα ειναι διαθέσιμες ΜΟΝΟ οι κενές θέσεις όπως αυτές θα ανακοινωθούν το Σάββατο 6 Μαρτίου
Σε περίπτωση που καλύφθούν όλες **αυτές **οι θέσεις και χρειαστούν νέες θέσεις , αυτές θα διατεθούν ΜΟΝΟ στις 4 νεοεισερχόμενες ομαδες της φετινής χρονιάς και την ομάδα 4TF.
Διαθέσιμες ομάδες : 14
Οδηγοί ανά ομάδα : 4 ( εαν καλυφθούν οι 56 θέσεις θα δοθούν και νέες θέσεις στις ομάδες 10 έως 14 )- McLaren
- Mercedes GP
- Red Bull
- Ferrari
- Williams
- Renault
- Toro Rosso
- BMW Sauber
- Force India
- Lotus
- Campos
- USF1
- Virgin
- 4TF
Δεύτερα 8 Μαρτίου – έναρξη προβλέψεων 1ου αγώνα
-
4TForum
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Οδηγοί ανά ομάδα : 4 ( εαν καλυφθούν οι 48 θέσεις θα δοθούν και νέες θέσεις στις ομάδες 10 έως 14 )Ποιές 48;
4χ14=56.Εμείς οι πρώτοι δεν νομίζω να χρειάζεται να βγάλουμε 5άδα.
-
Δηλαδη απο οτι βλεπω θα ειμαι εργοστασιακός της Ferrari;;;;;;;
Οταν γραφομουν στο φορουμ τοτε δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα με εδινε τοση χαρα!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Οδηγοί ανά ομάδα : 4 ( εαν καλυφθούν οι 48 θέσεις θα δοθούν και νέες θέσεις στις ομάδες 10 έως 14 )Ποιές 48;
4χ14=56.Εμείς οι πρώτοι δεν νομίζω να χρειάζεται να βγάλουμε 5άδα.
... ερμμμμ ... λακαμια πολλαπλασιασμός .
Εγω λέω να βγάλετε και εσεις 5αδα ( παρόλο που θα 'περάσετε' στην 1η επιλογή σας ) για να μην μπερδευτεί κανένας από τους επόμενους και βλέποντας εσας βάλει και αυτός 1 επιλογή .
-
ωραια πραγματα βλεπω....
για να δουμε φετος...
οτι θα το ζησω και αυτο δεν το πιστευα...
-
για το Πρωτάθλημα Team Supporters οι επιλογές μου είναι
- WILLIAMS
- USF1
- REDBULL
- RENAULT
- SAUBER BMW
- LOTUS
-
o CKASTAM το έκανε ήδη .....
Δήλωσε μεχρι την Παρασκευή 5 Μαρτίου ( 12 τα μεσανυχτα ) μια 5αδα ομαδων στις οποίες θα ήθελες να τρεξεις στο πρωταθλημα κατασκευαστων στο φετινο διαγωνισμό προβλέψεων ( με την σειρα προτίμησης σου )
Διάβασε την ανακοινωση 5-6 ποστ πιο πάνω και θα καταλάβεις ....
-
- 4TF
- Toro Rosso
- Red Bull
- USF1
- Ferrari
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
- Williams
- USF1
- Redbull
- Renault
- Sauber BMW
- Lotus
βρε συ ckastam... για κάνε μας 'λιανά' (που λέν' και στο χωριό μου το Τχάι) την επιλογή σου...
1...2...4...3...4...5 -
1.Ferrari(Alonsakos )
2.Sauber(Kobrayashakos )
3.Renault(Kubitsakos )
4.Red Bull(Webberakos )
5.Force India -
McLaren
Lotus
Force India
Red Bull
Williams -
1)Alonso team...(ααα δεν υπαρχει τετοια σορρυ!!!!)
οποτε παμε καπως ετσι
Φερραρι
Καμπος (μπρουνο)
ρενω (ex Alonso team)
Toro Rosso (ex Minardi-ex Alonso team)
4tf -
- Ferrari
- Lotus
- RBR
- Renault
- Virgin
-
Ferrari 2η επιλογη για να μην χασει ο greo λογω σειρας προτεραιοτητας την θεση, αλλωστε ειναι 100% τιφοζο οχι σαν εμενα.
- Toro Rosso
- Ferrari
- Red Bull
- Mercedes GP
- Lotus
-
Ομολογώ η επιλογή των rest-of-the-five (η 1η θέση καπαρωμένη, χα,χα!) μου ήταν πιο δύσκολη κι από προβλέψεις του διαγωνισμού. Ορίστε λοιπόν:
- Lotus
- Renault
- BMW Sauber *
- Red Bull
- Force India
ΔΙΑΓ ΠΡΟΒΛ 2010-FINAL- Greek Statistics pt1 ( p42 )