-
Δεκτον αν και μη αποδειξιμο...
Απο εκει και περα οπως εξηγησα παμπολες φορες σκοπος του τοπικ δεν ειναι τοσο η αναδειξη του ομορφοτερο οσο να βγουν αλλου ειδους συμπερασματα..Αν διαβασεις λιγο πιο μπροστα θα καταλαβεις. -
το αβενσις μολις 1 απο 335
-
Θέλω ν' 'αγιάσω' και δεν με αφήνετε
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ξερεις ποσους ψηφους εχει το Insignia ;Δεν βλέπω τι σημασία έχει
Άρα θα έπρεπε να είμαι αθώος, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου Εσύ όμως αντίθετα, με θεωρείς ένοχο του οποίου η ενοχή δεν μπορεί να αποδειχθεί. Το παρακάτω όμως, ίσως αποδείξει κάτι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εχει πλάκα να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια άτομα να περιφερούν σε διάφορα σχετικά και μη θέματα την επιλογή τους ως την καλύτερη δυνατή χρησιμοποιώντας πάντα τα ίδια επιχειρήματα είτε έχουν σχέση είτε όχι με το θέμα-ερώτημα που τίθεται
Φυσικά θεωρούν οτι δεν είναι κουραστικοί και απλά ως άλλοι teleevangelists πρέπει να μας πείσουν δια της πλύσεως εγκεφάλου για την ορθότητα της επιλογής τους. Να την ασπαστούμε και να τους χειροκροτήσουμε ως μεγάλους γκουρού που μας έβγαλαν από τον δρόμο της απώλειας.
Το να αντιτάξεις επιχειρήματα είναι απλά ανούσιο ακόμα και αν τους πείς οτι είναι
Οπως κάποτε είχε στην υπογραφή του o titsataki
Never argue with an idiot - they'll bring you down to their level then beat you with experience.
Αλλάζω το idiot με
Never argue with fanboys - they'll bring you down to their level then beat you with experience.
Αυτά και τέλος κι από εμένα το λιθαράκι μου σε αυτό το
Υ.Γ1 Εχουν γραφτεί επίκα αστεία πράγματα σε όλες αυτές τις σελίδες. Κρίμα που δεν είδαμε να ανοίγονται και βαρύγδουπα θέματα με τίτλους: αποχωρώ, φεύγω από αυτό το φόρουμ που συμπεριφέρεται ρατστιστικά στους κατόχους Tata, λευτερία στον Γιώργο Μοναστηριώτη κλπ...
Υ.Γ2 Συνεχίστε το οπαδικό σας παραλήρημα, απλά είναι κρίμα να το κάνετε όντας κρυμμένοι πίσω από τον μανδύα του ντε μεκ αντικειμενικου, οχι τπτ άλλο μετά από καμιά 50αρια ποστ -και πολλά λέω- αυτος εξαφανίζεταιΣε ποιον αναφέρεσαι?
@busso...να ξεκαθαρίσουμε κάτι, δε φώναξα κανέναν να συμφωνήσει μαζί μου όπως γράφεις, τα περί ιστορίας της φίρμας και επιτυχιών δεν αναφέρθηκαν πουθενά και όλα αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που συζητάγαμε πριν με τον paimei. Είναι γνωστά και αποδεκτά νομίζω. Η συζήτησή μας ήταν στη σύγκριση μεταξύ Μ3 και 159 και στο κοινό που απευθύνονται.
Τέλος, θα σε ενημερώσω πως την 159 δε τη κοιτάζουν και την αγοράζουν μόνο οι αλφίστι...αλλά και διάφοροι άλλοι χιλιάδες οικογενειάρχες που δεν ανοίκουν σε αυτούς που αναφέρεσαι. Κάνε μια βόλτα σε αντιπροσωπεία Άλφα και κάτσε μια μέρα και θα καταλάβεις.
Από την αρχή αναφέρομαι στο κοινό της και στο γενικότερο κοινό ΟΛΩΝ των παραπάνω αυτοκινήτων. Το πως, γιατί και αν θα το αγοράσουν, είναι άλλο θέμα και περιλαμβάνει κι άλλους παράγοντες, κυρίως οικονομικούς. Και το κοινό αυτό ΟΛΩΝ των παραπάνω αυτοκίνητων ΔΙΑΦΕΡΕΙ (και μάλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) από το κοινό των Μ3/C63AMG κλπ. Αυτό είναι όλο.
-
O theoM5 πάντως αγόρασε μια 159 1750 αν δεν κάνω λάθος, αυτός σε ποιό κοινό ανήκει?
-
παραλογη αποφαση
και επειδη ειχε τυχει να διαβασω το συγκεκριμενο θεμα (ειμαι φανατικος αναγνωστης του αλφιστι ) δε μου λεει κατι αυτοκαι ο sv2 λεει πχ οτι ολα τα τιμονια ειναι ιδια, επειδη εχει φερραρι ακι 20απλασιες εμειριες σε σχεση με μενα, θα πρεπει να δεχτω αυτη την αποψη?
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Θέλω ν' 'αγιάσω' και δεν με αφήνετεξερεις ποσους ψηφους εχει το Insignia ;
Δεν βλέπω τι σημασία έχει
Άρα θα έπρεπε να είμαι αθώος, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου Εσύ όμως αντίθετα, με θεωρείς ένοχο του οποίου η ενοχή δεν μπορεί να αποδειχθεί. Το παρακάτω όμως, ίσως αποδείξει κάτι.
Σημασια εχει για εμενα που το ανοιξα το τοπικ και ηθελα να βγαλω καποια συμπερασματα καθως και για καποιους αλλους πουηθελαν ακριβως το ιδιο..Επισης καλα θα ηταν να μη δηιουργουνται εντυπωσεις απο αυτο το νουμερο χωρις λογο..Φυσικα το ιδιο θα υποστηριζα σα δημιουργος και για οποιοδηποτε αλλο μοντελο.
Δεκτον σκετο τωρα..
Αληθεια γιατι δε ψηφιζεις ομως το 6αρι αφου σου αρεσει περισσοτερο απ ολα εμφανισιακα και αλλωστε αυτο ειναι το νοημα του τοπικ.....?
-
κανονικα θα επρεπε να ψηφησει
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
O theoM5 πάντως αγόρασε μια 159 1750 αν δεν κάνω λάθος, αυτός σε ποιό κοινό ανήκει?
Μεταβατικό στάδιο είναι.....για να πάει σε κάτι ''καλό''.....
Οπότε είναι στο στάδιο του μεταβατικού αγοραστή? Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά
Και εγώ μεταβατικά πήρα Alfa γιατί όταν θα πιάσω το τζόκερ θα πάρω Maserati....
Έλα βρε Γιώργο -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
O theoM5 πάντως αγόρασε μια 159 1750 αν δεν κάνω λάθος, αυτός σε ποιό κοινό ανήκει?Για οικογενειακό τη πήρε, οικογενειάρχης είναι ο άνθρωπος αλλά ψάχνει να τη πουλήσει να σε ενημερώσω.
Επίσης έχει ακόμα την Μ5 και πήρε και μια Exige
-
ε ρε παραδακια που εχετε.
κατηραμενη φτωχεια.
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σημασια εχει για εμενα που το ανοιξα το τοπικ και ηθελα να βγαλω καποια συμπερασματα καθως και για καποιους αλλους πουηθελαν ακριβως το ιδιο..Επισης καλα θα ηταν να μη δηιουργουνται εντυπωσεις απο αυτο το νουμερο χωρις λογο..Φυσικα το ιδιο θα υποστηριζα σα δημιουργος και για οποιοδηποτε αλλο μοντελο.
Δεκτον σκετο τωρα..
Αληθεια γιατι δε ψηφιζεις ομως το 6αρι αφου σου αρεσει περισσοτερο απ ολα εμφανισιακα και αλλωστε αυτο ειναι το νοημα του τοπικ.....?
Εννοούσα πως η γνώση εκ μέρους μου του αριθμού των ψήφων του Insignia δεν έχει σημασία.
Δεν νομίζω πως δημιουργούνται εντυπώσεις. Δεν περιμένει κανείς να μπει σε ένα Jazz Bar και να ακούσει Λίτσα Διαμάντη. Και είτε το παραδέχεστε είτε όχι, σκόπιμα ή μη, το φόρουμ αυτό είναι 'προσανατολισμένο'. Οι τυχόν εξαιρέσεις - όπως η αφεντιά μου - απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Δεν ψηφίζω το 6άρι για να παραμείνω πιστός σ' αυτό που δήλωσα στο Insignia club και για να μην αυξηθούν κατά μία οι ψήφοι του Insignia (γιατί αυτό θα ψήφιζα σαν δεύτερο ) -
προσανατολισμενο προς τα πού?
γιατι εδω αυτη τη στιγμη ειμαστε τουλαχιστον 3-4 αντιφρονουντες
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Και είτε το παραδέχεστε είτε όχι, σκόπιμα ή μη, το φόρουμ αυτό είναι 'προσανατολισμένο'.Προς τα που?
-
Προς τη μαλακία. Σόρυ κιόλας
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Προς τη μαλακία. Σόρυ κιόλας+00
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Δεκτον σκετο τωρα..
Εννοούσα πως η γνώση εκ μέρους μου του αριθμού των ψήφων του Insignia δεν έχει σημασία.
Δεν νομίζω πως δημιουργούνται εντυπώσεις. Δεν περιμένει κανείς να μπει σε ένα Jazz Bar και να ακούσει Λίτσα Διαμάντη. Και είτε το παραδέχεστε είτε όχι, σκόπιμα ή μη, το φόρουμ αυτό είναι 'προσανατολισμένο'. Οι τυχόν εξαιρέσεις - όπως η αφεντιά μου - απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Δεν ψηφίζω το το 6άρι για να παραμείνω πιστός σ' αυτό που δήλωσα στο Insignia club και για να μην αυξηθούν κατά μία οι ψήφοι του Insignia (γιατί αυτό θα ψήφιζα σαν δεύτερο )Το forum αυτο εχει χιλιαδες μελη πολλαπλασσια απ οτι τα αλλα club στα οποια κι εσυ κι εγω συμμετεχουμε..Στατιστικα λοιπον μαζευει καθε καρυδιας καρυδι και δε νομιζω οτι το 4tforum εχει σημαια ιταλικη ας πουμε ή οποιαδηποτε αλλη..
Δεν εισαι υποχρεωμενος να ψηφισεις 2 παντως..Η διευκοληνση των 2 ψηφων εγινε απλα για ανθρωπους που εχουν μεγαλο διλλημα, μη τους κουραζουμε κιολας.. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Προς τη μαλακία. Σόρυ κιόλαςepic
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
προσανατολισμενο προς τα πού?γιατι εδω αυτη τη στιγμη ειμαστε τουλαχιστον 3-4 αντιφρονουντες
Συγχώρα με αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να αποδείξω αυτά που - κατ' εμέ αλλά και κατ΄άλλους (βλέπε π.χ. viewtopic.php?p=1740547&sid=12b5f51f0daa92b7baaf771ff7b525bd#p1740547) είναι αυταπόδεικτα. Θα ήμουν άλλωστε κατ' εξακολούθηση εκτός θέματος
Θα πω μόνο πως οι αντιφρονούντες είναι εξ ορισμού μικρή μειοψηφία και μάλιστα καταπιεσμένη / κυνηγημένη κλπ
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..